|
Post by nektarios on Dec 7, 2021 23:39:05 GMT 2
Πολλή και ωραία δουλειά! Μου άρεσαν ιδιαίτερα το ECU, το ταμπλώ και οι τροποποιήσεις στις πόρτες! Και το βάψιμο των ζαντών από το προηγούμενο update! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by nasosampa on Dec 12, 2021 11:40:57 GMT 2
Παναγιώτη και Νεκτάριε σας ευχαριστώ πολύ και χαίρομαι που "εγκρίνετε" την μέχρι τώρα πρόοδο Πάρα πολύ όμορφα πράγματα και με πάρα πολλές ιδέες, καινούργιες για εμένα, τι έχει χρησιμοποιήσει ως σφιχτηρες στο μαξιλάρια του cage και επειδή θέλω να κάνω ίδιες τις ζάντες του R-34 πως προτείνεις να κινηθώ; Οι κύριες διαφορές είναι ότι εμένα είναι αλουμινίου και τα barrels δεν θα πειραχθουν. Νίκο και για εμένα καινούργιες είναι. Αναφορικά με τις ζάντες, χρησιμοποίησα το chrome της alclaad πάνω στην δική του βάση (Gloss Black) και για τα χρυσά μέρη το 1744Ε της Model Master (Gloss Gold). Για το Chrome υπάρχουν και άλλες επιλογές όπως της Molotov και της Green Stuff, πάντα πάνω από σκουρόχρωμα gloss αστάρια. Νομίζω πως το Youtube channel του Barbatos Rex έχει κάποια συγκριτικά βιντεάκια, με κάθε επιφύλαξη. Για χρυσό δεν έχω δουλέψει άλλο, μιας και της Model Master με έχει αφήσει φουλ ικανοποιημένο, βέβαια έχω ακούσει καλά λόγια για την Gunze. Για σφηκτήρες στα μαξιλάρια χρησιμοποίησα εύκαμπτη ταινία μασκαρίσματος κομμένη σε πολύ λεπτά φιλετάκια, την οποία και τύλιξα γύρω από το θερμοσυστελλόμενο.
|
|
|
Post by nasosampa on Jan 24, 2022 1:26:53 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα, Ανεβάζω κάποιες φώτο από την πρόοδο που έχει γίνει μέχρι στιγμής. Δεν είναι όσο καθαρή θα ήθελα η δουλειά, αλλά έχει ο Θεός... στα επόμενα θα τo προσέξω πιό πολύ Καβούκι: Βάφτηκαν τα λάστιχα των παραθύρων και περάστηκαν τα κρύσταλλα. Κάθισμα: Βάφτηκε με την τεχνική των Micro Balloons που παρουσίασε ο Γιώργος και ντύθηκε με τις ζώνες. Το αποτέλεσμα με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως η τεχνική της βαφής μουβγήκε με την πρώτη δοκιμή! Παράθυρα: Προσπάθησα να δημιουργήσω τα αγωνιστικά, αλλά δυστυχώς δεν έμεινα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Θα προσπαθήσω μιά άλλη τεχνική που σκεφτηκα και αν πάλι δεν βγεί, θα βάλω αυτά που δίνει η μαμά Ταμίγια. Εσωτερικό: -Ολοκληρώθηκαν οι πόρτες -Δημιουργήθηκε το κόκκινο κουτί που υπάρχει κάτω από το ταμπλώ -Περάστηκαν καλωδιώσεις, κάποιες είναι εκτός κλίμακας μα αυτά τα υλικά είχα πρόχειρα, και τοποθετήθηκε το ECU. -Τοποθετήθηκε το κάθισμα και συναρμολογήθηκε το όλο εσωτερικό. Τέλος, τοποθετήθηκαν hood pins και έγινε δοκιμαστική εφαρμογή του καβουκιού στο ολοκληρωμάνο εσωτερικό. Μετά, ξαναμπήκε στο κουτί του, μέχρι τις τελικές επεμβάσεις, λεπτομέρειες, διορθώσεις και το οριστικό κλείσιμο. Αυτά τα λίγα για τώρα, όποια συμβουλή δεκτή.
|
|
|
Post by ViL27 on Jan 24, 2022 7:47:13 GMT 2
Πολύ όμορφο βγαίνει Νάσο,η προσοχή στην λεπτομέρεια κάνει την διαφορά.Εντυπωσιακο το αποτέλεσμα των micro balloons στο καθισμα
|
|
|
Post by Φάνης on Jan 24, 2022 8:03:06 GMT 2
Πολύ όμορφα Νάσο, και το κάθισμα super! Ξέρω τώρα εινα αργά, αλλά ίσως θα μπορούσες να είχες αλλάξει (οι φωτό δεν είναι ξεκάθαρες σε εκείνα τα σημεία) τις βίδες στα φτερά με μεταλλικά κεφαλάκια. Καλό καπάκωμα και καλή εβδομάδα!
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 24, 2022 9:59:00 GMT 2
Νάσο, πολύ χαίρομαι που η τεχνική μου είναι χρήσιμη και σε άλλους και μάλιστα με τέτοια αποτελεσμάτα! Ωραία δουλειά γενικά. Λίγο τα καλώδια θέλουν, σμίκρυνση αλλά όπως είπες το έφτιαξες με ότι είχες διαθέσιμο και αυτό είναι σημαντικό, επίσης. Μπράβο
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 24, 2022 13:01:33 GMT 2
Μια χαρά πάει Νάσο - οι όποιες μικροατέλειες είναι μέσα στο παιχνίδι, αλλά δεν μειώνουν σημαντικά το ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα. Το κάθισμα super, τα καλώδια και οι σωληνώσεις, όπως είπε και ο Γιώργος, εκτός κλίμακας. Φρόντισε να έχεις εφοδιαστεί με τα απαραίτητα μεγέθη πριν ξεκινήσεις το επόμενο. Καλά τελειώματα!
|
|
|
Post by kyriakos on Jan 25, 2022 8:41:55 GMT 2
Πολύ ωραία δουλειά Νάσο μπράβο μια χαρά κ το κάθισμα βγήκε σούπερ καλή συνέχεια εύχομαι!
|
|
|
Post by alex78 on Jan 27, 2022 14:44:48 GMT 2
Ευρεία και ποιοτική δουλειά σε όλα τα επίπεδα Νάσο. Εντυπωσιάστηκα ιδιαίτερα με το κάθισμα και τα αγωνιστικά παράθυρα. Εύχομαι καλή συνέχεια με την ίδια όρεξη.
|
|
|
Post by nasosampa on Feb 2, 2022 18:14:56 GMT 2
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την υποστήριξη και τα καλά σας λόγια !
|
|
|
Post by nektarios on Feb 2, 2022 23:45:04 GMT 2
Πολλή δουλειά, με ένα όμορφο συνολικό αποτέλεσμα! Με το καλό και το τελικό κλείσιμο!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Feb 3, 2022 12:52:08 GMT 2
Πολυ ωραια δουλεια Νασο το καθισμα σουπερ
αλλα θα συμφωνησω για τα καλωδια, φαινονται μεγαλα για την κλιμακα!!!
|
|
|
Post by nikostheo on Feb 7, 2022 0:59:21 GMT 2
Μ αρέσει πολύ μέχρι στιγμής, απ οτι έφτιαξες τα τζάμια αν επιτρέπεται ;
|
|