|
Post by Φάνης on Nov 16, 2021 7:00:36 GMT 2
Πολύ δουλειά και μετατροπές Νάσο! Περιμένουμε την επόμενη ενημέρωση! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by nasosampa on Nov 23, 2021 0:49:12 GMT 2
Καλησπέρα σας όλους, ημέρα πόστ σήμερα, οπότα ας ανεβάσω και μια μικρή πρόοδο που έχω κάνει στον GT2. Ζάντες: στην πρώτη φώτο που είναι με φλάς, μπορείτε να δείτε πως έχει στρώσει το alclaad chrome πάνω στο δικό του μαύρο αστάρι. Τι λέτε να έχω κάνει λάθος? Στις επόμενες φαίνεται η βαφή των εσωτερικών με χρυσό (Model Master), πινελάτα μιας και το μασκάρισμα θα μου έβγαζε την ψυχή. Ιδανικά μάλλον θα έπρεπε να είχαν πάει τα χρώματα με ανάποδη σειρά για να πέσουν και τα δύο με αερογράφο. Το μάθαμε και αυτό, την επόμενη φορά. Roll-cage: Κολλήθηκε το cage, ιδανικά θα έπρεπε να το έχω κάνει πριν την βαφή, οπότε το κρατάμε και αυτό. Μουφάνηκε ιδιαίτερα δύσκολη διαδικασία, μιας και το αδύνατό μου σημείο θεωρώ πωως είναι οι κολλήσεις και το cage με δοκίμασε σκληρά... Επίσης έγινε και ένα test fitting για να δω τον χρωματικό συνδυασμό, πριν προχωρήσω στα επόμενα στάδια. Ασφάλειες καπό: Αφαιρέθηκαν οι ανάφλυγες ασφάλειες του καπό που δίνει η Tamiya, για να αντικατασταθούν με p.e. Εμπρός σπόϊλερ: Τέλος, με ένα κομμάτι λεπτό και εύκαμπτο πλαστικό, ούτε που θυμάμαι από που είναι, έκανα ένα αυτοσχέδιο μπροστινό spoiler που θα γίνει ανθρακονημα για να ταιριάζει με τα μέρη της αεροτομής... Ωχχχ.. spoiler στο spoiler.. Αυτά τα λίγα από εμένα. Καλή μοντελοεβδομάδα να έχουμε!
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 23, 2021 7:14:38 GMT 2
Πολύ ωραίες δουλειές Νάσο! Εμένα οι ζάντες χωρίς φλας μια χαρά μου φαίνονται, και με φορεμένα τα λάστιχα ακόμα καλύτερες! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by alex78 on Nov 23, 2021 12:19:06 GMT 2
Θα συμφωνήσω πλήρως με τον προλαλήσαντα, ωραίες δουλειές και παρουσίαση, καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by Φάνης on Nov 23, 2021 19:56:44 GMT 2
Συμφωνώ και εγώ, μια χαρά όμορφες οι ζάντες Νάσο. Προχωράς ωραία! Καλή συνέχεια και καλό βράδυ!
|
|
|
Post by nasosampa on Nov 24, 2021 18:21:34 GMT 2
Κωσνατνίνε, Άλεξ και Φάνη σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση και εμψύχωση! Καταλαβαίνω πως σαν αποτέλεσμα είναι αποδεκτό, μα νομίζω πως δεν έχω πετύχει το δυνητικά αρτιότερο αποτέλμα των alclaad. Παλιό χρώμα, αραιό ή πιό βαρύ πέρασμα πανω από την μαύρη βάση και τέλος η πίεση σε συνδυασμό με την δέσμη ψεκασμού είναι κάποιοι πιθανοί λόγοι που σκέφτομαι πως επηρρέασαν και δεν έχει γυαλίσει τόσο πολύ το chrome. Τι λέτε εσείς?
|
|
|
Post by ViL27 on Nov 26, 2021 16:19:02 GMT 2
Spoiler στο spoiler καλο! Εμενα μου αρέσει η διχρωμία της πρώτης φωτογραφίας.Το chrome της alclad είναι πολύ ζορικο στη χρήση και δεν επιδέχεται καμίας επαφής στην συνέχεια,άρα και μαρκαρίσματος. καλη συνέχεια!
|
|
|
Post by nasosampa on Dec 5, 2021 19:09:53 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Dec 5, 2021 20:57:42 GMT 2
Ωραία πρόοδος και όμορφο το ταμπλό Νάσο. Αν θέλεις, ρίξε λίγο gloss βερνίκι πάνω από τα decals (εγώ συνήθως χρησιμοποιώ το X-22, enamel) να μη είναι ματ, ώστε να δώσει το εφέ του γυαλιού. Καλό βράδυ!
|
|
|
Post by kyriakos on Dec 5, 2021 22:11:06 GMT 2
Πολύ ωραίες εργασίας Νάσο μια χαρά προχωράει το εργαλείο!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 6, 2021 9:16:06 GMT 2
Ωραίες, εργασίες, Νάσο. Γίνονται όλο και πιο καθαρές οι επεμβάσεις σου, το οποίο είναι θετικό.
Καλημέρα
|
|
|
Post by konstantinf on Dec 6, 2021 13:42:51 GMT 2
Πεντακάθαρες δουλειές Νάσο, μπράβο! διόρθωσε λιγάκι τον σφιγκτήρα του ECU να μην φαίνεται χαλαρός στο πίσω μέρος... Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by alex78 on Dec 6, 2021 14:02:28 GMT 2
Νάσο έχεις πάρει φόρα και ξεδιπλώνονται οι ικανότητες και το ταλέντο σου πλέον σε κάθε ενημέρωση! Ανυπομονούμε για την συνέχεια.
|
|
|
Post by nasosampa on Dec 6, 2021 16:03:54 GMT 2
Μοντελοσυνάδεφλοι σας ευχαριστώ για την εμψύχωση! Φάνη, αν και είχα ρίξει κάποια χέρια clear cote, μετά το σχόλιό σου πρόσθεσα λίγα ακόμη. Ελπίζω στην επόμενη ενημέρωση να είναι πιο εμφανές το αποτέλεσμα του γυαλιού. Κωνσταντίνε, ο σφιγκτήρας έχει τοποθετηθεί προσωρινά για λόγους φωτογράφισης. Μετά το βάψιμο θα κολληθεί στην μόνιμη θέση του. Παρατηρώντας τις φωτογραφίες, μάλλον θα λεπτύνω λίγο το ECU, γιατί μου φαίνεται πολύ παχύ για την κλίμακα. Γιώργο και Αλέξη, τα σχόλιά σας σημαίνουν πολλά για εμένα, ειδικά μετά από τόσα χρόνια απουσίας. Στην ουσία είναι η δεύτερη μου δουλειά που προσπαθώ να κάνω παρεμβάσεις και scratsies, μέχρι πρότινος έκανα μόνο ως private DJ στο σπίτι μου. χαχα.
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Dec 6, 2021 19:18:50 GMT 2
Εξαιρετικες εργασιες Νασο το ταμπλο ειναι ολα τα λεφτα!
|
|
|
Post by nikostheo on Dec 7, 2021 22:32:34 GMT 2
Πάρα πολύ όμορφα πράγματα και με πάρα πολλές ιδέες, καινούργιες για εμένα, τι έχει χρησιμοποιήσει ως σφιχτηρες στο μαξιλάρια του cage και επειδή θέλω να κάνω ίδιες τις ζάντες του R-34 πως προτείνεις να κινηθώ; Οι κύριες διαφορές είναι ότι εμένα είναι αλουμινίου και τα barrels δεν θα πειραχθουν.
|
|