|
Post by Φάνης on Apr 16, 2020 8:57:16 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Apr 16, 2020 13:13:50 GMT 2
Πραγματικά δείχνει πολύ όμορφο και προσεγμένο Φάνη, συγχαρητήρια φίλε! Ίσως αυτά τα 43άρια να αποτελούν το καλύτερο και ασφαλέστερο ''σχολείο'' εισόδου στις ρητίνες... Επίσης αν δεν κουράζω, θα με ενδιέφερε η γνώμη σου περιληπτικά σχετικά με τα προιόντα της Megular's, κατά πόσο ας πούμε συγκρίνονται με τα ευρέως γνωστά Compound της Tamiya, όπως και ένα σχόλιο για τα Panel Line Accent που σκέφτομαι να παραγγείλω.
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 16, 2020 15:13:41 GMT 2
Ευχαριστώ φίλε. Βλέποντας τις φωτό, πρέπει να διορθώσω λίγο τις απολήξεις των εξατμίσεων γιατί είναι αρκετά έξω, και να ανεβάσω τις πίσω δέστρες γιατί είναι χαμηλά (διορθώνονται εύκολα γιατί είναι κολλημένες με Χ-22 enamel).
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 16, 2020 15:23:17 GMT 2
Επίσης αν δεν κουράζω, θα με ενδιέφερε η γνώμη σου περιληπτικά σχετικά με τα προιόντα της Megular's, κατά πόσο ας πούμε συγκρίνονται με τα ευρέως γνωστά Compound της Tamiya, όπως και ένα σχόλιο για τα Panel Line Accent που σκέφτομαι να παραγγείλω.
Σχετικά με τα Meguiar’s έχουν αναφερθεί και σε άλλα θέματα, εμένα μου τα σύστησε ο Γιώργος. Σίγουρα κάνουν πολύ καλή δουλειά, και είναι value for money, αφού κρατάνε για μια μοντελιστική ζωή και όχι μόνο. Για το Panel Line Accent της Tamiya, έχω στο παρελθόν χρησιμοποιήσει αρκετά από άλλες εταιρείας (ΑΚ, ΑΜΜΟ, etc) όταν έφτιαχνα άρματα, αλλά προτιμώ αυτό της Tamiya γιατί βοηθάει το πινελάκι της. Έχω το μαύρο και το καφέ της. Υπάρχει ακόμη γκρι και σκούρο καφέ. Ίσως κάποια στιγμή τα αγοράσω και αυτά!
|
|
|
Post by alex78 on Apr 16, 2020 15:32:20 GMT 2
Έχω παραγγείλει και περιμένω να μου έρθουν τα black & brown, νομίζω αυτά τα δύο μας καλύπτουν στο 90% των περιπτώσεων μας. Θυμάμαι ότι κάτι είχε ειπωθεί για τις συγκεκριμένες κρέμες αλλά δεν βρίσκω τι & που. Όπως και να έχει σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου Φάνη.
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 18, 2020 8:13:50 GMT 2
Ωραίος Φάνη, μπράβο για την προσοχή στη λεπτομέρεια και το αποτέλεσμα. Όταν βρεις χρόνο, διόρθωσε το ζαντάρισμα του πίσω αριστερού τροχού. Επίσης, μην ξεχάσεις να το αναρτήσεις και στη galley του GB. Καλημέρα
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 18, 2020 12:51:37 GMT 2
Ωραίος Φάνη, μπράβο για την προσοχή στη λεπτομέρεια και το αποτέλεσμα. Όταν βρεις χρόνο, διόρθωσε το ζαντάρισμα του πίσω αριστερού τροχού. Επίσης, μην ξεχάσεις να το αναρτήσεις και στη galley του GB. Καλημέρα Ευχαριστώ Γιώργο, θα το διορθώσω την άλλη εβδομάδα και θα ανεβάσω φωτό!
|
|
|
Post by Sakis on Apr 27, 2020 14:22:07 GMT 2
Συγχαρητήρια Φάνη που δεν το φοβήθηκες. Εγώ λιγοψύχησα στο δικό μου διαβόλι αλλά θα το ξαναπιάσω ορμώμενος από το αποτέλεσμά σου.
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 27, 2020 19:34:53 GMT 2
Συγχαρητήρια Φάνη που δεν το φοβήθηκες. Εγώ λιγοψύχησα στο δικό μου διαβόλι αλλά θα το ξαναπιάσω ορμώμενος από το αποτέλεσμά σου. Ευχαριστώ Σάκη! Μην το φοβάσαι, απλά πάρε τον χρόνο σου. Θα αισθανθείς πολύ όμορφα όταν το ολοκληρώσεις και θα θέλεις να ξεκινήσεις το επόμενο 43αρι!
|
|