|
Post by alex78 on Mar 20, 2020 19:56:30 GMT 2
Εκ πρώτης όψεως, αν και είναι λίγο μακρινές οι φωτό, φαίνεται καλοβαμμένο! Πώς και όχι κάποιο ZP?
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Mar 20, 2020 20:41:14 GMT 2
ΜΟΝΟ ΝΑΣΚΑΡ ...ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ... Νασκαρ ουτε στη φυλακη Το μπαλκονι του Κωνσταντινου εξελισεται σε συμβολο αντιστασης κατα του κορονοϊου Λιγες φωτογραφιες απο το Ford GT40, το γνωστο μαϊντανο των LM GB της Fujimi στην 1/24. To εχω φτιαξει με τη διαδικασια φαστ τρακ, δηλαδη τα μισα κομματια ειναι αβαφα Το χρωμα ξεκινησε για ΤS 19 Metallic Blue αλλα αυτο αντιδρουσε ασχημα με το αθλιο πλαστικο της Φουτζιμι (σαν να ρουφαγε το χρωμα). Γιαυτο απο πανω ψεκασα το ΤS50 Mica Blue που μοιαζει και εχει και μικροτερο κοκο. Τα σηματα ειναι της Rennaisance, και αναπαρηστουν το αυτοκινητο της Holman & Moody που οδηγησαν ο Mario Andretti με τον Lucien Bianchi στο Le Mans '66 (ναι ειδα την ταινια και μπριζοθηκα ). Πολυ λεπτα, καθησαν τελεια, αλλα δε τα βλεπω να αντεχουν το βερνικι χεχε. Οι φωτογραφιες με κινητο απο το πολεμικο στουντιο Χαστα λα βικτορια σιεπρε. Αντιος κομπανιερος
|
|
|
Post by Diecast917k on Mar 20, 2020 20:53:32 GMT 2
|
|
|
Post by Diecast917k on Mar 20, 2020 21:27:03 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 20, 2020 21:52:29 GMT 2
Δημήτρηδες, είστε δυνατοί... Παπαραδιενεργέ, οι χαλκομανίες της ρενεσάνς δεν είναι φίλες με το 513. Η σχέση τους είναι λίγο καλύτερη από αυτή του 513 με τις colorado. Οπότε προσοχή ή 2Κ. Μήτσε τζούνιορ, γιατί δεν ξέβαψες πρώτα το αμάξωμα ;
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 20, 2020 22:12:15 GMT 2
|
|
|
Post by czt on Mar 20, 2020 23:44:08 GMT 2
Το τζάμι ξεμασκαρε το και ξαναμάσκαρε όταν χρειαστεί. Αν το αφήσεις με την χαρτοταινία 1-2 24ώρα, το πιο πιθανόν είναι θα σου κάνει σημάδια στο διαφανές τμήμα. Καμιά δοκιμαστική έκανες; Ναι έκανα και ήταν οκ πριν τα βαψίματα ασταρωματα . Το έχω έξω στο μπαλκόνι πάω να τα βγάλω! Ταμιγια είναι η ταινία. Καλά που μου το είπες γιατί οινόπνευμα δύσκολα βρίσκεις τα έχουν κάνει συλλογή! Ενα αστείο λόγω καραντινας Ο Κορωνοιος ειναι Γυναικεια Εφευρεση...ΔΙΟΤΙ......: 1.Πεθαινουν ΜΟΝΟ αντρες... 2.Σταματησε το Ποδοσφαιρο... 3.Κλεισανε τα καφενεια κ τα μπαρ...και 4.Μενουμε (αναγκαστικα) σπιτι με τις γυναικες μας...
|
|
|
Post by czt on Mar 20, 2020 23:47:17 GMT 2
Εκ πρώτης όψεως, αν και είναι λίγο μακρινές οι φωτό, φαίνεται καλοβαμμένο! Πώς και όχι κάποιο ZP? Καλό το ερώτημα ! Γιατί το έχω στο κανονικό εργαστήριο συν Ότι ποτε δεν έχω βερνίκωσα με ζπ λέγαμε με νεκ να το κάνουμε αλλά ο ιός συν ότι είναι ευπαθής ομάδα πήγε πίσω . Τώρα αν πάω προς τα εκεί θα τα πάρω ! Πάντως έχω κάνει μετακομηση και η γυναίκα έχει πάθει σοκ χαχα. Αλεξ θες πιο κοντινές;
|
|
|
Post by czt on Mar 20, 2020 23:54:43 GMT 2
Όπως βλέπω από τη διάθεση, εμείς οι μοντελιστές καλά τη βγάζουμε, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τα πιτσιρίκια. Το να έχεις ένα τετράχρονο στο σπίτι που περιφέρεται σαν να έχει καπνίσει όλη τη Τζαμάικα, θέλει τα κουμάντα του, οπότε ο μπόμπιρας επιστρατεύτηκε στην κατασκευή της 250. " Μέσα - έξω, Βασίλη...", "όπως κάνω κούνια μπαμπά..." , " ναι, παλικάρι μου" Μπράβο στο Βασίλη! Πιστεύω ότι αυτή η περίοδος θα κάνει πολλούς νέους μοντελιστες! Επίσης φανταστείτε να μην έχουμε και ρεύμα θα εχουμε επαφες όπως γινόταν παλια κεριά συζήτηση όχι βαιμπερ κλπ! Η Τζαμαϊκα είναι λίγο! what does avocado do to the face
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Mar 21, 2020 2:00:30 GMT 2
Καλησπέρα παλουκάρια μου, ωραία πράγματα βλέπω με την καραμπίνα. Νεκτάριο δε βλέπω,αλλά το σχολιάκι περί ηλικίας ήδη έγινε από τον αντμίν οπότε όλα στη θέση τους. Γιώργο ρε φίλε μακάρι κάθε φορά που έπιανα να κάνω κάτι τέτοιο να χα κ εγώ κάποιον να μου ανοίγει τις εισαγωγές/εξαγωγές (φριχτά βαρετή δουλειά, οπότε κουτί σου κατσε η συμβολή του μπόμπιρα) Σάκη δε βλέπω απντέιτ (το πρωί ήμουν στη δουλειά θα σε πάρω αύριο απόγευμα) Μήτσε, ο πάγκος με τα πορτοκάλια απο δίπλα με πέθανε, αλλά το ford κουκλί. (πσ το μισώ αυτό το κιτ, το σιχαίνομαι, για να το τελειώσω μου έβγαλε την ψυχή )
|
|
|
Post by Diecast917k on Mar 21, 2020 2:58:26 GMT 2
Δημήτρηδες, είστε δυνατοί... Παπαραδιενεργέ, οι χαλκομανίες της ρενεσάνς δεν είναι φίλες με το 513. Η σχέση τους είναι λίγο καλύτερη από αυτή του 513 με τις colorado. Οπότε προσοχή ή 2Κ. Μήτσε τζούνιορ, γιατί δεν ξέβαψες πρώτα το αμάξωμα ; Ο λόγος απλός, δεν θα ξεβαφτεί γενικα και θα βαφτεί μόνο ο προφυλακτηρας ! Δηλαδή το νέο κομμάτι με ο, τι θα μείνει από τον παλιό. Βοηθαει πολύ ότι δεν είναι μεταλλικό το χρώμα και με δοκιμή που έχω κάνει θα ταιριάξει άψογα αυτό που έχω. Αν υπάρξουν εκπλήξεις βέβαια ίσως προχωρήσω σε ολική βαφή.
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 21, 2020 9:27:17 GMT 2
Κωστή, είμαστε ακόμη μικροί, εμείς. Στο μέλλον θα δείξει. Αγάπιε, μένουμε σπίτι και στο Λονδίνο; Πως είναι τα πράγματα εκεί; Ο μπιλάκος είναι ο σου-σεφ μου . Βέβαια αυτό έχει και παρενέργειες. " Μπαμπά να χαράξω κι εγώ τις γραμμές" , " Πότε θα βάλουμε ρόδες στο μεγάλο (Beta)" και λοιπά τέτοια ενθαρρυντικά. Καλημέρα
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Mar 21, 2020 9:49:43 GMT 2
Καλημέρα. Σημερινό update του Phoenix Racing Man. Συνεχίζοντας να προσθέτω παρελκόμενα και να χτίζεται το σασί. Κάπως έτσι θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο. #Stayathome
|
|
|
Post by freddieslotcars on Mar 21, 2020 13:27:47 GMT 2
Αυτο ειναι το κιτ...
|
|
|
Post by czt on Mar 21, 2020 18:46:12 GMT 2
Δυστυχώς ξενέρωσα ο λόγος ο κορονοϊος που χτυπησε το κιτ ενώ πήγαιναν καλά όλα εμφανίστηκαν αυτά αμέσως μόλις έβαλα βερνίκι . Φυσικα συνεχίζεται αυτό το τζόκερ θέαμα
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 21, 2020 19:10:52 GMT 2
Έριξες πάρα πολύ βερνίκι και δάκρυσε (έσταξε). Γενικά, ψεκάζεις πολύ βαριά χέρια. Λίγο-λίγο, αχνά χέρια βρε αδελφέ. Θα σε στείλω στο Σάκη, για διαλογισμό mist coats...
|
|