|
Post by freddieslotcars on Mar 18, 2020 11:17:16 GMT 2
Καλός ήρθες Αντώνη...καλή διασκέδαση και καλές κατασκευές.
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 18, 2020 11:37:05 GMT 2
Καλησπέρα. Είναι η πρώτη μου φορά που ανεβάζω κάτι. Σας παρακολουθώ τακτικά. Θα πάρω μέρος κι εγώ λοιπόν αυτή την φορά. Η συμμετοχή μου θα είναι ένα παλιό κιτ της Revell αγωνιστικού φορτηγού στην 1/25 (Phoenix Man) όπως έτρεξε το 1992 στο Nürburgring με τα χρώματα της Bickel Tuning με οδηγό και ιδιοκτητη τον Gerd Korber. Καλή Αρχή Αντώνη και καλή κατασκευή να έχεις!
|
|
|
Post by czt on Mar 18, 2020 12:46:35 GMT 2
Καλημέρα καραντινομενη αγαπητοί φίλοι ! Ο νέος μου πάγκος αναγκάστηκα να γίνω υπαίθριος αλλά έχει καλό καιρό!
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Mar 18, 2020 13:30:37 GMT 2
Καλημέρα. Σας ευχαριστώ πολύ για το καλοσώρισμα μέσω των μηνυμάτων σας. Η χθεσινή μέρα ήταν η πρώτη επαφή με το θέμα του κιτ. Πληροφορίες από το διαδίκτυο, συγκέντρωση φωτογραφιών, μελέτη των οδηγιών της Revell, προσχέδιο κατασκευής, συγκέντρωση υλικών και χρωμάτων. Δύο θα είναι οι βασικές προκλήσεις στην κατασκευή, που έχουν να κάνουν αποκλειστικά με την παλαιότητα του κιτ. Αρχικά τα ελαστικά που δείχνουν σημάδια αλλοίωσης και οι χαλκομανίες που φαίνονται εκ πρώτης όψεως ταλαιπωρημένες. Βήμα Βήμα θα τα αντιμετωπίσουμε όλα. Καλή συνέχεια σε όλους. Αντώνης
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 18, 2020 18:36:21 GMT 2
|
|
|
Post by iliasbass on Mar 18, 2020 18:56:16 GMT 2
εγω παλι δεν εχω καμια σχεση με μενουμε σπιτι, Μπραχαμι- Γλυφαδα καθημερινα... δεν βαριεσε εχω περισσοτερη ωρα με τα τερατακια... Καλη δυναμη παιδια!!!
|
|
|
Post by mikys2019 on Mar 18, 2020 20:24:57 GMT 2
Γιωργο συνηθως με ποσα χιλιοστα κανεις σκράιμπερ.?
|
|
|
Post by czt on Mar 18, 2020 20:46:17 GMT 2
Μένουμε σπίτι και βάψιμο πρώτη φορά ατο μπαλκόνι . Το κιτ έχει περίεργο πλαστικό . Η τσαμπουκάδες που απέκτησε αρκετοί αλλά η προσπάθεια και η θέληση μετράει ! Έχει διαφορά από το ταμιγια που καταλαθος βρήκα ότι υπάρχει το ίδιο κιτ με διαφορετικό εντζινιρινγκ. Ο χρωματισμός ακόμα δε ξέρω έχω αλλάξει 20 φορές απόψεις χαχα
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 18, 2020 21:30:46 GMT 2
Γιωργο συνηθως με ποσα χιλιοστα κανεις σκράιμπερ.? Μιχάλη, το 0.2 έχω. Το tamiya είναι νέα προσθήκη στο οπλοστάσιο. Εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιώ κατά βάση αυτά : Κωστή, βγάλε μια φωτογραφία που να βλέπουμε το μοντέλο ή μια που φαίνεται η θέα από το μπαλκόνι. Ή και τα δύο, ακόμη καλύτερα
|
|
|
Post by czt on Mar 18, 2020 23:26:31 GMT 2
Γιωργο συνηθως με ποσα χιλιοστα κανεις σκράιμπερ.? Μιχάλη, το 0.2 έχω. Το tamiya είναι νέα προσθήκη στο οπλοστάσιο. Εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιώ κατά βάση αυτά : Κωστή, βγάλε μια φωτογραφία που να βλέπουμε το μοντέλο ή μια που φαίνεται η θέα από το μπαλκόνι. Ή και τα δύο, ακόμη καλύτερα Εχει μια πιο πανω . Το απογευμα ψιλοεβρεξε και μου τα χαλασε λιγο. Θα σε βγαλω αυριο μερικες απο μπαλκονι απο ταρατσα θες?
|
|
|
Post by czt on Mar 18, 2020 23:31:12 GMT 2
Δε βλεπω νεκταριο και φανη και λεω τη γινεται? Δεν μενουν σπιτι ?!!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 19, 2020 9:16:26 GMT 2
Δε βλεπω νεκταριο και φανη και λεω τη γινεται? Δεν μενουν σπιτι ?!!!! Ο Νεκτάριος είναι ομάδα υψηλού κινδύνου, λόγω ηλικίας. Άσε που μέχρι χθες, δεν άνοιγε τον ΗΥ του, για να μην κολλήσει ιό. Ο Φάνης προσπαθεί ακόμη να εξηγήσει στη γυναίκα του, τι σήμαινε μια ιδιωτική μας συνομιλία, όπου μεταξύ άλλων αναφερόταν: " θα σου στείλω 2 χίρο" Να ευχηθούμε τα καλύτερα στους δύο αγωνιζόμενους συμφορουμίτες και ελπίζουμε να επιστρέψουν ακμαίοι και δυνατοί στις επάλξεις του κατασκευαστικού και σχολιαστικού τμήματος του φόρουμ μας Καλημέρα
|
|
|
Post by czt on Mar 19, 2020 10:08:58 GMT 2
Δε βλεπω νεκταριο και φανη και λεω τη γινεται? Δεν μενουν σπιτι ?!!!! Ο Νεκτάριος είναι ομάδα υψηλού κινδύνου, λόγω ηλικίας. Άσε που μέχρι χθες, δεν άνοιγε τον ΗΥ του, για να μην κολλήσει ιό. Ο Φάνης προσπαθεί ακόμη να εξηγήσει στη γυναίκα του, τι σήμαινε μια ιδιωτική μας συνομιλία, όπου μεταξύ άλλων αναφερόταν: " θα σου στείλω 2 χίρο" Να ευχηθούμε τα καλύτερα στους δύο αγωνιζόμενους συμφορουμίτες και ελπίζουμε να επιστρέψουν ακμαίοι και δυνατοί στις επάλξεις του κατασκευαστικού και σχολιαστικού τμήματος του φόρουμ μας Καλημέρα απλα κλαιω!!!
καλημερα!!! κερδισες φωτο και απο τη ταρατσα!!!
αληθεια για τον υπολογιστη τη να βαλω για να μην κολλησει?
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 19, 2020 10:11:52 GMT 2
αληθεια για τον υπολογιστη τη να βαλω για να μην κολλησει? Μάσκα και επαλείψεις με ντετόλ κάθε τρεις, ώρες πριν το ρίσετ
|
|
|
Post by czt on Mar 19, 2020 10:14:33 GMT 2
αληθεια για τον υπολογιστη τη να βαλω για να μην κολλησει? Μάσκα και επαλείψεις με ντετόλ κάθε τρεις, ώρες πριν το ρίσετ χαχααχαχαχα
εχει και βεντουζες η μονο εντριβες?
|
|
Antonis
F3 Driver
Αντώνης
|
Post by Antonis on Mar 19, 2020 11:17:20 GMT 2
Αρχικό στάδιο κατασκευής και δέσιμο του σασί. Καλημέρα σε όλους. StayAtHome.
|
|