|
Post by konstantinf on Aug 10, 2020 6:12:08 GMT 2
Παίρνει σχήμα Κωνσταντίνε... Άντε, καλά τελειώματα!
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 10, 2020 8:24:20 GMT 2
Άντε τελειώνει το οχτάλιτρο, Κωστή. Υπομονή και αργά βήματα στο κλείσιμο, για να αποφευχθούν οι στραβές. Καλημέρα
|
|
|
Post by Φάνης on Aug 10, 2020 10:47:22 GMT 2
Καλά τελειώματα φίλε! Όπως είπε και ο Γιώργος, με αργά βήματα και υπομονή!
|
|
|
Post by ViL27 on Aug 10, 2020 11:37:18 GMT 2
Καλά τελειώματα Κωνσταντίνε, το νου σου μην γυρίσει η οχιά και σε δαγκώσει στα κλεισίματα! Μελλοντικά θα τσιμπήσω και εγώ την κλειστή version να την φτιάξω, με τις ρίγες εννοειται😉
|
|
|
Post by czt on Aug 10, 2020 12:02:41 GMT 2
Παίρνει σχήμα Κωνσταντίνε... Άντε, καλά τελειώματα! ευχαριστω πολυ συνονόματε ! ¨Να μπουν αλλα στο παγκο και να τελειωσουν γιατι εχω πολλα ανοιχτα μέτωπα Άντε τελειώνει το οχτάλιτρο, Κωστή. Υπομονή και αργά βήματα στο κλείσιμο, για να αποφευχθούν οι στραβές. Καλημέρα Χαλαρα παω! εκανα και τεστ φιτ κιολας κλεινουν ολα το θεματακι που ειχε με τον αξονα για να μπει η ροδα λυθηκε αρα μενει το μπαρμπριζ Καλά τελειώματα φίλε! Όπως είπε και ο Γιώργος, με αργά βήματα και υπομονή! ευχαριστω πολυ Φανη! Οπως εγραψα και στο Γιωργο χαλαρα παει τωρα εμεινε το τρικι κομματι αλλα θα γινει και αυτο ! Καλά τελειώματα Κωνσταντίνε, το νου σου μην γυρίσει η οχιά και σε δαγκώσει στα κλεισίματα! Μελλοντικά θα τσιμπήσω και εγώ την κλειστή version να την φτιάξω, με τις ρίγες εννοειται😉 Σπυρο σε ευχαριστω πολυ! Εγω θα σε ελεγα ψαξτο απο τωρα γιατι δεν βγαινει στην παραγωγη πια και μπορει να δυσκολευτείς. Ολες οι οχιες εχουν εναν χαρακτηρα δικο τους μοναδικο
|
|
|
Post by alex78 on Aug 10, 2020 19:28:40 GMT 2
Καλά κλεισίματα καρντάσι και όπως πάντα προσεκτικά και χαλαρά!
|
|
|
Post by czt on Aug 12, 2020 15:47:58 GMT 2
|
|
|
Post by ViL27 on Aug 12, 2020 19:31:17 GMT 2
Εντυπωσιακός φίλε διπλό τελείωμα μέσα σε μια μέρα!!Μου αρέσει πολύ οπτικά το όχημα και το χρώμα,μόνο τις ζάντες θα τις ήθελα σε άλλο χρώμα από το αμάξωμα!Το καπό γιατί δεν έκλεισε? Έχει θέμα εφαρμογής το κιτ πιστεύεις?Στα finished να μας βάλεις και φωτογραφίες από την μούρη!
|
|
|
Post by czt on Aug 12, 2020 21:04:02 GMT 2
Εντυπωσιακός φίλε διπλό τελείωμα μέσα σε μια μέρα!!Μου αρέσει πολύ οπτικά το όχημα και το χρώμα,μόνο τις ζάντες θα τις ήθελα σε άλλο χρώμα από το αμάξωμα!Το καπό γιατί δεν έκλεισε? Έχει θέμα εφαρμογής το κιτ πιστεύεις?Στα finished να μας βάλεις και φωτογραφίες από την μούρη! το κιτ επειδη το πηρα λιγο ξεκινημενο δυστυχως ειχε θεματα με τους αξωνες που ηταν σπασμενοι αλλα λυση βρεθηκε και καποια κομματια ηταν κακοδουλεμενα. Τωρα το καπο οπως πολυ σωστα το αναφερεις εχει θεμα εφαρμογης. θα εχει απο ολα στα τελειωμενα
|
|
|
Post by Φάνης on Aug 16, 2020 6:32:00 GMT 2
Έχεις πάρει φόρα και δεν σταματάς φίλε! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by konstantinf on Aug 16, 2020 6:35:21 GMT 2
Σαφής βελτίωση από τα προηγούμενα Κωνσταντίνε! Μπράβο και στα επόμενα με το καλό!
|
|
|
Post by czt on Aug 16, 2020 9:58:53 GMT 2
Έχεις πάρει φόρα και δεν σταματάς φίλε! Καλή συνέχεια! Επαιζε η ταινια μονοσ στο σπιτι και ετσι ηταν τεραστια ευκαιρια!!!! Ευχαριστω Φανη! Σαφής βελτίωση από τα προηγούμενα Κωνσταντίνε! Μπράβο και στα επόμενα με το καλό! Να σε καλα Κωνσταντινε σε ευχαριστω πολυ τωρα ειναι η ωρα για το Καλιφορνια!
|
|
|
Post by nektarios on Aug 19, 2020 13:55:33 GMT 2
Ωραίο, φίλε! Σαφής η βελτίωση από τα προηγούμενα! Στη θέση σου θα αφιέρωνα λίγο ακόμη χρόνο για wash και θα έβαφα και τα μπροστινά φλας (με λευκό υπόστρωμα, για μεγαλύτερη αντίθεση με το χρώμα του αμαξώματος). Επίσης, δώσε προσοχή στην "επίσημη" φωτογράφηση, γιατί το σκούρο φόντο που έχουν αυτές που ανέβασες το αδικούν πολύ... Με το καλό και στα επόμενα!
|
|
|
Post by czt on Aug 20, 2020 12:09:05 GMT 2
Ωραίο, φίλε! Σαφής η βελτίωση από τα προηγούμενα! Στη θέση σου θα αφιέρωνα λίγο ακόμη χρόνο για wash και θα έβαφα και τα μπροστινά φλας (με λευκό υπόστρωμα, για μεγαλύτερη αντίθεση με το χρώμα του αμαξώματος). Επίσης, δώσε προσοχή στην "επίσημη" φωτογράφηση, γιατί το σκούρο φόντο που έχουν αυτές που ανέβασες το αδικούν πολύ... Με το καλό και στα επόμενα! Ευχαριστω πολυ Νεκ το γουοσ θα γινει! Το φλασ δε νομιζω θα δωσω προσοχη φιλε στη φωτογραφηση για να δειτε πως βγηκε.
|
|