|
Post by Φάνης on Feb 7, 2020 17:37:27 GMT 2
Ερωτεύσιμη η T35 της Hiro! Με βάζει σε δίλημμα σε σχέση με την 12αρα Alfa Tipo 159 που χαλβαδιάζω εδώ και καιρό ... .
|
|
|
Post by mikys2019 on Feb 7, 2020 20:06:07 GMT 2
παιδια η Τ35 τι μαρκα ειναι ? πολυ ομορφο μοντελο ....το δεσιμο με συρμα που εχει στο πλαι ειναι για να ενωνονται τα μερη ?
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 7, 2020 20:29:12 GMT 2
παιδια η Τ35 τι μαρκα ειναι ? πολυ ομορφο μοντελο ....το δεσιμο με συρμα που εχει στο πλαι ειναι για να ενωνονται τα μερη ? 1/12 Μιχάλη... Ναι το σύρμα είναι ακριβής αναπαράσταση του πραγματικού.
|
|
|
Post by Φάνης on Feb 7, 2020 20:39:55 GMT 2
Bugatti Μιχάλη, σχεδιασμένη από τον ίδιο τον Ettore Bugatti! Σίγουρα θρύλος των αγώνων και ένα από τα ποιο επιτυχημένα αγωνιστικά, παγκοσμίως, όλων των εποχών!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 7, 2020 21:51:13 GMT 2
παιδια η Τ35 τι μαρκα ειναι ? πολυ ομορφο μοντελο ....το δεσιμο με συρμα που εχει στο πλαι ειναι για να ενωνονται τα μερη ? 1/12 Μιχάλη... Ναι το σύρμα είναι ακριβής αναπαράσταση του πραγματικού. Κι εγώ σου απάντησα την κλίμακα... Ωραίος Αν το μυαλό έχει γίνει μπλέντερ. Τέλος πάντων, ο Φάνης το έσωσε...
|
|
|
Post by mikys2019 on Feb 8, 2020 0:55:54 GMT 2
γιωργο σε ευχαριστω ...αλλα προσωπικη αποψη ειναι πιο ωραιο απο την alfa romeo τις italarei ..ti λετε ?
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 8, 2020 8:23:08 GMT 2
Το καθένα με τη χάρη του Μιχάλη... Εγώ σκέφτομαι να τα φτιάξω και να τα βάλω δίπλα-δίπλα εν είδει διοράματος...
|
|
|
Post by czt on Feb 8, 2020 9:53:49 GMT 2
Το καθένα με τη χάρη του Μιχάλη... Εγώ σκέφτομαι να τα φτιάξω και να τα βάλω δίπλα-δίπλα εν είδει διοράματος... πολυ ωραια ιιδεα συνονοματε θα δινετε και η ευκαιρια για συγκριτικο! Ειδικα για αυτους που ακουν αλλα δεν εχουν πιασει χιρο.
υγ. κυριοι προσοχη ομως ε να μην ειναι απο σερρες γιατι ακουστικε οτι υπαρχει η γριπη των χιρο
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 8, 2020 13:13:27 GMT 2
γιωργο σε ευχαριστω ...αλλα προσωπικη αποψη ειναι πιο ωραιο απο την alfa romeo τις italarei ..ti λετε ? Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, Μιχάλη. Τα χίρο δίνουν (συνήθως) πολύ περισσότερη λεπτομέρεια, έχουν δέρματα, αλουμίνια κλπ, για κάποια κομμάτια και φυσικά η διαδικασία κατασκευής τους είναι πολύ διαφορετική και απαιτητική. Από την άλλη η τιμή τους είναι 3πλάσια (στη συγκεκριμένη περίπτωση) σε σχέση με το ιταλέρι, συσχετισμός που διαφοροποιείται ελαφρώς αν συνυπολογίσεις πως το ιταλέρι θέλει έξτρα τροχούς και διάφορα ακόμη μικροπράγματα που απουσιάζουν (πιθανό aftermarket βελτιωτικό Όλα αυτά περιέχονται στο κουτί της hiro. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι, με έξτρα δουλειά, η άλφα ρομέο δεν μπορεί να σταθεί δίπλα στη bugatti των Ιαπώνων. Κοινώς, αν η Τ35 υπήρχε σε πλαστικό, εγώ την πλαστική θα έπαιρνα. Το τι περιέχει το κιτ της Hiro, φαίνεται εδώ: www.modelfactoryhiro.com/new/en/archives/33011?fbclid=IwAR2l-mE2-8qguogU_8wu7BTKGuZSH3bsXxvKNQAf9eGEjADZBsH4ZP5HNt0Ερωτεύσιμη η T35 της Hiro! Με βάζει σε δίλημμα σε σχέση με την 12αρα Alfa Tipo 159 που χαλβαδιάζω εδώ και καιρό ... . Η Tipo 159 είναι το καλύτερο 12άρι της Hiro, Φάνη. Πλήρες από λεπτομέρεια και άψογη εφαρμογή. Πολύ καλή επιλογή, αν τοπ αποκτήσεις
|
|
|
Post by mikys2019 on Feb 8, 2020 14:59:38 GMT 2
γιωργο ποσο εχει το τ35 ? απο τις φωτο που ειδα πολυ ωραιο αλλα δυστυχως δεν εχει την λεπτομερεια κ την λεπτοτητα τις pocher ( πιστευω να συμφωνει κ ο κωνσταντινος ) κ να σκεφτεις οτι τα pocher φτιαχτηκα 1967-1970...δηλαδη πριν 50 χρονια κ ακομα κανεις δεν την εχει φτασει .. ωραιο μοντελο το τ35 αλλα πιστευω λιγη μονο θα μπορουν να την φτιαξουν τελεια οπως εσυ .. ειναι ολο μεταλικο η τα πανω μερη ειναι πλαστικα ?
|
|
|
Post by mikys2019 on Feb 8, 2020 15:05:03 GMT 2
μου αρεσε παρα πολυ η deltona σε 1/12 ... μηπως ξερεις ποσο εχει κ εαν υπαρχει ελλαδα ?
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 8, 2020 15:33:08 GMT 2
γιωργο ποσο εχει το τ35 ? απο τις φωτο που ειδα πολυ ωραιο αλλα δυστυχως δεν εχει την λεπτομερεια κ την λεπτοτητα τις pocher ( πιστευω να συμφωνει κ ο κωνσταντινος ) κ να σκεφτεις οτι τα pocher φτιαχτηκα 1967-1970...δηλαδη πριν 50 χρονια κ ακομα κανεις δεν την εχει φτασει .. ωραιο μοντελο το τ35 αλλα πιστευω λιγη μονο θα μπορουν να την φτιαξουν τελεια οπως εσυ .. ειναι ολο μεταλικο η τα πανω μερη ειναι πλαστικα ? Ξεκινάει από τα 540 και ανεβαίνει ανάλογα με το κατάστημα. Δεν έχει πλαστικά κομμάτια, τα λευκά τμήματα είναι ρητίνη. Τώρα για τη σύγκριση με τα ποχέρ, δεν ξέρω. Τα πλαστικά κομμάτια τους εμένα μου φαίνονται χοντροκομμένα αλλά έχουν πολλά μεταλλικά - brass μέσα, που ανεβάζουν το επίπεδο λεπτομέρειας τους. Από την άλλη για να πάρεις την κομμάτι - κομμάτι ανάρτηση των φύλλων σούστας στα ποχέρ πρέπει να σκάσεις 100 - 150 επιπλέον, στους αφτερμαρκετάδες. Φυσικά δεν έχω φτιάξη κάποιο ποχέρ ακόμη, ίσως στο μέλλον αν με αξιώσει ο καλός Θεούλης. Υγ. Η δέλτα κάνει 620-640 € και φυσικά δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Κανένα χίρο βασικά. Αλλά, αφού θα βγει απ΄ την ιταλέρι, δεν νομίζω ότι έχει νόημα η επένδυση.
|
|
|
Post by Φάνης on Feb 8, 2020 16:09:50 GMT 2
Ερωτεύσιμη η T35 της Hiro! Με βάζει σε δίλημμα σε σχέση με την 12αρα Alfa Tipo 159 που χαλβαδιάζω εδώ και καιρό ... . Η Tipo 159 είναι το καλύτερο 12άρι της Hiro, Φάνη. Πλήρες από λεπτομέρεια και άψογη εφαρμογή. Πολύ καλή επιλογή, αν τοπ αποκτήσεις Ευχαριστώ για την πληροφορία Γιώργο! Θα ρωτήσω τον Mike για τιμές, ξέρεις που παίζει πάνω-κάτω; Ευχαριστώ!
|
|
|
Post by mikys2019 on Feb 8, 2020 20:46:29 GMT 2
γιωργο ποσο εχει το τ35 ? απο τις φωτο που ειδα πολυ ωραιο αλλα δυστυχως δεν εχει την λεπτομερεια κ την λεπτοτητα τις pocher ( πιστευω να συμφωνει κ ο κωνσταντινος ) κ να σκεφτεις οτι τα pocher φτιαχτηκα 1967-1970...δηλαδη πριν 50 χρονια κ ακομα κανεις δεν την εχει φτασει .. ωραιο μοντελο το τ35 αλλα πιστευω λιγη μονο θα μπορουν να την φτιαξουν τελεια οπως εσυ .. ειναι ολο μεταλικο η τα πανω μερη ειναι πλαστικα ? Ξεκινάει από τα 540 και ανεβαίνει ανάλογα με το κατάστημα. Δεν έχει πλαστικά κομμάτια, τα λευκά τμήματα είναι ρητίνη. Τώρα για τη σύγκριση με τα ποχέρ, δεν ξέρω. Τα πλαστικά κομμάτια τους εμένα μου φαίνονται χοντροκομμένα αλλά έχουν πολλά μεταλλικά - brass μέσα, που ανεβάζουν το επίπεδο λεπτομέρειας τους. Από την άλλη για να πάρεις την κομμάτι - κομμάτι ανάρτηση των φύλλων σούστας στα ποχέρ πρέπει να σκάσεις 100 - 150 επιπλέον, στους αφτερμαρκετάδες. Φυσικά δεν έχω φτιάξη κάποιο ποχέρ ακόμη, ίσως στο μέλλον αν με αξιώσει ο καλός Θεούλης. Υγ. Η δέλτα κάνει 620-640 € και φυσικά δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Κανένα χίρο βασικά. Αλλά, αφού θα βγει απ΄ την ιταλέρι, δεν νομίζω ότι έχει νόημα η επένδυση. γιωργο απο τις φωτο που βλεπω δεν ενθουσιαζομαι ιδιαιτερα με τα φυλλα της σουστας ...( ορισμενα pocher δινουν τα φυλλα φυλλο φυλλο ) κ με αυτο που βλεπω πιστευω οτι εσυ θα μπορεσεις να τις φτιαξεις χιλιες φορες καλυτερα μονος σου κ ποιο αληθοφανεις
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 2, 2020 11:45:35 GMT 2
Έκπληξη από τη Hiro στην 1/12!
|
|
|
Post by mikys2019 on Mar 2, 2020 15:24:00 GMT 2
παρα πολυ ομορφο κ ενδιαφερον κ η τιμη του περιπου ?
|
|