|
Post by Φάνης on Apr 27, 2019 20:15:55 GMT 2
Super Κωνσταντίνε! Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 27, 2019 22:34:35 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Φάνη, να 'σαι καλά και same to you!
|
|
|
Post by mikys2019 on Apr 28, 2019 19:41:44 GMT 2
Κωστα μου Καλο Πασχα να χαιρεσαι την οικογενεια σου κ τα εγγονακια σου Αξια πηρες την buggati με εχεις αφησει αφωνο με την δουλεια κ την παρουσιασει σου λειπει τιποτα αλλο ? Μιχαλης
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 28, 2019 21:12:49 GMT 2
Μου αρέσει η συνέπεια σου, Κωνσταντίνε. Δείχνει πάθος Χριστός Ανέστη
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 28, 2019 22:09:22 GMT 2
Μιχάλη και Γιώργο σας ευχαριστώ πολύ! Αληθώς ανέστη...
|
|
|
Post by alex78 on Apr 29, 2019 16:31:45 GMT 2
Καλησπέρα Κωνσταντίνε και Χριστός Ανέστη! Όλα δείχνουν στην εντέλεια και επιμελώς φροντισμένα! Αν και η δαγκάνα δείχνει ''μαμίσια'' θα μπώ στον πειρασμό να σε ρωτήσω τον λόγο που δεν ζήτησες αντικατάσταση του ελλειματικού εξαρτήματος απο την εταιρεία. Καλά τα οφέλη μιας σκρατσιάς, όμως κάποια πράγματα νομίζω δεν δικαιολογούνται ειδικά στις απαγορευτικές αυτές τιμές....
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 29, 2019 23:06:10 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Αλέξη! [quote author=" alex78" Αν και η δαγκάνα δείχνει ''μαμίσια'' θα μπώ στον πειρασμό να σε ρωτήσω τον λόγο που δεν ζήτησες αντικατάσταση του ελλειματικού εξαρτήματος απο την εταιρεία. Καλά τα οφέλη μιας σκρατσιάς, όμως κάποια πράγματα νομίζω δεν δικαιολογούνται ειδικά στις απαγορευτικές αυτές τιμές.... [/quote] Για τον απλούστατο λόγο ότι η εταιρεία απλά δεν υπάρχει πια... Συν το γεγονός ότι το κιτ αυτό είναι από τα πιο σπάνια κι όποιος το 'χει δεν το σπάει για να πουλάει spares...
|
|
|
Post by alex78 on May 1, 2019 17:51:44 GMT 2
Για τον απλούστατο λόγο ότι η εταιρεία απλά δεν υπάρχει πια... Συν το γεγονός ότι το κιτ αυτό είναι από τα πιο σπάνια κι όποιος το 'χει δεν το σπάει για να πουλάει spares... Οπότε όποιος αγοράσει Pocher αυτομάτως παίρνει και τα ρίσκα του.... Καλό μήνα!
|
|
|
Post by konstantinf on May 1, 2019 22:45:00 GMT 2
Οπότε όποιος αγοράσει Pocher αυτομάτως παίρνει και τα ρίσκα του.... Exactly! Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στα κιτ Classic και Prestige. Για τα πρόσφατα μοντέλα της Hornby είναι πιο εύκολο να βρει κανείς ανταλλακτικά. Καλό μήνα επίσης!
|
|
|
Post by konstantinf on May 4, 2019 11:02:39 GMT 2
Όπως είχα προαναγγείλει, την περασμένη εβδομάδα ασχολήθηκα με το μοντάρισμα των μηχανικών μερών πάνω στο πλαίσιο. Οι δύο άξονες και ο κινητήρας συναρμολογήθηκαν οριστικά, το ψυγείο και το πυρόφραγμα όμως μόνο εν είδει dry fit. Ένας λόγος είναι ότι η οριστική τους θέση θα καθοριστεί από το μέγεθος του καπό, ένας άλλος ότι το πυρόφραγμα στερεώνεται και με δύο λοξές ράβδους πάνω στις δοκούς του πλαισίου. Οι ράβδοι αυτές δεν περιέχονται στο κιτ και τα απαραίτητα βελτιωτικά θα τα έχω μετά τα μέσα Ιουνίου. Σας παρουσιάζω λοιπόν την προσωρινή κατάσταση: Περιμένοντας να έρθουν τα aftermarket, θα ασχοληθώ με διάφορες λεπτομέρειες όπως οι εξατμίσεις, το ταμπλό, τα καθίσματα κλπ. Κι αν μου τελειώσουν κι αυτά, παίζει να βάλω κάτι μπροστά για το Le Mans GB... Ως τότε όμως, καλό ΣΚ σε όλους!
|
|
|
Post by alex78 on May 4, 2019 12:59:28 GMT 2
Άρχισε να σχηματίζει μορφή και μάλιστα πολλή όμορφη, πεντακάθαρη δουλειά Κωνσταντίνε!
|
|
|
Post by konstantinf on May 4, 2019 17:06:59 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Αλέξη, αλλά αν και εμείς λέμε ότι η καλή μέρα απ' το πρωί φαίνεται, οι Άγγλοι λένε ντοντ πρέϊζ δε ντέι μπιφόρ δε ίβνινγκ... Έπεται βλέπεις το ΒΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ !
|
|
|
Post by alex78 on May 4, 2019 18:17:02 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Αλέξη, αλλά αν και εμείς λέμε ότι η καλή μέρα απ' το πρωί φαίνεται, οι Άγγλοι λένε ντοντ πρέϊζ δε ντέι μπιφόρ δε ίβνινγκ... Έπεται βλέπεις το ΒΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ ! Αποφάσισες τελικά χρώμα....?
|
|
|
Post by konstantinf on May 4, 2019 19:03:54 GMT 2
Όχι ακόμα... Ξέχασα βέβαια να πω ότι φυσικά παίζει και το κίτρινο-μαύρο που προτείνει το κιτ...
|
|
|
Post by nektarios on May 6, 2019 20:07:22 GMT 2
Δεν έχω να σχολιάσω κάτι ιδιαίτερο, είναι πανέμορφο σε όλες του τις λεπτομέρειες! Καλή συνέχεια! Αυτό περί συμμετοχής σου στο RtLM το λες στα σοβαρά;
|
|
|
Post by konstantinf on May 7, 2019 9:03:37 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Νεκτάριε, να 'σαι καλά! Αυτό περί συμμετοχής σου στο RtLM το λες στα σοβαρά; Γιατί να μην το λέω σοβαρά; Μάνα δεν μ' έκανε και μένα;;;
|
|