|
Post by Φάνης on Apr 17, 2020 14:23:24 GMT 2
Εχθές και σήμερα ασχολήθηκα με το GT40. Αφού γυαλίστηκε, κόλλησα (αφού του πέρασα ένα κομμάτι από το αγαπημένο μου mirror finish της Hasegawa) τον καθρέπτη στον ανεμοθώρακα (με αγχώνει πάντα!) και μετά τον τοποθέτησα στην θέση του. Έβαλα το πίσω τζαμί, και όλα τα μπροστινά μαζί με τα φώτα. Στην συνέχεια πήρα βαθιές ανάσες και είπα δεν @μιεται, ώρα να το καπακώσω (όσοι έχουν καπακώσει αυτήν την σειρά της Fujimi ξέρουν γιατί!). Στην 1η προσπάθεια ξεκόλλησε η μια πλαϊνή πόρτα και το κάλλυμα πίσω. Τα ξανά κόλλησα προσεκτικά και είπα να το αφήσω, αλλά έδωσα στον εαυτό μου μια 2η ευκαιρία. Ως δια μαγείας, αφού νόμιζα ότι θα σπάσει το αμάξωμα από το άνοιγμα για να το καπακώσω, και χωρίς να ξεκολλήσει κάτι (έμεινε και ο καθρέπτης στην θέση του), έκατσε καλά, και μάλιστα τσουλάει! Μένουν να μπουν τα πλαϊνά τζάμια, τα πίσω φώτα κτλ, κάτι PE, και να βάψω κάποια πραγματάκια πάνω στο αμάξωμα με το πινελάκι με ασημένιο χρώμα, και νομίζω είμαι θα είναι έτοιμο σύντομα τελική φωτό, αφού του περάσω ένα μικρό γυαλισματακι με το χέρι. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους!
|
|
|
Post by mikys2019 on Apr 17, 2020 17:56:13 GMT 2
Φανη μου γεια στα χερια σου κ την υπομονη σου ...κουκλα η μαυρουκα . Καλη Ανασταση κ Χρονια Πολλα .
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 17, 2020 20:42:41 GMT 2
Φανη μου γεια στα χερια σου κ την υπομονη σου ...κουκλα η μαυρουκα . Καλη Ανασταση κ Χρονια Πολλα . Ευχαριστώ Μιχάλη, Δεν είναι και η καλύτερη δουλειά μου πάνω στο αμάξωμα....Κάπου είχα χάσει και το ενδιαφέρον μου να το ολοκληρώσω....Παρόλα αυτά, λόγω και της καραντίνας, αποφάσισα να το ολοκληρώσω γιατί η μπανιέρα όπως την είχα δουλέψει μου άρεσε. Επίσης, ολοκληρώνοντας μοντέλα αποκτάς περισσότερη εμπειρία, άρα κάτι έμαθα και από αυτήν την κατασκευή! Σίγουρα στο μέλλον θα προσπαθήσω να φτιάξω ακόμη ένα, όχι αναγκαστικά το κιτ της Fujimi, γιατί έχω και το 12αρι της Trumpeter για το συγκεκριμμένο αγωνιστικό! Θα ανεβάσω φωτό στα ολοκληρωμένα. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.
|
|
|
Post by Sakis on Apr 27, 2020 13:57:50 GMT 2
Καταρχάς μπράβο για το καπάκωμα. Θέλει κουράγιο η διαδικασία στα Fujimi... Περιττό να σχολιάσω ότι έχεις πάρει φωτιά και μοντελάρεις κατά ριπάς....
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 27, 2020 19:30:07 GMT 2
Καταρχάς μπράβο για το καπάκωμα. Θέλει κουράγιο η διαδικασία στα Fujimi... Περιττό να σχολιάσω ότι έχεις πάρει φωτιά και μοντελάρεις κατά ριπάς.... Ευχαριστώ Σάκη! Ας είναι καλά η καραντίνα!
|
|
|
Post by czt on May 12, 2020 1:37:25 GMT 2
Φανταστικό!
|
|
|
Post by Φάνης on May 13, 2020 7:43:19 GMT 2
|
|