|
Post by Φάνης on Apr 22, 2020 19:58:11 GMT 2
Η άπαντηση μου Μιχάλη για το nickel στα πιρούνια. Lacquer gloss black υπόβαθρο και με το δάκτυλο chrome powder του Uchi. Λίγο ακόμη δακτυλάκι και δεν νομίζω να μπορείς να πετύχεις τόσο ωραίο αποτέλεσμα με χρώμα και τόσο ξεκούραστα!
|
|
|
Post by mikys2019 on Apr 22, 2020 21:48:53 GMT 2
Φανη μου σε ευχαριστω πολυ για την απαντησει ....ομως εσυ βαζεις πουδρα πανω στο μαυρο κ εχει λογικη . Το να βαζεις μπογια πανω στο μαυρο οχι... γιατι η μπογια δεν εχει διαπερατοτητα για να φανει το μαυρο .
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 22, 2020 22:06:57 GMT 2
Όλο τα παρατάω και όλο λεω ας προχωρήσω λίγο ακόμη! Αν αποφασίσω περάσω τις χαλκομανίες και να βερνικώσω λογικά θα την ολοκληρωσω....ίσως εδώ που έφθασα θα είναι κρίμα να την αφήσω σε αυτή την κατάσταση ακόμη και αν δεν προχώρησε όπως θα ήθελα .... Καλό βράδυ!
|
|
|
Post by mikys2019 on Apr 23, 2020 0:48:27 GMT 2
Η κουκλα βγηκε βολτα ..... ωραιος ....
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 24, 2020 12:48:13 GMT 2
Όπως ανέφερα προηγουμένως, αποφάσισα να την ολοκληρώσω παρόλα τα προβλήματα που αντιμετώπισα με το black base της AK Interactive, και όποια άλλα λάθη δικά μου αφού δεν έδωσα την απαιτούμενη προσοχή από την στιγμή που έχασα το ενδιαφέρον. Το κιτ είναι μια χαρά, και με λίγη έξτρα δουλειά μπορεί να βγει ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα από το κουτί και να προστεθεί στην συλλογή μας. Πρόσεξα οτι ξέχασα να ρίξω λίγο μαύρο στα εσωγλύφα γράμματα στην πρόσοψη στα πηρούνια, κάποια στιγμή θα το πράξω! Κάποιες φωτο θα ανέβουν και στα ολοκληρωμένα!
|
|
|
Post by mikys2019 on Apr 24, 2020 13:51:50 GMT 2
Φανη μου πολυ ομορφο βγηκε μπραβο .. δυο παρατηρησεις .. ενω η γυαλαδα κ το χρωμα του κινητηρα ειναι θεικο και απαιχτο ....τα οργανα ειναι πολυ ματ (παντα ηταν νικελ ) κ τα πηρουνια λιγο λαθος το χρωμα κ με πολυ μεγαλο κοκο . εχω δικιο ?
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 24, 2020 14:03:19 GMT 2
Φανη μου πολυ ομορφο βγηκε μπραβο .. δυο παρατηρησεις .. ενω η γυαλαδα κ το χρωμα του κινητηρα ειναι θεικο και απαιχτο ....τα οργανα ειναι πολυ ματ (παντα ηταν νικελ ) κ τα πηρουνια λιγο λαθος το χρωμα κ με πολυ μεγαλο κοκο . εχω δικιο ? Καλησπέρα Μιχάλη, Ναι δεν έχεις καθόλου άδικο! Γενικά τα βαψίματα μου σε κάποια σημεία δεν ήταν καλά! Αλλά δεν ήθελα να ξεβαφω-ξαναβάφω γιατί όπως είπα έχασα το ενδιαφέρον μου, και ήθελα απλώς να το τελειώσω. Το μοντέλο δεν έχει το finish που θα ήθελα, αλλά τουλάχιστον κάτι έμαθα και σίγουρα θα μου φανούν χρήσιμα σε άλλες κατασκευές! Επίσης, το να βγάλω νικελ με μπογιά, η οποία και να στεγνώνει για να μπορέσω να τα χειριστώ τα κομμάτια στο μοντάρισμα εγώ προσωπικά δεν έχω πετύχει ακόμη!
|
|
|
Post by alex78 on Apr 24, 2020 17:32:42 GMT 2
Το μόνο που λείπει εμένα είναι τα κλασσικά πορτοκαλί φαλασάκια. Κατά τα άλλα υπέροχο Φάνη, μπράβο που δεν το παράτησες.
|
|
|
Post by mikys2019 on Apr 24, 2020 18:48:08 GMT 2
Φανη τον κινητηρα πως τον εβαψες ? Κ βγηκε τελειος
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 24, 2020 19:37:26 GMT 2
Φανη τον κινητηρα πως τον εβαψες ? Κ βγηκε τελειος Καλησπέρα Μοχάλη, νομίζω το είχα αναφέρει και παραπάνω, με διάφορα χρώματα, Flat Aluminium, Silver και Clear Yellow (Tamiya), Aluminium (Zero Paints) και Chrome και Polished Aluminium (Ak Interactive, Xtreme Series). Εγινε pin wash με το Black Panel Line Accent της Tamiya και κάποια γυαλίστικαν με το Chrome Powder του Uchi. Επισης χρησιμοποιήθηκε και λίγο Bare Metal Foil.
|
|
|
Post by mikys2019 on Apr 24, 2020 20:38:40 GMT 2
Φανη μου δεν πειραζει η επομενη θα γινει τελεια παντου ....δυστυχως καθε μερα μαθαινουμε . Ξερεις ενα πολυ μεγαλο κακο που εχει η σημερινη εποχη ....πληθωρα υλικων που το καθε ενα θελει κ αλλη αντιμετωπιση κ φυσικα ολες οι εταιριες τα υλικα τους τα παρουσιαζουν ως κορυφαια κ μεις την παταμε ..
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 24, 2020 20:49:40 GMT 2
Το μόνο που λείπει εμένα είναι τα κλασσικά πορτοκαλί φαλασάκια. Κατά τα άλλα υπέροχο Φάνη, μπράβο που δεν το παράτησες. Ευχαριστώ Άλεξ! Ναι, ενώ τα πίσω τα έβαψα, τα μπροστινά τα ξέχασα, όταν το συνειδητοποίησα ήταν ήδη κολλημένα και δεν ήθελα να τα πειράξω!
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 24, 2020 20:53:28 GMT 2
Φανη μου δεν πειραζει η επομενη θα γινει τελεια παντου ....δυστυχως καθε μερα μαθαινουμε . Ξερεις ενα πολυ μεγαλο κακο που εχει η σημερινη εποχη ....πληθωρα υλικων που το καθε ενα θελει κ αλλη αντιμετωπιση κ φυσικα ολες οι εταιριες τα υλικα τους τα παρουσιαζουν ως κορυφαια κ μεις την παταμε .. Σίγουρα Μιχάλη. Practice makes perfect, που λέμε και στο χωριό μου! Σε κάθε κατασκευή κάτι καινούργιο μαθαίνουμε, σε οποιοδήποτε στάδιο της!
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 24, 2020 21:03:27 GMT 2
Καθαρίσαμε και τον πάγκο μας για να είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε με τα υπόλοιπα πρότζεκτ! Καλό βράδυ!
|
|
|
Post by mikys2019 on Apr 24, 2020 21:08:41 GMT 2
ΦΑΝΗ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ....Ο ΠΑΓΚΟΣ ΤΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ..ποτε μπορεις να ερθεις κ απο δω ? φυσικα εβαλες και DETTOL....!!!!
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Apr 24, 2020 23:17:34 GMT 2
Με το κιλο τις παιρνεις τις 179? Ωραιο το μοντελακι και μπραβο για την επιμονη (εγω ειλικρινα θα το πεταγα οπως εχω κανει αρκετες φορες στο παρελθον χε χε), δεν πειραζει για τις στραβες συμβαινουν αυτα ειναι επικινδυνα τα μηχανακια
|
|