pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Apr 21, 2020 22:49:37 GMT 2
Φανη δεν χρησιμοποιω το black base το δικο τους, βαζω διαφορα αλλα μαυρα γκλος, οσο πιο γυαλιστερα ειναι, τοσο καλυτερο αποτελεσμα εχεις σε γυαλαδα. Τωρα για το ποσα χερια τα περναω ειναι αναλογα με τι αποτελεσμα θελω να εχω ποσο γυαλιστερο και τι βαθος θελω να εχω. Συνηθως περναω ενα απαλο χερι με χαμηλη πιεση και δατςιτ, γιατι οσο πιο πολλα χερια περνας τοσο πιο solid γινεται και χανει την εντονη γυαλαδα του, τουλαχιστον απ'οτι εχω καταλαβει εγω. Μου εχουν κανει πολυ καλη εντυπωση γιατι ειναι τα μονα μετα απο τα super metallic της gunze που δεν αφηνουν σημαδια οσο και να τα πιανεις. Οσο για το στεγνωμα τους μετα απο μερικες ωρες ειναι ετοιμα, εχει τυχει να τα πιασω και μετα απο 2-3 ωρες χωρις κανενα προβλημα.
|
|
|
Post by mikys2019 on Apr 22, 2020 2:17:49 GMT 2
Φανη ο κινητηρας τελειος και οι κυλινδροι φανταστικοι μπραβο .ΜΗΝ στεναχωριεσαι δεν φαινεται τιποτα .
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 22, 2020 7:27:39 GMT 2
Φανη δεν χρησιμοποιω το black base το δικο τους, βαζω διαφορα αλλα μαυρα γκλος, οσο πιο γυαλιστερα ειναι, τοσο καλυτερο αποτελεσμα εχεις σε γυαλαδα. Τωρα για το ποσα χερια τα περναω ειναι αναλογα με τι αποτελεσμα θελω να εχω ποσο γυαλιστερο και τι βαθος θελω να εχω. Συνηθως περναω ενα απαλο χερι με χαμηλη πιεση και δατςιτ, γιατι οσο πιο πολλα χερια περνας τοσο πιο solid γινεται και χανει την εντονη γυαλαδα του, τουλαχιστον απ'οτι εχω καταλαβει εγω. Μου εχουν κανει πολυ καλη εντυπωση γιατι ειναι τα μονα μετα απο τα super metallic της gunze που δεν αφηνουν σημαδια οσο και να τα πιανεις. Οσο για το στεγνωμα τους μετα απο μερικες ωρες ειναι ετοιμα, εχει τυχει να τα πιασω και μετα απο 2-3 ωρες χωρις κανενα προβλημα. Ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη. Το black base της είναι αρκετά γυαλιστερό, αλλά τελικά ίσως αυτό να μην στεγνώνει και μου δημιούργησε το πρόβλημα. Θα χρησιμοποιηαω GX-2 την άλλη φορά που είναι το αγαπημένο μου gloss black.
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 22, 2020 7:31:25 GMT 2
Φανη ο κινητηρας τελειος και οι κυλινδροι φανταστικοι μπραβο .ΜΗΝ στεναχωριεσαι δεν φαινεται τιποτα . Ευχαριστώ Μιχάλη για την υποστήριξη. Οι κύλινδροι μου άρεσαν και εμένα! Ολοκλήρωσα εχθές τον βράδυ τον κινητήρα και σιγά-σιγά θα τον μοντάρω στον σκελετό να παίρνει μορφή η virago!
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 22, 2020 8:42:48 GMT 2
Φανη δεν χρησιμοποιω το black base το δικο τους, βαζω διαφορα αλλα μαυρα γκλος, οσο πιο γυαλιστερα ειναι, τοσο καλυτερο αποτελεσμα εχεις σε γυαλαδα. Τωρα για το ποσα χερια τα περναω ειναι αναλογα με τι αποτελεσμα θελω να εχω ποσο γυαλιστερο και τι βαθος θελω να εχω. Συνηθως περναω ενα απαλο χερι με χαμηλη πιεση και δατςιτ, γιατι οσο πιο πολλα χερια περνας τοσο πιο solid γινεται και χανει την εντονη γυαλαδα του, τουλαχιστον απ'οτι εχω καταλαβει εγω. Μου εχουν κανει πολυ καλη εντυπωση γιατι ειναι τα μονα μετα απο τα super metallic της gunze που δεν αφηνουν σημαδια οσο και να τα πιανεις. Οσο για το στεγνωμα τους μετα απο μερικες ωρες ειναι ετοιμα, εχει τυχει να τα πιασω και μετα απο 2-3 ωρες χωρις κανενα προβλημα. Ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη. Το black base της είναι αρκετά γυαλιστερό, αλλά τελικά ίσως αυτό να μην στεγνώνει και μου δημιούργησε το πρόβλημα. Θα χρησιμοποιηαω GX-2 την άλλη φορά που είναι το αγαπημένο μου gloss black. Ακριβώς Φάνη, το black base της AK είναι για τα σκυλιά. Δεν στεγνώνει με τίποτα, μετά από ώρες, ημέρες, Την έχω πατήσει πολλάκις. Ωραία βαψίματα, όπως και να έχει
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 22, 2020 9:33:55 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη. Το black base της είναι αρκετά γυαλιστερό, αλλά τελικά ίσως αυτό να μην στεγνώνει και μου δημιούργησε το πρόβλημα. Θα χρησιμοποιηαω GX-2 την άλλη φορά που είναι το αγαπημένο μου gloss black. Ακριβώς Φάνη, το black base της AK είναι για τα σκυλιά. Δεν στεγνώνει με τίποτα, μετά από ώρες, ημέρες, Την έχω πατήσει πολλάκις. Ωραία βαψίματα, όπως και να έχει Έπαθα και έμαθα Γιώργο! Πάει για πέταμα το συγκεκριμμένο black base, ότι έχει απομείνει δηλαδή! Εδω σήμερα, μετά από 24+ ώρες, πήγα να τελειώσω την πίσω ρόδα και τα σημάδια από το γάντι που φορούσα! Θα προσπαθήσω να την τελειώσω με κρύα καρδιά, ελπίζω δηλαδή!
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 22, 2020 15:32:46 GMT 2
Προχώρησα αρκετά σήμερα, αλλά αποφάσισα να μην ασχοληθώ άλλο μαζί της τουλάχιστο για το προσεχές διάστημα γιατί τα κομμάτια δεν στεγνώνουν με τίποτα!! Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω το αποτέλεσμα που ευελπιστούσα (τουλάχιστον ξέρουμε τι να αποφεύγουμε στο μέλλον), οποτε καιρός να ασχοληθούμε με κάτι άλλο, να λλαξει και η διάθεση μας!
|
|
|
Post by alex78 on Apr 22, 2020 16:03:27 GMT 2
Φάνη καλά έκανες, βάλτο στην άκρη και κάποια στιγμή με καθαρότερο μυαλό και καλύτερη διάθεση το ξαναπιάνεις . Πολύ όμορφο βγαίνει πάντως....
|
|
|
Post by mikys2019 on Apr 22, 2020 17:34:19 GMT 2
Καλησπερα παιδια μπορω να ρωτησω γιατι ενα ασημι χρωμα θελει απο κατω μαυρο ? τι του προσφερει ?
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 22, 2020 17:37:40 GMT 2
Καλησπερα παιδια μπορω να ρωτησω γιατι ενα ασημι χρωμα θελει απο κατω μαυρο ? τι του προσφερει ? Καλησπέρα Μιχάλη, Δεν του προσφέρει τίποτα. Είχα βάψει διάφορα, κάποια που ήθελαν από κάτω gloss black, και κάποια που δεν ήθελαν, οποτε τα πήρε όλα η μπάλα!
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 22, 2020 17:38:25 GMT 2
Καλησπερα παιδια μπορω να ρωτησω γιατι ενα ασημι χρωμα θελει απο κατω μαυρο ? τι του προσφερει ? Ευχαριστώ Άλεξ! Καλή συνέχεια!
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Apr 22, 2020 18:06:16 GMT 2
Θα διαφωνησω Φανη μαζι σου
Στην προηγουμενη κουβεντα μας αυτο συζητησαμε "οσο πιο Γυαλιστερο ειναι το μαυρο απο κατω τοσο εντονη γυαλαδα εχει" Ασε που χειαζεται και πολυ λιγοτερο χρωμα για να δειξει,
καντε ενα τεστ παρτε ενα αβαφο κομματι πλαστικο και περαστε ενα χερι χρωμιο και μετα καντε το ιδιο πανω σε γυαλιστερο μαυρο και θα δειτε την διαφορα!
|
|
|
Post by alex78 on Apr 22, 2020 18:07:51 GMT 2
Καλησπερα παιδια μπορω να ρωτησω γιατι ενα ασημι χρωμα θελει απο κατω μαυρο ? τι του προσφερει ?
Άν δεν κάνω λάθος Μιχάλη, ένα μαύρο gloss υπόστρωμα αναδεικνύει και προσφέρει καλύτερη ''λάμψη'' σε πάσης φύσεως χρώμια κλπ.
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 22, 2020 18:36:26 GMT 2
Θα διαφωνησω Φανη μαζι σου Στην προηγουμενη κουβεντα μας αυτο συζητησαμε "οσο πιο Γυαλιστερο ειναι το μαυρο απο κατω τοσο εντονη γυαλαδα εχει" Ασε που χειαζεται και πολυ λιγοτερο χρωμα για να δειξει, καντε ενα τεστ παρτε ενα αβαφο κομματι πλαστικο και περαστε ενα χερι χρωμιο και μετα καντε το ιδιο πανω σε γυαλιστερο μαυρο και θα δειτε την διαφορα! Συμφωνώ Παναγιώτη, στο ασημένιο δεν βλέπεις τοσο μεγάλη διαφορά όσο στο chrome και polished aluminium που χωρίς μαύρο υπόβαθρο δεν έχεις καμία πιθανότητα σε αυτά τα χρώματα. Αυτό εννοούσα με την απάντηση μου στον Μιχάλη.
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Apr 22, 2020 18:46:08 GMT 2
Ξεχωριζεις ασημι με το χρωμιο ! Εγω παντως σε ολα τα μεταλλα βαζω μαυρο γκλος απο κατω . μου δειχνει καλυτερα ακομα και σε απλο ασημι, αλλα περι ορεξεως...
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 22, 2020 19:26:28 GMT 2
Ξεχωριζεις ασημι με το χρωμιο ! Εγω παντως σε ολα τα μεταλλα βαζω μαυρο γκλος απο κατω . μου δειχνει καλυτερα ακομα και σε απλο ασημι, αλλα περι ορεξεως... Θα το δοκιμάσω και στο ασημί Παναγιώτη να δω αν θα μου κάνει διαφορά. Για ασημένιο χρησιμοποιώ κυρίως το silver από την σειρά metal Color της Vallejo (όλη η σειρά είναι καλή).
|
|