|
Post by Φάνης on Dec 16, 2018 20:07:38 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Dec 16, 2018 22:44:33 GMT 2
Εξαιρετικά καθερή και προσεγμένη δουλειά Φάνη! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 16, 2018 22:56:15 GMT 2
Ωραία δουλειά Φάνη, ιδίως ο πίνακας. Οι διακόπτες στο πάνω μέρος της κονσόλας(κάτω από την οθόνη) είναι μαύροι. Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by czt on Dec 16, 2018 23:39:41 GMT 2
Πολυ ομορφη δουλεια! Η κονσολα πολυ ωραια οπως και τα καθισματα
|
|
|
Post by alex78 on Dec 17, 2018 15:01:19 GMT 2
Όλα όμορφα και περιποιημένα Φάνη, αναμένουμε με ενδιαφέρον τη συνέχεια.
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Dec 17, 2018 18:36:45 GMT 2
Πολύ όμορφη και πεντακάθαρη δουλειά Φάνη.
Καλή συνέχεια!
Αγάπιος
|
|
|
Post by Φάνης on Dec 17, 2018 19:07:10 GMT 2
Σας ευχαριστώ παιδιά. Έχω μπλέξει με διάφορα στην δουλειά και προχωράω αργά. Ελπίζω μέσα στις διακοπές να έχω περισσότερο χρόνο.... Γιώργο, ναι έχεις δίκιο, όπως και ότι η κονσόλα είναι από carbon fiber. Είπα να μην ασχοληθώ πολύ με το συγκεκριμμένο, εκτός από τα έξτρα PE και τις βασικές προσθήκες , ζώνες, μοκέτα κτλ. Θα κοιτάξω να δω αν μπορώ να τα βάψω και αυτά μαύρα, αν και εξαρχής τα αφήσα μεταλλικά γιατί νομίζω δείχνουν ωραιότερα.... Έριξα και τα 2 τελευταία χέρια του βασικού χρώματος. Όπως είχα αναφέρεις έχει πέρλα, η οποία είναι στην κλίμακα και δύσκολα διακρίνεται στον φακο, ειδικά στο iPad που παίρνω τις φωτό... Το χρώμα είναι πολύ όμορφο, και είναι απόλαυση με τον αερογραφο, όπως όλα τα χρώματα της GC..... Νομίζω είμαι έτοιμος για βερνίκι....
|
|
|
Post by czt on Dec 17, 2018 20:04:52 GMT 2
πολυ ωραιο αποτελεσμα (δε θα πω τιποτα για το κιτρινο γιατι ειναι ταυρος) μια ερωτηση ως προς το χρωμα zero η GC?
|
|
|
Post by Φάνης on Dec 17, 2018 20:09:40 GMT 2
πολυ ωραιο αποτελεσμα (δε θα πω τιποτα για το κιτρινο γιατι ειναι ταυρος) μια ερωτηση ως προς το χρωμα zero η GC? Ευχαριστώ Κωνσταντίνε! Το χρώμα είναι το Lamborghini Giallo Midas Pearl Yellow από Gravity Colors (GC-212).
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Dec 17, 2018 20:15:10 GMT 2
Ένα μικρό Offtopic αν μου επιτρέπεις.
Απο πού προμηθεύεσαι τα Gravity Φάνη??
|
|
|
Post by alex78 on Dec 17, 2018 20:39:06 GMT 2
Το χρώμα έστρωσε απίστευτα όμορφα Φάνη.
Κουβαλώ ''δαίμονες'' με το κίτρινο, αφού ενώ μου αρέσει πολύ ότι έχω επιχειρήσει να βάψω σε αυτή την απόχρωση καταλήγει κουβά...
|
|
|
Post by Φάνης on Dec 17, 2018 21:08:24 GMT 2
Ένα μικρό Offtopic αν μου επιτρέπεις. Απο πού προμηθεύεσαι τα Gravity Φάνη?? Από το Carmina Hobby’s στην Ισπανία Αγάπιε. Την τελευταία φορά, το ταχυδρομείο στην Ισπανία τα επέστρεψε πισω (ως flammable items), αν και δεν είχα ξανά τέτοιο πρόβλημα τα τελευταία 2 χρόνια που αγόραζα από εκεί. Τελικά μου τα ξανά έστειλαν με άλλη εταιρία, €10 πιο ακριβή στα μεταφορικά, αλλά με κατά οίκον παράδοση χωρίς κανένα πρόβλημα.
|
|
|
Post by Φάνης on Dec 17, 2018 21:12:50 GMT 2
Το χρώμα έστρωσε απίστευτα όμορφα Φάνη. Κουβαλώ ''δαίμονες'' με το κίτρινο, αφού ενώ μου αρέσει πολύ ότι έχω επιχειρήσει να βάψω σε αυτή την απόχρωση καταλήγει κουβά... Ευχαριστώ Άλεξ. Ναι, πολύ δύσκολο χρώμα και λόγω της περλας όταν βάφεις δυσκολεύεσαι να καταλάβεις αν γεμίζει ομοιόμορφα. Δεν ξέρω αν είναι τέλεια ομοιόμορφο, αλλά γενικά είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Παντως από τα 30ml στο μπουκάλι δεν έμεινε ούτε σταγόνα (αν και αγόρασα ακόμη 1 έξτρα για κάθε ενδεχόμενο!)
|
|
|
Post by czt on Dec 17, 2018 22:36:58 GMT 2
πολυ ωραιο αποτελεσμα (δε θα πω τιποτα για το κιτρινο γιατι ειναι ταυρος) μια ερωτηση ως προς το χρωμα zero η GC? Ευχαριστώ Κωνσταντίνε! Το χρώμα είναι το Lamborghini Giallo Midas Pearl Yellow από Gravity Colors (GC-212). Δεν εθεσα σωστα το ερωτημα πιο κατα τη γνωμη σου ειναι πιο ωραιο καλο χρωμα εταιρειας σε αποτελεσμα κατα την αποψη σου? σιγουρα και οι 2 εταιρειες καλες αλλα καποια θα σε εχει κερδισει λιγο παραπανο
|
|
|
Post by Φάνης on Dec 18, 2018 20:24:08 GMT 2
Ευχαριστώ Κωνσταντίνε! Το χρώμα είναι το Lamborghini Giallo Midas Pearl Yellow από Gravity Colors (GC-212). Δεν εθεσα σωστα το ερωτημα πιο κατα τη γνωμη σου ειναι πιο ωραιο καλο χρωμα εταιρειας σε αποτελεσμα κατα την αποψη σου? σιγουρα και οι 2 εταιρειες καλες αλλα καποια θα σε εχει κερδισει λιγο παραπανο Κωνσταντίνε, τα GV πιστεύω είναι περισσότερο στην κλίμακα σχετικά με την πέρλα από ZP, ψεκάζονται εύκολα (δεν είναι hot όπως τα ZP) αλλά δεν έχουν μεγάλη γκάμα χρωμάτων όπως η ZP. Χρησιμοποιώ και τις 2 εταιρείες το ίδιο, όπως και τα TS της Tamiya, ακόμη αγόρασα και χρώματα από την Splash για να τα δοκιμάσω!
|
|
|
Post by Φάνης on Dec 18, 2018 20:35:23 GMT 2
|
|