|
Post by gtziaf on Aug 17, 2018 9:29:25 GMT 2
Ευχαριστώ για το σχόλιο Νεκ. Η φωτογραφία με τον κινητήρα, στο κλασσικό φόντο, όπου φαίνονται καλύτερα οι λεπτομέρειες. Αφού δεν έχω κάτι άλλο να σας δείξω, με τα υπόλοιπα κομμάτια του κιτ να είναι στο βαφείο, προχώρησα στη κατασκευή της βάσης. Αρχικά, έκανα δύο τρύπες με οδηγό το σχετικό τμήμα που η Aoshima περιλαμβάνει στα τελευταία κιτ της. Μάλιστα μπορείς να επιλέξεις σε οποιαδήποτε στιγμή, αν θα χρησιμοποιήσεις το κανονικό πάτωμα ή το τμήμα για την ασφάλιση του μοντέλου στη βάση, αφού τα δύο κομμάτια αφαιρούνται εύκολα. Well done Aoshima Στη συνέχεια με φύλλο κάρμπον, έντυσα την πλαστική βάση. Λογότυπα κλπ, θα μπουν στο τέλος. Αυτά για την ώρα. Καλημέρα
|
|
|
Post by Φάνης on Aug 20, 2018 12:36:18 GMT 2
Πολύ όμορφη η πλαστική βάση Γιώργο. Είχα είδα και έναν Γιαπωνέζο στο YouTube να χρησιμοποιεί τέτοια φύλλα carbon. Από πού τα προμηθεύεσαι;
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 20, 2018 12:49:11 GMT 2
Πολύ όμορφη η πλαστική βάση Γιώργο. Είχα είδα και έναν Γιαπωνέζο στο YouTube να χρησιμοποιεί τέτοια φύλλα carbon. Από πού τα προμηθεύεσαι; Κλασσικά ebay, Κινέζος κλπ... Ένα - δύο ευρώ το ρολό κάνουν. Έχει και γυαλιστερά (λίγο πιο ακριβά), αλλά προτιμώ το ματ.
|
|
|
Post by Φάνης on Aug 20, 2018 17:19:52 GMT 2
Πολύ όμορφη η πλαστική βάση Γιώργο. Είχα είδα και έναν Γιαπωνέζο στο YouTube να χρησιμοποιεί τέτοια φύλλα carbon. Από πού τα προμηθεύεσαι; Κλασσικά ebay, Κινέζος κλπ... Ένα - δύο ευρώ το ρολό κάνουν. Έχει και γυαλιστερά (λίγο πιο ακριβά), αλλά προτιμώ το ματ. Ευχαριστώ Γιώργο. Ναι, τα βρήκα!
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 23, 2018 17:38:33 GMT 2
|
|
|
Post by Φάνης on Aug 24, 2018 16:39:09 GMT 2
Πολύ όμορφα προχωράει Γιώργο. Τα πατάκια από τι είναι; Αν θυμάμαι καλά η HD δεν τα περιέχει στο βελτιωτικό της, έτσι δεν είναι;
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 24, 2018 16:50:18 GMT 2
Πολύ όμορφα προχωράει Γιώργο. Τα πατάκια από τι είναι; Αν θυμάμαι καλά η HD δεν τα περιέχει στο βελτιωτικό της, έτσι δεν είναι; Τα πατάκια είναι από φάκελο προσκλητηρίου γάμου, με "δερματινέ" υφή. Ευχαριστώ για το σχόλιο Φάνη
|
|
|
Post by Φάνης on Aug 24, 2018 16:55:21 GMT 2
Πολύ όμορφα προχωράει Γιώργο. Τα πατάκια από τι είναι; Αν θυμάμαι καλά η HD δεν τα περιέχει στο βελτιωτικό της, έτσι δεν είναι; Τα πατάκια είναι από φάκελο προσκλητηρίου γάμου, με "δερματινέ" υφή. Ευχαριστώ για το σχόλιο Φάνη Ωραία Γιώργο! Να και τα τυχερά των προσκλητηρίων Δείχνουν πάρα πολύ όμορφα. Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by czt on Aug 25, 2018 18:59:27 GMT 2
καλησπέρα Πολύ ωραίο θέμα σαν Lamborginakias θα το παρακολουθώ(αν θέλεις κάνε ενα αναλυτικό wip από αυτά τα ωραία που φτιάχνεις) μπας και μάθω τίποτα από εναν μαιτρ του αυτοκινήτου. Επίσης για το θέμα με τις πυρκαγιές εχω την εξείς τoποθέτηση την οποία και έχω αναρτήσει στο λογαριασμό μου στο Facebook: Λυπάμαι πάρα πολύ για την τραγωδία και το χαμό τόσων ανθρώπων.Η νοοτροπία των ΕΛΛΗΝΩΝ φταίει και κανένας άλλο.Δεν υπάρχει σχέδιο ουτε πρόληψη ουτε τίποτα και ετσι θα μείνει για πάντα.Αντίθετα στη USA υπάρχει αστυνομία-πυροσβεστική-πολιτική προστασία σε πλήρη αρμονία μεταξύ τους και με πολύ σωστά meeting-briefing-σχέδιο-σωστή σήμανση στους δρόμους- συνεχείς ασκήσεις με πιθανές φωτιές-τυφώνες κτλ-σωστή πληροφόρηση των κατοίκων προφορικά αλλά και με έντυπα(που επιβαίνει ο καθενας ειδικα οι ηλικιωμένοι τα ζώα με ειδική ομάδα κτλ).δηλ υπάρχει οργάνωση 200%. Αυτά δεν ειναι δύσκολο να γίνουν και εδώ αλλά φταίει η νοοτροπία μας και οτι είμαστε ΑΡΤΣΙ ΜΠΟΥΡΤΣΙ ΚΑΙ ΛΟΥΛΑΣ.Έγιναν σε μια χώρα με 350.000.000(σταδιακά) και δεν μπορούν να γίνουν σε μια χώρα με 10.000.000? Εγω θα προσθεσω παντα οι ενοπλες δυναμεις και τα σωματα ασφαλειας ειναι ο ευκολος στοχος που θα παρει την ευθυνη χωρις ουσιαστικα να υπαρχει γιατι εδωσαν πολυ παραπανο απο οτι επρεπε. Γνωριζω κοσμο που εργαζονται στα παραπανο σωματα και οι ωρες εργασιας ηταν πολυ παραπανω για τους ταβλαδωρους πυροσβεστες για τους αθλιους χωροφυλακες κλπ. Ολα ξεκινουν απο παιδεια και τη θεληση του λαου που αποτελουν ενα κρατος δυστυχως δεν θελουμε! Ενα απλο παραδεγμα σε γνωστη αλυσιδα υπαρχει μια ουρα απο κοσμο και βαζει μουσταρδα κετσαπ. Ειναι ενας κυριος ο οποιος βαζει σιγα μουσταρδα κετσαπ υπαρχω εγω απο πισω και ερχονται καποιες "κυριες" προσπαθουν να μας περασουν για να βαλουν με βλεπει και λεει γιατι δε πατε της το αναλυω και στραβωσε αν για κατι τοσο ασυμαντο δεν εχουμε υπομονη σε κατι οπως αυτο που διαδραματιστικε πως μπορουμε να βρουμε λυσεις κλπ ?
Ως προς τη πανεμορφη Ιταλιδα πολυ ωραια την εχεις κανει Γιωργο θα ηθελα ομως τα καθισματα λιγο διαφορετικα οπως τα ειδα ζωντανα με λαιμ γραμη αν μπορεσω πιο μετα θα αναρτησω φωτο αν εχω η εστω βιντεο απο καποια ομορφα θυρια που ειδα απο κοντα!
|
|
|
Post by konstantinf on Aug 26, 2018 10:42:08 GMT 2
Πολύ όμορφο το εσωτερικό Γιώργο! Το wash στα καθίσματα μου μοιάζει ωστόσο λίγο πιο έντονο απ' ό,τι θα χρειάζονταν (άσε που οι κάτοχοι τέτοιων τετρατρόχων δεν αφήνουν σκόνη και βρωμιά να μαζευτεί στις ραφές... ). Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 26, 2018 17:31:51 GMT 2
Φάνη, κάτω στη μεγαλόνησο το δουλεύουν πολύ το σκηνικό γάμο - βάπτιση κλπ, οπότε έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Κωνσταντίνε ευχαριστώ για τον σχολιασμό. Είναι φωτοσκίαση, καμιά σχέση με σκόνη ή βρωμιά, διαφορετικές τεχνικές εντελώς. Αν δείχνουμε βρωμιά, το wash δεν θα κοβόταν απότομα αλλά θα έσβηνε γύρω - γύρω αφήνοντας υπολείμματα για να αναπαρασταθεί το βρώμισμα. Αλλά, όπως αρέσει στον καθένα, τα έχουμε ξαναπεί.
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 26, 2018 17:52:38 GMT 2
Είχαμε πει θα είναι καλοκαιρινή και σχετικά γρήγορη κατασκευή. Οπότε φτάσαμε στην τελική συναρμολόγηση μετά τα γυαλίσματα και την προσθήκη των λεπτομερειών, πριν βγει ο Αύγουστος. Και spy φώτο από τον πάγκο. Θέλει λίγο δουλίτσα, ιδίως το πίσω καπό και φυσικά οι πόρτες, αλλά γενικά η Aoshima έκανε καλή δουλειά . Λογικά, αν δεν γίνει κάποια στραβή θα ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας. Να έχετε μια δημιουργική και όμορφη τελευταία εβδομάδα καλοκαιριού
|
|
|
Post by Φάνης on Aug 27, 2018 17:35:42 GMT 2
Πολύ όμορφο Γιώργο και τα carbon στα επιλεγμένα σημεία κάνουν την διαφορά. Το χρώμα για τα καθίσματα ποιο είναι; Το Beige της Ferrari από ZP?
|
|
|
Post by nektarios on Aug 28, 2018 8:31:33 GMT 2
Πολύ όμορφη, φίλε! Το μπλε στο εσωτερικό μού άρεσε πολύ, και τα - μπελαλίδικα - μασκαρίσματα είναι πολύ πετυχημένα!
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 28, 2018 13:45:45 GMT 2
Φάνη και Νεκτάριε, ευχαριστώ για το σχολιασμό. Φάνη, ναι τα καρμπόν αλλάζουν την εικόνα του μοντέλου, οπότε αξίζει ο επιπλέον απαιτούμενος χρόνος. Νεκ, έχει 2-3 σημεία με δύσκολο μασκάρισμα, αλλά το πιο μπελαλίδικο απ' όλα είναι η κεντρική κονσόλα. Μια και το λες, πάντα απορούσα γιατί οι εταιρείες δεν τα χωρίζουν σε περισσότερα κομμάτια, για να διευκολύνουν το βάψιμο. Εξ' άλλου και το πραγματικό, δεν είναι ενιαίο κομμάτι, οπότε αυτό του κιτ θέλει σκριμπάρισμα. Το χρώμα για τα καθίσματα ποιο είναι; Το Beige της Ferrari από ZP? Φάνη όχι. Τα συγκεκριμένα τα μόλις έφτασαν στο εργαστήριο και δεν έχω προλάβει να τα δοκιμάσω ακόμη. Αυτό το Beige είναι από την παλιότερη σειρά Interior Colours της ΖΡ (δεν ξέρω αν κυκλοφορούν ακόμη). Στο δικό μου μπουκαλάκι δεν ήταν σωστές οι αναλογίες (πρασίνιζε ), οπότε το "πείραξα" ρίχνοντας κίτρινο και άσπρο. Οπότε η τελική απόχρωση που βλέπεις, διαφέρει από την original της Zero. Φαντάζομαι τα νέα Interior για Ferrari, θα είναι σωστά...
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 29, 2018 23:30:14 GMT 2
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες... Περισσότερα στα ολοκληρωμένα, σύντομα.
|
|