|
Post by nektarios on Dec 1, 2020 15:15:02 GMT 2
Ασχέτως του αν κάποιος συμφωνεί ή όχι με το... splinter βάψιμο σε αυτοκίνητα ή την συγκεκριμένη χρωματική επιλογή, τόσο το μασκάρισμα όσο και τα βαψίματα είναι εξαιρετικά! Για το χρώμα των ελαστικών και την τοποθέτηση των σημάτων θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους. Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by Diecast917k on Dec 1, 2020 18:19:02 GMT 2
Κωνσταντινε και Νεκταριε ευχαριστω για τα καλα σας λογια! Τα λαστιχα, δυστυχως για εσας, θα μεινουν ετσι!!
|
|
|
Post by czt on Dec 3, 2020 13:01:14 GMT 2
Δημητρη εσυ αποφασιζεις ετσι και αλλιως εμεις λεμε την αποψη μας!!!
Υγ. αν ηταν κιτρινα θα ειχαμε θεμα !!! χαχαχα
|
|
|
Post by Diecast917k on Dec 3, 2020 15:37:59 GMT 2
|
|
|
Post by Diecast917k on Dec 19, 2020 15:53:26 GMT 2
Καλησπερα σε ολους! Επεσε το (ελπιζω) τελευταιο χερι βερνικι. Επειδη ειναι η πρωτη φορα που εριξα βερνικι με σχετικα κρυο καιρο (περιπου 18 με 19 βαθμους κελσιου εκεινη τη στιγμη), και θα το αφησω να παγωσει σε κρυο χωρο, ποσες μερες πιστευετε πρεπει να το αφησω; Το βερνικι ειναι 2κ αυτοκινητου και συνηθως το καλοκαιρι σε 2-3 μερες ειναι ετοιμο να το πιασω. Καπου εχω δει οτι θα πρεπει να το βαλω να ψηθει αλλιως δεν θα εξατμιστει ποτε το διαλυτικο και θα μεινει για πολυ καιρο μαλακο . Θα χρειαστει να το βαλω σε καποιο πιο ζεστο μερος οπως το σπιτι η θα ειναι ενταξει ;
|
|
|
Post by ViL27 on Dec 19, 2020 16:29:27 GMT 2
Δεν νομίζω ότι είναι τόσο χαμηλή η θερμοκρασία Δημήτρη ώστε να έχεις θέμα,προσωπικά θα το άφηνα μια βδομάδα αλλά περίμενε και την γνώμη ατόμων που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από εμένα με το 2k! Να σου πω την αλήθεια τα χρώματα που έχεις επιλέξει θα μου άρεσαν και σε ματ φινίρισμα!Αλήθεια αφού θες τα λάστιχα σου βαμμένα μήπως θα ταίριαζε καλύτερα το μωβ που έχεις χρησιμοποιήσει στην παραλλαγή?
|
|
|
Post by Diecast917k on Dec 19, 2020 18:44:38 GMT 2
Ωραία μαλλον θα το αφήσω καμιά βδομάδα τότε για σιγουριά! Το ματ μου άρεσε κι εμένα αλλά δεν εχει ανοίξει το μαγαζί που προμηθεύομαι τα βερνίκια μου. Βεβαια θα ήταν κρίμα να χάσω την πέρλα που έχει αυτό το χρώμα όποτε μάλλον θα μείνει γυαλιστερό! Το μωβ επειδή το έχω βάλει στο rollcage και ήθελα να το βάλω και στο καμουφλάζ για αυτό δεν το προτίμησα για τα λάστιχα, γενικά το σκούρο μπλε και το μωβ ήταν καλές επιλογές αλλά δεν ήθελα να επαναλαμβάνονται τα ίδια χρώματα.
|
|
|
Post by Diecast917k on Jan 4, 2021 13:33:58 GMT 2
|
|
|
Post by ViL27 on Jan 4, 2021 15:08:48 GMT 2
Καλη χρονια φιλε!Τρελιαρικο και καλοφτιαγμενο το e30!Ενα γυαλισματακι τραβιεται σιγουρα.Αληθεια γιατι Ιαπωνικη σημαια?
|
|
|
Post by Diecast917k on Jan 4, 2021 16:15:09 GMT 2
Ευχαριστω το γυαλισμα ειναι σιγουρο! Η ιαπωνικη σημαια γιατι ειναι απλη στο βαψιμο και ηθελα να κανω κατι στην πισω μερια του πορτπαγκαζ, εχω ακομα και την πισω μερια του καπο να κανω οπου εκει δεν εχω καποια ιδεα ακομη!
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 4, 2021 20:03:18 GMT 2
Εντυπωσιακό αν και εξωπραγματικό Δημήτρη! Χάρμα οφθαλμών. Υποθέτω ότι κάποια στιγμή θα μπουν και τζάμια; Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by Diecast917k on Jan 4, 2021 20:46:49 GMT 2
Καποια στιγμη θα γινει κι αυτο! Αναλογα την ορεξη μου μπορει να γινει συντομα ή να παρει κατι μηνες!
|
|
|
Post by Diecast917k on Feb 13, 2021 12:38:42 GMT 2
Εαν καποιος θελει να συνεχισει να βλεπει αυτο ή καποιο αλλο απο τα μοντελα μου ριξτε μια ματια στο Youtube ή στο Instagram στα οποια θα ανεβαζω τις συνεχειες και για να μην χαθουμε. Επισης, ανεβαζω και σε αυτη τη σελιδα του Facebook
|
|