|
Post by Diecast917k on May 28, 2018 22:14:07 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on May 28, 2018 22:36:30 GMT 2
Καλή επιτυχία, φίλε! Εύχομαι να πετύχεις αυτό που θέλεις και να το ευχαριστηθείς! Αν και - μεταξύ μας - η δουλειά που θα απαιτηθεί για να "σουλουπωθεί" πριν καν αρχίσεις να φτιάχνεις αυτά που θέλεις θα είναι τόση πολλή, που πιστεύω οτι πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο. Άσε που και η κλίμακα δεν σε βοηθάει στο να βρεις εύκολα τα εξαρτήματα που θα χρειαστείς, εκτός κι αν "κανιβαλίσεις" κάποιο άτυχο diecast... Όλα αυτά βεβαίως εντελώς φιλικά (και ελπίζω να μην σε στεναχωρώ...), και έχοντας παιδευτεί αρκετές φορές με κιτ που πραγματικά δεν άξιζε να τους αφιερώσω έστω και τον ελάχιστο χρόνο...
|
|
|
Post by Diecast917k on May 28, 2018 22:52:08 GMT 2
Καλή επιτυχία, φίλε! Εύχομαι να πετύχεις αυτό που θέλεις και να το ευχαριστηθείς! Αν και - μεταξύ μας - η δουλειά που θα απαιτηθεί για να "σουλουπωθεί" πριν καν αρχίσεις να φτιάχνεις αυτά που θέλεις θα είναι τόση πολλή, που πιστεύω οτι πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο. Άσε που και η κλίμακα δεν σε βοηθάει στο να βρεις εύκολα τα εξαρτήματα που θα χρειαστείς, εκτός κι αν "κανιβαλίσεις" κάποιο άτυχο diecast... Όλα αυτά βεβαίως εντελώς φιλικά (και ελπίζω να μην σε στεναχωρώ...), και έχοντας παιδευτεί αρκετές φορές με κιτ που πραγματικά δεν άξιζε να τους αφιερώσω έστω και τον ελάχιστο χρόνο... Ευχαριστω για τα καλα σου λογια! Η κλιμακα ειναι αυτη που δουλευω πια γιατι μαρεσει το μεγεθος και με τον καιρο εχω βρει αρκετα online καταστηματα που εχουν πολλα ανταλλακτικα! Ηδη εχω παρει ζαντολαστιχα,δισκοφρενα,δισκοπλακες,καποια ανταλλακτικα για το εσωτερικο και το διαφορικο. Επειδη εχει προχωρησει λιγο περισσοτερο απ'οσο δειχνω εδω, να πω οτι το ξεβαμα ηταν η χειροτερη αγκαρια μεχρι τωρα σε αυτο το μοντελακι! Ειχε ηδη την εργοστασιακη (αν το ηξερα μα τω θεω μπορουσα να την σωσω) και αυτο εκανε δυο φορες χειροτερα τα πραγματα!
|
|
|
Post by konstantinf on May 29, 2018 13:12:18 GMT 2
Καλό ξεκίνημα και καλό κουράγιο Δημήτρη! Τουλάχιστον τα διαφανή δείχνουν να είναι σε καλή κατάσταση... Κι είναι καλό που ειδικεύεσαι σε μια συγκεκριμένη κλίμακα - έτσι μαζεύεις πείρα προς όφελος και των άλλων!
|
|
|
Post by Diecast917k on May 29, 2018 14:31:08 GMT 2
Καλό ξεκίνημα και καλό κουράγιο Δημήτρη! Τουλάχιστον τα διαφανή δείχνουν να είναι σε καλή κατάσταση... Κι είναι καλό που ειδικεύεσαι σε μια συγκεκριμένη κλίμακα - έτσι μαζεύεις πείρα προς όφελος και των άλλων! Eυχαριστω τα διαφανη ειναι μεγαλο θεμα σε αυτην την κλιμακα οποτε τα προσεχω παντοτε! Ακομα δεν μου εχει τυχει να ξεγελαστω αλλα εχω παρει εν γνωση μου μοντελο που του ελειπε τζαμι και ηταν και σπασμενο
|
|
|
Post by Diecast917k on Jun 1, 2018 18:52:05 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 1, 2018 20:09:38 GMT 2
Καλή επιτυχία και από μένα. Η διαδικασία αφαίρεσης χρώματος στα πλαστικά είναι πολύ πιο ντελικάτη και δύσκολη αν βαφτούν με χρώματα αυτοκινήτου ή βερνίκι 2Κ. Αν τα ρίξεις στο στριπερ, θα εξαφανιστούν από προσώπου γης.
|
|
|
Post by Diecast917k on Jun 1, 2018 22:06:17 GMT 2
Καλή επιτυχία και από μένα. Η διαδικασία αφαίρεσης χρώματος στα πλαστικά είναι πολύ πιο ντελικάτη και δύσκολη αν βαφτούν με χρώματα αυτοκινήτου ή βερνίκι 2Κ. Αν τα ρίξεις στο στριπερ, θα εξαφανιστούν από προσώπου γης. Σωστο και αυτο τα μεταλλα τουλαχιστον δεν χαλανε (τοσο) ευκολα Παλι καλα ο προηγουμενος που το "εβαψε" δεν ηξερε απο στριπερ γιατι υπηρχαν πολλα πλαστικα πραγματακια που ειχαν βαφτει ενα χρωμα με το υπολοιπο αμαξωμα και παλι καλα τα εντοπισα πριν πεσει το στριπερ.
|
|
|
Post by alex78 on Jun 2, 2018 18:33:24 GMT 2
Επίπονη διαδικασία Δημήτρη αλλά τα κατάφερες περίφημα! Για χρώμα τι σκέφτεσαι, ένα κόκκινο πάντως θα του ταίριαζε απίστευτα νομίζω...
|
|
|
Post by Diecast917k on Jun 3, 2018 19:16:15 GMT 2
Επίπονη διαδικασία Δημήτρη αλλά τα κατάφερες περίφημα! Για χρώμα τι σκέφτεσαι, ένα κόκκινο πάντως θα του ταίριαζε απίστευτα νομίζω... Ευχαριστω! Το κοκκινο το σκεφτομουν αρχικα αλλα ανακαλυψα οτι ηταν εργοστασιακα κοκκινο οποτε οχι Σκεφτομαι κανα μπλε σκουρο ή αν βρω καποιο ωραιο ασημι (σκουρο) αλλα ακομα δεν εχω καταληξει.
|
|
|
Post by Diecast917k on Jun 5, 2018 15:03:17 GMT 2
|
|
|
Post by Diecast917k on Jun 30, 2018 22:15:06 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Jul 1, 2018 17:40:37 GMT 2
Προχωράει σιγά-σιγά... Πολύ ωραία! Κρίμα που οι δύο τεέυταίες φωτογραφίες δεν κλικάρονται να μεγαλώσουν... Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by Diecast917k on Jul 1, 2018 21:37:06 GMT 2
Προχωράει σιγά-σιγά... Πολύ ωραία! Κρίμα που οι δύο τεέυταίες φωτογραφίες δεν κλικάρονται να μεγαλώσουν... Καλή συνέχεια! Ευχαριστω! Αυτο για τις φωτογραφιες δεν το ηξερα αλλα τι να φταιει? Μπορω να τις ανεβαζω απο αλλου για να γινονται και πιο μεγαλες?
|
|
|
Post by Diecast917k on Jul 7, 2018 20:34:09 GMT 2
Καλησπερα! Υστερα απο συντομο διαλειμμα διακοπων σας παρουσιαζω το μοντελο βαμμενο! Πρωτα βαφτηκαν καποια σημεια που δεν θα βαφονταν με ολα τα μερη πανω στο αμαξωμα,τριφτηκε το αμαξωμα για να γινει λειο και επεσε το χρωμα και τελικα το βερνικι. Για να πω την αληθεια το χρωμα το ηθελα αρκετα πιο σκουρο. Ακομα επειδη εριξα πολυ βερνικι εχουν χαθει καποιες λεπτομερειες. Το πιο πιθανο ειναι να το ξεβαψω και να βαφτει ενα πιο σκουρο μπλε ή και αλλο χρωμα,θα δουμε (αν εχετε καμια ιδεα πειτε μου τα μονα που δεν θα κανω σιγουρα ειναι κοκκινα,κιτρινα,πρασινα) Επισης φτιαχτηκε και βαφτηκε η ανοητα τεραστια αεροτομη απο φυλλα πλαστικου και τρυπηθηκε το αμαξωμα (θυσιαστηκαν 2 τρυπανακια 0,7 χιλιοστα ) ωστε να εχουμε την παρακατω τελικη εικονα. Υ.Γ. : Ο,τι αστοχια βλεπετε ή και γενικα ιδεες εχετε πειτε μου!
|
|
|
Post by konstantinf on Jul 8, 2018 10:15:47 GMT 2
Ωραία έστρωσε το χρώμα Δημήτρη, απλώς δεν είναι BMWίστικο...Αν δεν βαριέσαι να το ξεβάψεις και φτου κι απ' την αρχή... Δείξε μας αν γίνεται και καμιά φωτογραφία με λεπτομέρειες από το εσωτερικό και τον κινητήρα. Καλή συνέχεια!
|
|