|
Post by nektarios on Jun 6, 2019 21:24:36 GMT 2
Χαρά στο κουράγιο σου, ρε φίλε! Δεν σου φτάνουν όλες αυτές οι (υπέροχες!) σκρατσοδουλειές, έχεις και τα βάψε-ξέβαψε... Καλή επιτυχία με τα διαβάσματα, και περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τη συνέχεια!
|
|
|
Post by Diecast917k on Jun 6, 2019 21:45:57 GMT 2
Χαρά στο κουράγιο σου, ρε φίλε! Δεν σου φτάνουν όλες αυτές οι (υπέροχες!) σκρατσοδουλειές, έχεις και τα βάψε-ξέβαψε... Καλή επιτυχία με τα διαβάσματα, και περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τη συνέχεια! Ευχαριστω! Περιμενω να ερθει το καλοκαιρακι μηπως τελειωσουμε κανα προτζεκτ!
|
|
|
Post by Diecast917k on Jun 23, 2019 17:27:20 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 24, 2019 10:48:05 GMT 2
Σούπερ πράγματα Δημήτρη. Η 3d εκτύπωση δεν είναι το μέλλον, είναι το παρόν, οπότε πολύ καλά έκανες. ΥΓ. Η ζάντα της F40 είναι σούπερ
|
|
|
Post by Diecast917k on Jun 24, 2019 11:49:27 GMT 2
Σούπερ πράγματα Δημήτρη. Η 3d εκτύπωση δεν είναι το μέλλον, είναι το παρόν, οπότε πολύ καλά έκανες. ΥΓ. Η ζάντα της F40 είναι σούπερ Ευχαριστώ! Στην αρχή πίστευα πως θα πρεπει να ξοδεψω αρκετά για να το κανω να δουλεψω γιατι οι περισσοτεροι που παιρνουν εκτυπωτες δεν εκτυπωνουν πράγματα για το χόμπι τους αλλα το έχουν σαν χομπι,κανοντας αναβαθμισεις σε μητρικες και τρελά πραγματα! Τελικά δεν χρειαζεται τιποτα! Τα μονα πραγματα που εχω αλλάξει ειναι επειδή απλα σπασανε ή δεν κάνανε για τα δικά μου γουστα.
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Jun 25, 2019 18:16:15 GMT 2
Εισαι ωραίος Ενταξει εχεις διαλεξει το δυσκολο δρομο με εκτυπωση σε πλαστικο για τοση λεπτομερεια αλλα θα επιμενεις και θα τα καταφερεις. Οι ζαντες βγηκαν πολυ ωραιες. Σε τι προγραμμα σχεδιασες;
|
|
|
Post by Diecast917k on Jun 25, 2019 18:29:21 GMT 2
Εισαι ωραίος Ενταξει εχεις διαλεξει το δυσκολο δρομο με εκτυπωση σε πλαστικο για τοση λεπτομερεια αλλα θα επιμενεις και θα τα καταφερεις. Οι ζαντες βγηκαν πολυ ωραιες. Σε τι προγραμμα σχεδιασες; Στο Fusion κι εγω χεχεχε!! Το μονο κακο με αυτο το προγραμμα ειναι οτι ειναι βαρυ και μαλλον το λαπτοπ μου δεν το πολυ αντεχει και μου κανει κολπα πολλες φορες. Αλλα σας προγραμμα,δωρεαν κιολας, ειναι αψογο!
|
|
|
Post by alex78 on Jun 27, 2019 13:14:58 GMT 2
Δημήτρη ανεβάζεις συνεχώς τον πήχη, μπράβο φίλε!!
|
|
|
Post by Diecast917k on Jun 27, 2019 16:59:09 GMT 2
Δημήτρη ανεβάζεις συνεχώς τον πήχη, μπράβο φίλε!! Ευχαριστώ πολυ!! Προσπαθω οσο μπορω κι εγω να κανω κατι !!
|
|
|
Post by nektarios on Jun 27, 2019 21:32:03 GMT 2
Οι δυνατότητες του 3d printer είναι πραγματικά αξιοθαύμαστες και απεριόριστες! Απ'ο,τι φαίνεται εσύ διαθέτεις και άφθονη όρεξη, οπότε αναμένουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by Diecast917k on Jun 27, 2019 23:22:26 GMT 2
Οι δυνατότητες του 3d printer είναι πραγματικά αξιοθαύμαστες και απεριόριστες! Απ'ο,τι φαίνεται εσύ διαθέτεις και άφθονη όρεξη, οπότε αναμένουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα! Καλή συνέχεια! Σας ευχαριστω τα λογια ολων με εμπνεουν!!!
|
|
|
Post by Diecast917k on Jun 30, 2019 19:39:14 GMT 2
Τελειωσαμε τα διαβασματα και πεσαμε με τα μουτρα στα βαψιματα μπουχαχαχαχα!!! Ασταρωθηκε καλα το μοντελο μεσα και εξω,βαφτηκαν οι ζαντες,η αεροτομη(εν μερει),οι μπαρες,το εσωτερικο ρολκειντζ και το εξωτερικο,το μπροστινο λιπ,οι επενδυσεις απο τις πορτες,και η μια πορτα!! Το χρωμα των ζαντων (και της αεροτομης αλλα ηταν τεστ ) ειναι απο ενα παλιο μηχανακι του πατερα μου που ειχε κρατησει ενα κουτακι χρωμα και με περιμενε να το βρω σε καποια αποθηκη για 15 χρονια,αξιοποιηθηκε πολυ ωραια μπορω να πω και παραδοξως ψεκαζεται τελεια!!
Οπότε το μοντέλο καθεται καπως ετσι !! Εχει καποιες ατελειες το αμαξωμα ακομη που πρεπει να φτιαξω αλλα ειναι σε πολυ καλο δρομο!
Σε περιπτωση που δεν φαινεται το χρωμα του Ρολκειτζ ειναι μωβ! Τωρα γιατι και ποτε το αποφασισες μην ρωτατε εμενα αλλα εμενα οταν το εβαψα Ακομα δεν εχω κατασταλαξει σε καποιο χρωμα ή Theme που λεμε αλλα η πορτα του οδηγου νομιζω ειναι προφανες τι θα παθει!! Επομενη δουλεια θα ειναι να φτιαξω το καθισμα αλλα μαλλον θα εκτυπωσω ενα καινουργιο μιας και αυτο που εχω θελει φαγωμα τις χυτες ζωνες και γενικα δουλεια που δεν ψηνομαι να κανω Θα τα ξαναπουμε την αλλη βδομαδα μιας και απο αυριο θα κανω τουρ την Ελλαδα με τη σχολη,καπου στη βοιωτια,βολο,πτολεμαϊδα,θεσσαλονικη και χαλκιδικη!
|
|
|
Post by Diecast917k on Jun 30, 2019 20:54:47 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Jul 1, 2019 6:02:04 GMT 2
Πολύ ωραία προχωράει Δημήτρη και η συμβολή της high tech καθοριστική. Αλλά αυτό που μου γυάλισε (κυριολεκτικά) εμένα είναι οι ζάντες με την μπογια του μπαμπά... Μπράβο και καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by Diecast917k on Jul 1, 2019 11:43:29 GMT 2
Πολύ ωραία προχωράει Δημήτρη και η συμβολή της high tech καθοριστική. Αλλά αυτό που μου γυάλισε (κυριολεκτικά) εμένα είναι οι ζάντες με την μπογια του μπαμπά... Μπράβο και καλή συνέχεια! Σας ευχαριστώ ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για όλους μας!! Εννοείται ότι άρεσε και στον πατέρα αυτή η συμβολή της μπογιας του χεχεχε!!
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 1, 2019 17:09:22 GMT 2
Πολύ καλό, δείχνει πλέον η δουλειά που έχει γίνει πάνω της. Το κάθισμα φοβερό, επίσης. Το σχεδίασες εσύ ή βρήκες κάπου το σχέδιο. Αν ισχύει το δεύτερο απ΄ που; Καλή συνέχεια
|
|