|
Post by pkout on Jun 15, 2018 22:53:03 GMT 2
Στα πιο σημαντικά, αυτό που είχε ειπωθεί σαν πρόταση σε παλιότερα λε μαν gb υλοποιείται και τα πρωτότυπα θα αντικατασταθούν με hypercars (κάτι σαν τα παλιά GT1 πιθανον) με KERS system και 4WD. Μιλάμε βέβαια για το 2020, αλλά προβλέπω να τραβήξει αρκετούς κατασκευαστές. Εγώ το βλέπω προς τη σωστή κατεύθυνση. Εσείς τι λέτε; Οποιαδήποτε απόφαση (εκτός από το να τα κάνουν αμιγώς ηλεκτρικά ) φέρει περισσότερους κατασκευαστές είναι στη σωστή κατεύθυνση. Ελπίζω μόνο να μην ξεχάσουν δύο από τους σημαντικότερους παράγοντες των αγώνων, τους θεατές και το θέαμα!!!! Καλή η τεχνολογία και τα νέα κόλπα, αλλά ταυτίζεσαι δυσκολότερα με αυτά....
Ποιος δεν θα ήθελε να ξανακούσει v12 στην Φ1?
Ποια περάσματα είναι πιο έντονα χαραγμένα στη μνήμη μας? του Λεμπ ή του Μακρέι? Στα του GB:
Γιώργο, αριστοτεχνικό σώσιμο στα πίλλαρς, σαν το SC του 2016!!!
Δημήτρη, χόρτασε επιτέλους το σκραπαράλ?
Γιάννη, σχετικά με το μαύρο ..... "Παράλληλα, περπατάμε παράλληλαααααα" αλλά με μερικώς πηγμένο μαύρο ματ humbrol. Χωρίς πολυ ανακάτεμα βγαίνει σατινέ!!!!
Φρέντη, το μοτέρι μπόμπα!
Κώστα, μην τρελένεσαι, το χρυσό βατόμουρο του GB θα το κερδίσω άνετα!!!!!!!
και ο Νεκτάριος τα γνωστά του, ξεκινάει ένα μοντέλο και ολοκληρώνει άλλο, με τόση δουλειά που έχει ρίξει πάνω του Αλήθεια, τον κινητήρα θα τον βάψεις ?? Μην σε βγάλει στον τάκο ο admin!!!!!
edit: Χρήστο, βλέπω κάτι καψίματα στις εξατμίσεις?? Δεν το λες και βασικό χρώμα!!!!!
Χωρίς πλάκα εξαιρετικές κατασκευές όλων σε τόσο μικρό διάστημα
Για τους φίλους παντρεμένους μοντελιστές, πατέντα στεγνώματος by pkout!!! Πως να συνδυασετε οικογενειακές υποχρεώσεις και λεμαν GB
-Αγάπη μου, άσε τη λεκάνη, θα απλώσω εγώ τα ρούχα!!!! 1 ώρα αργότερα...............
|
|
|
Post by Diecast917k on Jun 15, 2018 22:53:44 GMT 2
Πολυ ομορφα ολα παιδια καλα τελειωματα!!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 15, 2018 23:33:48 GMT 2
Λε κανίτες μου καλημέρα Σήμερα, βαρέσαμε triple stint (και βάλε) και δεν έχουμε συνέλθει ακόμη από τα ξενύχτια με την αρρώστια του μπόμπιρα. Πρωί αναπλήρωση στο γραφείο της συζύγου, μετά δουλειά και μετά παρουσίαση σε ημερίδα. Αλλά, ο καλός ο λεμανίτης γυαλίζει πουρνό-πουρνό. Στη φώτο δεν φαίνεται αλλά, τραστ μι που λέει και ο Μητσούκο λίγο παραπάνω, βγήκε ανέλπιστα ανεκτό. Βέβαια, έχοντας ψεκάσει βερνίκι 24 ώρες πιο πριν, η αλοιφή άφηνε υλικό (σαν να κολλούσε πάνω στο βερνίκι) που δεν καθάριζε ο ταχυτροχός. Με έζωσαν τα φίδια, αλλά μετά από πέρασμα (με αρκετή επιμονή) με πανάκι, καθάρισε και όλα μέλι - γάλα. Πέρασα το πλαίσιο του παρμπρίζ με το μαρκαδορό της μολοτόφ να τελειώνουμε κι έχω ετοιμάσει το εξοπλισμό βραδινού βαψίματος, για τα τελευταία μπογιατίσματα πριν τις συναρμολογήσεις που θα γίνουν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Περαιτέρω φώτο αύριο, καθώς σήμερα δεν πρόλαβα άλλες. Αύριο, έχουμε στις 10.00 το 45λέπτο warm-up και φυσικά 16.00 την εκκίνηση. Περιμένω προβλέψεις σε όλες τις κατηγορίες. Οι νικητές θα μπουν σε κληρωτίδα και κερδίσουν μια λεκάνη στεγνώματος, μια απλώστρα και ο μεγάλος νικητής μια στιρέλα. Κάνω την αρχή... LMP1 Ρεμπέλιον LMP2 Μοντόγια GTE Pro Πορσε GTE AM Αστον Μιλάμε για απόδοση, που με ένα ευρώ παίρνεις χαγιαμπούσα...
|
|
|
Post by nektarios on Jun 16, 2018 1:24:41 GMT 2
Άσε, φίλε Παύλο, αυτή τη φορά δεν τον γλιτώνω τον κινητήρα με τίποτα... Και είναι και μισό στρέμμα! Πίκρα... Εκτός και αν χρησιμοποιήσω ως ref αυτή τη μοναδική φωτογραφία που βρήκα και στην οποία η γωνία λήψης δείχνει το κάλυμμα του κινητήρα σαν να είναι βαμμένο μαύρο ματ... Λες να ξεγελαστεί ο Αντμίν και να πιστέψει οτι υπάρχει τέτοιο πράγμα; Πάντως στα σοβαρά, από διαδικασίες "έκτακτης ανάγκης" - όπως το LM GB όπου κάθε λεπτό είναι πολύτιμο - μαθαίνεις πολλά χρήσιμα πράγματα! Για παράδειγμα, εκτός από την ιδέα σου με τη λεκάνη, μού άρεσε πολύ και εκείνη με το βερνίκι επάνω από αστάρι! Με την πρώτη ευκαιρία θα τη χρησιμοποιήσω οπωσδήποτε! Καλή συνέχεια σε όλους, και καλά τελειώματα στους πιο... προχωρημένους!
|
|
|
Post by pkout on Jun 16, 2018 8:38:49 GMT 2
Καλημέρα μαστόρια!!! RACE DAY TODAY Θα χρειαστώ τα φώτα σας.... Έριξα χθες το βράδυ τα πρώτα 3 χέρια βερνίκι (Β513 κατευθείαν από την φιάλη) με διαφορά μιας ώρας το καθένα. Το πρώτο πολύ απαλό, το 2ο κανονικά κανονικά απαλό και το 3ο μέτριο προς μερακλίδικο (έτσι πιστεύω δηλαδή ). Παρά την καταπληκτική πατέντα με την λεκάνη , έπιασε 3 σκονίτσες το αμάξωμα στο τελευταίο χέρι. το μεσημέρι θα είναι αρκετά στεγνό για να τρίψω τοπικά τις σκόνες?
Θα αφήσει σημάδι το τοπικό τρίψιμο όταν πέσουν τα υπόλοιπα χέρια? Υπολογίζω ότι χρειάζονται άλλα δύο χέρια μερακλίδικα, τα ρίχνω σήμερα? αύριο μπορώ να αρχίσω το γυάλισμα? πρήξιμο τέλος!!! Φωτο:
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 16, 2018 9:02:37 GMT 2
Καλημέρα μαστόρια!!! RACE DAY TODAY Θα χρειαστώ τα φώτα σας.... Έριξα χθες το βράδυ τα πρώτα 3 χέρια βερνίκι (Β513 κατευθείαν από την φιάλη) με διαφορά μιας ώρας το καθένα. Το πρώτο πολύ απαλό, το 2ο κανονικά κανονικά απαλό και το 3ο μέτριο προς μερακλίδικο (έτσι πιστεύω δηλαδή ). Παρά την καταπληκτική πατέντα με την λεκάνη , έπιασε 3 σκονίτσες το αμάξωμα στο τελευταίο χέρι. το μεσημέρι θα είναι αρκετά στεγνό για να τρίψω τοπικά τις σκόνες?
Θα αφήσει σημάδι το τοπικό τρίψιμο όταν πέσουν τα υπόλοιπα χέρια? Υπολογίζω ότι χρειάζονται άλλα δύο χέρια μερακλίδικα, τα ρίχνω σήμερα? αύριο μπορώ να αρχίσω το γυάλισμα? πρήξιμο τέλος!!! Φωτο: Έχω χρησιμοποιήσει 513 σε παλιότερα LM GB και ναι θεωρητικά αντέχει. Παίζουν ρόλο και οι θερμοκρασίες βέβαια, αλλά αν δεν κρατάει το δακτυλικό σου αποτύπωμα το αμάξωμα (csi porsche λέμε), βάρα στο ψαχνό. Αν δεν τρίψεις με 400άρι δεν θα φαίνεται τίποτα. Για το γυάλισμα ισχύει το παραπάνω. Λογικά ναι... το πολύ πολύ να πάει κουβά καλημέρα Παύλο
|
|
|
Post by pkout on Jun 16, 2018 10:56:23 GMT 2
Θα αφήσει σημάδι το τοπικό τρίψιμο όταν πέσουν τα υπόλοιπα χέρια? Υπολογίζω ότι χρειάζονται άλλα δύο χέρια μερακλίδικα, τα ρίχνω σήμερα? αύριο μπορώ να αρχίσω το γυάλισμα? πρήξιμο τέλος!!! Φωτο: Έχω χρησιμοποιήσει 513 σε παλιότερα LM GB και ναι θεωρητικά αντέχει. Παίζουν ρόλο και οι θερμοκρασίες βέβαια, αλλά αν δεν κρατάει το δακτυλικό σου αποτύπωμα το αμάξωμα (csi porsche λέμε), βάρα στο ψαχνό. Αν δεν τρίψεις με 400άρι δεν θα φαίνεται τίποτα. Για το γυάλισμα ισχύει το παραπάνω. Λογικά ναι... το πολύ πολύ να πάει κουβά καλημέρα Παύλο Κουβά Μα δεν είναι τογιοτα!!!!! Πορσικο είναι!!!! Πολυνίκης Ευχαριστώ Ζωρζ
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Jun 16, 2018 11:01:51 GMT 2
'Ελα εντάξει ξεφτυλίζετε το θεσμό LMP 1 Αλόνσο LMP 2 είναι πολλά, μοιάζουν και δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω GTE PRO Εμείς GTE AM O φτερωτός γιατρός του έρωτα Πάω να εκπληρώσω το ρόλο του άνδρα-κουβαλητή και 4 μπροστά στις οθόνες (φινγκερ΄ς κρόσντ διότι πέρσυ έσκασε στο C4 ένα κολάρο ανεβαίνοντας την Πεντέλης για να προλάβω την εκκίνηση, και άρχισα να παρακολουθώ κατά τις 10 το βράδυ ) A μπιεντότ
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jun 16, 2018 14:32:06 GMT 2
Για παμε α απολαυσουμε(οσο αντεξουμε)γιατι πρεπει να σηκοθω 02:00 τα χαραματα για δουλεια.
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 16, 2018 14:54:46 GMT 2
|
|
kein
Kart Driver
|
Post by kein on Jun 16, 2018 15:08:13 GMT 2
Σουπερ παιδια,δωστε πονο!!!!!!
|
|
|
Post by czt on Jun 16, 2018 16:17:58 GMT 2
Αν και μεγαλος οπαδος Φ1 η αληθεια ειναι οτι εχει φαση το ολο θεμα. Προσπαθουμε και οτι γινει! Ως προς τις αλλαγες ευελπιστω οχι σε τεραστιες αλλαγες που θα εχει αλλιωση του αθληματος βλεπε Φ1 ( τραγικοι). Τα υβιδικα να παραμεινουν ειναι καλη φαση αλλα στο τετρακινητο θα διαφωνησω θα ηθελα πισω κινηση για πολλους λογους. Ως προς το κιτ ειμαι στη σπηλια μου εριξα το Β513 για πιο γρηγορο κλπ επειδη βρεχει κλπ σε ολη τη χωρα δε ξερω αν βοηθαει. Μπορει να χησιμοποιησω και ταχυτροχο θα ειναι παρθενια και αυτο μαζι με το πρωτο τριψιμο στο αμαξωμα αν και ειδα οτι εχει καποια ακομα αλλα εκει το χερι η του μπομπυρα του γιωργου η των χρυσοχεριδων τεκνων μου μπορουν να βοηθυσουν αρα δεν πειραζει χαχα. πολλα ειπα τωρα δουλεια! Λε μαν βλογ οβερ.
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Jun 16, 2018 16:27:00 GMT 2
Ρε Μεσι!!! Ρε Μεσι!!! Μεγάλη εφευρεση το PIP παντως, εστω και αν χρειαζευαι μια φορα καθε 4 χρονια χε χε.
|
|
|
Post by czt on Jun 16, 2018 18:08:01 GMT 2
Ρε Μεσι!!! Ρε Μεσι!!! Μεγάλη εφευρεση το PIP παντως, εστω και αν χρειαζευαι μια φορα καθε 4 χρονια χε χε. προσκυνω!!!! μαρκα ειδα κωδικος τν γιατι μια τετοια μου χρειαζεται αλλα να βγαζει πιο πολλα παραθυρα ομως! και ενα λινκ για αγωνα ον μπορντ πιο αγωνιστικο και αλλο παλμο κατε με
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jun 16, 2018 18:52:49 GMT 2
εγω το βλεπω εδω χωρις πολλα μπλα-μπλα μονο μελωνδια.
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 16, 2018 19:23:34 GMT 2
Γερό ατύχημα και άλλο ένα safety car. Γενικό λίγο φλατ είναι ο αγώνας αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμη. Στα δικά μας ξεκινήσαμε να βάζουμε κοκοψόνια στο αμάξωμα. Αν μπουν και τα vac τζάμια, τα υπόλοιπα είναι ρεγκουλαρ προσίντιουρ. Φυσικά, εκτός από τον αγώνα, safety car είχαμε και στον πάγκο, αφού ο μικρός πήρε γεύση από το πρώτο του λε μαν, βάφοντας. Το παλεύει κανένας;
|
|