paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Jun 16, 2018 19:36:56 GMT 2
μαρκα ειδα κωδικος τν γιατι μια τετοια μου χρειαζεται αλλα να βγαζει πιο πολλα παραθυρα ομως Samsung μοντελο 2013. UH46 κατι. Αλλαζω τιβι καθε τριτο μουντιαλ. Αυτη ειναι στο δευτερο 😃😃😃 Gtziaf ασφαλως και το παλευουμε. Περιμενουμε το αυριανο πρωινο happy hour για να πυροβολησουμε (συζυγος παει γυμναστηριο 😛😛😛 ) Εδω, μετα απο βερνικωμα. Σπρεη. Δε θελει ουτε τριψιμο ουτε τιποτα. Πολυ γουετ λεμε. Σταζει😛😛😭😭
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 16, 2018 19:48:56 GMT 2
Γιώργο εγώ πριν καμιά ώρα πλήρωσα συνδρομή euro...rt για να δω τον αγώνα 😀 Πρώτη φόρα στα χρονικά που βλέπω κάτι νόμιμα χαχαχαχαχ Στα τις Πόρσε..η κάτω μεριά του πατώματος είναι κομπλέέέ. Αυτό χαχα Τρουλι Γιορς
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 16, 2018 20:01:52 GMT 2
Αξίζει Χρηστάρα. Πολύ όμορφη η 911. Μήτσε, στεγνώνει αυτό το πράγμα; Η μανία του Αλόνσο να κερδίσει, βλέπω να καταστρέφει την Toyota. Πάντως λένε για βροχή, οπότε θα έχουμε δράμα σίγουρα...
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Jun 16, 2018 21:09:30 GMT 2
Η μανία του Αλόνσο να κερδίσει, βλέπω να καταστρέφει την Toyota. Σας ποναει ο Αλονσο γιατι σας τα ειπε μαγκικα πειραιωτικα για τις φεραρι 😛 Το βεενικι στεγνωνει λιγο πιο αργα απο 2Κ. Αν περασει και δοκιμασια σηματων, τοτε θα αγορασω 3 κυβικα 🤪🤪🤪
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 16, 2018 21:25:34 GMT 2
Η μανία του Αλόνσο να κερδίσει, βλέπω να καταστρέφει την Toyota. Σας ποναει ο Αλονσο γιατι σας τα ειπε μαγκικα πειραιωτικα για τις φεραρι 😛 Το βεενικι στεγνωνει λιγο πιο αργα απο 2Κ. Αν περασει και δοκιμασια σηματων, τοτε θα αγορασω 3 κυβικα 🤪🤪🤪 Τόσο πειραιώτικα που τώρα παρακαλάει να επιστρέψει. Πιο κ@λοτούμπας και απ΄τον Ούγκο Σάντσες...
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Jun 16, 2018 22:00:49 GMT 2
Ο δικος μου περσυ θα το ειχε σηκωσει. Δεν θα επαιζε συγκρουομενα 😛 Για φετος δε το συζηταμε 🏆🏆🏆
Οφ τοπικ τελος χο χο
Μοντογια θεουλης. Του χρονου φερτε του διδυμο τον Μαλδοναδο. Δε θα χρειαστει τριτος οδηγος. Βλεπει μονο ευθειες😮😮😮
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 16, 2018 22:48:09 GMT 2
Ο δικος μου περσυ θα το ειχε σηκωσει. Δεν θα επαιζε συγκρουομενα 😛 Για φετος δε το συζηταμε 🏆🏆🏆 Οφ τοπικ τελος χο χο Μοντογια θεουλης. Του χρονου φερτε του διδυμο τον Μαλδοναδο. Δε θα χρειαστει τριτος οδηγος. Βλεπει μονο ευθειες😮😮😮 Αυτός ο νταλα λα λάνα παίζει να είναι χειρότερο παρτάλι. Το είχε ξανακάνει, να φύγει ευθεία, πριν 2-3 χρόνια νομίζω... Το εσωτερικό ολοκληρώθηκε αλλά μένουν αρκετά πράγματα στο αμάξωμα ακόμη, πριν τα ενώσω. Προς το παρόν πάμε στα πιτ, καθώς η γρίπη μας περιτριγυρίζει, τα μάτια μένουν ανοιχτά μόνο με κολλύριο και το σώμα πονάει από τα δέκατα. Αν κέρδιζαν τα φερράρι θα ήμουν περδίκι, τώρα με τη γουρουνίτσα δυόμιση λεπτά μπροστά και πάλι καλά είμαι. Αύριο, αν είμαστε καλύτερα θα προσπαθήσω να το κλείσω. Καλό βράδυ για την ώρα...
|
|
|
Post by pkout on Jun 16, 2018 23:06:03 GMT 2
Ο καιρός δεν είναι σύμμαχος για βερνίκωμα, οπότε το ρίξαμε στη συναρμολόγηση...... Ταμίγια Εφαρμογή άψογη, ακόμα και μετά τη σχεδόν πλήρη αποσυναρμολόγηση!!!! Άλλαξα μόνο τις απολήξεις της εξάτμισης, γιατί οι μαμά ήταν
Αυτά τα Ford μετά τον αγώνα θα πάνε σε ρείβ πάρτυ ?? τι παλαβά φώτα έχουν ??
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 17, 2018 0:33:55 GMT 2
Την έκανε την βλακεία ο αυτοκαταστροφικός Μποεμι. 60sec stop go κ η νίκη δεν είναι πια στα χέρια του Αλόνσο. Κρίμα αν και έχει πολύ αγώνα ακόμη.
|
|
|
Post by czt on Jun 17, 2018 0:45:30 GMT 2
Δε το πιστευω εφυγα απο τη σπηλια και πηγα σπιτι για αυτονοητους λογους και μολις διαβασα το ποστ του γιωργου ενα εχω να πω θελω τουοτα ποντιουμ 1 2 πολλα θελω? εδω πηρα μερος σε λε μαν γβ χαχαχα. καπως προχωρησαμε και σημερα αν και διαπιστωσα καποια θεματα στο χρωμα του αμαξωματος αλλα πια ειναι αργα και ο χρονος λιγοστευει. Παρα κατω καποιες νεες φωτο απο βερνικι στο αμαξβμα βαψιμο σασι εσωτερικο κλπ. καλη συνεχεια καλο βραδυ αν και θελουμε απω ανατολη 1 2
Υγ πολυ μπελας οι χαλκομανοες ελαστικων της ταμιγια
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 17, 2018 9:28:08 GMT 2
Πολύ όμορφες οι δουλειές όλων παίδες... Ο αγώνας συνεχίζει φλατ με μεγάλες διαφορές σε όλες τις κατηγορίες, αλλά αν δεν πέσει η σημαία στο λε μαν... Για να τα λέμε όλα, μεγάλο στον Αλόνσο για το βραδινό στιντ, το πρώτο του στο le mans. Πήρε το #8 ενάμιση λεπτό πίσω και το άφησε 15 sec! Καλημέρα λεμανίτες.
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 17, 2018 9:39:27 GMT 2
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Jun 17, 2018 11:45:51 GMT 2
Την έκανε την βλακεία ο αυτοκαταστροφικός Μποεμι. 60sec stop go κ η νίκη δεν είναι πια στα χέρια του Αλόνσο. Κρίμα αν και έχει πολύ αγώνα ακόμη. Δεν καταλαβαινει Χριστό ο ανθρωπος λεμε Πολυ ωραια πραγματα στα μοντελα παιδες, μπραβο Εγω λιγα πραγματα, εχω απορροφηθει με τη μαχη για τη 2η θεση στα GTE PRO Το βερνικι παντως Ζωρζ στεγνωσε
|
|
|
Post by pkout on Jun 17, 2018 11:47:30 GMT 2
Καλημέρα παίδες, Το ξημέρωμα βρήκε την GT1 σε αυτή τη κατάσταση: Για τερματισμό ούτε λόγος, αφού εκκρεμούν κάτι βερνίκια και γυαλίσματα Κάτι λίγα λοιπά που έχουν μείνει στο υπόλοιπο!!!
οι τογιοταίοι άρχισαν τα δικά τους.... τετ-α-κε (Νο7) χωρίς δράματα προς το παρόν!!!! οι φάτσες τους στα πίτ όλα τα λεφτά
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 17, 2018 11:49:26 GMT 2
Είναι ο Λόπεζ ο αδύναμος κρίκος του line-up της Τογιότα; Πάντως είναι η ώρα που αρχίζουν να κάνουν τογιοσύνες, οι Ιάπωνες και κερδίζουμε εμείς της Ρεμπέλιον
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 17, 2018 11:52:05 GMT 2
Καλημέρα παίδες, Το ξημέρωμα βρήκε την GT1 σε αυτή τη κατάσταση: Για τερματισμό ούτε λόγος, αφού εκκρεμούν κάτι βερνίκια και γυαλίσματα Κάτι λίγα λοιπά που έχουν μείνει στο υπόλοιπο!!! οι τογιοταίοι άρχισαν τα δικά τους.... τετ-α-κε (Νο7) χωρίς δράματα προς το παρόν!!!! οι φάτσες τους στα πίτ όλα τα λεφτά Μέχρι να τελειώσει ο τελευταίος γύρος, έτσι θα είναι οι φάτσες τους, Παύλο. Την έχουν πάθει, την έχουν ξαναπάθει και μυαλό... Αν τα καταφέρουν και φέτος να χάσουν, ενώ τρέχουν μόνοι τους, βλέπω ομαδικά χαρακίρια πάλι.
|
|