|
Post by gtziaf on Jun 14, 2018 12:03:53 GMT 2
Φρεντι, μια χαρά το μοτέρ... Μήτσο, είχα πάθει το ίδιο με αμάξωμα από F355, πάλι της fujimi, που ρουφούσε το αστάρι. Καλά κουράγια... Παίδες μην ξεχνιόμαστε... Δοκιμές σήμερα 20.00 - 22.00 και 23.00 με 01.00. Και μην μου πείτε ότι ξεκινάει το μουντιάλ, γιατί...
|
|
|
Post by pkout on Jun 14, 2018 12:04:00 GMT 2
Ρούφα ευλογημένο
[/a]-εσύ Δημήτρη τι θα φτιάξεις για το λεμαν Gb??? -Ένα Σκραπ-αραλ
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Jun 14, 2018 15:14:53 GMT 2
-εσύ Δημήτρη τι θα φτιάξεις για το λεμαν Gb??? -Ένα Σκραπ-αραλ Υποπτεύομαι ότι αν το στείλω για σκραπ, κάποιος που το ψάχνει και δεν το βρίσκει γκουχ γκουχ βλέπω να έρχεται και να ψάχνει τον κάδο ανακύκλωσης γκουχ γκουχ
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 14, 2018 17:57:15 GMT 2
Καλό Παύλο... -εσύ Δημήτρη τι θα φτιάξεις για το λεμαν Gb??? -Ένα Σκραπ-αραλ Υποπτεύομαι ότι αν το στείλω για σκραπ, κάποιος που το ψάχνει και δεν το βρίσκει γκουχ γκουχ βλέπω να έρχεται και να ψάχνει τον κάδο ανακύκλωσης γκουχ γκουχ θα κάνω ριστόρ τον κάδο ανακύκλωσης, αν δεν... σε ποια χωματερή υπάγεσαι Μήτσο ;
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jun 14, 2018 19:55:27 GMT 2
Για παμε...
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 14, 2018 21:24:07 GMT 2
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jun 14, 2018 22:03:39 GMT 2
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Jun 15, 2018 11:10:07 GMT 2
Φρέντη όσο πιο μικρή η κλίμακα, τόσο πιο πολύ ζορίζει χωροταξικά το πράγμα. Το Σαπαράλ γλύτωσε τις χωματερές και από σήμερα το πρωί είναι στον ήλιο για να ψηθεί και να του κάνω βαφή φούρνου Γκρι αστάρι, άσπρο ματ και άσπρο γυαλιστερό (γυαλίζει, τέηκ μάι γουόρντ φορ ιτ) όλα σπρέη motip.
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jun 15, 2018 11:57:52 GMT 2
|
|
|
Post by jvolume on Jun 15, 2018 12:48:11 GMT 2
Δυναμική αρχή γκάηζ, τα σέβη μου H αλήθεια βρίσκεται στους Σεξ Πίστολς και στο 4'19" (0:15" αν το παίξεις ανάποδα) Βέρι τρούλι γιόρς Μητσε φόρεσα το σωβρακακι μου σαν άλλος τιτανοτεράστιος Γιώργος Πετρόχειλος και έπαιξα το βίντεο στο 1/4 της ταχύτητας και η αλήθεια φανερώθηκε μπροστά μου και.......................ήταν μωβ!!!!!!! Αλλά αυτο που με συγκλόνισε δεν ήταν ουτε το κολοκυθάκι, ούτε το κρασάκι αλλά ο παγκος εργασίας!!Ποιος είσαι εσύ που έχεις μπει στο σώμα του Μήτσου? Βγες έξω!!Λε μαν με καθαρο παγκο δεν.............. Πάντως αφου έριξες και τις μπογίες επάνω μια χαρα σε βλέπω. Γιώργο τόση γκαντεμιά ούτε η TOYOTA ρε φίλε. Αλλά ΟΚ. Το σωσες. Παυλο γερά. Είσαι ακριβώς μέσα στο πνεύμα του GB. Φρεντ σε βλέπω να τελειώνεις πρώτος με διαφορά. Στα του αγώνα τώρα: Αγαπάμε τον γιατρό της καρδιάς μας αλλά τον προτιμάμε μέσα στο αμάξι (και αυτός νομίζω το ίδιο θέλει αλλά έπεσε παντόφλα) κράξτε με αλλά τι έγινε στα δοκιμαστικά? το σπάσαμε το ρεκόρ? στα του gb μας τώρα βάφτηκαν όλα τα κομμάτια σε ένα απόγευμα και για να επιταχύνουμε λίγο τις διαδικασίες ακολουθήθηκε η πάντα επιτυχημένη τακτική του "όσα βλέπει η πεθερά" και του "καλό είναι μάστορα, ρίχτο". Πιο συγκεκριμένα, για να απαντήσω στις κατηγορίες του Μήτσε και για να μαθαίνουν οι πιο νέοι οτι λέει οτι πρέπει να βαφτεί με κάτι black απλά βάφεται με αστάρι μαύρο που είναι semi gloss και τέλος. Εδώ παίζουμε το παιχνίδι με το μισογεμάτο-μισοαδειο ποτήρι. Όποιος το βλέπει ματ του λες ότι glossαρει και όποιος το βλέπει gloss του λες οτι ματάρει . Το ίδιο αστάρι κάνει και για βάση για τα alclad. Στη συνέχεια οτι έιχε μέσα την λέξη κάτι aluminium βάφτηκε με ένα aluminium και τέλος. Όλα τα υπόλοιπα με τα άγια Valejo πινελάτα και είναι και σουπερ. Το πρόγραμμα για την συνέχεια είχε χαλκομανίες. Τεταρτη και Πέμπτη βράδια και φτάσαμε εδω: Έστρωσαν καλά, αλλά εκεί στου αεραγωγούς του πλαϊνούς άπλα γ@....ν. Έπεσε πινελάκι και λογικά δε θα φαίνεται. Αύριο πρωί βερνίκια. Μπορεί και να προλάβουμε τερματισμό.......... Πάμε γερά!!!!!!! τι βλέπετε στο Αιγυπτος - Ουρουγουαη??
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Jun 15, 2018 13:44:19 GMT 2
Μητσε φόρεσα το σωβρακακι μου σαν άλλος τιτανοτεράστιος Γιώργος Πετρόχειλος και έπαιξα το βίντεο στο 1/4 της ταχύτητας και η αλήθεια φανερώθηκε μπροστά μου και.......................ήταν μωβ!!!!!!! Ε όχι και μωβ! (Αυτά είναι ωραία ντιμπέητ, όχι ποιος κέρδισε τι από το BoP ) Πιο συγκεκριμένα, για να απαντήσω στις κατηγορίες του Μήτσε και για να μαθαίνουν οι πιο νέοι οτι λέει οτι πρέπει να βαφτεί με κάτι black απλά βάφεται με αστάρι μαύρο που είναι semi gloss και τέλος. Έλα τώρα αστειότητες ποιος τα λέει αυτά τα πράγματα Στα τις 956, πολύ τετραγωνικό χαλκομανία
|
|
|
Post by jvolume on Jun 15, 2018 14:20:28 GMT 2
Ε όχι και μωβ! (Αυτά είναι ωραία ντιμπέητ, όχι ποιος κέρδισε τι από το BoP ) Η ενασχόληση σου με την επιλογή κουρτινών (και οι κακές παρέες ) βλέπω ότι διεύρυναν τον χρωματικό σου ορίζοντα φίλε. Το έπαθα και εγώ πριν το γάμο. Μετά μου πέρασε αλλά με ξαναβρήκε τις επόμενες 2-3 φορές που έβαψα το σπίτι ή δωμάτιά του. Πέραν της πλάκας το σωστότερο χρώμα είναι για μένα το Η35 της Gunze. Παραθέτω φώτο από ένα DS3 που έχω στα τελειώματα βαμμένο με το χρώμα αυτό. Μη δίνεις σημασία στο βερνίκωμα. Ήταν το πρώτη φορά Zero Paints Diamond που με γ@.... όπως και το πρώτη φορά @..... .
|
|
|
Post by czt on Jun 15, 2018 16:33:43 GMT 2
Καλησπερα και απο εμενα μια πολυ μικρη προοδος στο πορσε ευελπιστω το σκ να ειναι πιο παραγωγικο! το θετικο ειναι οτι καναμε το πρωτο τριψιμο σε λαστιχα ( αλλα οχι με επιτυχια φοβομουνα να μην κοπουν και νεχουμε αλλα) και στο αμαξωμα. θα περιμενω σχετικα λινκ για σημερα για τον αγωνα (οχι του μουντιαλ). Δε χρεισημοποιησα τις μασκεσ μονο και μονο για να δω πως λειτουργει το μασκολ. θα το βγαλω μετα το βερνικι ευελπιστω να μην εχω θεμα . το κιτ ειναι απλο γρηγορο σχετικο (αν εχεις χρονο φυσικα) εχει θεση για μπαταρια και διακοπτη ον οφ. θα το κανω ρσι σε μια φαση στο πολυ μελλον. Δυστυχως απεκτησε και 3 μικρους τσαμπουκαδες λογο κουρασης απροσεξιας κλπ μη με κρεμαστε ομως.
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 15, 2018 20:49:51 GMT 2
Πολύ ωραία πράγματα παίδες. Παίζουμε καλή μπαλίτσα μάγκες... Η αλήθεια βρίσκεται στο cobalt blue, όπως είπε και ο μοντ. Το μεγάλο ερώτημα είναι άλλο όμως. Αγοράζεις το βελτιωτικό του τρελού για την 917 της Hiro (ναι, την 12άρα) και σε χωρίζει η γυναικά ή κάνεις ότι δεν το είδες και αρκείσαι στις χοντροκοπιές του μίστερ χίρο Στις δοκιμές δεν είχαμε πολλές εκπλήξεις οπότε αρθράκι εδώ : www.autosport.com/wec/news/136754/nakajima-alonso-buemi-on-pole-at-le-mansκαι αναλυτικά αποτελέσματα εδώ: fiawec.alkamelsystems.com/Results/08_2018/02_LE%20MANS/231_FIA%20WEC/201806142131_Qualifying/06_Classification_Qualifying.PDFΠαρεμπίπτοντος ανακοινώθηκαν οι νέοι κανονισμοί του WEC. Για τους φανατικούς των παιχνιδιών υπολογιστών η ACO εισήγαγε τη LE MANS ESPORTS SERIES. Τhe LE MANS ESPORTS SERIES will be based at the outset on the Forza Motorsport platform, in partnership with Microsoft. The events and format will be managed by Paris-based esports company Glory4Gamers. The series will feature many innovations and authentic details to excite and challenge gamers. Further details of the LE MANS ESPORTS SERIES, the formats, prizes and unique features will be revealed at a press conference at the Silverstone WEC round in August. For further information and to register your interest, go to www.lemansesports.com.Στα πιο σημαντικά, αυτό που είχε ειπωθεί σαν πρόταση σε παλιότερα λε μαν gb υλοποιείται και τα πρωτότυπα θα αντικατασταθούν με hypercars (κάτι σαν τα παλιά GT1 πιθανον) με KERS system και 4WD. Μιλάμε βέβαια για το 2020, αλλά προβλέπω να τραβήξει αρκετούς κατασκευαστές. Εγώ το βλέπω προς τη σωστή κατεύθυνση. Εσείς τι λέτε;
|
|
|
Post by nektarios on Jun 15, 2018 21:53:07 GMT 2
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 15, 2018 22:30:51 GMT 2
Απ' οτι βλέπω η ομάδα φέτος είναι δυνατή! Μπράβο αγόρια Προφανώς και βάφουμε οι βλέπει η πεθερά..αυτά και μόνο αυτά με τα βασκά χρώμτα Στα δικά μου τώρα..τα σήματα έχουν χαθεί σε κάποια παράλληλη διάσταση. Τα λεφτά μας τα πήραμε πίσω, σήματα επισήμως δεν έχουμε..ολα καλά !! Ακολούθησε λευκό αστάρι Άλκλαντ Μαϊκροφιλερ για να μπαζώσει τις χαραμάδες στο αμάξωμα: Στη συνέχεια βάφτηκαν τα επιμέρους κομμάτια..εννοείται με τα βασικά χρώματα που είπαμε Με Λεμανίτικους Χαιρτισμούς, σας φιλώ
|
|