|
Post by gtziaf on Feb 16, 2018 23:06:28 GMT 2
Tίτλος Group Build : Τρακτόρια με ΣεντόνιαΤο Group Build αφορά μεγάλα οχήματα, van, λεωφορεία, ανατρεπόμενα, φορτηγά και τράκτορες, με εντυπωσιακά χρώματα ή βαψίματα ή χαλκομανίες τύπου show room, είτε αγωνιστικά (π.χ. unimog dakar, drag trucks, κλπ), είτε υποστηρικτικά (π.χ. ford transit martini ή gulf) είτε ανάλογα οχήματα με ειδικά βαψίματα (πραγματικά ή φανταστικά). Group Build Synopsis- Υπεύθυνοι του Group Build: Chris_SD, Alex78- Κλίμακες : Όλες - Οχήματα: Μεγάλα οχήματα, φορτηγά, τράκτορες, ανατρεπόμενα, λεωφορεία ή van - Προϋποθέσεις Συμμετοχής : Μπορεί να συμμετάσχει οποιοδήποτε μοντέλο ικανοποιεί τα παραπάνω κριτήρια. - Συμμετοχή κιτ : Ημιέτοιμα, μισοτελειωμένα λαμβάνουν μέρος αρκεί αυτή τη στιγμή να είναι τουλάχιστον άβαφα ή απλά ασταρωμένα. - Χρονική περίοδος θεματολογίας : Από την ανακάλυψη του τροχού μέχρι σήμερα. - Κατασκευαστική διάρκεια : 17/2/18 - 30/6/19Εδώ βάζουμε γενικά σχόλια και θέματα για το Group Build, εκφράζουμε απορίες για τη συμμετοχή μας, ανεβάζουμε φώτο για έμπνευση, δημοσιεύουμε κατάλληλα κιτ και φυσικά... ανακοινώνουμε τη συμμετοχή μας.
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Feb 17, 2018 10:26:08 GMT 2
Κάνω ποδαρικό!! Μιας και δουλεύω στην Volvo, τι άλλο θα μπορουσα να φτιάξω?? Scania R730 Black Amber λοιπόν Καλές κατασκευές σε όλους!!
|
|
|
Post by freddieslotcars on Feb 17, 2018 12:12:16 GMT 2
Θελουμε και φωτα...
|
|
|
Post by pkout on Feb 17, 2018 14:28:55 GMT 2
Μιας και το παρόν νήμα είναι ο τόπος σχολίων και ιδεών, ας καταθέσω μια ιδέα μήπως και φανεί χρήσιμη σε κάποιον φίλο. Θέλεις να συμμετέχεις στο gb? Δεν ξέρεις τι να φτιάξεις? Θέλεις να ξεστοκάρεις το spare box??? Σε τρώει το χέρι σου? Σε λένε Νεκτάριο? Φτιάξε ένα βαν ή φορτηγό υποστήριξης αγωνιστικής ομάδας!!!! Από αυτά τα εντυπωσιακά, που έχουν περισσότερα ανταλλακτικα και από συνεργείο Κόψε ράψε καμιά πόρτα και γέμισε την καρότσα με ανταλλακτικά, αμορτισερ, άξονες και ότι θέλεις να ξεσκαρτάρεις από το spare box!!!!! (δεν θα ζητήσω copyright )
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 17, 2018 14:57:24 GMT 2
Χαχα... Καλό Παύλε!!! Φτιάξε ένα βαν ή φορτηγό υποστήριξης αγωνιστικής ομάδας!!!! Απλά δείξ' του φώτο αναφοράς, γιατί η σχέση του με τις αγώνες είναι χειρότερη και από αυτή με το weathering. Μετά το κρίμα στο λαιμό σου. Χρήστο, θεματάρα!!!
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 17, 2018 18:56:05 GMT 2
Επαναλαμβάνω την ερώτηση από τη γενική συζήτηση περί του 9ου GB: Καθώς ο μόνος τράκτορας που υπάρχει στην 1/8 είναι το Volvo της Pocher, και σε τιμή αστρονομική, κι αυτό άμα το βρεις στο eBay..., παίζει για συμμετοχή και ο stand-alone κινητήρας του Volvo F16 στην 1/8 ;;; Αν ναι, αυτή θα είναι και η συμμετοχή μου:
|
|
|
Post by alex78 on Feb 17, 2018 20:56:46 GMT 2
Ναι Κωσταντίνε παίζει κανονικά ο κινητήρας σου! Τούμπανο το τρακτόρι σου Χρήστο!!!
|
|
|
Post by rawshooter on Feb 17, 2018 21:20:05 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 17, 2018 22:31:02 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Feb 17, 2018 23:29:51 GMT 2
Χαίρετε, άπαντες! # Με λένε Νεκτάριο. # Επιθυμώ πολύ να συμμετάσχω στο GB (που, κρίνοντας από τις πρώτες αντιδράσεις, αναμένεται να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον)! # Το spare box μου βρίθει ανταλλακτικών και εργαλείων συνεργείου, και συνεπώς θα δεχόταν ένα ξεστοκάρισμα με μεγάλη χαρά! # Το χέρι μου τώρα τελευταία με τρώει συνεχώς! (Σ.Σ. και πρέπει να το κοιτάξω λίγο, γιατί η στοίβα τού στοκ μεγαλώνει αντί να μικραίνει, και επίσης δεν μου μένει καθόλου χρόνος για να ασχοληθώ με τα… κάρτερ των μοντέλων μου, με αποτέλεσμα κάποιοι συνφορουμίτες να είναι πολύ στεναχωρημένοι και βαθύτατα απογοητευμένοι…). # Το μόνο στοιχείο στο οποίο υστερώ δραματικά είναι αυτό που πολύ εύστοχα παρατήρησε ο Γιώργος (μηχανολογική - και όχι μόνον… - ασχετοσύνη). # Ωστόσο, σας έχω αντιπρόταση: Εγώ θα φτιάξω ένα αγωνιστικό, που είναι αυτό… ...και όποιος… τολμηρός (π.χ. κάποιος που φτιάχνει ένα Camel Trophy Land Rover από το μηδέν!) μπορεί να φτιάξει το υποστηρικτικό του! Αν μάλιστα το υποστηρικτικό ήταν ομοιότυπο με το αγωνιστικό (πράγμα που ασφαλώς εγώ δεν γνωρίζω…), τότε υπάρχει ήδη και διαθέσιμο κιτ, που μπορείτε να το δείτε εδώ: scalewheels-gr.com/thread/2490/unimog-u1300l-rallye-paris-winner Εύχομαι ένα πολύ ευχάριστο και αποδοτικό GB σε όλους! Και καλή Μεγάλη Τεσσαρακοστή, βεβαίως - βεβαίως!
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 18, 2018 8:42:37 GMT 2
Ναι Κωσταντίνε παίζει κανονικά ο κινητήρας σου! Ευχαριστώ για το ΟΚ Αλέξη! Μόλις τελειώσω με την μπορντό κυρία, θα μπει μπροστά... Κωνσταντίνε και φυσικά όσοι αρέσκονται στις μεγάλες κλίμακες, υπάρχουν επιλογές στην 1/16, αν θέλεις να ξεφύγεις από την Pocher και να κάνεις κάτι διαφορετικό! Ευχαριστώ για το άνοιγμα του ορίζοντα μου Γιώργο, αλλά έχοντας δουλέψει μερικά μοντέλα στην 1/12 ξέρω τα όρια μου σε σχέση με τις απαιτήσεις που βάζω στον εαυτό μου... Ομολογώ όμως ότι αν εύρισκα έναν τράκτορα Peterbilt στην 1/12 θα τον άρπαζα! Σε αντάλλαγμα του γυμνού κινητήρα, υπόσχομαι να τον βρομίσω (λίγο)...
|
|
|
Post by Φάνης on Feb 18, 2018 12:18:14 GMT 2
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Feb 18, 2018 13:11:14 GMT 2
Πολύ όμορφη ιδέα για το GB!!! Επειδή οι συμμετοχές στο GB θα ανάψουν φωτιές, ας υπάρχει και κάποιος να τις σβήνει... Η δική μου συμμετοχή με ένα πυροσβεστικό Mack της Monogram σε κλίμακα 1/32. Εύχομαι σ' όλους καλές κατασκευές!!!
|
|
|
Post by alex78 on Feb 18, 2018 19:14:07 GMT 2
Παναγιώτη όντως κλασική αλλά και πανέμορφη αμερικανιά, με τα κοκοψώνια κιόλας αναμένεται να απογειωθεί το αποτέλεσμα. Νεκτάριε αναμφίβολα με την αγωνιστική συμμετοχή σου θα δώσεις ένα διαφορετικό χρώμα στο g.b. Φάνη και τα δύο είναι ok, δεν σου κρύβω πως το Transit σκέφτομαι να το ξεκινήσω και εγώ. Απόστολε Monogram 32άρι, μάλλον ν'ανάβεις φωτιές σε βλέπω.
|
|
|
Post by pkout on Feb 18, 2018 23:21:49 GMT 2
# Το χέρι μου τώρα τελευταία με τρώει συνεχώς! (Σ.Σ. και πρέπει να το κοιτάξω λίγο, γιατί η στοίβα τού στοκ μεγαλώνει αντί να μικραίνει, και επίσης δεν μου μένει καθόλου χρόνος για να ασχοληθώ με τα… κάρτερ των μοντέλων μου, με αποτέλεσμα κάποιοι συνφορουμίτες να είναι πολύ στεναχωρημένοι και βαθύτατα απογοητευμένοι…). Κλαίω από τα γέλια Όσο για τις προκλήσεις, θα κρατήσω την αξιοπρέπεια μου και δεν θα γίνω περίγελος των απανταχού unimogφτιάχτηδων!!!!! Για να μην είμαι και τελείως off-topic, θα ήθελα να συμμετέχω στο GB και είμαι σε αναζήτηση υλικού και υπολογισμού εργατοωρών. Αν και οι μοντελιστικές μου ικανότητες το επιτρέπουν, θα δηλώσω συμμετοχή εκπληξη!!!
|
|
|
Post by alex78 on Feb 18, 2018 23:32:51 GMT 2
Αν και οι μοντελιστικές μου ικανότητες το επιτρέπουν, θα δηλώσω συμμετοχή εκπληξη!!! Αμάν, τρακτόρι απο το μηδέν....?
|
|