vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Feb 19, 2018 0:05:25 GMT 2
Καλησπερα παιδες! Η δικη μου συμμετοχη θα ειναι το Citroen Fourgon της Heller παντα στην 1/24. Αφου εψαξα αρκετα,μαλλον θα φτιαξω κατι απο τα παρακατω. Και ενα what if που μου αρεσε Εμενα για να πω την αληθεια μου κανει λιγο παραπανω κλικ το moto guzzi Θα το σκεφτω και βλεπουμε,ισως βρω και τιποτε αλλο. Καλο βραδυ!
|
|
|
Post by pkout on Feb 19, 2018 13:38:30 GMT 2
Αν και οι μοντελιστικές μου ικανότητες το επιτρέπουν, θα δηλώσω συμμετοχή εκπληξη!!! Αμάν, τρακτόρι απο το μηδέν....?
|
|
|
Post by Sakis on Feb 19, 2018 23:24:25 GMT 2
Προβλέπεται εξαιρετικά ενδιαφέρον το GB. Βάλτε με μέσα με τον μοναδικό τράκτορα που έχω στο στοκ. Tη Mercedes New Actros. Οι ιθύνοντες ας μεταφέρουν ήδη το θέμα μου από τα Trucks στον κατάλληλο χώρο για το GB. Ευχαριστώ προκαταβολικά και υπόσχομαι να φτιάξω κάτι επιτέλους ο τρισκατάρατος...
|
|
|
Post by nektarios on Feb 20, 2018 18:24:58 GMT 2
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Feb 21, 2018 11:47:44 GMT 2
Νεκταριε WOW !! Ομολογω πως τα τελευταια 3 με κερδισαν <3
|
|
|
Post by nektarios on Feb 21, 2018 21:54:09 GMT 2
Ευτυχώς που σε κέρδισαν αυτά, γιατί αν σε είχε κερδίσει κάποιο άλλο θα ήταν μάλλον πολύ δύσκολο να το αποκτήσεις!... Ειδικά μάλιστα αν σε κέρδισε το μεσαίο, τα πράγματα είναι πολύ απλά: Με περίπου 30 γιουρόνια παίρνεις το κιτ πλατφόρμας της Revell (το ίδιο που έφτιαξα κι εγώ για να το "κοτσάρω" στο τετραξονικό Scania που φτιάχνω), παίρνεις κι ένα φύλλο πλαστικού και μερικά ψιλομπιχλιμπίδια, προσθέτεις και μερικές αγωνιστικές χαλκομανίες, και είσαι έτοιμος! Και το "κοτσάρεις" στο δικο σου Scania!
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Feb 21, 2018 22:10:44 GMT 2
Χαιρετω την παρεα!!! Επιστροφη στο φορουμ μετα απο αρκετο καιρο και με χαρα βλεπω ολες τις γνωστες φατσες να κινουνται στα "δικα μου" λιμερια ! Group Built (ακουσον,ακουσον) φορτηγων λοιπον και οπως καταλαβαινετε δεν μπορεσα να αντισταθω στον πειρασμο!!!! Παιρνω λοιπον σειρα στο grid και θα συμμετασχω με αυτο : Θα πεσει βεβαια απο οτι βλεπω τρελο μασκαρισμα για να βγει το μπλε-κοκκινο βαψιμο, πραγμα που φανταζει αθλος για εναν αναπηρο στα καθαρα μοντελα οπως εμενα , αλλα χρονια με εντυπωσιαζε αυτο το μοντελο και θα το προσπαθησω... Τα ξαναλεμε συντομα!!!!
|
|
|
Post by nektarios on Feb 21, 2018 22:49:59 GMT 2
Μια από τις πρώτες σκέψεις που πέρασαν από το μυαλό μου μολις ανακοινώθηκε το GB φορτηγών ήταν "Ρε λες μ' αυτό να επιστρέψει και ο Γιάννης;" Και ιδού, το θαύμα έγινε! Και τι επιστροφή!!... Με ένα εντυπωσιακότατο φορτηγό, που υπάρχει και στο δικό μου στοκ αλλά και σε ενός τουλάχιστον ακόμη σημαίνοντος μέλους του φόρουμ! Καλώς επανήλθες, φίλε, και καλή κατασκευή να έχεις! Θα την παρακολουθώ με αυτονόητο ενδιαφέρον!
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 21, 2018 23:01:07 GMT 2
Καλώς ξανάρθες Γιάννη στην ενεργό συμμετοχή - τόσο κατασκευαστικά, όσο και μέσα στο φόρουμ και δη με "καθαρό" μοντέλο! Ο αέρας της Κρήτης είναι αναζωογονητικός για όλους!
|
|
.JOHNY.B.
F3 Driver
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
|
Post by .JOHNY.B. on Feb 23, 2018 13:29:06 GMT 2
Eυχαριστω για την υποδοχη Νεκταριε και Κωστα ! θα τα λεμε συχνα ....
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 25, 2018 13:10:51 GMT 2
Πολύ ωραίες επιλογές παιδιά, όλες. Τζόνι, welcome back Η δική μου συμμετοχή για το GB, με τα κόπων και βασάνων αφού παράλληλα με το απίστευτο τρέξιμο που έχω τον τελευταίο καιρό, βρήκε και ο υπολογιστής μου να πεθαίνει. Βέβαια, πρέπει να βρω τι θα κάνω 1) με τον χρόνο μου και 2) με τα decals, τα οποία είναι για πέταμα. Αλλά δεν τα παρατάμε. Καλές κατασκευές σε όλους
|
|
|
Post by alex78 on Feb 27, 2018 18:56:19 GMT 2
Εντυπωσιακές όλων οι επιλογές παιδιά, καλές κατασκευές! Βαγγέλη το Martini ομολογώ μου έκανε ένα κλίκ παραπάνω! Γιάνναρε μας έλειψες φίλε εσύ και οι καθηλωτικές κατασκευές σου! Η δική μου συμμετοχή:
|
|
|
Post by rawshooter on Mar 2, 2018 20:03:27 GMT 2
ερώτηση προς τους υπεύθυνους του Group Build, επειδή με τις χαλκομανίες τύπου "σεντόνι" δεν το έχω, πειράζει ο όποιος διάκοσμος στον τράκτορα να είναι "βαφτός" με το χέρι;;;
|
|
|
Post by alex78 on Mar 2, 2018 21:11:21 GMT 2
ερώτηση προς τους υπεύθυνους του Group Build, επειδή με τις χαλκομανίες τύπου "σεντόνι" δεν το έχω, πειράζει ο όποιος διάκοσμος στον τράκτορα να είναι "βαφτός" με το χέρι;;; Κανένα θέμα Παναγιώτη, προχώρα στο παρασύνθημα!
|
|
|
Post by czt on Mar 23, 2018 17:46:39 GMT 2
εγω πριν δηλωσω παρων εχω να κανω μια ερωτηση για το κιτ που σκεφομαι για αγορα και σημετοχη το κιτ ειναι της Takom το 135 VW T3 TRANSPORTER Pick-up Truckcrew CAB μπορω να το χρησιμοποιησω? σκεφτομαι να το κανω στρατιωτικο οχημα εκει οπου υπηρετουσα ειναι και αυτο ενα ερωτημα αν γινεται και αυτο?
|
|
|
Post by alex78 on Mar 24, 2018 22:35:05 GMT 2
εγω πριν δηλωσω παρων εχω να κανω μια ερωτηση για το κιτ που σκεφομαι για αγορα και σημετοχη το κιτ ειναι της Takom το 135 VW T3 TRANSPORTER Pick-up Truckcrew CAB μπορω να το χρησιμοποιησω? σκεφτομαι να το κανω στρατιωτικο οχημα εκει οπου υπηρετουσα ειναι και αυτο ενα ερωτημα αν γινεται και αυτο? Το Group Build αφορά μεγάλα οχήματα, van, λεωφορεία, ανατρεπόμενα, φορτηγά και τράκτορες, με εντυπωσιακά χρώματα ή βαψίματα ή χαλκομανίες τύπου show room, είτε αγωνιστικά (π.χ. unimog dakar, drag trucks, κλπ), είτε υποστηρικτικά (π.χ. ford transit martini ή gulf) είτε ανάλογα οχήματα με ειδικά βαψίματα ( πραγματικά ή φανταστικά). Είσαι ''μέσα'' Κώστα και σε θεματολογία και σε κλίμακα, καλή κατασκευή!
|
|