|
Post by nektarios on Mar 8, 2018 11:58:49 GMT 2
Η λεπτομέρεια σε πόρτες και κεντρική κονσόλα μού άρεσε πολύ! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 13, 2018 20:44:59 GMT 2
Ευχαριστώ για τον σχολιασμό. Ναι, Φάνη η χύτευση της ρητίνης, στο συγκεκριμένο κιτ είναι από τις χειρότερες που έχω δει. Οπότε την πλήρωσε και το τιμόνι. Λογικά θα το άλλαζα, αλλά ήμουν σε πάγκο εκστρατείας οπότε δεν είχα το spare box διαθέσιμο. Αφού το σασί ολοκληρώθηκε, μπορούσα να ασχοληθώ πάλι με το αμάξωμα. Κάπου εκεί, αποφάσισα να αναπαραστήσω τα εμπρός φώτα σε αναγόμενη θέση κι όχι κλειστά. Ο λόγος, ο μοναδικός τρόπος που αυτό συμβαίνει, και διαφέρει από όλα τα άλλα αυτοκίνητα της εποχής. Φυσικά απαιτήθηκαν πολλοί γύροι στοκαρίσματος και ασταρώματος, μέχρι να έχουμε μια σωστή επιφάνεια, για τα βαψίματα που ακολούθησαν. Οπότε, στα βαψίματα η αρχή έγινε με το Italian green. Αφού, το έτριψα ελαφρά, έριξα άλλο ένα χέρι. Ακολούθησε βερνίκι 2Κ... τρίψιμο με 2500 - 3000 ντουκόχαρτο και στο τέλος γυάλισμα με το dremel. Αυτά προς το παρόν. Καλό βράδυ
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 14, 2018 8:24:32 GMT 2
Εντάξει, έβγαλες το μάξιμουμ που μπορούσες, αλλά "χοντροκομμένο" δείχνει το ρητινώδες... Αν δεν ήταν τόσο σπάνιο...
|
|
|
Post by alex78 on Mar 14, 2018 11:44:57 GMT 2
Προσωπικά θεωρώ τις τελικές χρωματικές επίλογές που επιλέχτηκαν ταιριαστές και μου αρέσουν πολύ! Πάντως νομίζω, με την φωτό αναφοράς στην αρχή του thread, αν και δεν ξέρω αν σχετίζονται μεταξύ τους, υπάρχει μια ελαφριά απόκλιση τονικότητας.
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Mar 14, 2018 13:56:58 GMT 2
Γιώργο ασχέτως της χοντροκοπιάς, το χρώμα του παει μια χαρά!
|
|
|
Post by czt on Mar 15, 2018 21:54:11 GMT 2
πολυ ωραιο κλασσικη πρασινη αποχρωση λαμπο που αποδωθηκε πολυ ωραια
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 16, 2018 15:14:26 GMT 2
Να είστε καλά φίλοι μου. Ευχαριστώ για τον σχολιασμό. Κωνσταντίνε, ναι είναι άσχημο αμάξι τελικά και το τούβλο ρητίνης που έχει για αμάξωμα δεν το βοηθάει. Όταν θα συναρμολογηθεί, θα δείχνει πιο νορμάλ. Όπως και να έχει, είναι το αγαπημένο αυτοκίνητο του παραγγελιοδόχου , οπότε η γνώμη μας δεν έχει και καμιά ισχυ. Αλεξ, ο τύπος τη ζήτησε italian green, που το είχε δει στην stratos που έφτιαξα για άλλον πελάτη. Η φώτο εισαγωγής επιλέχτηκε γιατί μου άρεσε αισθητικά και προφανώς είναι τελείως διαφορετικό χρώμα. Ίσως κάτι πιο σκούρο Αλέξανδρε, να έκρυβε τα παχάκια του καλύτερα, τελικώς Κώστα χαίρομαι που σου αρέσει
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 20, 2018 15:16:20 GMT 2
Εμένα προσωπικά μου αρέσει το χρωματάκι …. όμορφο το γυάλισμα Γιώργο. Παρεμπιπτόντως, τι compounds χρησιμοποιείς για το γυάλισμα με το dremel? Καλή συνέχεια.
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 20, 2018 18:04:05 GMT 2
Το χρώμα καλό είναι Φάνη. Το αυτοκίνητο δεν ξέρω Παρεμπιπτόντως, τι compounds χρησιμοποιείς για το γυάλισμα με το dremel? Αν σου πω θα πρέπει να σε σκοτώσω μετά Τώρα τελευταία χρησιμοποιώ αυτά της Μeguiars. Στο θέμα της 288 GTO υπάρχει σχετική αναφορά. Για να μην ψάχνεις η σελίδα είναι αυτή : www.scalewheels-gr.com/thread/2220/ferrari-288-gto-fujimi-24?page=10Ευχαριστώ για το σχόλιο
|
|
|
Post by Φάνης on Mar 20, 2018 20:21:42 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ Γιώργο!
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 2, 2018 20:31:41 GMT 2
Μετά από ένα "στεγνό" τρίμηνο, ήρθε η ώρα ξεκινήσουμε να σκοράρουμε ολοκληρωμένα μοντέλα για το 2018. Δυστυχώς το κιτ επιβεβαίωσε τις φοβίες μου και αποδείχτηκε εξαιρετικά δύσκολο να στηθεί. Τελικά, το δίδαγμα είναι ότι όσα τούβλα ρητίνης και να φτιάξεις, πάντα αυτά θα εγκυμονούν εκπλήξεις και θα σε βγάλουν στην σέντρα . Τι να κάνουμε, κανονικά πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι που καταφέραμε να το τελειώσουμε, αλλά μετά από τόσο καθάρισμα και παίδεμα, περίμενα κάτι καλύτερο. Το αποτέλεσμα... Το μουστάκι εμπρός δεξιά αφαιρέθηκε, διορθώθηκε η θέση του εμπρός δεξιά τροχού, ενώ με καθαρό μυαλό θα γίνουν κάποια ξεφτίσματα που είδα στις φώτο. Ευχαριστώ για τη στήριξη. Καλή μεγάλη εβδομάδα
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 2, 2018 20:39:32 GMT 2
Έβγαλες ό,τι καλύτερο μπορούσε κανείς... Ελπίζω το επόμενο να σου δώσει περισσότερη χαρά στην κατασκευή και πλήρη ικανοποίηση στο αποτέλεσμα!
|
|
|
Post by Φάνης on Apr 2, 2018 21:17:41 GMT 2
Όμορφο δείχνει Γιώργο. Και οι υαλοκαθαριστήρες οι PE δείχνουν πολύ ρεαλιστικοί και έχουν κάτσει πολύ καλά. Οι μπροστινοί τροχοί έτσι πιο έξω είναι και στο πραγματικό; Ωραία η αίσθηση να ολοκληρώνεις μοντέλο μετά από καιρό. Έτσι ένοιωσα και εγώ με το γκοτζιλάκι. Σου εύχομαι όσα περισσότερα ολοκληρωμένα είναι δυνατόν για το 2018.
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Apr 3, 2018 9:21:49 GMT 2
Γιώργο και μόνο που το έκλεισες αποτελεί επιτυχία! Παρόλα αυτά, έχεις δίκιο, πως το μοντέλο "μειώνει" την σχολαστική εργασία που έχεις ρίξει πάνω του... Όπως και να έχει αποτελείς παράδειγμα προς μίμηση, στο οτι όλα τα μοντέλα μπορούν να φτιαχτούν τελικά
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 3, 2018 11:25:14 GMT 2
Ευχαριστώ για τον σχολιασμό φίλοι μου. Κωνσταντίνε δεν είναι τόσο θέμα αν το ευχαριστήθηκα ή όχι. Δεν είναι για την προσωπική μου συλλογή, δεν είναι θέμα που θα έφτιαχνα, οπότε ΟΚ. Αλλά, το σημαντικό, τελικά, είναι ότι έμαθα αρκετά πράγματα και κάλυψα ένα είδος κιτ (full detail όλο ρητίνης) που δεν το συναντάς κάθε μέρα στον πάγκο σου. Φάνη, τα φωτοχαραγμένα ήταν το καλύτερο κομμάτι του κιτ, εξ' ου και οι υαλοκαθαριστήρες. Από τα καλύτερα που έσω δει γενικά. Ο εμπρός δεξιά τροχός, όπως έγραψα και στο ποστ είναι πιο έξω. Δεν το είχα προσέξει με γυμνό μάτι αλλά το είδα όταν έβγαλα τις φώτο. Διορθώθηκε εύκολα, ευτυχώς. Αλέξανδρε, υπάρχει ένας λόγος που τα τούβλα ρητίνης είναι curbside. Είναι που είναι παίδεμα από μόνο τους αν τα κάνεις και full detail είναι σκότωμα. Εδώ δεν έχουμε μέταλλα που κάπως τα προσαρμόζεις, όπως τα hiro ή studio27, αλλά τούβλο με τούβλο, οπότε... Καλώς η κακώς δεν υπάρχει δυνατότητα να σκάβουμε ρητινές, υπάρχει κι ένα μωρό στο σπίτι, οπότε συμβιβαζόμαστε με αυτό. Πάντως το πιο περίμενα πιο ποιοτικό. Ίσως τα άλλα μοντέλα τους να είναι καλύτερα.
|
|