|
Post by pkout on Feb 6, 2018 21:19:46 GMT 2
Παύλο, εδώ πιάνεις και κάνεις τέτοιο εγχείρημα από το 0, που σε διαβεβαιώ πως ελάχιστοι είναι ικανοί να το πράξουν, και θα κολλήσεις στον αερογράφο? Για εμένα, ξεπακέταρε τον και άρχισε τις δοκιμές να "λύσει" το χέρι σου και θα δεις πως θα πάνε όλα ρολόι! Δεν αξίζει ένα τέτοιο μοντέλο να μην γίνει "αερογραφάτο" Ότι θες, εδώ είμαστε! Φίλε Αλέξανδρε, Καταρχήν σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά να είσαι σίγουρος ότι δεν είναι και τόσο φοβερό να φτιάξεις ένα ...... περίπτερο πλαγιαστό με ρόδες!!!!!!(και εντόσθια έτοιμα) Για το βάψιμο θα επανέλθω σύντομα με τους προβληματισμούς μου Σε ευχαριστώ φίλε
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Feb 18, 2018 13:38:34 GMT 2
Παύλο η δουλειά σου είναι εντυπωσιακή!!! Εάν για οποιοδήποτε λόγο σε δυσκολεύει το βάψιμο, ο πάγκος μου, και ο εξοπλισμός είναι στη διάθεσή σου για να γίνει σωστά η δουλειά...
|
|
|
Post by pkout on Feb 18, 2018 22:44:43 GMT 2
Φίλε Απόστολε, Σε ευχαριστώ πραγματικά για την προθυμότητα σου να βοηθήσεις (όπως και τον Αλέξανδρο για το χρωμα), αλλά αυτό που χρειάζεται ο λαντροβερ είναι τα χέρια σου και η εμπειρία σου!!! Μήπως είναι και αυτά διαθέσιμα Πέρα από την πλάκα, το μικρό πρόβλημα είναι η έλλειψη χώρου (ο "πάγκος" μου είναι το τραπέζι του 1*2 μπαλκονιού και αυτό κατά τις νυχτερινές ώρες), και το μεγάλο πρόβλημα η έλλειψη χρόνου για να δουλέψω με καθαρό μυαλό. Θα τα βολέψουμε όμως Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ
|
|
|
Post by pkout on Jul 22, 2018 11:30:02 GMT 2
Καλημέρα σε όλους, μετά από μεγάλη περίοδο αγρανάπαυσης, ήρθε η ώρα να ξαναπιάσω κοπίδια κόλλες και στόκους . Το λαντροβερ κοιμόταν ήσυχο μέχρι πρότινος, όταν και άνοιξα το κουτί για να θυμηθώ τι είχα κάνει και τι όχι. Το μάτι μου έπεσε κατευθείαν στην εκτός κλίμακας σχάρα οροφής, την οποία με συνοπτικές διαδικασίες απέσυρα για scrap , και έφτιαξα καινούρια με λεπτότερα μήκη πλαστικού.
Στη συνέχεια με "δουλεμένα" κομματάκια πλαστικών (διάφορων διατομών), κατασκευάστηκαν οι βάσεις στήριξης της σχάρας επάνω στο αμάξωμα.
Μιλάμε για πολύ μπελαλίδικη δουλειά, καθώς οι μετρήσεις έπρεπε να είναι στο χιλιοστό για να μην φαίνεται το σύνολο ασύμμετρο. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι καλύτερο οπτικά, εσάς πως σας φαίνεται? Όπως παρατηρήσατε, η σχάρα πιάνει πάνω στην υδρορροή του αμαξώματος όπως στο κανονικό, όποτε αποφύγαμε τις μπακαλίστικες λύσεις Επίσης, προχώρησα αρκετά και τον εμπρός προφυλακτήρα (με κάτι μικρές ατέλειες στο βάψιμο ως συνήθως )
Η προστασία του προφυλακτήρα από το συρματόσχοινο, αποτελείται από 8 διαφορετικά κομμάτια μετάλλου και πλαστικού!!!
Αυτά τα ολίγα προς το παρόν, να είστε καλά και να έχετε μια όμορφη Κυριακή
|
|
|
Post by konstantinf on Jul 22, 2018 19:10:00 GMT 2
Μερακλίδικη δουλειά Παύλο! Μπράβο και χαιρόμαστε που είσαι ξανά ενεργά κοντά μας! Καλή συνέχεια...
|
|
|
Post by nektarios on Jul 23, 2018 9:39:39 GMT 2
Πράγματι, η νέα σχάρα είναι πολύ καλύτερη ως προς την κλίμακα, αν και εγώ προσωπικά θα βαριόμουν να ξαναφτιάξω όλη αυτή την κατασκευή! Χαρά στο κουράγιο σου! Επίσης, είναι αξιέπαινη η λεπτεπίλεπτη στήριξη της σχάρας στην υδρορροή! Το βίντσι μού άρεσε πολύ, και μου θύμισε αντίστοιχη παλιότερη κατασκευή μου και τις δυσκολίες της... Καλή συνέχεια, φίλε! Φτιάχνε πατέντες εσύ, να παίρνουμε ιδέες για το μέλλον εμείς!
|
|
|
Post by Φάνης on Jul 23, 2018 11:55:26 GMT 2
Εντυπωσιακή δουλειά Παύλο! Καλή συνέχεια στο εγχείρημα σου!
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 23, 2018 12:11:54 GMT 2
Οι βάσεις στήριξης της σχάρας μαγεία Πολύ - πολυ καλύτερη γενικά. Καλή και δυναμική συνέχεια
|
|
|
Post by pkout on Aug 2, 2018 20:58:50 GMT 2
Σας ευχαριστώ όλους παίδες
Οι εργασίες συνεχίστηκαν στη σχάρα και σύντομα θα τις δείτε στις οθόνες σας.
Καλό βράδυ
|
|
|
Post by pkout on Aug 6, 2018 11:19:41 GMT 2
Καλημέρα σε όλους, η σχάρα σχεδόν ολοκληρώθηκε κατασκευαστικά όπως θα δείτε παρακάτω. Συνοπτικά φτιάχτηκαν: Βάσεις για τους βοηθητικούς προβολείς: Επιπλέον βάσεις στήριξης της σχάρας: Σκαλίτσα Βάσεις για συρματόσχοινο
Βάσεις για τις τρυπητές σανίδες Αυτά τα ολίγα προς το παρόν
|
|
|
Post by konstantinf on Aug 6, 2018 14:05:50 GMT 2
Είναι χάρμα οφθαλμών να το βλέπεις να παίρνει σιγά-σιγά μορφή... Μπράβο Παύλο, εξαιρετική δουλειά! Οι προβολείς από πού προέκυψαν; Καλή συνέχεια!
|
|
paparadiation
GP3 Driver
paparadiation
Δημήτρης Μαυροειδής
|
Post by paparadiation on Aug 8, 2018 14:34:23 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 10, 2018 11:20:46 GMT 2
Παύλο σούπερ πάει και η σκαλίτσα σπέσιαλ!!! Στρογγύλεψε λίγο τις "γωνίες" στα πίσω παράθυρα, για να είναι ομοιόμορφες. Γενικά, κάνε έναν ποιοτικό έλεγχο πριν το τελικό αστάρωμα του αμαξώματος. Βγαίνει τρομερό, οπότε "φάε" όσο χρόνο χρειαστεί, γιατί το αξίζει η προσπάθεια. Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by alex78 on Aug 10, 2018 15:23:45 GMT 2
Ο πήχης δεν έχει ταβάνι Παύλο, μπράβο φίλε!
|
|
|
Post by pkout on Aug 10, 2018 15:32:24 GMT 2
Κωνσταντίνε, Μήτσε και Ζωρζ, σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, την παρακολούθηση και την υποστήριξη Κωνσταντίνε οι προβολείς είναι από το spare box, είναι λίγο μικρότεροι από ότι πρέπει αλλά αυτούς έχω αυτούς θα βάλω. Γιώργο, δεν κατάλαβα αν εννοείς τα τελευταία πλαινά ή τα μικρα στο πίσω μέρος. Όποια από τα 2 και αν εννοείς, είναι το θέμα του επόμενου update. Καλό απόγευμα
|
|
|
Post by pkout on Aug 10, 2018 15:36:47 GMT 2
Ο πήχης δεν έχει ταβάνι Παύλο, μπράβο φίλε! Ευχαριστώ Αλεξ, να είσαι καλά φίλε μου. Κατσε να τραγουδήσει η χοντρή πρώτα, που λένε και στο αμερικα Έχουμε δρόμο ακόμα
|
|