|
Post by konstantinf on Jul 13, 2017 19:05:43 GMT 2
Καθαρή δουλειά Γιώργο! Καλά κουράγια!
|
|
|
Post by alex78 on Jul 16, 2017 17:59:51 GMT 2
Αναμένεται μία ακόμη υπερπαραγωγή, καλή συνέχεια Γιώργο!
|
|
|
Post by pkout on Jul 16, 2017 19:27:18 GMT 2
Καλή συνέχεια και από εμένα Γιώργο Νοσταλγία η Esprit (έχω κάψει εγκεφαλικά κύτταρα στο ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι....... ) Ευχαριστώ Παύλο... Αυτό που απέφευγες θάμνους λες ή το πρώτο test drive Ναι ναι αυτό με τους θάμνους!!!!!!! πολλές ώρες στα αμιγκάδικα που ξεφύτρωσαν (και εξαφανίστηκαν) σε μια νύχτα στα μέσα του '90
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 19, 2017 22:06:09 GMT 2
Υπερπαραγωγή δεν ξέρω Άλεξ, ιδίως η S1 θα γίνει αυστηρά οοβ. Στη τούρμπο, θα παίξουμε, λίγο, με το μοτέρ Παύλο -> Αμίγκα, θρησκεία και θύρα 13 (την παλιά, την καλή, του γηραιού Θεσσαλονίκης - είμαστε με τους μικρούς τι να κάνουμε ) Εγώ βέβαια είχα έναν απλό 6128
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 4, 2017 12:42:41 GMT 2
Ο Άγουστος είναι ο μήνας που κατά βάση θα ασχοληθούμε με τις δύο Λότους. Προς το παρόν το κύριο βάρος έχει πέσει στην Τούρμπο, μιας και έχει την περισσότερη δουλειά. Αρχικά έβαψα το πρωτοποριακό πλαίσιο των Έσπριτ. Αλουμίνιο και μαύρο για το τμήμα του πατώματος. Οι λεπτομέρειες ακολούθησαν τα αγωνιστικά χρώματα των Λότους, ήτοι πράσινο για τις αντιστρεπτικές και κίτρινο για ελατήρια. Το πάτωμα βάφτηκε με το μαύρο σπρέι τη Citadel. Επειδή, την περίοδο που έγιναν οι εργασίας δεν είχα άσπρη κόλλα για το φλόκινγ, χρησιμοποίησα χρώματα της βαλέχο που πέρασα με πινέλο και στη συνέχεια πασπάλισα το φλόκο. Προφανώς η ποιότητα του βαψίματος δεν ήταν τέλεια, οπότε με τον αερογράφο ψέκασα πάνω από το φλόκο τις αποχρώσεις που ήθελα. Ταν για το εσωτερικό και μαύρο ματ για το χώρο αποσκευών. Τέλος, με διάφορα καφέ και λίγο clear orange, ψέκασα τα υπόλοιπα δέρματα του εσωτερικού. Προφανώς στεγνά πινέλα, φίλτρα και wash, θα ακολουθήσουν για να δώσουν ζωντάνια στα διάφορα κομμάτια. Καλά να περνάτε όπου και να βρίσκεστε
|
|
|
Post by nektarios on Aug 4, 2017 14:16:18 GMT 2
Ωραίο γίνεται, περιμένω με ενδιαφέρον το "ζωντάνεμα" του εσωτερικού! Ερώτηση: Το clear orange το ανάμειξες με το καφέ ή το ψεκασες μετά; Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by alex78 on Aug 4, 2017 15:19:26 GMT 2
Καταπληκτική η αναπαράσταση ''δέρματος'' στο σαλόνι απο την Monogram! Πολύ όμορφα προχωράει Γιώργο!
|
|
|
Post by konstantinf on Aug 4, 2017 21:26:14 GMT 2
Συστηματική η προσέγγιση και ανάλογο το αποτέλεσμα - παρόλη τη ζέστη! Ευχαριστούμε για το οφθαλμόλουτρο και καλή συνέχεια!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 5, 2017 10:56:22 GMT 2
Ευχαριστώ παίδες. Άλεξ, όντως πολύ καλή δουλειά από την Μόνογκραμ. Νεκ, μαζί με τα καφέ το ψέκασα. Για να γίνει λίγο πιο "ζωντανό" το καφέ. Κωνσταντίνε, ευτυχώς υπάρχει αιρκοντίσιον. Όταν έρθει ο λογαριασμός της ΔΕΗ βέβαια, δεν ξέρω πόσο "δροσερός" θα είμαι
|
|
|
Post by pkout on Aug 5, 2017 12:45:01 GMT 2
Πολύ όμορφο φλοκάρισμα, και πολύ ωραία απόχρωση στο εσωτερικό
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 8, 2017 12:32:01 GMT 2
Να είσαι καλά Παύλο
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 21, 2017 13:15:02 GMT 2
Παραδοσιακά γύρω στον 15Αυγούστου κάνουμε με αγρανάπαυση για 10-15. πριν επιστρέψουμε στο πάγκο για τη νέα σεζόν. Αυτή συνεχίζεται με το κινητήρα της Λότους (Turbo) . Αρχικά η εξάτμιση κολλήθηκε, ασταρώθηκε, βάφτηκε και "κάηκε" κατά τα γνωστά. Μετά από διάφορες δοκιμαστικές εφαρμογές, συνιστώ η τοποθέτηση της να γίνει μετά το κόλλημα του αμαξώματος στο σασί. Κάθε άλλη επιλογή, εξαιτίας της προβληματικής από τη μια και σφικτής εφαρμογής, από την άλλη σίγουρα θα έχει συνέπειες στην πρόοδο των εργασιών. Ο κινητήρας της Monogram, αποτελείται από πάρα πολλά κομμάτια, ενώ το ευχάριστο είναι αυτά περιγράφονται με το πραγματικό όνομα τους, στις οδηγίες. Πολύ χρήσιμο για τους αρέσκονες στα μηχανολογικά. Έγινε προσεκτικό βάψιμο και φυσικά οι ανάλογες σκιάσεις και λερώματα. Σειρά είχε η καλωδιώση και κάποιες μικρολεπτομέρειες που λείπουν από το κιτ, σε κολάρα, βίδες κλπ. Τέλος, κολλήθηκε στο σασί, μαζί με κάποια κομμάτια του ιντερκούλερ και προστέθηκαν οι απαραίτητε σωληνώσεις και καλωδιώσεις, με βάση φωτογραφίες του πραγματικού. Αυτά προς το παρόν. Εύχομαι οι τελευταίες μέρες του καλοκαιριού να είναι δημιουργικές και καλή επιστροφή σε όσους επιστρέφουν στη βάση τους
|
|
|
Post by konstantinf on Aug 21, 2017 13:28:56 GMT 2
Μπιζουδάκι ο κινητήρας σου Γιώργο. Ήρθε κι έδεσε μια χαρά. Χάρμα οφθαλμών το σύνολο! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by pkout on Aug 21, 2017 18:35:25 GMT 2
Ολοζώντανος ο κινητήρας, ωραίες λεπτομέρειες και βάψιμο
|
|
|
Post by nektarios on Aug 22, 2017 7:43:30 GMT 2
Πολύ προσεγμένος ο κινητήρας, και ειδικά μέσα στο τόσο ιδιαίτερο πλαίσιο δείχνει ακόμη ωραιότερος! Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 25, 2017 11:22:56 GMT 2
|
|