|
Post by gtziaf on Feb 26, 2017 21:38:23 GMT 2
πω,ρε φιλε ζημεια μας εκανες!!! το 128 ηταν το πρωτο αυτοκινητο που ειχε το ονομα μου στην αδεια!!! Χα κι εμένα το πρώτο αυτοκίνητο που έβαλα χέρι, ήταν ένα 127 (δεν λέω πόσα χρόνια πριν, χρειάζομαι τα δάχτυλα τα δικά μου και του Βασιλάκη και δεν εννοώ μόνο των χεριών ) Οπότε καταλαβαίνεις γιατί αναμένουμε τη συνέχεια με ενδιαφέρον. Επίσης, δες αυτόν τον τύπο, Νομίζω έχει χρήσιμε ιδέες για το πρότζεκτ σου. www.facebook.com/Llanta13Models
|
|
|
Post by pkout on Mar 19, 2017 19:20:57 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους, Όχι ακριβώς επεισόδιο της φαρσοκωμωδίας (περισσότερο extended preview) έρχεται στις οθόνες του η/υ σας. Ανεβάζω την προσωρινή πρόοδο των εργασιών γιατί αλλιώς το 4ο επεισόδιο θα έβγαινε 4ωρη ταινία . Συνεχίζουμε με τον χώρο του κινητήρα όπου είχαμε μείνει εδώ: Όπως βλέπετε και εσείς η εξωτερική μεριά του θόλου είναι ένα χάλι μαύρο (σαν κυματιστό πατατάκι ) οπότε κάπως έπρεπε να μαζευτεί η κατάσταση. Σημείωσα λοιπόν το σχήμα του φτερού από τα τυπωμένα σχέδια και έκοψα αντίστοιχα φύλλα πλαστικού ελαφρώς μικρότερα (μετά από δοκιμές) με σκοπό αφενός να είναι τακτοποιημένος ο χώρος του κινητήρα και αφετέρου το πραγματικά εξωτερικό φτερό να έχει κάπου να κουμπώσει (σκέφτομαι την μέθοδο αρσενικο-θηλυκό). pic uploadΜετά από αρκετές δοκιμές και τριψίματα στα ruffles κατάφερα τα εσωτερικά φτερά να μπορούν να τοποθετηθούν εντελώς παράλληλα μεταξύ τους. Αφού κολλήθηκαν στην θέση τους, "παραγιομίστηκαν" με στόκο για να κλείσουν οι τρύπες. Και ιδού ..... Η εσωτερική μεριά του χωρίσματος καμπίνας-κινητήρα ήταν άθλιος, και για να το διορθώσω εφάρμοσα την μέθοδο "κάτω από το χαλί" Χωρίς λόγια picture hostingΑφού περιποιηθήκαμε το εμπρός μέρος, ήρθε η ώρα να μετακινηθούμε προς τα πίσω, και συγκεκριμένα πίσω θόλοι, εταζέρα βάσεις πίσω καθισμάτων. "Images are for discussion purposes ONLY!" Πίσω θόλοι: Μιας και δεν υπήρχε περίπτωση να φτιάξω θόλους από το μηδέν αυτή την δεκαετία, είπα να κλέψω λιγουλάκι Καταστρέφοντας αρκετά καπάκια από αναψυκτικά και εμφιαλωμένα νερά, βρήκα τον συνδυασμό που ταίριαζε ok στα μάτια μου και σε διαστάσεις και προχώρησα στο κόψιμο και διαμόρφωση τους. Στο σημείο αυτό θέλω να καταγγείλω τις εταιρείες εμφιαλώσεως για την άθλια ποιότητα πλαστικού που χρησιμοποιούν, το οποίο δεν κόβεται δεν λιμάρεται και γενικότερα οτιδήποτε επιχειρήσεις να κάνεις αφήνει ατελείωτο φλας και λοιπές ατέλειες images uploadΠέρασα και ένα χέρι εποξικό στόκο για να εξαφανιστούν οι ακμές. Στην συνέχεια θα περαστεί και άλλο ένα χέρι απλού στόκου από πάνω μόλις σταθεροποιουθούν όλα στην θέση τους και πέσει ένα χέρι αστάρι Φοβούμενος την σταθερότητα των θόλων μέχρι να σφραγιστούν και με την εταζέρα στην θέση της άνοιξα τρύπα στον θόλο, στο νεύρο του σασί και στο νέυρο που κρατά τα μπράτσα της πίσω ανάρτησης και πέρασα ένα καρφί με κυανοακριλική για περισσότερη σταθερότητα free image hostingΕταζέρα-βάση πίσω καθισμάτων: Τίποτα το ιδιαίτερο εδώ λίγη προσοχή στις διαστάσεις και στην γωνία των νέυρων της πλάτης του καθίσματος. Δεν έχουν κολληθεί ακόμα, παρα μόνο ετοιμάστηκαν για όταν έρθει η ωρα τους!!! (η μεσαία τρύπα της εταζέρας βγήκαν λίγο όρτσα, αλλά μικρό το κακό) Τέλος άρχισαν να προστίθενται και διάφορες λεπτομέρειες στο σασί όπως: τρύπημα για να μπει η βάση των νεύρων του καθίσματος κόλλημα της βάσης των αναρτήσεων κόλλημα των παραδοσιακών καρούμπαλων που έχουν όλα τα αυτοκίνητα της εποχής (δεν έχει απόλυτη συμμετρία αλλά θα καλυφθούν από το ντεπόζιτο οπότε οκ) Αυτά τα ολίγα προς το παρόν Να είστε καλά και χαμογελαστοί
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 19, 2017 19:33:40 GMT 2
Βρε για δες που παίρνει σχήμα (και για μας, όχι μόνο για τον κατασκευαστή...) Μπράβο Παύλο για την επιμονή και την εφευρετικότητα! Καλό κουράγιο και καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 20, 2017 10:44:06 GMT 2
Είσαι απίθανος Το μόνο που έχω να πω είναι καλό κουράγιο. ΥΓ. Μια πρόταση ως προς τα Update, γιατί είναι πολύ μεγάλα και χάνεται η δουλειά που έχεις κάνει, στην προσπάθεια να διαβαστεί-μελετηθεί. Νομίζω θα μπορούσε να διαιρεθεί σε 2-3 ποστ και να είναι πιο ευκολοδιάβαστο.
|
|
|
Post by pkout on Mar 20, 2017 21:00:27 GMT 2
Κωνσταντίνε και Γιώργο σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη και τα καλά σας λόγια. Μια ωραία έκπληξη με την παραλαβή του μεταλλικού μουλαριού ήταν η όμορφη προθήκη του, στην οποία ελπίζω να τοποθετήσω το δικό μου κάποια στιγμή στο μέλλον . ΥΓ. Μια πρόταση ως προς τα Update, γιατί είναι πολύ μεγάλα και χάνεται η δουλειά που έχεις κάνει, στην προσπάθεια να διαβαστεί-μελετηθεί. Νομίζω θα μπορούσε να διαιρεθεί σε 2-3 ποστ και να είναι πιο ευκολοδιάβαστο. Σημειώθηκε και θα εφαρμοστεί στα επόμενα update
|
|
|
Post by nektarios on Mar 20, 2017 22:27:54 GMT 2
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Mar 20, 2017 23:14:52 GMT 2
Ωραίος Παύλο! Συνέχισε έτσι, μαζί με σενα το απολαμβανουμε και εμείς.
|
|
|
Post by pkout on Mar 22, 2017 19:04:57 GMT 2
Κομνηνέ και Νεκτάριε, σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας Η αλήθεια είναι ότι παρά τις δυσκολίες το απολαμβάνω ιδιαίτερα το project, και χαίρομαι που τελικά το ξεκίνησα ασχέτως της κατάληξης που θα έχει.
|
|
|
Post by pkout on Mar 24, 2017 21:02:35 GMT 2
Γεια σας φίλοι μου Το 5ο επεισόδιο είναι εδώ!!!!! Ακολουθώντας την συμβουλή του Γιώργου για μικρότερα και πιο εύπεπτα update για όσους παρακολουθούν το νήμα, αλλά και για μένα που δεν θα τρώω 3ωρα στο ποστάρισμα, σας παρουσιάζω την συνέχεια της φαρσοκωμωδίας!!!! Πρώτη εργασία: Τα αντίστοιχα με τα κάτω μακρόστενα καρούμπαλα που βρίσκονται, όμως, μέσα στον χώρο αποσκευών. Αν θυμάστε αυτά που κόλλησα από το κάτω μέρος ήταν ασύμμετρα, αλλά μιας και θα κρύβοταν από το ντεπόζιτο δεν ασχολήθηκα παραπάνω. Στα μέσα ήθελα να κάνω καλύτερη δουλειά οπότε ακολούθησα άλλη τακτική: Αφου κόπηκαν-τρίφτικαν κλπ τα κόλλησα ανάποδα σε ταινία μασκαρίσματος στις σωστές αποστάσεις μεταξύ τους, σημείωσα στο σασί που θα ξεκινάνε και που θα τελειώνουν (κατ' εκτίμηση), τα άλοιψα με κόλλα και τα κόλλησα στην θέση τους. Προσεκτικά έβγαλα την ταινία και το αποτέλεσμα είναι αυτό..... image uploader"Images are for discussion purposes ONLY!" image upload(να σημειώσω ότι όλα τα καρούμπαλα είναι από φύλλα πλαστικού κομμένα και όχι από μήκη πλαστικού, καθώς αν αγόραζα κάθε μήκος που χρειάζομαι θα έπεφτε έξω ο σπιτικός προυπολογισμός) Στην συνέχεια ξεκίνησα να σχεδιάζω πως θα δώσω ύψος στο φιατάκι...... Αποφάσισα λοιπόν να φτιάξω ένα σκελετό για τις κολώνες και τον ουρανό, οπου πάνω τους θα "καθίσουν" τα εξωτερικά κομμάτια Ξεκίνησα φτιάχνοντας ένα ορθογώνιο όπου θα καθίσει ο ουρανός βασιζόμενος στα τυπωμένα σχέδια, δίνοντας όσο μπορούσα μεγαλύτερη προσοχή στο μέγεθος καθώς στις άκρες του ο ουρανός διπλώνει προς τα κάτω. Στην συνέχεια έφτιαξα τις κεντρικές κολώνες πάλι σε αντιπαραβολή με τα σχέδια "Images are for discussion purposes ONLY!" Επειδή όμως δεν ήθελα να κολλήσω μόνιμα από τώρα την κατασκευή για πρακτικούς λόγους (στοκαρίσματα-τρίψιματα-ασταρώματα κλπ) σκέφτηκά ως εξής: Σημείωσα στο σασί που βρίσκεται η μεσαία κολώνα και άνοιξα τρύπες τόσο στο σασί όσο και στις κολώνες, όπου θα τοποθετήσω σαν σύνδεσμο ανάλογης διαμέτρου συρματάκι. Το πλεονέκτημα πέρα από την ύπαρξη σταθερού σημείου αναφοράς της κατασκευής στις δοκιμές, είναι ότι αν χρειαστεί μπορείς να κάνεις μικρομετατοπίσεις για να πετύχεις σωστότερο αποτέλεσμα (θεωρητικά πάντα ). Μέχρι να βρω όμως το σωστό συρματάκι, έκανα δοκιμές με ταινία μασκαρίσματος και ορίστε το αποτέλεσμα σε διάφορες πόζες Η συνέχεια θα έχει πάλι σκελετό ύψους πριν επιστρέψουμε στο σασί για τις τελευταίες λεπτομέρειες και τα αρκετά στοκαρίσματα Σχόλια παρατηρήσεις κριτική πλακίτσα πάντα ευπρόσδεκτα! Καλό σ/κ και χρόνια πολλά στους αυριανούς εορτάζοντες και εορτάζουσες
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 24, 2017 21:54:18 GMT 2
Πολύ καλύτερα τώρα. Μιλάμε για τρομερά πράγματα Χαράς το κουράγιο σου. Υ.Γ. το κόλπο ευθυγράμμισης πολύ καλό. Θα αξιοποιηθεί Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by pkout on Mar 25, 2017 15:57:09 GMT 2
Σε ευχαριστώ Γιώργο για την στήριξη και τα επαινετικά σου σχόλια Χαίρομαι που σου αρέσει.
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 25, 2017 17:53:47 GMT 2
Στα μέσα ήθελα να κάνω καλύτερη δουλειά οπότε ακολούθησα άλλη τακτική: Αφου κόπηκαν-τρίφτικαν κλπ τα κόλλησα ανάποδα σε ταινία μασκαρίσματος στις σωστές αποστάσεις μεταξύ τους, σημείωσα στο σασί που θα ξεκινάνε και που θα τελειώνουν (κατ' εκτίμηση), τα άλοιψα με κόλλα και τα κόλλησα στην θέση τους. Προσεκτικά έβγαλα την ταινία και το αποτέλεσμα είναι αυτό..... Το αποτέλεσμα είναι τέλειο! Μπράβο Παύλο Σχετικα με την οροφή: Είσαι σίγουρος ότι είναι ορθογώνια και όχι (ίσως ελάχιστα...) τραπεζοειδής; Καλή συνέχεια!!!
|
|
|
Post by pkout on Mar 26, 2017 18:38:33 GMT 2
Καλησπέρα Κωνσταντίνε, σε ευχαριστώ για την συνεχή υποστήριξη Σχετικα με την οροφή: Είσαι σίγουρος ότι είναι ορθογώνια και όχι (ίσως ελάχιστα...) τραπεζοειδής; Καλή συνέχεια!!! Να σου πω την αλήθεια δεν το είχα ελέγξει ενδελεχώς μιας και τον σκελετό εξαρχής δεν τον σχεδίασα για να έρχεται "πρόσωπο" με την οροφή. Το σχόλιο σου όμως με έβαλε στην διαδικασία να το κοιτάξω και ιδού τα αποτελέσματα της έρευνας : Από τα τυπωμένα σχέδια (δυστυχώς της πολύ χαμηλής ανάλυσης) και το diecast δεν βλέπω μετρήσιμη διαφορά του εμπρός με το πίσω μέρος. Αν παρόλα αυτά υπάρχει διαφορά εκτιμώ ότι είναι κάτω 0,5mm στην 1/24 οπότε μάλλον θα την αγνοήσω για τον σκελετό (αφού υπάρχει και αέρας για μικροβελτιώσεις) και θα επανέρθω όταν κατασκευαστεί η οροφή. Να είσαι καλά
|
|
|
Post by pkout on Mar 28, 2017 20:15:16 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους, Επεισόδιο 6 on air Ακόμα μια μικρή πρόοδος εργασιών στην φιατούμπα και σαν να βλέπω στο πολύ βάθος το τέλος του πρώτου κύκλου (ολοκλήρωση σασί) να πλησιάζει !!!!! Αρχικά ξαναέφτιαξα το κάθετο στέλεχος της εταζέρας, καθώς το αρχικό το κόλλησα σε γωνία 90 μοιρών και μου δημιουργούσε πρόβλημα στην ένωση με την βάση του καθίσματος (δεν έβγαλα φώτο). Στην συνέχεια σκρίμπαρα ένα σκαλοπατάκι στους θόλους για να κάθεται η εταζέρα (και ένα καλό από το καπάκι του νερού οι έτοιμες ραβδώσεις κάτω από τον στόκο) Έπειτα με αντιπαραβολή του μεταλλικού, των σχεδίων και του πραγματικού σχεδιάσα σε μιλλιμετρε χαρτί το εσωτερικό τοίχωμα των πίσω καθισμάτων και βουρ στα κοπίδια τα τριφτήρια και άλλα αγαπημένα εργαλεία: Έκανα και 2 τσαχπινιές - έτριψα αρκετά το μέρος που καταλήγει στο παράθυρο για καμπυλότητα και σκρίμπαρα για την ψευδαίσθηση το μεσαίο νέυρο Και τέλος ως συνήθως δοκιμαστική εφαρμογή και φωτο από το 1/1 για τα μάτια σας μόνο.... "Images are for discussion purposes ONLY!" free photo hostingΑκολουθεί μακρά περίοδος στοκαρισμάτων-τριψιμάτων, εκτεταμένες στεγνοδοκιμές και ο σκελετός των εμπρός και πίσω κολώνων, οπότε το επόμενο επεισόδιο ίσως καθυστερήσει λίγο αλλά η υπομονή σας θα ανταμειφθεί (όχι ντομάτες είπαμε δεν είναι η εποχή τους ) Να είστε όλοι καλά
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 29, 2017 12:18:22 GMT 2
Πολύ καλός. Για το αμάξωμα τι σκοπούς έχεις. Με φύλλα πλαστικού θα το φτιάξεις? Καλά κουράγια με τα στοκαρίσματα
|
|
|
Post by pkout on Mar 29, 2017 16:29:25 GMT 2
Πολύ καλός. Για το αμάξωμα τι σκοπούς έχεις. Με φύλλα πλαστικού θα το φτιάξεις? Καλά κουράγια με τα στοκαρίσματα Σε ευχαριστώ Γιώργο, Το στοκάρισμα-τρίψιμο, μου είναι λίγο βαρετό αλλά νομίζω ότι είναι από τις πιο διδακτικές εργασίες που θα αποκομίσω από το Fiat. Για το αμάξωμα τα είχα πολύ ωραία στο κεφάλι μου, αντιγράφω το μεταλλικό, το βελτιώνω στις λεπτομέρειες και το παντρεύω στο σασί. Αυτά μέχρι να το παραλάβω, καθώς ανακάλυψα ότι το δικό μου είναι κατά τι μεγαλύτερο από το diecast (πέρα από αυτά που γνωριζα ήδη, δίπορτο-τετράπορτο κλπ) οπότε τώρα βλέπω σαν καλύτερη λύση ένα πάντρεμα φύλλων πλαστικού και κοπιαρίσματος. Για αυτό και ασχολούμαι με σκελετούς ουρανών κλπ ουτώς ώστε να έχω ανοιχτές επιλογές για το αμάξωμα όταν και άμα φτάσω εκεί
|
|