|
Post by Kομνηνοs on Dec 8, 2016 20:53:18 GMT 2
Γιώργο και εγω είμαι κατά της κόκκινης ζάντας. Τον συνδυασμό αυτον τον χρησιμοποιεί βέβαια η ντουκατι στο 899, αλλα θεωρώ πως δεν κολακευει ιδιαίτερα την μοτοσυκλετα. Εκτός απο το γραφίτη που λεει ο Παναγιώτης πιστεύω ισως θα της τεριαζε και το titanium gold η το μαγνήσιο. Eπισης μια πολύ καλη και ασφαλή επιλογή ειναι οπως δύνονται στο κιτ μαύρες με κοκκινα σιρίτια. Αλλα περι ορέξεως κολοκυθόπιτα..Ο καλιτεχνης εχει τον πρώτο λόγο. Επίσης τωρα το θυμήθηκα και ελπίζω να σε πρόλαβα. Αν δεν κανω λαθος (γιατι εγω κοιταγα φωτο απο το superstock.. alla fantazvmai θα ειναι ιδια) η TAMIYA λανθασμένα δίνει ως μαύρα το πλαισιο και το ψαλιδι, κανονικά ειναι σκούρο γκρι, εγω θα εβαζα κατι σαν το german grey με ισως ελαχιστο tire black μεσα. Επισης τα αβαφα πλαστικα στις πλευρές επίσης δεν ειναι μαυρα προτείνω tire black και μαυρο μονο ενα ανάγλυφο τμημα πλαστικου μπροστα απο το καθισμα. Ριξε μια ματια σε φωτογραφίες και αν εχεις αμφιβολιες (και εγω ειχα) πεσμου και θα γινω πιο συγκεκριμενος.
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 9, 2016 18:50:04 GMT 2
Γιώργο και εγω δεν ειμαι υπερ της κοκκινης ζαντας. Τον συνδυασμό αυτον τον χρησιμοποιεί βέβαια η ντουκατι στο 899, αλλα θεωρώ πως δεν κολακευει ιδιαίτερα την μοτοσυκλετα. Εκτός απο το γραφίτη που λεει ο Παναγιώτης πιστεύω ισως θα της τεριαζε και το titanium gold η το μαγνήσιο. Eπισης μια πολύ καλη και ασφαλή επιλογή ειναι οπως δύνονται στο κιτ μαύρες με κοκκινα σιρίτια. Αλλα περι ορέξεως κολοκυθόπιτα..Ο καλιτεχνης εχει τον πρώτο λόγο. Επίσης τωρα το θυμήθηκα και ελπίζω να σε πρόλαβα. Αν δεν κανω λαθος (γιατι εγω κοιταγα φωτο απο το superstock.. alla fantazvmai θα ειναι ιδια) η TAMIYA λανθασμένα δίνει ως μαύρα το πλαισιο και το ψαλιδι, κανονικά ειναι σκούρο γκρι, εγω θα εβαζα κατι σαν το german grey με ισως ελαχιστο tire black μεσα. Επισης τα αβαφα πλαστικα στις πλευρές επίσης δεν ειναι μαυρα προτείνω tire black και μαυρο μονο ενα ανάγλυφο τμημα πλαστικου μπροστα απο το καθισμα. Ριξε μια ματια σε φωτογραφίες και αν εχεις αμφιβολιες (και εγω ειχα) πεσμου και θα γινω πιο συγκεκριμενος. Καλά έκανες και τα έγραψες Κομνηνέ. Εκτός από το ψαλίδι πίσω τα υπόλοιπα δεν τα είχα δει. Σίγουρα κάποια πράγματα θα βαφτούν λίγο διαφορετικά από το manual της ducati ανάλογα πως μου ταιριάζει στην κατασκευή, αλλά ελπίζω να μην κάνω αρκούδες. Ευχαριστώ και πάλι για τις επισημάνσεις...
|
|
|
Post by pkout on Dec 29, 2016 21:31:32 GMT 2
Αν και κάπως αργά, να ψηφίσω και εγώ στο χρώμα..... Λευκή με κόκκινη ζάντα όπως της φωτο. Καλή χρονιά Γιώργο
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 31, 2016 13:24:00 GMT 2
Να είσαι καλά Παύλο. Ελπίζω να ανεβάσω και τα κομμάτια σήμερα - αύριο
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 3, 2017 18:35:02 GMT 2
Ταρατατζούμ - ταρατζούμ. Μετά από 20 σχόλια και 2 σελίδες, ήρθε, επιτέλους, η ώρα να ανέβουν τα πλαίσια του κιτ και τα διάφορα εξτραδάκια. Το κιτ είναι κλασσικό μηχανάκι της Tamiya από το οποίο ούτε εντυπωσιάστηκα αλλά ούτε κι απογοητεύτηκα. Πιο αναλυτικά, θα τα δούμε στην πορεία της κατασκευής. Το βελτιωτικό της ΤοpStudio (λίγο ακριβό για αυτά που προσφέρει τελικά - μοιάζει το HD να είναι καλύτερη λύση ιδίως στη περίπτωση που θες και την αλυσίδα κομμάτι - κομμάτι. Στην Τοπ πρέπει να δώσεις άλλα 30-35 για την αλυσίδα. Βέβαια, ποιοτικά μοιάζει κορυφαίο αλλά θα ήθελα 2-3 πράγματα ακόμη). Το πιρούνι μοιάζει απαραίτητο (πότε δεν κατάλαβα γιατί η Tamiya δεν το βάζει μέσα στα κιτ και να αυξήσει λίγο την τιμή. Κι ας υπάρχει και μια φθηνή έκδοση χωρίς). Και κάποιες ρητίνες + vacform τζάμι, ευγενική προσφορά του Κομνηνού, τον οποίο και υπερευχαριστώ. Τώρα οι χαλκομανίες τρικολόρε, δεν θα χρησιμοποιηθούν πιθανότατα, εκτός από μικρές εξαιρέσεις. Δεν μένει παρά να ξεκινήσουμε. Κάτι θα σας δείξω για αρχή, άλλα ο κυρίως όγκος των εργασιών θα μετατοπιστεί για όταν προχωρήσουν λίγο τα πελατειακά μοντέλα Καλό βράδυ και πάλι χρόνια πολλά
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 4, 2017 14:42:41 GMT 2
Άιντε, καλό ξεκίνημα! Ωραίο φαίνεται, ανυπομονώ να δω τις διαφορές με την 1299...
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Jan 4, 2017 19:18:16 GMT 2
Ωραία πράγματα φίλε, καλή αρχή. Συμφωνώ μαζί σου, πλέων τα κιτ της tamiya δεν είναι τίποτα σπουδαίο και ειδικά συγκρινόμενα με αυτά της hasegawa που είναι κορυφή τα τελευταία χρονιά. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 4, 2017 21:50:09 GMT 2
Χαχα Κωνσταντίνε. Η διαφορά είναι ότι από τη μια έχουμε ένα υπέρ-πλήρες κιτ (1299) και από την άλλη ένα απλό μηχανάκι (1199). Δεν νομίζω να έχουν πολλές αισθητικές αλλαγές, εκτός κάποια κάρμπον (που μάλλον εγώ θα κάνω 1299 like), τις εξατμίσεις που θα τις αλλάξω και τα υπόλοιπα είναι μηχανολογικά. Κομνηνέ, με μια πρώτη ματιά οι εξατμίσεις θέλουν δουλειά. Επίσης, με προβληματίζει το θέμα με τις 4 βίδες που συγκρατούν το φαίρινγκ. Θα Είναι σταθερό αν τις αλλάξω με πίρους; Τέλος, αξίζει τελικά μια αλυσίδα κομμάτι - κομμάτι ή να δω πως θα πάει και το αποφασίζω στη πορεία; Να ζει κανείς ή να μην ζει; Τέλος για πες καμιά πρόταση για μηχανάκι hasegawa με ανάλογο tasteful βελτιωτικό. Ευχαριστώ για το σχολιασμό. Καλό βράδυ
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Jan 5, 2017 0:02:12 GMT 2
Γιώργο για να απαντήσω σε ολα τα ερωτήματα σου οπως θα ήθελα θα χρειαζόμουν καμιά ωρα λογο και της κουλαμάρας μου στο πληκτρολόγιο.. Έτσι θα το παω τμηματικά. Ναι οι εξατμίσεις θέλουν λιγη δουλίτσα στην πίσω τους πλευρά γιατί τις έφτιαξα σε ανοιχτό καλούπι και οχι σε διπλό κλειστό όπως θα έπρεπε κανονικά, αυτό έγινε γιατί τις έκανα για προσωπική χρήση χωρίς αρχικά να σκέφτομαι οτι θα δοθούν και σε άλλον. Πάντως πιστεύω πως δεν θέλουν πάνω από δέκα λεπτά η κάθε μια, απλά αφαίρεσε με ταχυτροχο και λεπίδι το κόκκινο τμήμα που σου εχω επισημάνει, βλέπε και αυτές της tamiya για το πάχος των "αυτιών". Η μικρή φουσκίτσα ρητίνης μέσα στην μικρή τρίγωνη εσοχή στο εμπρός τμήμα αφαιρείται εύκολα πιστεύω με ενα καινούριο νυστέρι και με ένα σκούρο wash εντός του "τριγωνακιου" στο τέλος δεν θα φαίνεται τίποτα. Η τρίγωνη αυτή εσοχή ακόμα και στο αρχικό κομμάτι που καλούπωσα ήταν επίσης τυφλή.
Για τα φαιρινγκ εγω χρησιμοποιώ ακραίες λύσεις που δεν είμαι σίγουρος αν θα θέλεις να τις χρησιμοποιησεις.. αλλά πες μου, το φαιρινγκ θέλεις να βγαίνει κάποτε για να φαίνεται το εσωτερικό? Η θα τοποθετηθεί στην θέση του και δεν θα ξαναβγεί ποτέ?? Κατά την γνώμη μου για 1/12 σε κιτ της tamiya δεν αξίζει το κοστος μιας αλυσίδας κομμάτι κομμάτι, με ενα προσεκτικό βαψιμο αυτη του κιτ μπορει να δείξει αξιοπρεπεστατα για την κλιμακα. Ποσο δε μάλλον που στην συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει ΚΑΙ η φωτοχαραγμενη να βαφτεί με ένα.. ταπεινό μεταλλικό γκρι. Αν το κιτ απαιτούσε χρυσή αλυσίδα τότε οι χρυσοί έτοιμοι κρίκοι μιας pe σίγουρα θα με έκαναν να το σκεφτώ περισσότερο. Το κακό ειναι οτι ούτε και η hobby design που εχει πιο οικονομικές (και πιο εύκολες στην κατασκευή) δεν βγάζει μεμονωμένη αλυσίδα για το panigale. Ναι το μικρο σετ της hobby design αν και ακριβότερο απο αυτό της top studio θεωρώ πως είναι καλύτερο, οχι μόνο γιατι προσφέρει αλυσίδα αλλά και για κάτι άλλο που θεωρώ σημαντικό. Έχει έτοιμα κουρμπαρισμενα τα pe κέντρα των δισκοφρενων. Το τι θέλει να κάνει κάποιος με το κιτ καθορίζει και πιο σετ θα αγοράσει. Ίσως ιδανικότερο θα ηταν να συνδυάσει κάποιος και τα δυο σετ αλλά αν είναι να το κάνει αυτο γιατί να μην πάρει κατευθείαν το μεγάλο σετ της hobby design? θα στηχισει φθηνότερα και έχει την Αρτα και τα Γιάννενα απο pe + πολύ καλές και πολλές ρητίνες.. Πιάσε τ΄αυγο και κουρευτο οπως πολύ σωστά λες.
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 5, 2017 12:59:08 GMT 2
Γιώργο για να απαντήσω σε ολα τα ερωτήματα σου οπως θα ήθελα θα χρειαζόμουν καμιά ωρα λογο και της κουλαμάρας μου στο πληκτρολόγιο.. Έτσι θα το παω τμηματικά. Ναι οι εξατμίσεις θέλουν λιγη δουλίτσα στην πίσω τους πλευρά γιατί τις έφτιαξα σε ανοιχτό καλούπι και οχι σε διπλό κλειστό όπως θα έπρεπε κανονικά, αυτό έγινε γιατί τις έκανα για προσωπική χρήση χωρίς αρχικά να σκέφτομαι οτι θα δοθούν και σε άλλον. Πάντως πιστεύω πως δεν θέλουν πάνω από δέκα λεπτά η κάθε μια, απλά αφαίρεσε με ταχυτροχο και λεπίδι το κόκκινο τμήμα που σου εχω επισημάνει, βλέπε και αυτές της tamiya για το πάχος των "αυτιών". Η μικρή φουσκίτσα ρητίνης μέσα στην μικρή τρίγωνη εσοχή στο εμπρός τμήμα αφαιρείται εύκολα πιστεύω με ενα καινούριο νυστέρι και με ένα σκούρο wash εντός του "τριγωνακιου" στο τέλος δεν θα φαίνεται τίποτα. Η τρίγωνη αυτή εσοχή ακόμα και στο αρχικό κομμάτι που καλούπωσα ήταν επίσης τυφλή. Για τα φαιρινγκ εγω χρησιμοποιώ ακραίες λύσεις που δεν είμαι σίγουρος αν θα θέλεις να τις χρησιμοποιησεις.. αλλά πες μου, το φαιρινγκ θέλεις να βγαίνει κάποτε για να φαίνεται το εσωτερικό? Η θα τοποθετηθεί στην θέση του και δεν θα ξαναβγεί ποτέ?? Κομνηνέ ευχαριστώ για το χρόνο. Τα καθάρισα τα κομμάτια, όπως μου είπες και όλα οκ. Μικροδιορθώσεις χρειάζονται γιατί ζορίζουν λίγο το κάτω τμήμα του φαίρινγκ. Αλλά θα γίνει στην πορεία. Σύντομα θα ανεβάσω κάτι. Για το φαίρινγκ μάλλον θα πάω σε μόνιμα κλειστό. Δεν βλέπω το νόημα να το πειράζεις, να μπαινοβγαίνει κλπ. Άσε που θα αυξήσει τον χρόνο κατασκευής που είναι πολύτιμος. Τι λες κι εσύ; Ευχαριστώ και πάλι
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Jan 5, 2017 18:00:56 GMT 2
Αυτο το "μάλλον" με υποχρεώνει να γράψω δυο τρόπους που πιθανόν θα χρησιμοποιουσα για τα φαιρινγκ του panigale. Απο πίρους δεν ξέρω, δεν σκέφτηκα να χρησιμοποιησω ποτέ σε φαιρινγκ. (Α τρόπος) Ανοιχτό κατά το ήμισυ. Σε αυτήν ειδικά την μοτοσυκλέτα λογο του βολικού τρόπου που αφαιρούνται τα φαιρινγκ έχουμε την δυνατότητα απο την μια πλευρά να έχουμε το μοντελο "κλειστό" ώστε να μην χάσουμε την όμορφη σιλουέτα της μοτοσυκλέτας ενω απο την άλλη "ανοιχτό" ώστε να φαίνεται o V2 και το πρωτότυπο πλαίσιο. Έτσι μέ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια!! Απαιτεί βεβαία περισσότερη δουλειά αφού θα φαίνεται η μια πλευρά του κινητήρα. Σε αυτή την επιλογή λοιπόν θα κολλούσα μόνιμα πάνω στο μούτρο της μοτοσυκλέτας την μια πλευρά του φαιρινγκ που αποφάσισα να εχω "κλειστή" και θα τάπωνα την τρύπα για την πάνω βίδα της tamiya με milliput. Πάνω απο τον miliput θα έκανα με καταλλήλου διαμετριματος τρυπανακι μικρή τυφλή πατούρα ώστε να δεχθεί σωστό για την κλίμακα pe το ίδιο θα έκανα και για τα διπλανά βιδακια, αυτά που είναι αποτυπωμένα σε πλαστικό, για να υπάρχει ομοιομορφία. Στο πάνω μέρος του φαιρινγκ ΔΕΝ χρειάζετε να κανεις κατι επιπροσθετα ωστε για να στηριζετε το φαιρινγκ στην θεση του, θα κρατιέται μια χαρά εκει απο το πλαστικό στέλεχος που έχει το ιδιο το κιτ το οποίο έρχεται και μπαίνει στην υποδοχή που υπάρχει στο πισω μερος της μύτης(φαιρινγκ) της μοτοσυκλετας και στηρίζει επισης τα φωτα κλπ. Το βιδακι της tamiya που βρίσκετε χαμηλα στις εξατμίσεις ειναι αυτο που θα κρατάει τα πράγματα στην θεση τους, για περισσότερη ρεαλιστικοτιτα καλό ειναι να το αντικαταστησεις με αλλο, υπάρχουν στο εμποριο πιο κατάλληλα μικρότερα σε διάμετρο κεφαλιού και με σπείρωμα ωστε να κρατα τα κομμάτια σφιχτά στην θεση τους. Το κομμάτι του φαιρινγκ της αλλης πλευράς θα ειναι σε αυτη την περίπτωση τοποθετημένο κάτω δίπλα στο μοντέλο, εννοείται θα έχει υποστεί και αυτο τις βελτιώσεις του άλλου αλλά χωρίς τα pe. Επίσης αν θες μπορείς αυτό να το χωρίσεις στα δυο οπως συμβαίνει στην πραγματική μοτοσυκλέτα αλλά δεν ειναι απαραίτητο, συνήθως το αφαιρούν σαν ενα κομμάτι για ευκολία. Δες αν θέλεις και το δικό μου panigale, έχω κάνει κάτι ανάλογο. Υ.Γ Την πλαϊνή βάση ηλεκτρονικών απο την "ανοιχτή" πλευρά δεν είναι ανάγκη να την τοποθετήσεις, υπάρχουν φώτο που δείχνουν την μοτο λυμένη και την βαση να λείπει. Αυτό σε γλιτώνει απο αρκετή δουλειά αφου δεν εισαι υποχρεωμένος να φτιάξεις ρεαλιστικές φισες καλώδια κλπ επίσης θα φαίνεται καλύτερα το πλαίσιο και ο κινητήρας. (Β τρόπος) Εντελώς κλειστό. Πριν αποφασίσω οριστικά οτι θα κάνω το δικό μου panigale μισάνοιχτο .. προβληματιζομουν έντονα και εγώ πως θα τοποθετήσω τα φαιρινγκ χωρις να χρησιμοποιησω τις μισητές βιδες που η tamiya δεν λεει να καταργήσει.. αλλά τι λέω? εδω πχ βάζει ακόμα στα αγωνιστικά κατι λεία πλαστικα σωληνάκια για μαρσπιε.. τις βιδες θα καταργούσε?? Ειχα σκεφτει λοιπον το εξης, να κολλήσω γερα τα πλαινα φαιρινγκ μεταξυ τους, αλλα ΜΟΝΟ στο κατώτατο σημείο που αυτά ενώνονται, αλλά να κολληθούν με τέτοιο τρόπο ωστε το V που θα δημιουργούν να ειναι ελαφρά (5-6mm η και παραπάνω) πιο κλειστό απ ότι θα ήταν αν υπήρχε ανάμεσα τους το μούτρο του φαιρινγκ.(Υπολόγισε και φτιάξε πρόχειρο αποστάτη απο sprue που θα κολληθεί μονο στην μια πλευρα εσωτερικά, θα σου δείχνει ποσο κλειστό πρέπει είναι το V και θα βοηθήσει να ασκήσεις πίεση κατα την κόλληση αφού δεν θα είναι εκεί ανάμεσα το ρύγχος-μούτρο) Αυτο το παραπανω κλείσιμο που θα έχουν θα δημιουργεί μια τάση η οποία θα κράτα απο μόνα τους τα πλαϊνά σφιχτά πανω στην μοτοσυκλέτα, χωρις βιδες. Όταν τοποθετηθούν θα βοηθήσουν πάρα πολλή και τα σημεία που φωλιάζουν τα φαιρινγκ στις εγκοπές που έχουν τα κουτια ηλεκτρονικών στις πλευρές της μοτο ωστε ολο το φαιρινγκ να μενει στην σωστη θεση. Βέβαια όπως είπα αυτός ο τρόπος απαιτεί μια ισχυρή κόλληση στο κάτω σημείο γιατί κατά την τελική τοποθέτηση θα χρειαστεί να καμφθούν προς τα έξω ώστε να ανοίξουν και να περάσουν στην θέση τους. πίστεψε με αντέχουν αρκετό λύγισμα και δύσκολα θα σπάσουν. Τα βιδακια της tamiya θα τα καταργούσα πάλι με τον ιδιο τρόπο που προανέφερα. Το πιρούνι με τον τροχό θα πρέπει να τοποθετηθεί μετα την τοποθέτηση του φαιρινγκ αλλά αυτο δεν θα είναι πρόβλημα. Τελος πάντων πιστευω να κατάλαβες το σκεπτικό μου και να βρήκες κάτι χρήσιμο-εφαρμόσιμο σε αυτά που έγραψα.. Την λύση αυτη δεν την εχω εφαρμόσει στο συγκεκριμένο κιτ οπότε αν την ακολουθήσεις και πάει κατά διαόλου ουδε μια ευθύνη φέρω Τέτοιου τύπου ταρζανιες παντός τις κάνω συνέχεια στα μοντέλα μου και πάντα μου βγαίνουν.. όπως και να έχει εγω έριξα την ιδέα, εσυ μελέτησε τα, κανε τις απαραίτητες δοκιμές, και αποφάσισε αν τελικα θα εφαρμόσεις κατι απο αυτα. Αν κάτι δεν έγινε κατανοητό εδω είμαι για διευκρινισεις. Τι ωραία που ειναι να φτιάχνουν ολοι στο φορουμ μοτοσυκλέτες.. Εύχομαι έστω ένας, ΕΝΑΣ!! να κολλήσει την αρρώστια και να νοσεί ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!! Υ.Γ Καμιά ώρα είχα πει??.. Κάνα τρίωρο μου πήρε συνολικά μέχρι τώρα λόγο κουλαμάρας να τα γράψω όλα αυτά και με τρόπο που να γίνονται και κατανοητά. (ποιος ξέρει γίνονται άραγε? ) Α ρε Τζιαφα!! Είσαι τυχερός που μου χες στείλει τσάμπα εκείνες τις χαλκομανίες.. Αλλιώς δεν το συζητώ! Ήδη θα σου χα στείλει τον μπιλι για τα ιδιαίτερα...αχαχα
|
|
|
Post by konstantinf on Jan 6, 2017 13:01:32 GMT 2
Χαχα Κωνσταντίνε. Η διαφορά είναι ότι από τη μια έχουμε ένα υπέρ-πλήρες κιτ (1299) και από την άλλη ένα απλό μηχανάκι (1199). Μόνο που στα χέρια σου, τα απλά μηχανάκια ξεπερνούν τα υπερπλήρη κιτ σε λεπτομέρεια... Άσε τις μετριοφροσύνες!
|
|
|
Post by alex78 on Jan 6, 2017 13:47:12 GMT 2
Ο καλός μάγειρας εκτός απο τα δεδομένα ποιοτικά προσόντα του χρειάζεται και τα καλύτερα υλικά για να δημιουργήσει κάτι εξαιρετικό , ανυπομονούμε Γιώργο!
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Jan 9, 2017 10:58:48 GMT 2
Απο μοτοσυκλέτες hasegawa όλες είναι πολύ καλές, αλλά εμένα μου αρέσουν ιδιαίτερα αυτή www.1999.co.jp/eng/10289587 και αυτή www.1999.co.jp/eng/10270975Σαν κιτ δεν έχουν λάθη και συλλαμβάνουν άριστα το σχήμα της πραγματικής. Ουσιαστικά δεν έχουν ανάγκη κανένα βελτιωτικό σετ για να αποδώσουν ένα πολύ λεπτομερές μοντέλο.. Μονο ένα καλό βάψιμο θέλουν. Αν ποτέ επέλεγες να φτιάξεις τo nsr εχω κάποια σπέσιαλ εξαρτήματα να σου δώσω (δωρεάν πάντα) ώστε το μοντέλο σου να ξεχωρίζει αισθητά, από τα υπόλοιπα, αλλά μην ξεχνιόμαστε.. Να είναι και σωστό ιστορικά. Για το nsr υπάρχουν βελτιωτικά αλά στην πραγματικοτιτα θα σου φανούν χρήσιμα μόνο αν θέλεις το μοντέλο σου με τα φαιρνγκ κατεβασμένα.. Τα βελτιωτικά αυτά δεν τα θεωρώ και πολύ απαραίτητα, πιστεύω πως μπορείς να βελτιώσεις μια χαρά τον κινητήρα με περισσεύματα από άλλα βελτιωτικά σετ και με εξαρτήματα απο μικρά σετακια γενικής χρήσης που όλοι λίγο πολύ έχουμε. Τα κιτ αυτά έχουν και πολύ ποιοτικές χαλκομανίες. Επίσης περιμένω πως και πως την επόμενη μοτοσυκλετιστικη κυκλοφορία της εταιρίας. Πιστεύω πως για να κλείσει ο κύκλος θα είναι κάποιο rgv500 απο το 1989 εως και το 1993 του δημοφιλή ακόμα και τώρα kevin schwatz. Μακάρι να είναι αυτό του 1990 το οποίο για μένα είναι το ομορφότερο δίχρονο που έχει υπάρξει και έρωτας των παιδικών μου χρόνων. Να και μερικές φωτο από το 1990 με τον kevin στο.. γραφείο!! imagehost
|
|
|
Post by gtziaf on Jan 9, 2017 13:20:31 GMT 2
Αδέλφια ευχαριστώ για την ενθάρρυνση... Μην περιμένετε όμως μαγείες. Για αυτές υπάρχουν οι ειδικοί τις θεματολογίας. Κομνηνέ, υπερευχαριστώ για τον κόπο που κατέβαλες. Το εκτιμώ αφάνταστα Για το φαίρινγκ κατάλαβα τι λες. Πιθανόν να δοκιμάσω τη 2η λύση με κάποια στοιχεία της πρώτης (ίσως να φτιάξω τον πίρο που λες στη πρώτη για να με βοηθήσει στην ισχυρή κόλληση που απαιτεί η δεύτερη λύση.) Για τη αλυσίδα με γλίτωσες από 30+ € έξοδα, οπότε στα χρωστάω σε σουβλάκια. Για τις μηχανές τις Χάσε, θα παραγγελθεί μία στην επομένη αγορά, έτσι για να δω την ποιότητα που λες. Αγάπαμε κέβιν. Κι εμείς στη Θεσσαλονίκη, είχαμε την τύχη να έχουμε δορυφορική (του Κούβελα), οπότε έχω δει όλους σχεδόν τους αγώνες της εποχής στο eurosport. Πιο άσχημη στιγμή ο τραυματισμός του Ρέινι και πιο όμορφες οι μάχες λόσον, ρέινι, σβάρτς κλπ. Υ.Γ Καμιά ώρα είχα πει??.. Κάνα τρίωρο μου πήρε συνολικά μέχρι τώρα λόγο κουλαμάρας να τα γράψω όλα αυτά και με τρόπο που να γίνονται και κατανοητά. (ποιος ξέρει γίνονται άραγε? ) Α ρε Τζιαφα!! Είσαι τυχερός που μου χες στείλει τσάμπα εκείνες τις χαλκομανίες.. Αλλιώς δεν το συζητώ! Ήδη θα σου χα στείλει τον μπιλι για τα ιδιαίτερα...αχαχα ο Θα σε γράψω ατομικό καζαμία του χρόνου να ξεχρεώσω... Όσο για την ευχή σου, νομίζω ότι και μόνο που το 75-80% των ενεργών μελών (με wip) έχουν ξεκινήσει ή θα ξεκινήσουν μια μηχανή είναι επίτευγμά. Και αν βγει ο καζαμίας, που θα βγει, και ο Ρόσι το πάρει, μας βλέπω με 2ο μοτο GB μπακ του μπακ ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πάλι
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Jan 9, 2017 17:28:32 GMT 2
Δεν κάνει τίποτα Γιωργο ευχαρίστηση μου. Πάντως η κάτι δεν έχεις διατυπώσει σωστά στην απάντηση σου η κάτι δεν κατάλαβες καλά. Δεν αναφέρω κάτι για πίρο στον τρόπο (Α). Ανακάλυψα και πολλά δικά μου πιθανά εκφραστικά λάθη, αν θέλεις ξαναριξε μια ματιά γιατί έκανα αρκετές αλλαγές στο κείμενο ώστε να βελτιώσω κάποια ασαφή σημεία. Σχετικά με τα μελλούμενα του καζαμία,xaxa κι όμως Πλάκα πλάκα έπεσες σε μεγάλο ποσοστό μέσα...Έλεγα να μην σας πω τίποτα ακόμη αλλά ας το πάρει (εν μέρη) το ποτάμι. Όντος ετοιμάζω ενα ακόμα σπέσιαλ Ντουκατι που λόγο της ιδιαιτεροτητας του πιθανών να τραβήξει το ενδιαφέρον και να θελήσουν να το φτιάξουν και κάποιοι που φτιάχνουν αυτοκίνητα. Πιστεύω πως θα είναι αρκετα ενδιαφερων σαν θεμα τοσο που ίσως τραβηξει την προσοχή ακομα και σε λιγους απο αυτους που φτιάχνουν στρατιωτικά θέματα(ναι ξέρω.. και μετά ξύπνησα!) Πιστεύω να μπορέσω να σας το παρουσιάσω πολύ νωρίτερα απο τον Σεπτέμβριο που λέει ο καζαμίας.
|
|