|
Post by konstantinf on Mar 10, 2017 12:59:22 GMT 2
Καλημέρα παίδες! Στις 30 του περασμένου Σεπτέμβρη, στη γενική συζήτηση για το GB, ο Κομνηνός εξέφραζε τους φόβους του για το πιθανό "ξεφούσκωμα" του αρχικού ενθουσιασμού. Η απόλυτη άπνοια που επικρατεί τις τελευταίες μέρες - εβδομάδες σ' αυτό το thread (αφού τελειώσαμε ο Αγάπιος και ο υποφαινόμενος) μοιάζει να πηγαίνει προς αυτή την κατεύθυνση . Μήπως χρειάζεται λίγο ταρακούνημα;;; Συγνώμη αν σας καταπιέζω / αγχώνω, αλλά ανυπομονώ να δώ κι άλλες μηχανές (τώρα που γλυκάθηκα)!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Mar 10, 2017 13:16:38 GMT 2
Ε αφού ανυπομονείς Κωνσταντίνε να σου πώ ότι θέλω να κάνω μια ακόμα μοτοσικλέτα για το GB όσο είμαι χαλαρός απο άποψη χρόνου.
|
|
|
Post by Sakis on Mar 10, 2017 14:43:19 GMT 2
Ταρακούνημα όντως χρειάζεται. Εγω δυστυχώς δεν έχω σηκώσει κεφάλι εδώ και 3 εβδομάδες με τη δουλειά κ δεν έχω χρόνο ούτε να δω φίλους που θέλω. Από την άλλη όμως που είναι οι πρωτομάστορες των μηχανών; Αυτοί δεν είναι που πρέπει να μας πάρουν από το χεράκι (μεταφορικά πάντα), ανοίγοντάς μας την όρεξη με τις δουλειές τους;
Τελικά η πολλή μελέτη και η ψυχαναγκαστική αποτύπωση λεπτομερειών σκοτώνουν τη χαρά του μοντελισμού όταν ξεπεράσουν τα όρια.
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 10, 2017 18:39:37 GMT 2
Ευχαριστώ για την υπενθύμιση Σάκη... Μερικές φορές, από το μετερίζι του συνταξιούχου ξεχνάω πόσος ήταν ο ελεύθερος χρόνος μου όταν εργαζόμουν κι εγώ...
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Mar 11, 2017 16:36:08 GMT 2
Καλημέρα παίδες! Στις 30 του περασμένου Σεπτέμβρη, στη γενική συζήτηση για το GB, ο Κομνηνός εξέφραζε τους φόβους του για το πιθανό "ξεφούσκωμα" του αρχικού ενθουσιασμού. Η απόλυτη άπνοια που επικρατεί τις τελευταίες μέρες - εβδομάδες σ' αυτό το thread (αφού τελειώσαμε ο Αγάπιος και ο υποφαινόμενος) μοιάζει να πηγαίνει προς αυτή την κατεύθυνση . Μήπως χρειάζεται λίγο ταρακούνημα;;; Συγνώμη αν σας καταπιέζω / αγχώνω, αλλά ανυπομονώ να δώ κι άλλες μηχανές (τώρα που γλυκάθηκα)! Δυστυχώς απ ότι φαίνεται Κώστα βγαίνω αληθινός.. και επίσης δυστυχώς εν μέρει είμαι και εγώ υπαίτιος για την στασιμότητα αυτή, αφού και το δικό μου θέμα δεν έχει ξεκολλήσει απο την εισαγωγή για πολύ καιρό αν και έχω κάνει αρκετά από τότε. Ο λίγος διαθέσιμος χρόνος που έχουμε όλοι αλλά και η καθυσιχαστικα μεγάλη χρονική διάρκεια του GB συντελούν θέλω να πιστεύω σε αυτή την στασιμότητα. Ας είναι λοιπόν το σχόλιο σου ενα σκουντιγμα προς όλους τους συμμετέχοντες ώστε να δείξουμε κάτι απο την πρόοδο των μοντέλων μας!
|
|
|
Post by konstantinf on Mar 11, 2017 18:33:40 GMT 2
Προσωπικά πάντως με αποζημιώνει λίγο το avatar σου για την στασιμότητα σου
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Mar 11, 2017 22:54:47 GMT 2
ΧΑΧΑ! ευχαριστω. Και εμένα με φτιάχνει πολύ.. Με τις μοντες που εχω κάνει το μοτορι έχει γίνει σκέτο κουκλί και μάλλον ειναι το μοναδικό SMC στην Ελλάδα φτιαγμένο έτσι.
|
|
|
Post by alex78 on Sept 4, 2017 14:55:27 GMT 2
Καλό φθινόπωρο να έχουμε παίδες!
Το φετινό g.b. χρονικά μόλις ολοκληρώθηκε και μέχρι η ομάδα προετοιμάσει/οργανώσει (ελπίζω με μεγαλύτερη επιτυχία και διάθεση) το επόμενο, προτείνω να παρατείνουμε τη διάρκεια του μέχρι τέλος της χρονιάς με σκοπό να ολοκληρωθούν τα ημιτελή και....γιατί όχι να δοκιμάσει κάποιος φίλος την τύχη του σε κάτι καινούργιο, συμφωνείτε...?
Πάντως καλό θα ήταν, όταν μαζευτούμε με τη πρώτη ευκαιρία, να τεθεί και το θέμα των gb στο τραπέζι ώστε να δούμε αν και τι μπορούμε να βελτιώσουμε πάνω στο θέμα αυτό.
|
|
|
Post by nektarios on Sept 4, 2017 18:28:53 GMT 2
Καλό φθινόπωρο και από μένα! Εμένα η παράταση προφανώς με βολεύει (νοιώθω κάπως σαν... μετεξεταστέος του Σεπτεμβρίου...), οπότε συμφωνώ με πολλή χαρά!
|
|