|
Post by Kομνηνοs on Nov 29, 2016 18:55:54 GMT 2
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Dec 7, 2016 23:46:18 GMT 2
Πολύ όμορφες οι συμμετοχές όλων! Η δική μου:
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Dec 8, 2016 19:47:15 GMT 2
Ενταξη παιδιά!! Κάθε φορά που μπαίνω SW τελευταία, είναι σαν να μπαίνω σε μοντελιστικο παράδεισο. Χαίρομαι που αυτό το μοτοσυκλετιστικο πάρτι θα κρατήσει αρκετό καιρό.. Αλέξη ωραίο το ντουκατακι. Με ξέρεις τώρα.. είμαι λίγο κανγκουριδης! Προτείνω την βάση της πινακίδας μαζί με τα φλασακια της να μην την βάλεις καθόλου ωστε να αναδειχθεί περισσότερο το ωραίο κο....κι της μηχανής και ο σπορ χαρακτήρας της.. Εδω που τα λέμε και οι καθρέπτες με τα μπροστά φλας και αυτά περιττά μου φαίνονται χαχαχα.
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Dec 8, 2016 20:27:48 GMT 2
Φίλε εννοοίτε θα έπεφτε "ξύρισμα" σε αυτά τα μπλιμπλικια!χααχα!
Αν βρω ένα donor kit που ψαχνω, θα δεις μεγάλη αλλαγη στην 916!
Ξέρεις είμαι και εγώ καγκουραίος!
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Dec 8, 2016 20:29:36 GMT 2
Ενταξη παιδιά!! Κάθε φορά που μπαίνω SW τελευταία, είναι σαν να μπαίνω σε μοντελιστικο παράδεισο. Χαίρομαι που αυτό το μοτοσυκλετιστικο πάρτι θα κρατήσει αρκετό καιρό.. Το αυτό!!!
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Dec 8, 2016 21:11:49 GMT 2
Πολύ όμορφες οι συμμετοχές όλων! Η δική μου: Έρε γλέντια!!! Σιγά μη την κάνεις "από το κουτί"... Θα γίνει της τρελής!!! Καλή επιτυχία φίλε!!! Απόστολος
|
|
|
Post by alex78 on Dec 9, 2016 16:25:54 GMT 2
Carbon - Fibre
Πέτυχα στο διαδίκτυο ένα πολύ χρηστικό άρθρο και αποφάσισα να το μοιραστώ μαζί σας δοθείσης ευκαιρίας gb, αλλά και μιάς και το χρησιμοποιούμε και εμείς στα υπο κλίμακα μοντέλα μας. Έχει να κάνει με την ιστορία αλλά και την εφαρμογή του ανθρακονήματος ως υλικό (και) για τις μοτοσυκλέτες που μας αφορά άμεσα εδώ. www.motomag.gr/news/tehnika-arthra/i-istoria-toy-carbon-fibreΠηγή: www.motomag.gr
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 9, 2016 21:47:26 GMT 2
Καλησπερα σε ολους!!Με χαρα παρατηρω οτι το GB εχει αποκτησει φανατικο κοινο!! Με τη σειρα μου ανακοινωνω κι εγω τη συμμετοχη μου. Οι περισσοτεροι ειχατε μια υποψια για το τι εψαχνα αλλα ηταν απαγοευτικο οτι εβρισκα λογω τιμης..η λυση βρεθηκε κι ετσι θα περασει απο τα χερια μου η Konica Minolta Honda Rc211V '06 της ΤΑΜΙΥΑ στην 1/12 Το κιτ ταξιδευει ακομα οποτε αναμενουμε!! Επισης ετοιμασα το μπαννερ του GB μας: Υψηλη αναλυση: postimg.org/image/mm1l2dlvd/Καλες κατασκευες
|
|
|
Post by alex78 on Dec 9, 2016 23:10:57 GMT 2
Αλέξανδρε νομίζω το πιό ''σπαρτιάτικο'' και συνάμα ερωτεύσιμο μηχανάκι που κύλησε τους τροχούς του στον πλανήτη Γή. Χάριν αυτής (και της ''αδελφής'' της βέβαια ''748'') ανοίχτηκαν νέοι ορίζοντες στην κατηγορία supersport. Χρήστο ειλικρινά το χάρηκα που κατάφερες να το βρείς φίλε, πολύ όμορφο λίβερι! Banner & Avatar πολύ ''δυνατά''!
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Dec 10, 2016 12:19:06 GMT 2
Φίλε εννοοίτε θα έπεφτε "ξύρισμα" σε αυτά τα μπλιμπλικια!χααχα! Αν βρω ένα donor kit που ψαχνω, θα δεις μεγάλη αλλαγη στην 916! Αλέξανδρε για δώσε περισσότερες πληροφορίες. Εχω πολλά πράγματα για 916 και ενα πολύ σπέσιαλ πρότζεκτ με αυτό σε πρώιμο στάδιο που ίσος σε ενδιαφέρει. Τα λέμε και με pm αν θες.
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Dec 10, 2016 12:30:50 GMT 2
Καλησπερα σε ολους!!Με χαρα παρατηρω οτι το GB εχει αποκτησει φανατικο κοινο!! Με τη σειρα μου ανακοινωνω κι εγω τη συμμετοχη μου. Οι περισσοτεροι ειχατε μια υποψια για το τι εψαχνα αλλα ηταν απαγοευτικο οτι εβρισκα λογω τιμης..η λυση βρεθηκε κι ετσι θα περασει απο τα χερια μου η Konica Minolta Honda Rc211V '06 της ΤΑΜΙΥΑ στην 1/12 Το κιτ ταξιδευει ακομα οποτε αναμενουμε!! Επισης ετοιμασα το μπαννερ του GB μας: Υψηλη αναλυση: postimg.org/image/mm1l2dlvd/Καλες κατασκευες Μπράβο ρε φιλε χαίρομαι πολύ που το βρήκες τελικά. Ειναι σιγουρα ενα απο ομορφότερα 211, αν οχι το ομορφότερο! Για να γίνει σωστο konica το μοντέλο της tamiya θα χρειαστείς κάποια ρητινενια κομμάτια που υπάρχουν στο detail set της top studio Aν δεν τα εχεις μπορώ να σου τα δανέισω να τα αντιγράψεις μια που ξέρω οτι κατεχεις απο ρητίνες και καλούπια. Καλη κατασκευή σου εύχομαι. ΥΓ Ωραιο και το μπανερακι.
|
|
|
Post by pkout on Dec 13, 2016 19:09:37 GMT 2
Καλές κατασκευές σε όλους στο Scale2Wheels!!!!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 15, 2016 14:46:20 GMT 2
Για να γίνει σωστο konica το μοντέλο της tamiya θα χρειαστείς κάποια ρητινενια κομμάτια που υπάρχουν στο detail set της top studio Aν δεν τα εχεις μπορώ να σου τα δανέισω να τα αντιγράψεις μια που ξέρω οτι κατεχεις απο ρητίνες και καλούπια. Κομνηνε σ'ευχαριστω! Ποια κομματα εννοεις? Η αληθεια ειναι οτι δε θα ηθελα να το κουρασω πολυ αλλα εαν προκειται για 1-2 κομματια το συζηταμε
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Dec 16, 2016 15:23:20 GMT 2
Μιλάω μόνο για το πίσω φτερό που είναι πολύ διαφορετικό και για το καρμπον προστατευτικο χαμηλά στις πλαϊνές εξατμίσεις που δεν δίνετε απο την tamiya(δες την εικόνα του κουτιού). Είναι δυο τμήματα που είναι άμεσα ορατά και κάνουν μεγάλη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα. Υπάρχουν και άλλες μικροδιαφορες που δεν είναι εύκολα εντοπισιμες για τις οποίες θα χρειαζόσουν ολόκληρο το βελτιωτικό της top studio, αλλα συμφωνώ μαζι σου οτι δεν χρειάζεται να το κουράσεις τόσο πολύ.
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Dec 18, 2016 21:29:59 GMT 2
Καλησπέρα GB Λοιπόν με την XJR σχεδόν τελειωμένη έρχομαι να σας δείξω και το δεύτερο μηχανάκι που θα φτιάξω. Θα κάνω λοιπόν παρέα στον Νεκτάριο με μια από τις αγαπημένες μου μηχανές όλων των εποχών. Θα δούμε τα υπόλοιπα στο θέμα. Να είστε όλοι καλά. Φιλικά, Αγάπιος
|
|
|
Post by nektarios on Dec 18, 2016 22:04:30 GMT 2
Τέλεια!!! Τι καλύτερο από το να φτιάξει κάποιος που γνωρίζει ένα ίδιο με το δικό μου, να το έχω σαν ref, να έχω και παρέα, και στο τέλος πάμε και μια onemake κόντρα! Το αναμένω με εξαιρετικό ενδιαφέρον!!
|
|