|
Post by gtziaf on Nov 24, 2016 23:19:32 GMT 2
Tίτλος Group Build : Καυτές σέλες, κάρμπον και πιρούνια...Το Group Build αφορά μοτοσυκλέτες με αγωνιστικά γονίδια ή σύνδεση με τους αγώνες ταχύτητας (π.χ. Superbikes, Supersports, Motogp, Naked, Cross, Panigale, H2R κλπ) Group Build Synopsis- Υπεύθυνοι του Group Build: Chris_SD, Alex78, Κομνηνός- Κλίμακες : 1/24, 1/15, 1/12, 1/9, 1/8, 1/6, 1/4 - Οχήματα: Μοτοσυκλέτες - Προϋποθέσεις Συμμετοχής : Μπορεί να συμμετάσχει οποιοδήποτε μοντέλο μοτοσυκλέτας με αγωνιστικό χαρακτήρα. Δεν συμμετέχουν μοτοσυκλέτες τύπου Harley, Choper, πάπια κλπ - Συμμετοχή kit : Ημιέτοιμα, μισοτελειωμένα λαμβάνουν μέρος αρκεί αυτή τη στιγμή να είναι τουλάχιστον άβαφα ή απλά ασταρωμένα. - Χρονική περίοδος θεματολογίας : Αγωνιστικές ή Μοτοσυκλέτες με Αγωνιστικά γονίδια. - Κατασκευαστική διάρκεια : 25/11/16 - 31/08/17 Εδώ βάζουμε γενικά σχόλια για το Group Build, θέματα, φώτο για έμπνευση, κατάλληλα κιτ και φυσικά... τη συμμετοχή μας.
|
|
|
Post by czt on Nov 25, 2016 10:55:42 GMT 2
εγω θα κανω μια ερωτηση επειδη δεν εχω καποιο κιτ μοτοσυκλετας πειραζει - υπαρχει προβλημα οταν μου ερθει να παρω μερος? ευχαριστω!!!!
|
|
|
Post by alex78 on Nov 25, 2016 12:09:02 GMT 2
Καλημέρα Κωσταντίνε! Κανένα πρόβλημα φίλε μου, όποτε βολευέται ο καθένας μας, εξάλλου τα χρονικά πλαίσια των gb είναι και λίγο ''τυπικά'', δε σημαίνει σώνει και καλά κοινή αφετηρία/τερματισμό. Πάρε τον χρόνο σου, δες τις πρώτες συμμετοχές των παιδιών εδώ, αποφάσισε με ποιό κίτ θα μας κάνεις παρέα και εδώ είμαστε όλοι πρόθυμοι για κάθε σου απορία.
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 25, 2016 18:36:54 GMT 2
Λοιπόν, όπως είχα προαναγγείλει, θα συμμετάσχω με την υπό κατασκευή Ducati μιας κι ο admin μου κλείνει το μάτι συμπεριλαμβάνοντας και την 1/4 στις κλίμακες . Ωστόσο, μιας και το ξεκίνημα έχει γίνει εδώ κι ένα μήνα στο board "Bikes" και δεν θα 'θελα να κοπεί το w.i.p. στη μεση, υποβάλλω στους moderators την παράκληση να συνεχίσω με την "ύλη" εκεί, ενώ το "πνεύμα" θα είναι εδώ. Καλή αρχή και καλές κατασκευές για όλους! Κώστας
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Nov 26, 2016 11:51:48 GMT 2
Ωραία λοιπόν αφού ντρέπεστε θα κάνω εγω την αρχή. Μετα απο αρκετή σκέψη και πάρα τις προτροπές φίλων για το αντίθετο αποφάσισα αυτή τη φορά να μην μπλεξω με μετατροπές και σκρατσιες αλλά να φτιάξω ενα μοντέλο όπως βγαίνει απο το κουτί..Περίπου. Δεν θα ήθελα στο GB να ανοίξω ένα ακόμα θέμα που θα με αγχώνει και θα έχει μεγάλες πιθανότητες να μείνει ημιτελές.. Κάπου εδώ όμως τελειώνουν τα ωραία γιατί το μοντέλο που αποφάσισα να φτιάξω είναι για μένα κάτι σαν την eleanor της γνωστής ταινίας.. Συνεχώς το κυνηγάω και πάντα μου ξεφεύγει.. Είναι το NSR 500 REPSOL της tamiya το οποίο στο παρελθόν έχω αποτύχει κατ επανάληψη να φέρω σε πέρας,κυρίως λόγο των εύθραυστων σεντονιών που έχει για χαλκομανίες. Όμως τελικά ετσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα που δεν το είχα καταφέρει γιατί πρόσφατα κυκλοφόρησαν πολλά βελτιωτικά πραγματάκια για αυτό που το απογειώνουν και σε συνδυασμό με κάποια λάθη του κιτ που ανακάλυψα τα οποία τώρα θα τα αποφύγω ευελπιστώ να μου αποφέρουν ένα αξιοπρεπές και σωστό μοντέλο της πανέμορφης και θρυλικής αυτής μοτοσυκλέτας. Βέβαια δεν σας κρύβω ότι με βασανίζουν παράλληλες σκέψεις να φτιάξω ταυτόχρονα ένα ακόμα nsr500 με spesial livery που δεν υπάρχει στην αγορά για το οποίο μαζεύω πραγματάκια εδώ και καιρό αλλά είπαμε προς το παρόν υπερισχύει η σκέψη να μην μπλεξω με πολλά.
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 26, 2016 13:45:08 GMT 2
Ωραία πράγματα Κομνηνέ, περιμένουμε με ανυπομονησία. Άντε άνοιξε και το θέμα σου, να δούμε τα κομμάτια και τα καλούδια που βλέπω ετοιμάζεις. Η δική μου συμμετοχή, το hit (από ότι φαίνεται) του φετινού GB (αν συνυπολογίσεις και τον Κωνσταντίνο που συμμετέχει ψυχικά ), η κουκλάρα της Ducati, η γνωστή 1199 Panigale από το Ταμιγιοχωριό, στην 1/12. Περισσότερα και λεπτομέρειες στο θέμα, σε λίγες μέρες
|
|
|
Post by czt on Nov 26, 2016 16:42:12 GMT 2
Καλησπερα παιδια σκεφτομε να παρω το νεο κιτ της Tamiya 1:12 Kawasaki Ninja H2R ειναι εντος του θεματος η ειμαι εκτος? κατι ασχετο μηπως καποιος γνωριζει στη ταινια top gun τι μηχανη οδηγουσε ο τομ?
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Nov 26, 2016 16:51:48 GMT 2
Καλησπερα κωνσταντινε,
Στο top gun οδηγουσε μια gpz900. Και τη βρισκεις σε κιτ απο την aoshima.
Αγαπιος
|
|
|
Post by konstantinf on Nov 26, 2016 18:15:18 GMT 2
|
|
|
Post by rawshooter on Nov 26, 2016 18:52:32 GMT 2
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και παρακαλώ μην εκληφθεί ως "εξυπνάδα" αλλά το ρωτώ για να διαλέξω κιτ συμμετοχής, μια Harley του '16 αγωνιστική μπορεί να λάβει μέρος;;; Ευχαριστώ
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Nov 26, 2016 20:33:14 GMT 2
Καλησπέρα παίδες! Στις αποκλεισμένες μηχανές ανήκουν και οι Honda CX500 Turbo, και BMW R100RS; Εάν παίρνουν ομολογκασιόν, αυτές θα είναι οι δικές μου κατασκευές στο GB. Καλές κατασκευές σ' όλους!!! Απόστολος
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Nov 26, 2016 22:08:44 GMT 2
Ερωτηση και απο εμενα.
Ανηκει στις κατηγοριες μας μια yamaha xjr 400? Αλλιως να δω τι υπαρχει στο στοκ και τι λεει η διαθεση
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 26, 2016 23:09:34 GMT 2
Παναγιώτη, Απόστολε και Αγάπιε από ότι κατάλαβα όλες οι προτάσεις μέσα είναι. Τσοπεριες και παπιά είναι εκτός. Θα μας που καλύτερα και οι υπεύθυνοι, βέβαια. Καλές κατασκευές... Κωνσταντίνε, θα έρθει και τρίτη στην παρέα.
|
|
|
Post by Sakis on Nov 27, 2016 16:54:52 GMT 2
Καυτές σέλες: check. Κάρμπον: πάντα check. Πιρούνια: back ordered...
Οπότε λεβέντες μου θα σας θαυμάζω μέχρι να έρθει το σερβίτσιο και να αρχίσω κι εγώ την Panigale με τα μπικικίνια της!
|
|
|
Post by rawshooter on Nov 27, 2016 17:16:32 GMT 2
Ok έτοιμος
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Nov 27, 2016 20:45:59 GMT 2
Αν λοιπον περναει, Εδω ημαστε :
|
|