|
Post by konstantinf on Sept 1, 2016 13:44:55 GMT 2
Εξαιρετική δουλειά στις διορθώσεις Νεκτάριε! Η συνέχεια προμηνύεται συναρπαστική και την περιμένουμε ανυπόμονα!
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 1, 2016 18:25:01 GMT 2
Νεκτάριε, πραγματικά πολύ επαγγελματική προετοιμασία στο αμάξωμα. Αυτό που σου είπε ο Απόστολος θα στο έγγραφα κι εγώ. Φάε μαζί και την υποδοχή για το κλειδί. Κι αν δεν υπάρχει χώρος, απλά τρίψε τα και φτιάξε νέα από πλαστικό. Θα σε διευκολύνει και στο βερνίκι - γυάλισμα. Επίσης οι γρίλιες πίσω από τα πλαϊνά παράθυρα είναι ανοικτές στο πραγματικό; Αν ναι, δεν είναι δύσκολο, με το σκρίμπερ, να τις ανοίξεις. Μπράβο και πάλι. Αναμένουμε τη συνέχεια αφού δημιουργήθηκαν προσδοκίες με το πρώτο update. Και που είσαι, νομίζω είναι ευκαιρία για στεγνά πινέλα και wash στα διάφορα μέρη.
|
|
|
Post by nektarios on Sept 2, 2016 9:20:57 GMT 2
Ωχ ωχ ωχ... Ο πήχυς των προσδοκιών σας έχει τοποθετηθεί πολύ ψηλά, και αρχίζω να αγχώνομαι... Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα τόσο θετικά σχόλια, και θα προσπαθήσω να μην σας απογοητεύσω... Γιώργο, για τα χερούλια προβλέπω κοπίδι και μετά σκρατσοπατέντα, αλλιώς μάλλον δεν θα βγει άκρη. Όσο για τις γρίλιες, πιθανότατα ήταν ανοιχτές, αλλά έλπιζα οτι δεν θα το προσέχατε και θα τη γλίτωνα με ένα απλό και εύκολο wash, επειδή φοβάμαι να τις πειράξω (είναι πολλές και πρέπει να γίνουν απολύτως ίσιες και παράλληλες...). Αν όμως επιμένετε, ίσως τελικά το προσπαθήσω, και αν αποτύχει κάνω το wash μετά! Τέλος, για στεγνά πινέλα και wash νομίζω οτι είναι ίσως το πλέον κατάλληλο μοντέλο, αφού όλο το εσωτερικό του οχήματος είναι βαμμένο σε διάφορες αποχρώσεις του.... μαύρου!
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Sept 2, 2016 11:57:46 GMT 2
Μπραβο φιλε μου πολυ ωραίο γίνεται.. Ειναι πειρασμός αυτα τα παλιά αμερικάνικα muscle car.
|
|
|
Post by nektarios on Sept 2, 2016 21:24:53 GMT 2
Κομνηνέ, ευχαριστώ πολύ! Για τα κλασικά muscle cars έχεις δίκιο, και δεν είναι καθόλου τυχαίο οτι ακόμη και μετά από 40 ή και περισσότερα χρόνια από την κατασκευή τους εξακολουθούν να είναι τόσο αγαπητά σε όλο τον κόσμο! Και για του λόγου το αληθές, ορίστε μια φωτό τραβηγμένη πριν από λίγες μέρες στη Χαλκιδική. Το όχημα - που βρίσκεται σε πραγματικά αξιοζήλευτη κατάσταση!! - φέρει ελληνικές πινακίδες! (αν και δεν φαίνονται..)
|
|
|
Post by alex78 on Sept 5, 2016 19:03:42 GMT 2
Νέκ είσαι σίγουρος οτι εκτός Νομικής δεν σπούδασες και Ιατρική...? Κρατάω τις επιφυλάξεις μου γιατί ομολογουμένως τα μοντελιστικά ''χειρουργεία'' σου πάνε πολύ φίλε μου... Πάμε γερά, καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by nektarios on Sept 6, 2016 20:59:19 GMT 2
Φίλε, φαντάσου μόνο τον τρόμο των ταλαίπωρων ασθενών που θα έπρεπε να βρεθούν κάτω από το νυστέρι μου... Στο 30%+ θα ανερχόταν η θνησιμότητα... Ευτυχώς στα καημένα τα μοντέλα τα πράγματα είναι πολύ λιγότερο... επώδυνα, αφού υπάρχει και ο στόκος! Πάντως χαίρομαι που σου αρέσει και ευχαριστώ για το ενθαρρυντικό σχόλιο!
|
|
|
Post by nektarios on Sept 7, 2016 16:27:41 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Sept 7, 2016 16:41:05 GMT 2
Πολύ καλή δουλειά Νεκ. Εγώ τώρα θα τα έκοβα και θα τα κολλούσα στο τέλος
|
|
|
Post by nektarios on Sept 7, 2016 20:26:10 GMT 2
Μεγάλη η χάρη σου, φίλε! Αφού πρώτα έφαγα πόση ώρα για να αδειάσω τα χερούλια επί τόπου, στη συνέχεια τα έκοψα όπως μου πρότεινες, και ελπίζω να μην έχω κάνει λάθος... Πάντως κι εμένα μου φάνηκε οτι έτσι θα είναι πολύ πιο εύκολη η όλη κατασκευή, και γι' αυτό το αποφάσισα.
|
|
|
Post by konstantinf on Sept 18, 2016 12:57:13 GMT 2
Κομμένα ή σκαμμένα έτσι κι αλλοιώς ρεαλιστικα και καλοκαμωμένα είναι! Καλή συνέχεια!!!
|
|
|
Post by nektarios on Sept 19, 2016 14:00:40 GMT 2
Ευχαριστώ, Κωνσταντίνε! Τελικά, η αφαίρεση είχε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα: στοκάρισα τα σημεία που είχε γίνει το άδεισμα (και είχαν πειραχθεί και οι πόρτες), κι έτσι, όταν ολοκληρωθεί, οι πόρτες θα είναι εντελώς ίσιες, όπως του πραγματικού.
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Sept 19, 2016 22:31:42 GMT 2
Πολυ καλη και μεθοδικη δουλεια Νεκταριε! Καλη συνεχεια!
|
|
|
Post by nektarios on Sept 20, 2016 22:21:40 GMT 2
Ευχαριστώ, φίλε! Χαίρομαι που σου αρέσει!
|
|
|
Post by pkout on Sept 29, 2016 20:48:14 GMT 2
Τέτοια επιτυχία στο χειρουργείο από μεράκι, και χωρίς ..... φακελάκι ?? Μήπως στον ελεύθερο σου χρόνο να διοικούσες και κανένα νοσοκομείο? Καλή συνέχεια Νεκτάριε
|
|
|
Post by nektarios on Sept 30, 2016 18:54:08 GMT 2
Το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία!.. (.. λένε αυτοί που δεν μπορούν να το αποκτήσουν..) Όσο για τη διοίκηση του νοσοκομείου, αναλογίσου λίγο τους ταλαίπωρους και ανυπεράσπιστους ασθενείς... Ευχαριστώ φίλε για το θετικό σχόλιο!
|
|