|
Post by gtziaf on Jun 19, 2016 15:09:28 GMT 2
Θα κάψουν τα καλούπια στην tamiya Κρίμα για την Τουότα. Και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί. 18ή νίκη για την Porsche στο πιο ανατρεπτικό αγώνα της ιστορίας; Και του χρόνιου παίδες
|
|
|
Post by jvolume on Jun 19, 2016 15:12:19 GMT 2
Δε ξερω για αυτους αλλα εγω σιγουρα επαθα......
δηλαδη george αν νικαγε η 488 θα πηγαινες να την παραγγειλεις?
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 19, 2016 15:19:20 GMT 2
Δε ξερω για αυτους αλλα εγω σιγουρα επαθα...... δηλαδη george αν νικαγε η 488 θα πηγαινες να την παραγγειλεις? Χτες, κιόλας
|
|
|
Post by jvolume on Jun 19, 2016 15:52:20 GMT 2
Αφού στην Τουοτα καταφέρανε να χάσουν και αυτόν τον αγώνα τότε απλά δεν περιγράφω άλλο..... Από τι μείνανε? Μάθαμε τίποτα?
Αν και δηλωμένος πορσακιας δε μπορώ να κρύψω ότι ξενέρωσα μέχρι εκεί που δε πάει άλλο...... Βλέπω την Τουοτα με πρόσχημα το wrc να τα μαζεύει και να φεύγει........
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 19, 2016 17:43:02 GMT 2
Κριμα πραγματικα... αλλα ΓΙΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! 18 εντ καουντινγκ!!!!! Και παλι κριμα, αλλα σορρυ γκαϊζ, ο αγωνας δεν κραταει 23:55' Και επειδη φτιαχνουμε και μοντελο, και επειδη κραταμε τις παραδοσεις να μην τελειωνει ποτε στην ωρα του σας παρουσιαζω το κοκπιτ το οποιο εχει βαφτει με σαφη επιρροη απο κατι ισπανους αεροπλανιστες που αρεσκονται στις εντονες αντιθεσεις για να τονιστουν οι λεπτομερειες οταν δεν υπαρχει επαρκης φωτισμος. Ετσι λοιπον, παροτι το συνολο στην πραγματικοτητα ειναι μαυρο, εχω ψεκασει χαϊλαϊτς με γκρι σκουρο και πιο ανοιχτο, και στη συνεχεια εχω τονισει με ακομα πιο ανοιχτο γκρι τις ακμες, ενω περα απο καταμαυρα γουος, εχουν γινει και καποιες σκιασεις με μαρο λαδι (οπως πχ στο προσκεφαλο). Δεν βαζω μικρη φωτογραφια για να κρυψω τα παπατζιλικια, απλα αν βαλω το οριτζιναλ σαϊζ, το κοκπιτ φαινεται 20 φορες μεγαλυτερο και τα εφε φαινονται σαν ζωγραφικη πεμπτης δημοτικου. Το νομισμα των 2 ευρω, με πολυ αγαπη για τον Θανασακη Μεσα στην εβδομαδα φανταζομαι θα το τελειωσω και το επομενο ποσταρισμα θα ειναι στα κομπλιτιντ. Να ειμαστε καλα και του χρονου να το επαναλαβουμε!!! Ο ρεβουαρ
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 19, 2016 20:55:58 GMT 2
Η φωτογράφηση των Toyota και Peugeot είναι προφητεία Μήτσου; Νίκη φέτος για τους Ιάπωνες και επιστροφή των Γάλλων; Η φωτογραφιση ειναι προφητεια... αυτος που δεν υπαρχει και αυτος που δεν θα κερδισει [/quote] Να σας ριχνω και τα κουπονια?!?! Εχουν υπαρξει και χειροτερα... youtu.be/liBLqmeHht8
|
|
|
Post by jvolume on Jun 19, 2016 21:37:18 GMT 2
Κριμα πραγματικα... αλλα ΓΙΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! 18 εντ καουντινγκ!!!!! Και παλι κριμα, αλλα σορρυ γκαϊζ, ο αγωνας δεν κραταει 23:55' Και επειδη φτιαχνουμε και μοντελο, και επειδη κραταμε τις παραδοσεις να μην τελειωνει ποτε στην ωρα του σας παρουσιαζω το κοκπιτ το οποιο εχει βαφτει με σαφη επιρροη απο κατι ισπανους αεροπλανιστες που αρεσκονται στις εντονες αντιθεσεις για να τονιστουν οι λεπτομερειες οταν δεν υπαρχει επαρκης φωτισμος. Ετσι λοιπον, παροτι το συνολο στην πραγματικοτητα ειναι μαυρο, εχω ψεκασει χαϊλαϊτς με γκρι σκουρο και πιο ανοιχτο, και στη συνεχεια εχω τονισει με ακομα πιο ανοιχτο γκρι τις ακμες, ενω περα απο καταμαυρα γουος, εχουν γινει και καποιες σκιασεις με μαρο λαδι (οπως πχ στο προσκεφαλο). Δεν βαζω μικρη φωτογραφια για να κρυψω τα παπατζιλικια, απλα αν βαλω το οριτζιναλ σαϊζ, το κοκπιτ φαινεται 20 φορες μεγαλυτερο και τα εφε φαινονται σαν ζωγραφικη πεμπτης δημοτικου. Το νομισμα των 2 ευρω, με πολυ αγαπη για τον Θανασακη Μεσα στην εβδομαδα φανταζομαι θα το τελειωσω και το επομενο ποσταρισμα θα ειναι στα κομπλιτιντ. Να ειμαστε καλα και του χρονου να το επαναλαβουμε!!! Ο ρεβουαρ Μήτσε, που βρήκες τόσο μεγάλο δίευρω
|
|
|
Post by jvolume on Jun 19, 2016 21:41:58 GMT 2
Η φωτογράφηση των Toyota και Peugeot είναι προφητεία Μήτσου; Νίκη φέτος για τους Ιάπωνες και επιστροφή των Γάλλων; Η φωτογραφιση ειναι προφητεια... αυτος που δεν υπαρχει και αυτος που δεν θα κερδισει Να σας ριχνω και τα κουπονια?!?! [/quote] Προφήτη Μήτσε, σύνταξη θα πάρουμε κάποτε μπας και φτιάξουμε το στοκ μας?? Θα διαφωνήσω σαν φαν και των δύο μορφών αγώνων. Το σημερινό έτσουξε λιγάκι περισσότερο............
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jun 21, 2016 9:12:38 GMT 2
Προφήτη Μήτσε, σύνταξη θα πάρουμε κάποτε μπας και φτιάξουμε το στοκ μας?? Δεν χρειαζεται να ειναι κανεις προφητης για να απαντησει στην συγκεκριμενη ερωτηση
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 21, 2016 12:12:19 GMT 2
Καλησπερα σε ολους!! Σιγα σιγα φτανω κι εγω στον τερματισμο!! Λιγο η ζεσρη λιγο η θαλασσα καθυστερησαμε και φετος!! Απο θεμα φινιρισματος πασχουμε λογω παλιου 2Κ αλλα σκεφτομαι να το βρωμισω ?
Επομενη φωτο κομπλιτιντ!!! ΥΓ: Τον αγωνα ουτε που τον μυρισα Προτιμησα την παραλια της Ψαθας!!!
|
|
|
Post by Sakis on Jun 21, 2016 15:07:36 GMT 2
Επεισοδιακό φινάλε έστω κι αν το είδα μαγνητοσκοπημένο. Δυστυχώς θυμήθηκαν να με πάνε εμπλοκή από τη δουλειά όλη την εβδομάδα με κερασάκι στην τούρτα να πρέπει να είμαι Κυριακάτικα στους δρόμους να κάνω τον ταξιτζή μπρος πίσω Χαλκιδική. Μπόμπες οι μοντελάρες σας παίδες! Γιώργο για άλλη μια φορά εντυπωσιακό φινίρισμα. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το πόσο καθαρή είναι η γράμμωση. Μήτσε σου κολλάω άλλα 3 ευρώ να τα πιείς μπύρα στην υγειά σου! Μιας και δεν πρόλαβα να κάνω σχεδόν τίποτα μπορώ να ανοίξω κανονικό θέμα για το Audi στα WIP ω μέγα επίτροπε του πλαστικού, αρχιερέα της ρητίνης κύριε διαχειριστά;
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 21, 2016 17:15:52 GMT 2
Χοσέ μαρία ιγνάτιο πασκουάλ φερνάντο Δημήτρη, εξαιρετικό το εσωτερικό ! Πολύ όμορφο Χρηστάρα. Λε μαν και λέρωμα πάνε μαζί, οπότε γκόου φορ ιτ. Σάκη, προφανώς, ούτε να ρωτήσεις δεν χρειαζόταν, πόσο μάλλον οι τίτλοι. Ακόμη δεν το έχω χωνέψει το αποτέλεσμα ακόμη, έχω ξερνερώσει με της FIA - ACO (μη κατάταξη toyota, την φορντιάδα, κλπ) αλλά είδαμε ένα αγώνα που θα τον θυμόμαστε για πάντα. Θα επανέλθω για κουβέντα. ΥΓ. Με το που βλέπω να μένει το Toyota, την προφητεία θυμήθηκα. Του χρόνου δεν θα δούμε τον αγώνα, το αποτέλεσμα θα είναι στη 2-3 σελίδα του scalewheels... ΥΓ2. Εφτά σελίδες και ούτε ένα σοβαρό κράξιμο στη χίρο. Γερνάμε
|
|
|
Post by rawshooter on Jun 22, 2016 21:02:21 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους Δυστυχώς ούτε φέτος πρόλαβα να τελειώσω το κιτ για το G.B. μας Έμεινε να "κλείσουν" αμάξωμα - σασί μιας και έφυγα για Χαλκιδική (παντόφλα βλέπετε ). Ελπίζω μπορώ να το post-άρω σαν ολοκληρωμένο στην αντίστοιχη κατηγορία στο forum
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 23, 2016 16:16:01 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους Δυστυχώς ούτε φέτος πρόλαβα να τελειώσω το κιτ για το G.B. μας Έμεινε να "κλείσουν" αμάξωμα - σασί μιας και έφυγα για Χαλκιδική (παντόφλα βλέπετε ). Ελπίζω μπορώ να το post-άρω σαν ολοκληρωμένο στην αντίστοιχη κατηγορία στο forum Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει!!! Σε ζηλεύω Πάνο, μακάρι να τελειώσω μετακομίσεις κλπ για να πεταχτώ για κάνα μπάνιο. Φυσικά, τα τελειωμένα του Le Mans, πάνε κανονικά στα comlpeted του φόρουμ. Καλά τελειώματα
|
|
|
Post by czt on Jun 28, 2016 11:58:33 GMT 2
Γιατι δεν κανουμε αγωνες και σε F1 events races? Θα προσθεδω σαν την χαλκιδικη δεν εχει ακομα και αν βρεχει.
|
|