|
Post by Chris Fragkoulis on Apr 6, 2012 10:53:18 GMT 2
Αλεξη κοντοζυγωνει!!! Πολυ καλο φνιρισμα στο αμαξωμα!! Αντε να το δουμε τελειωμενο το ατιμοοο!!!!
|
|
|
Post by alex78 on Apr 7, 2012 6:52:05 GMT 2
Γιώργο, Βαγγέλη, Νεκτάριε και Χρήστο σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας! Φίλε Αλέξη, χαίρε! Συμφωνώ με τα λεγόμενα του Admin, αλλά έχω να προσθέσω και μια απορία: για τα εσωτερικά των φώτων και τα κάτοπτρα των καθρεφτών, γιατί δεν προτίμησες το Alclad; Νομίζω οτι στην πραγματικότητα είναι πιο γυαλιστερά από το 191 της Humbrol, και σκέφτομαι οτι ίσως τελικά το άψογα γυαλισμένο και απαστράπτον σκάφος θα είναι πιο γυαλιστερό από τους καθρέφτες... Εύχομαι καλά τελειώματα! Νεκτάριε, το αποτέλεσμα του ψεκάσματος τών Alclad με τον αερογράφο μου δεν με ενθουσίασε καθόλου (οπωσδήποτε ευθύνεται και η έλλειψη εξάσκησης στό θέμα...), οπότε κατέφυγα στην ''σίγουρη'' λύση του spray. Μεταξύ μας δεν διακρίνω και καμιά....''χαότική'' διαφορά στίς δύο φωτό (ζάντες, φώτα) μήπως τα θεωρούμε λίγο ''υπερεκτιμημένα'' τα Alclad?? Σέβομαι την άποψη των περισσοτέρων εδώ μέσα που ''πίνουν νερό στο όνομά τους'', αλλά προσωπικά δεν με καλύπτουν....Σίγουρα θα συνεχίσω τις δοκιμές και μπορεί ν'αλάξω γνώμη.... ;D
|
|
|
Post by rawshooter on Apr 8, 2012 0:44:18 GMT 2
Ωραία η γερμανίδα σου Alex Το κίτρινο της "πάει" πολύ και εσύ το πέρασες πολύ καλά : : : : Σχετικά με τα Alclad, θέλουν καλό υπόστρωμμα και χαμηλή πίεση Τώρα εξαρτάται και ποια απόχρωση χρησιμοποιείς π.χ. Dark Aluminium; Airframe Aluminium; Aluminium; Μ' αυτό θέλω να πώ περι τελικής απόχρωσης και γυαλάδας. Σίγουρα 100% δεν αποτελούν "πανάκεια", προσωπικά εκτιμώ αφάνταστα τα Super Metallic της Gunze αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπική εκτίμηση και γούστο. Τα σπρέυ πιστεύω για "αυτοκινητίστικη χρήση" είναι οτι καλύτερο - ενώ για άρματα π.χ. είναι "σπατάλη" και δυσκολία - αλλά και εδώ μπαίνει ο παράγοντας προσωπική επιλογή. Εγώ δεν μπορώ να ελέγξω το ψέκασμα με μποτίλια σπρέυ και όσες φορές το προσπάθησα το χρώμα "δάκρυσε" : : Θα σε συμβούλευα να συνεχίσεις το βάψιμο που σε βολεύει - μιας και "το 'χεις" - και αρκετά συχνά να δοκιμάζεις και κάτι καινούργιο
|
|
|
Post by alex78 on Apr 8, 2012 17:18:49 GMT 2
Παναγιώτη σ'ευχαριστώ για τα σχόλια σου! : :
|
|
|
Post by alex78 on Apr 24, 2012 0:39:52 GMT 2
Καλησπέρα σας Λίγο πρίν το τελικό update είχαμε ''πρόοδο εργασιών'' ;D, πάμε να την δούμε παρέα.... Αμορτισσέρ και δισκόφρενα βάφτηκαν με ψιλό πινελάκι και ακρυλικά Tamiya (X-7, X-18, X-56): Ύστερα σειρά είχε η συναρμολόγηση των επιμέρους κομματιών στο σασί του αμαξώματος: Κολλήθηκε η ''μπανιέρα'' με το σασί μαζί με τις ζάντες και τα ελαστικά: Και επειδή κάτι με έτρωγε αποφάσισα να το κάνω δίχρωμο με spray Humbrol Gun Metal 53. Έχουν διορθωθεί οι ατέλειες του μασκαρίσματος και έχει πέσει το 1ο βερνίκι (εκκρεμούν φωτό...) Αυτά πρός το παρόν σύντομα η συνέχεια... Ευχαριστώ για το χρόνο σας!! Αλέξης
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Apr 24, 2012 10:14:50 GMT 2
Να σου πω την αλήθεια, δεν μ'αρέσει η διχρωμία που έκανες. Απο άποψη εκτέλεσης όμως βγήκε super...
|
|
tony V
Kart Driver
live to built/built to live
|
Post by tony V on Apr 24, 2012 16:01:26 GMT 2
δωστου να καταλαβει! ;Dκαλο αποτελεσμα ευχομε!
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 24, 2012 18:16:40 GMT 2
Καλησπέρα Αλέξη, Η διχρωμία μου φαίνεται κάπως... Ελπίζω το αποτέλεσμα να είναι αυτό που θέλεις. Απόστολος : :
|
|
|
Post by rous74 on Apr 24, 2012 18:47:25 GMT 2
Alex καλησπέρα! Κι εγώ είχα σκεφτεί να την κάνω κίτρινη αλλά τελικά επικράτησε το μπλέ. Η δουλειά σου εως τώρα είναι πολύ καλή και φαντάζομαι οτί και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι άψογο! Λογικά έπειτα απο τόσο καιρό τώρα θα είσαι στα τελειώματα..
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Apr 24, 2012 21:19:28 GMT 2
Αλεξάκο, τα είπαμε και τηλεφωνικώς για τη διχρωμία. περι ορέξεως----> (η πίτα της επιλογής σας) Καλά τελειώματα και μακάρι να σου αρέσει το τελικό γιατί θα έρθω να στο βάψω ρόζ αλλιώς ;D ;D ;D Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|
|
Post by alex78 on Apr 24, 2012 22:59:15 GMT 2
Γιώργο, Αντώνη, Απόστολε, Ανδρέα και Αγάπιε σας καλησπερίζω και σας ευχαριστώ θερμά για το χρόνο και τα σχόλιά σας! Η αλήθεια είναι ότι ψιλοαπογοητεύτηκα που δεν σας άρεσε η διχρωμία αλλά είναι επίσηε γεγονός ότι οι φωτό είναι τραβηγμένες λίγο πρόχειρα και βιαστικα (δεν έχουν περαστεί κάν τα micromesh να ''ενωθούν'' τα χρώματα ούτε τα compound οπότε λίγο υπομονή να το δείτε ολοκληρωμένο μπάς και καταφέρω να σας αλλάξω γνώμη.... ;D). Αλέξης : :
|
|
|
Post by nektarios on Apr 25, 2012 13:50:42 GMT 2
Εμένα πάντως μου άρεσε! Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα, αλλά κατά τη γνώμη μου η διχρωμία προσδίδει αναμφίβολα έναν πολύ ιδιαίτερο (και "επιθετικό", όως άλλωστε αρμόζει και στον χαρακτήρα της συγκεκριμένης έκδοσης του αυτοκινήτου) τόνο! Πιστεύω οτι όταν ολοκληρωθούν τριψίματα κλπ, η διχρωμία θα δείξει πολύ όμορφη!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Apr 25, 2012 14:37:11 GMT 2
Αλεξη καλησπερα! Αρχικα εχω μπερδευτει ρε φιλε...δεν εχεις ηδη γυαλισει το αμαξωμα? Με τη διχρωμια δεν ειμαι συμφωνος στην επιλογη του χρωματος...πιστευω πως ενα πιο σκουρο θα ταιριαζε καλυτερα οπως κ στις ζαντες αλλα δεν εχει σημασια τι αρεσει σε 'μενα Μπαμ μπαμ να τελειωνει Αλεξη, φτιαχνε μοντελα κ μην αγχωνεσαι, ολα θα ερθουν με τον καιρο Καλα τελειωματα : :
|
|
|
Post by alex78 on Apr 25, 2012 22:53:57 GMT 2
Εμένα πάντως μου άρεσε! Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα, αλλά κατά τη γνώμη μου η διχρωμία προσδίδει αναμφίβολα έναν πολύ ιδιαίτερο (και "επιθετικό", όως άλλωστε αρμόζει και στον χαρακτήρα της συγκεκριμένης έκδοσης του αυτοκινήτου) τόνο! Πιστεύω οτι όταν ολοκληρωθούν τριψίματα κλπ, η διχρωμία θα δείξει πολύ όμορφη! Νεκτάριε σ'ευχαριστώ, πιστεύω το τελικό αποτέλεσμα να με ''δικαιώσει''.... : : Αλεξη καλησπερα! Αρχικα εχω μπερδευτει ρε φιλε...δεν εχεις ηδη γυαλισει το αμαξωμα? Με τη διχρωμια δεν ειμαι συμφωνος στην επιλογη του χρωματος...πιστευω πως ενα πιο σκουρο θα ταιριαζε καλυτερα οπως κ στις ζαντες αλλα δεν εχει σημασια τι αρεσει σε 'μενα Μπαμ μπαμ να τελειωνει Αλεξη, φτιαχνε μοντελα κ μην αγχωνεσαι, ολα θα ερθουν με τον καιρο Καλα τελειωματα Χρήστο κάτσε να σε ξεμπερδέψω.....το αμάξι ξεκίνησε φιλόδοξα την ιστορία του ως κίτρινο, έτσι λοιπόν αφού βαφτηκε έπειτα γυαλίστηκε, στήν συνέχεια μας προέκυψε η διχρωμία οπότε μια απ' τα ίδια περί γυαλίσματος.....αυτά. Όσον αφορά τις ζάντες σκέφτηκα να τις ψεκάσω με Alclad Magnesium αλλά στήν πορεία το μετάνιωσα... ...και τέλος εννοείται ότι με ενδιαφέρει η κριτική σας γι'αυτό ποστάρω, εξάλλου απ'ότι κατάλαβα το project φλερτάρει να χαρακτηριστεί kits (αν δεν έχει χαρακτηριστεί δλδ ήδη.... ;D) Αλέξης : :
|
|
dmoshid
Kart Driver
Δημητρης
|
Post by dmoshid on Apr 27, 2012 23:15:35 GMT 2
Αλέξη!! Παρακολουθώ σιωπηλά το πορσικο!!! Χρωματικά πιστεύω ότι το ξετίναξες!! Πολύ εξεζητημένο χρωματικά θα έλεγα!! (Είμαι παραδοσιακός τύπος, αν δεν το έχεις καταλάβει). Θα συμφωνήσω με τον Χρήστο, τόσο για πιο σκούρο όσο και για τις ζάντες!! Αν παραμείνει η διχρωμία, όπως καταλαβαίνω ότι σου αρέσει, πιστεύω θα πρέπει να επέμβεις και στις ζάντες!!! Καλά τελειώματα!! Φιλικά Δημήτρης!! : :
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Apr 28, 2012 10:20:47 GMT 2
Για τις ζάντες θα συμφωνήσω και γω...θα πρέπει να τις κάνεις σκούρες.
|
|