|
Post by alex78 on Jan 3, 2012 21:53:12 GMT 2
Τι καλύτερο για την δύσκολη συνέχεια που με περιμένει απο το να διαβάζεις ενθαρρυντικά λόγια απο μαίτρ του είδους... : :
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Jan 3, 2012 22:54:10 GMT 2
Αλέξανδρε μια χαρά σε βρίσκω. χαζεύντας τις φωτό σου είδα ότι στις ταπετσαρίες στις πόρτες έχει ηχεία , σωστά;
Αν αυτά είναι ηχεία! φαίνονται πολύ φλάτ. Έχεις σκεφτεί πώς θα μπορούσαν να φαίνονται πιό αληθοφανή;
Αν όχι έχω μιά ιδέα την οποία όμως δεν την έχω εφαρμόσει ποτέ.
Σπύρος
|
|
|
Post by alex78 on Jan 3, 2012 23:23:26 GMT 2
Αλέξανδρε μια χαρά σε βρίσκω. χαζεύντας τις φωτό σου είδα ότι στις ταπετσαρίες στις πόρτες έχει ηχεία , σωστά; Αν αυτά είναι ηχεία! φαίνονται πολύ φλάτ. Έχεις σκεφτεί πώς θα μπορούσαν να φαίνονται πιό αληθοφανή; Αν όχι έχω μιά ιδέα την οποία όμως δεν την έχω εφαρμόσει ποτέ. Σπύρος Σωστά Σπύρο ηχεία είναι. Οχι δεν είχα σκεφτεί να τα ''αναστήσω'' Είμαι όλος ''αυτιά'' ή μάλλον ''μάτια'' : : : :
|
|
|
Post by rawshooter on Jan 4, 2012 0:19:17 GMT 2
Ωραία δουλειά Alex Προσεκτική και με άψογο φινίρισμα!!!!
|
|
|
Post by nektarios on Jan 4, 2012 11:00:09 GMT 2
Αλέξη, πολύ καλή μέχρι στιγμής η δουλειά σου! Καλή συνέχεια!
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Jan 4, 2012 22:21:05 GMT 2
Αλέξανδρε δεν το έχω κάνει αλλά μου ήλθε φλασιά μόλις είδα τις φωτό. Σκέφτηκα λοιπόν το τούλι .. αυτό για τα κουφέτα. Αν κοπεί στρογγυλο στις διαστάσεις των ηχείων κοληθεί και μετά βαφτεί ;;; Πώς σου ακούγεται;
Μιά ιδέα ρίχνω ,, μη βαράς..
Φιλικά Σπύρος
|
|
|
Post by alex78 on Jan 5, 2012 0:13:31 GMT 2
Ωραία δουλειά Alex Προσεκτική και με άψογο φινίρισμα!!!! Αλέξη, πολύ καλή μέχρι στιγμής η δουλειά σου! Καλή συνέχεια! Παναγιώτη & Νεκτάριε σας ευχαριστώ πολύ!! : : Αλέξανδρε δεν το έχω κάνει αλλά μου ήλθε φλασιά μόλις είδα τις φωτό. Σκέφτηκα λοιπόν το τούλι .. αυτό για τα κουφέτα. Αν κοπεί στρογγυλο στις διαστάσεις των ηχείων κοληθεί και μετά βαφτεί ;;; Πώς σου ακούγεται; Μιά ιδέα ρίχνω ,, μη βαράς.. Φιλικά Σπύρος Σπύρο μιά χαρά η ιδέα σου, άσχετα αν με την κουλαμάρα που με διακρίνει δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα βγεί... Πάντως πρέπει να εννοείς κάτι τέτοιο (μετά το 4¨30) www.youtube.com/watch?v=WJIALpLfiAo : : : :
|
|
|
Post by Sakis on Jan 5, 2012 0:44:58 GMT 2
Ναι κάτι τέτοιο θα εννοεί ο Σπύρος. Το βάψιμό σου είναι πάρα πολύ καλό Άλεξ!Μπράβο!Είδες που στεναχωριόσουν;
|
|
|
Post by rawshooter on Jan 5, 2012 1:39:20 GMT 2
Για τα ηχεία να σου προτείνω και 'γώ 2 λυσούλες απλές Πρώτη, πάρε εποξικό στόκο 2 συστατικών και κάνε μια επιφάνεια σαν πομπέ κουμπάκι (διαμέτρου ίση μ' αυτή του ηχείου) δλδ επίπεδο σαν "πλάτη" και κουρμπαριστό σαν "φάτσα" (οχι πολύ έντονο). Έπειτα και πριν ξεραθεί ο στόκος πέρνα μια σιτούλα ή τούλι απο πάνω (στο κουρμπαριστό) και πίεσε ελαφρά, ώστε να αποτυπωθεί το κυψελωτό σχήμα της σίτας/τούλι Δεύτερη λύση, κυκλική κουρμπαριστή επιφάνεια διαμέτρου ίσης με του ηχείου (φαντάσου κάτι σαν τις κάψουλες που περιέχουν χάπια) εφάρμοσε τούλι νάυλον και φύσα το με πιστολάκι για τα μαλλιά (στο ζεστό). Μετά απο λίγη ώρα το τούλι θα "ακολουθήσει" την φόρμα της κουρμπαριστής επιφάνειας
|
|
|
Post by Sakis on Jan 5, 2012 1:42:57 GMT 2
Μάστορά μου εσύ!! ;D Πολύ καλές οι λύσεις σου και εξαιρετικά χρήσιμες!
|
|
Spiros
GP3 Driver
Αλεξανδρής Σπύρος
|
Post by Spiros on Jan 5, 2012 18:30:06 GMT 2
Αλέξανδρε, ωραίο το βιντεάκι αλλά εγώ εννοούσα αφού κόψεις το τούλι στις διατάσεις των ηχείων να το κολήσεις και να το βαψεις μαυρο με τι μεθοδο του στεγνού πινέλου για να πάρει και όγκο.
Ετσι το σκέφτηκα δεν ξέρω . Κάνε τα πειράματά σου.
Σπύρος
|
|
|
Post by alex78 on Jan 6, 2012 23:04:58 GMT 2
Για τα ηχεία να σου προτείνω και 'γώ 2 λυσούλες απλές Πρώτη, πάρε εποξικό στόκο 2 συστατικών και κάνε μια επιφάνεια σαν πομπέ κουμπάκι (διαμέτρου ίση μ' αυτή του ηχείου) δλδ επίπεδο σαν "πλάτη" και κουρμπαριστό σαν "φάτσα" (οχι πολύ έντονο). Έπειτα και πριν ξεραθεί ο στόκος πέρνα μια σιτούλα ή τούλι απο πάνω (στο κουρμπαριστό) και πίεσε ελαφρά, ώστε να αποτυπωθεί το κυψελωτό σχήμα της σίτας/τούλι Δεύτερη λύση, κυκλική κουρμπαριστή επιφάνεια διαμέτρου ίσης με του ηχείου (φαντάσου κάτι σαν τις κάψουλες που περιέχουν χάπια) εφάρμοσε τούλι νάυλον και φύσα το με πιστολάκι για τα μαλλιά (στο ζεστό). Μετά απο λίγη ώρα το τούλι θα "ακολουθήσει" την φόρμα της κουρμπαριστής επιφάνειας Αλέξανδρε, ωραίο το βιντεάκι αλλά εγώ εννοούσα αφού κόψεις το τούλι στις διατάσεις των ηχείων να το κολήσεις και να το βαψεις μαυρο με τι μεθοδο του στεγνού πινέλου για να πάρει και όγκο. Ετσι το σκέφτηκα δεν ξέρω . Κάνε τα πειράματά σου. Σπύρος Παναγιώτη & Σπύρο σας ευχαριστώ, πραγματικά ενδιαφέρουσες τεχνικές απλά όποτε βρείτε λίγο χρόνο ''μετακινήστε τις'' στήν ενότητα ''Τεχνικές/Tips'' του forrum θα είναι πολύ χρήσιμο... : : : :
|
|
|
Post by alex78 on Mar 16, 2012 17:10:50 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Mar 16, 2012 17:53:18 GMT 2
Καλό το γυάλισμα Άλεξ... Εντυπωσιακή βγαίνει σε κίτρινο, κάτι ήξερε η Tamiya για το art-box Προτείνω να βάψεις, τα σιρίτια στην οροφή, μαύρο (μαζί με τα λάστιχα των παραθύρων), για να μην φαίνεται η αλλοίωση του χρώματος από τα compound. Επίσης κάποιες "αναγούλες" στις ακμές (π.χ. φώτα, καπό), είναι λογικές. Η εμπειρία θα σε βοηθήσει να τις αποφεύγεις... Καλά τελειώματα : : : :
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Mar 16, 2012 20:32:43 GMT 2
ωραίο το γυάλισμα ’λεξ!!! απλά νομίζω το αδικείς λίγο με το μαύρο πάτωμα την άπειρη ανάγλυφη λεπτομέρια που έχει!!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Mar 16, 2012 21:47:46 GMT 2
Καλησπέρα Αλέξη, Ωραίο το αμάξωμα φίλε... Μια χαρά είσαι... Για τις ζάντες, προσωπικά θα πρότεινα πιο υψηλή πίεση και όχι απο πολύ μακριά τα χέρια... απλά πολύ ελαφριά.... Από τη φωτό με τις ζάντες δεν έβγαλα και πολλά μου φάνηκε κάπως κουνημένη... Άντε καλή συνέχεια να τελειώσει αυτό να πάρει σειρά κανένα άλλο... Φιλικά, Αγάπιος : :
|
|