ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Nov 9, 2015 21:40:17 GMT 2
Καλησπέρα μετα απο κάμποσο καιρό.... Εδώ κα μερικές μέρες εχω ξεκινήσει αυτό το κίτ απο Aoshima.Είναι απο τα παλιά της μοντέλα και είναι ζόρικο.Θα δανιστώ μερικά κομμάτια απο το spares box.... Ανεβάζω μερικές φωτο και περιμένω τα σχόλια σας!! Το κουτι με το Box-art είναι πολύ καλο!! Τα κομματια του κιτ μετά απο κάμποσα τεριάγματα τριψήματα και προσθήκες... Και μερικές φωτό απο ενα πρόχειρο Dry-fit... Αυτά προς το παρόν...Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!!! Ηλίας
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Nov 9, 2015 22:11:55 GMT 2
Καλησπέρα Ηλία! Καλή κατασκευή φίλε, είναι αλήθεια πως θα παλέψεις με θηρίο... Έχω το CB400N της ίδιας εταιρίας, στην ίδια κλίμακα, και θέλει πολύ δουλειά... Μία πρώτη αίσθηση σε σχέση με την πραγματική είναι ότι έχει ένα γενικό θέμα με τις διαστάσεις (π.χ πιο στενό ρεζερβουάρ), αλλά το σχήμα (γενικά) το έχουν πιάσει αρκετά καλά. Επίσης δείχνει πολύ ψηλή, με αποτέλεσμα η μείωση της διαδρομής των αναρτήσεων να είναι μονόδρομος... Ελπίζω το δικό σου κιτ να έχει λιγότερα θέματα, και να σε παιδέψει όσο γίνετα λιγότερο. Απόστολος
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 10, 2015 18:27:58 GMT 2
Μας είχαν λείψει οι μηχανές σου, Ηλία. Καλή επιτυχία
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Nov 11, 2015 16:08:47 GMT 2
Καλή κατασκευή σου εύχομαι φίλε. Σκέπτεσαι να το βελτιώσεις καθόλου??
|
|
|
Post by alex78 on Nov 11, 2015 20:02:50 GMT 2
Αν θυμηθώ προηγούμενες δουλειές σου αναμένεται ακόμη ένα σεμινάριο. Ηλία καλή κατασκευή εύχομαι φίλε μου.
|
|
ixodeservice
Kart Driver
|
Post by ixodeservice on Nov 11, 2015 22:18:10 GMT 2
Καλησπέρα παιδες!!!Εχαριστώ για τα σχόλιά σας. Αποστολε εχει κάμποσα θέματα τι λεγαμε στο τηλ για τις ζαντες Οτι ειναι μεγαλύτερες απο τα λάστιχα Ισχύει φίλε...Το ρεζερβουάρ ακουμπάει στην κεφαλη και τα πισω αμορτισερ θα κοντύνουν 0.5mm. Θέλει δουλίτσα αλλα το έχω πάρει ζεστα το θέμα!! Κομνηνε τα γνωστα ρε συ...Αμορτισερ απο ηλεκτρόδιο τρυπημα δισκόπλακες ελατηρια απο συρμα στα πισω αμορτισερ κλπ... Να σαι καλα Γιώργο!! Αλέξ θα δουμε φίλε θα δουμε!!! Τα λέμε σύντομα. Ηλίας
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Nov 12, 2015 0:25:59 GMT 2
Ηλία καλή αρχή και απο εμένα φίλε!
Αναμένεται show!
|
|
ixodeservice
Kart Driver
|
Post by ixodeservice on Nov 15, 2015 20:28:57 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Nov 16, 2015 13:22:44 GMT 2
Ηλία ωραίος, μελετημένες και καλοδουλεμένες όλες οι επεμβάσεις σου!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 16, 2015 17:50:12 GMT 2
Ωραία πράγματα Ηλία. Μπράβο!
|
|
ixodeservice
Kart Driver
|
Post by ixodeservice on Dec 26, 2015 16:31:26 GMT 2
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά με Υγεία!! Γιώργο και Αλεξ σασ ευχαριστώ πολύ γαι την απάντησή σας!!! Συνέχεια με το CB... Βαφτηκαν τα πίσω αμορτησέρ,τα καρμπυρατέρ και τα γρανάζια με την αλυσίδα... Οι μπουζόπιπες του κίτ ηταν και αυτές για πέταμα.Χρησιμοποιήθηκαν δυο απο το spares box οπου κόπηκαν κατα μήκος και προστέθηκαν κάποιες λεπτομέριες... Στο καπάκι του συμπλέκτη προστέθηκε το μπράτσο και η βάση της ντίζας του συμπλέκτη,η τάπα λαδιών και βαση της ντίζας του στροφόμετρου... Τα καπάκια του κινητήρα (συμπλέκτη και βολάν)δεξι και αριστερό ασταρώθηκαν,ψεκάστηκαν με μαυρο γυαλιστερό μετά με polished aluminium της Alclad.Μετά μασκαρίστικαν και ψεκάστηκαν με semi gloss black της Tamiya... Και μερικές φωτό απο το μοτέρ με τα καπάκια κολημένα με blue tack. Αυτά προς το παρόν παιδιά!!Ευχαριτώ πολύ για τον χρόνο σας!!! Ηλίας..
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 28, 2015 10:15:52 GMT 2
Ωραία δουλειά και πολύ αναλυτικό update. Καλή συνέχεια και χρόνια πολλά Ηλία
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jan 14, 2016 12:56:34 GMT 2
Ηλία πεντακάθαρη δουλειά και πολύ λεπτομερής!
Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Jan 16, 2016 18:51:27 GMT 2
Ωραία δουλειά φιλαράκι με προσεγμένες επεμβάσεις και σίγουρα τα αλυσιδογραναζα απο gp μοτοσυκλέτα θα κάνουν το σεμπεδακι να πετάει Το μαύρο στα καρτερ δείχνει να βγήκε ματ για το συγκεκριμένο σημείο, δεν ξέρω αν φταίνε οι φώτο αλλά ίσως χτυπάει άσχημα στο τελειωμένο μοντέλο. Φιλικα Κομνηνος.
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Jan 18, 2016 21:46:35 GMT 2
Πολύ όμορφη δουλειά Ηλία (ως συνήθως...). Τσεκάρισες το ύψος της για να μη σου βγει XLR; Απόστολος
|
|
ixodeservice
Kart Driver
|
Post by ixodeservice on Jan 20, 2016 10:13:53 GMT 2
Γιώργο σε ευχαριστώ!! Αλεξ σε ευχαριστώ και εσένα ρε φίλε!!! Κομνηνέ το μαυρο ειναι X18 Tamiya σατινε....Ισως να φαινεται ματ λόγο φωτο....Εχει ακόμα λίγη δουλειά το μοτέρ...Δεν θέλω να γυαλιζει το μοτέρ με τίποτα!!! Σε ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σου!! Απόστολε έκοψα λίγο τα πίσω αμορτησέρ και με ένα dry fit ηταν οκ.Το πηρούνι ειναι οκ στο ύψος... Πάντως με έσωσες γιατί το ειχαμε πει και στο τηλ. πρίν ξεκινήσω να κοβω και να ράβω.... Τώρα αν βγει XLR θα στο στήλω να το βάλεις δίπλα στο Katana σου να κάνουν παρέα!!! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλα σου λόγια και εσένα!!! Ηλιας
|
|