ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Feb 4, 2016 22:00:19 GMT 2
|
|
|
Post by konstantinf on Feb 5, 2016 9:28:33 GMT 2
Τέλεια δουλειά Ηλία. Συγχαρητήρια! Οι ζάντες και τα καπάκια αψεγάδιαστα!!! Καλό τελείωμα!
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 8, 2016 17:54:52 GMT 2
Πολύ καλό Ηλία. Οι ζάντες τα σπάνε, πράγματι!
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Feb 11, 2016 19:04:03 GMT 2
Μπράβο φίλε!!! Βλέπω το μοτέρ να προχωράει και χαίρομαι πολύ!!! Στην επιφάνεια τριβής της δισκόπλακας φαίνονται οι ομόκεντροι κύκλοι. Έτριψες την επιφάνεια; Σηκώνει διόρθωμα; Άντε καλά τελειώματα. Απόστολος
|
|
|
Post by alex78 on Feb 12, 2016 14:16:06 GMT 2
Πάντοτε ευχάριστα και κατανοητά τα wip's σου Ηλία, πραγματικά χαίρεσαι να τα διαβάζεις! Εξαιρετική δουλειά, με αποκορύφωμα βέβαια τις ζαντες/καπάκια. Καλή συνέχεια φίλε.
|
|
ixodeservice
Kart Driver
|
Post by ixodeservice on Feb 12, 2016 16:33:09 GMT 2
Κωσταντίνε Να σαι καλά ρε φίλε!!! Γιώργο ευχαριστώ πολύ!!! Απόστολε το ξερω οτι φαινονται...Τι να διορθωσω ρε φίλε.....Οι δισκόπλακες ήταν χρώμιωμένες...Τις έβαλα στην χλωρίνη ξεβαψαν αλλα έπαθαν και κάτι που δεν το εχω ξαναπάθει... Δεν ξέρω τι πλαστικό ειναι και μαλάκωσαν. Το ρίσκαρα και τις έτριψα λιγάκι...Πιστέυω οτι επαιρναν κιάλο τρίψιμο αλλα φοβήθηκα μη τις λιώσω...Ηταν πολύ μαλακές και λύγιζαν με το παραμικρό...Οπότε τις άφησα... Γι αυτό σου λέω τι να διωρθώσω...Φοβάμια μη πάθω καμιά πλάκα... Σε ευχαριστώ για τη παρατήρηση!! Να σαι καλά ρε φίλε Αλεξ!!Αντε ακόμα να ερθεις Συρο να μοντελάρουμε παρέα
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Feb 13, 2016 13:36:12 GMT 2
Ωραίος Ηλία!! Άντε καλά τελειώματα πια.
|
|
ixodeservice
Kart Driver
|
Post by ixodeservice on Apr 3, 2016 23:47:48 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Apr 4, 2016 13:47:35 GMT 2
Ηλία πραγματικά σε άλλα επίπεδα η δουλειά σου, εξαιρετικά προσεγμένο σε κάθε του λεπτομέρεια!! Καλή συνέχεια φίλε μου!
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Apr 5, 2016 21:42:25 GMT 2
Καλησπέρα Ηλία,
Η δουλειά σου είναι εξαιρετική και μάλιστα σε ένα υπέροχο θέμα με "αέρα" άλλης εποχής. Καλή συνέχεια και ανυπομονώ να το δώ τελειωμένο!!!!
Αγάπιος
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Apr 6, 2016 15:16:32 GMT 2
Άψογο φίλε μου! Μια που είσαι στα τελειώματα πιο θα είναι το επόμενο?? Εύχομαι να είναι πάλι μοτοσυκλέτα.
|
|
ixodeservice
Kart Driver
|
Post by ixodeservice on Apr 6, 2016 21:18:05 GMT 2
Σε ευχαριστώ πολύ Αλεξ!!!Καιρό εχουμε να τα πούμε!! Αγάπιε σε ευχαριστώ για τα καλα σου λόγια φίλε!!Ενα τέτοιο μηχανάκι ειχε ενας ξαδερφός μου και θυμαμαι που με πήγεναι βόλτες και καποιες φορές οταν (δεν μπορουσε ο πατέρας μου)Αγγλικά.Ηταν με δισκόφρενο πίσω εισαγωγή απο Ιαπωνία μεταχειρισμένο φυσικα..Το καλύτερο ήταν οτι ο τυπος που το ειχε (ο Ιαπωνας)το ειχε πειραξει στην moriwaki engineering και πηγαινε τον πάτο του... Ευχαριστώ Κομνηνε...Εχω κάτι στα σκαρια απλα δεν θελω να το ανακοινώσω μη τυχόν και βγω ψέυτης μετα...Πάντος το CB δεν ειναι και τόσο στα τελειώματα... Οι χαλκομανίες του ειναι πολύ ευθραυστες...Με κούρασαν πολύ για να κάτσουν... Ευχαριστώ Ηλίας!!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Apr 7, 2016 8:59:17 GMT 2
Ηλια καλημερα! Δουλεια επιπεδου, οπως αλλωστε μας εχεις συνηθησει!! Ρεαλιστικοτατα βαψιματα και η καλιμπρα που τοποθετεις τη μοτοσυκλετα ολα τα λεφτα!! Καλη συνεχεια να εχεις
|
|
|
Post by konstantinf on Apr 10, 2016 8:15:52 GMT 2
Φυσικά και έχει πολλή δουλειά ακόμα Ηλία με την προσοχή που δουλεύεις τις λεπτομέρειες! Έμεινα άναυδος με τα φλας και τα αμορτισέρ... Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια!
|
|