|
Post by Kομνηνοs on Oct 15, 2015 16:30:42 GMT 2
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Oct 15, 2015 16:56:44 GMT 2
Γιώργο και Αλέξη σας ευχαριστώ πολύ. Για την εκτύπωση χαλκομανιών τώρα, δεν είμαι και ο καταλληλοτερος για να μιλήσω, διότι δεν το κατέχω σχεδόν καθόλου το αντικείμενο.. Πάντως σίγουρα δίνει λύσεις αρκετές φορές. Είναι εκτυπωτής λέιζερ της LEXMARK και εκτυπώνει κατευθείαν πάνω σε φύλλο λευκής χαλκομανίας. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα και περιορισμός του συγκεκριμένου εκτυπωτη είναι ότι δεν μπορεί να εκτυπώσει λευκό, γιαυτό και μοντέλα σαν το RGV που το φόντο είναι λευκό είναι ιδανικά για τέτοιου τύπου εκτυπωτες. Αν έχετε κάποια πιο ειδική ερώτηση πάνω στο θέμα, κάντε την και είμαι σίγουρος πως ο κάτοχος και χειριστής του εκτυπωτή Lunatik46 θα σας την απαντήσει. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ SCALEWHEELS
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Oct 16, 2015 10:00:46 GMT 2
Καλημέρα Κομνηνέ, Απολαυστική η κατασκευή σου, και το θέμα τα σπάει... Καλή συνέχεια Απόστολος
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Oct 20, 2015 17:49:06 GMT 2
Να είσαι καλά Απόστολε σε ευχαριστώ, και εγώ απολαμβάνω τις δικές σου κατασκευές !
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Oct 21, 2015 14:38:26 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 21, 2015 17:22:28 GMT 2
Πολύ μελετημένο Κομνηνέ. Με εντυπωσίασε πόσο καθαρές είναι οι επεμβάσεις - προσθήκες σου
|
|
|
Post by margaritisjb on Oct 21, 2015 18:52:51 GMT 2
Γινεται Super! Ανυπομονω να δω την συνεχεια!
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Oct 21, 2015 19:40:55 GMT 2
Πολύ ωραίος κύριε, πάρα πολύ ωραίος!!! Αξίζουν τα P/E γαζιά, ή καλύτερα από ΖΤΠ;;; Καλή συνέχεια! Απόστολος
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 21, 2015 21:41:52 GMT 2
Κομνηνε πολύ όμορφη η δουλειά σου φίλε!
Τα γαζιά πολύ ωραία προσθήκη...καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Oct 22, 2015 18:51:52 GMT 2
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά για τα καλά σας λόγια. Απόστολε ανάλογα την περίπτωση. Εδώ επειδή το μήκος του γαζιού είναι μεγάλο και σχετικά ευθύ επέλεξα τα φωτοχαραγμενα για πιο ευκολία και για πιο καθαρό αποτέλεσμα αλλά έχω την εντύπωση ότι ίσως είναι λίγο πιο πλατιά από οτι πρέπει και πιθανών να τα αντικαταστησω με άλλα πιο λεπτότερα από το σετ. Αλήθεια πια είναι η γνώμη σας επί του θέματος?? Σας βάζω την μόνη φωτογραφία που δείχνει σχετικά καθαρά αυτού του τύπου το ψαλίδι για να συγκρίνετε. Για άλλη μια φορά η γνώμη σας είναι σημαντική.
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Oct 22, 2015 22:32:38 GMT 2
Απόστολε ανάλογα την περίπτωση. Εδώ επειδή το μήκος του γαζιού είναι μεγάλο και σχετικά ευθύ επέλεξα τα φωτοχαραγμενα για πιο ευκολία και για πιο καθαρό αποτέλεσμα αλλά έχω την εντύπωση ότι ίσως είναι λίγο πιο χονδρά από οτι πρέπει και πιθανών να τα αντικαταστησω με άλλα πιο λεπτά από το σετ. Αλήθεια πια είναι η γνώμη σας επί του θέματος?? Η αλήθεια είναι πως δεν έχω δει από κοντά P/E γαζιά, και η μόνη μου επιφύλαξη έχει να κάνει με το ότι τα P/E κομμάτια αποδίδουν δύο διαστάσεις, δηλαδή υστερούν στο ύψος της ανάγλυφης λεπτομέριας. Στη φωτογραφία πάντως δείχνουν κουκλάκια!!! Άσε που είναι και μεγάλη ευκολία. Με το ΖΤΠ το αποτέλεσμα ίσως να ήταν καλύτερο, αλλά το παίδεμα θα ήταν μεγαλύτερο... Ίσως μια ιδέα μικρότερα θα ήταν το ιδανικό, αλλά και έτσι μου αρέσουν πολύ!!! Καλή συνέχεια! Απόστολος
|
|
andwrc
Kart Driver
Ανδρέας
|
Post by andwrc on Oct 31, 2015 9:09:18 GMT 2
Άσχετος, τί είναι τα P/E γαζιά ;
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Jan 23, 2016 20:32:37 GMT 2
Sorry για την καθυστερημενη απάντηση παιδιά. Ευχαριστώ για τα σχόλια. Απόστολε αν και πλακέ δείχνουν πολύ σωστά και έχουν ικανό πάχος για τις κλίμακες που δουλεύουμε 1/12 1/24. Εκεί που θέλουν προσοχή είναι το πως θα κολληθούν σωστά με κυανοακρυλικη χωρίς να λερώσεις τριγύρω, ενώ ταυτόχρονα το γαζί θα είναι κολλημένο σωστά σε όλο του το μηκος χωρίς να ανασηκώνετε πουθενά. Ανδρέα είναι φωτοχαραγμενο λεπτό μέταλλο που αναπαριστά ραφές ηλλεκτροκολησης. Το σετ περιεχει διαφορα μεγεθη για να βρεις αυτο που ταιριαζει στην περιπτωση.αναζήτησε τα ως Welb lines στην TOP STUDIO η στην Hobby design.
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Jan 24, 2016 20:55:31 GMT 2
.. Και λίγη πρόοδο από το RGV. Αυτά που θα σας δείξω είναι πανω από 3 μήνες που έχουν γίνει αλλά δυστυχώς τώρα βρήκα την όρεξη να τα ποσταρω. Έχουν να κάνουν με το βάψιμο και την τοποθέτηση των χαλκομανιών. Το βάψιμο έγινε εύκολα και απροβληματιστα με το pure white της tamiya σε σπρέι αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τις χαλκομανίες που έχουν πολλά θέματα προς επίλυση και με παίδεψαν πολύ, τόσο λόγο κακής χρωματικής εκτύπωσης από την fujimi αλλά και λόγο των ιδιαιτεροτητων της μοτοσυκλέτας που θέλω να φτιάξω. Έτσι λοιπόν στα πλευρικά μεγάλα λογότυπα της pepsi το μπλε αντικατασταθηκε με τη νέα χαλκομανία αλλά και το κόκκινο τελικα έγινε με βάψιμο γιατί εκτος που αυτο στις χαλκομανίες της fujimi είναι σαν ξεθωριασμενο δεν θα έφτανε πλέον να καλύψει μέχρι πίσω και το φαιριγκ λόγο της διόρθωσης του σχήματος που έγινε στα φαιριγκ. Δεν είναι κάποια φουτουριστικη ομπρέλα είναι η ουρά του rgv. Δείτε τις λεζάντες Και στο ρεζερβουάρ είχαμε ενα θεματακι. Δείτε την λεζάντα. Η κουτσουκέλα που κλασικά θα γίνει σε όλα μου τα μοντέλα με το βερνίκωμα έγινε και σε αυτό για να μην χαλάει η παράδοση. Αυτη την φορά δεν έλιωσε τις χαλκομανίες όπως συνήθως γίνεται, αλλά με κάποιο τρόπο έκανε το κόκκινο χρώμα στις μικρές χαλκομανίες να τρέξει και δημιούργησε κάτι σαν κόκκινη μουτζούρα. Ευτυχώς το λευκό φόντο αυτής της μοτοσυκλέτας βοηθά. Έτσι ξαναεκτυπωσα (ευχαριστώ Ανδρεα) τα μικρά λογότυπα της pepsi τα οποία τοποθέτησα πανω από τα προηγούμενα και ούτε γάτα ούτε ζημιά συν το θετικό ότι με αυτόν τον τρόπο αντικατασταθηκε το λάθος μπλε με σωστό και σε αυτά τα σημεία. Το πανω μέρος με την σημαία του Τέξας και το περιβόητο IRTA. Όλα τα καλύμματα βερνικωμένα αλλά όχι γυαλισμένα. Το μπροστά κίτρινο numper plate έγινε με βαψιμο και δεν αποτέλεσε εξαίρεση στην γκαντεμιά μου. Επιδη βάφτηκε με ένα τυχαίο κίτρινο γυαλιστερό που είχα σε σπρέι αντέδρασε με το βερνίκι και γέμισε ραγάδες αλλά ευτυχώς μετά από τρίψιμο με σφουγγαράκι της 3Μ και αλοιφές το πρόβλημα αποκατασταθηκε. Παρά τις απανωτές σβουριχτές φάπες που μου ρίχνει φαίνεται πως το μοντέλο θέλει να φτιαχτεί.. Για να δούμε??
|
|
billgr
Kart Driver
Βασίλης
|
Post by billgr on Jan 24, 2016 23:30:46 GMT 2
Δεν νομίζω πως είναι στο χέρι του. Σίγουρα με τη φροντίδα!!!!! σου,θα περάσει την γραμμή του τερματισμού και μάλιστα θα ανέβει και στο βάθρο των νικητών Καλή συνέχεια!!!
|
|
ixodeservice
Kart Driver
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
|
Post by ixodeservice on Jan 25, 2016 19:30:44 GMT 2
Κομνηνέ σταμάτα την γκρίνια και.....δώστου!!! Μια χαρά θα ειναι στο τέλος φίλε ως συνήθως!!! Εγώ μαζί σου!!! Καλή συνέχεια φίλε!!
|
|