|
Post by AlexAmarandos on May 15, 2015 14:46:47 GMT 2
Γιώργο όπως πάντα απίστευτο το φινίρισμα φίλε!
Πραγματικό λουκούμι! Μπράβο!
|
|
|
Post by gtziaf on May 16, 2015 9:27:29 GMT 2
Να είσαι καλά Αλέξανδρε. Ευχαριστώ...
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on May 17, 2015 12:29:29 GMT 2
Μπράβο Γιώργο!!! Σ' ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση φίλε! Έγινε κουκλί, και φυσικά έχω κατεβάσει τις φωτογραφίες στον υπολογιστή μου για να τις χαζεύω με την ησυχία μου. Πάντα τέτοια Γιώργη! Απόστολος
|
|
|
Post by Kομνηνοs on May 18, 2015 14:35:04 GMT 2
Πολυ ομορφο. Μπραβο Γιωργο!!
|
|
|
Post by gtziaf on May 18, 2015 15:29:26 GMT 2
Απόστολε και Κομνηνέ, σας ευχαριστώ για το σχόλιο. Να είστε καλά... Σ' ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση φίλε! Απόστολε, η αφιέρωση ήταν το λιγότερο που μπορούσαν να κάνω. Τον λόγο στον έχω πει τηλεφωνικά και τον αναφέρω και δημοσία, γιατί ίσως η νεότεροι δεν το γνωρίζουν. Πηγαίνει στην εποχή που πολύ πιο νέος, έτρεχα στο περίπτερο για να προλάβω το εκάστοτε μοντελιστικό περιοδικό, και αμέσως το ξεφύλλιζα στη σελίδα που είχε μια από τις κατασκευές σας. Ένα αυτοκίνητό, μια μηχανή, έναν τράκτορα, κάτι πολιτικό τέλος πάντων. Τότε, που η πληροφόρηση για το αντικείμενο ήταν σπάνια και που περιμέναμε να μάθουμε από τις τεχνικές που χρησιμοποιούσατε, για να γυρίσουμε στο γραφείο μας να προσπαθήσουμε να πετύχουμε και εμείς κάτι αντίστοιχο. Οπότε, αφού ξέρω ότι σου αρέσουν τα ford είπα να ανταποδώσω έστω και στο ελάχιστο. Να είσαι πάντα καλά φίλε μου, να μας εμπνέεις με τις κατασκευές σου...
|
|
|
Post by alex78 on May 18, 2015 19:25:26 GMT 2
Απόστολε, η αφιέρωση ήταν το λιγότερο που μπορούσαν να κάνω. Τον λόγο στον έχω πει τηλεφωνικά και τον αναφέρω και δημοσία, γιατί ίσως η νεότεροι δεν το γνωρίζουν. Πηγαίνει στην εποχή που πολύ πιο νέος, έτρεχα στο περίπτερο για να προλάβω το εκάστοτε μοντελιστικό περιοδικό, και αμέσως το ξεφύλλιζα στη σελίδα που είχε μια από τις κατασκευές σας. Ένα αυτοκίνητό, μια μηχανή, έναν τράκτορα, κάτι πολιτικό τέλος πάντων. Τότε, που η πληροφόρηση για το αντικείμενο ήταν σπάνια και που περιμέναμε να μάθουμε από τις τεχνικές που χρησιμοποιούσατε, για να γυρίσουμε στο γραφείο μας να προσπαθήσουμε να πετύχουμε και εμείς κάτι αντίστοιχο. Οπότε, αφού ξέρω ότι σου αρέσουν τα ford είπα να ανταποδώσω έστω και στο ελάχιστο. Να είσαι πάντα καλά φίλε μου, να μας εμπνέεις με τις κατασκευές σου... Γιώργο δράττομαι της ευκαιρίας επιτρέποντας μου ένα μικρό spam... Προσωπικά άρχισα να διαβάζω μοντελιστικά έντυπα απο το μακρινό....2010. Μέσα σε αυτήν την 5ετία (ψάχνοντας και βρίσκοντας) έχω καλύψει σχεδόν 100% την ειδική βιβλιογραφία που έχουν πλέον περίοπτη θέση στη βιβλιοθήκη μου. Ο φίλος Απόστολος έχοντας περάσει σχεδόν απ'ολα αυτά τα περιοδικά και έχοντας αφήσει αναμφίβολα το στίγμα του στο χώρο του πολιτικού οχήματος με την μοναδική του συγγραφή και τη ''δυνατή'' του πένα γαλούχησε γενιές και γενιές στον μοντελισμό. Αποτελείς σημείο αναφοράς και πηγή έμπνευσης για πολλούς στο χώρο φίλε, απλά να το ξέρεις!
|
|
|
Post by nektarios on May 18, 2015 20:42:10 GMT 2
Θα ήθελα να κάνω κι εγώ ένα σχόλιο, σίγουρα άσχετο με το GT40, ενώ αν θεωρείται και spam παρακαλώ να με συμπαθάτε... Ως βιβλιογραφικά αναλφάβητος και άσχετος με το... παρελθόν του μοντελισμού, διαβάζοντας τη στιχομυθία μεταξύ Απόστολου και Γιώργου, θέλω να πω το εξής: Αξίζει ένα μεγάλο σε όσους δίδαξαν με τη δουλειά, τη συμπεριφορά και το παράδειγμά τους, τους νεότερους ενδιαφερόμενους για το αγαπημένο μας - και δυστυχώς τόσο παρεξηγημένο στην πατρίδα μας - χόμπυ, και ένα εξίσου μεγάλο σε όσους όχι μόνον αξιοποίησαν αυτές τις ευκαιρίες και πήγαν τον πήχυ ακόμη πιο πάνω, αλλά και αναγνωρίζουν την αξία αυτών που τους πρόσφεραν αυτές τις ευκαιρίες!
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on May 19, 2015 21:10:55 GMT 2
Παίδες με κάνετε να κοκκίνίζω σαν πολλαπλή εξαγωγής... Η τοποθέτηση του Νεκτάριου με εκφράζει απόλυτα, και χαίρομαι σαν μικρό παιδί βλέποντας τις κατασκευές σας να πηγαίνουν τη σκυτάλη που πήρατε πολύ μακριά!!! Σας ευχαριστώ από καρδιάς! Απόστολος
|
|