|
Post by gtziaf on Mar 31, 2015 16:05:58 GMT 2
Εξυπνος ο τρόπος εκτύπωσης αν και αποδείχτηκε λίγο ασύμφορος, βέβαια δικαιώθηκες εκ του αποτελέσματος, πανέμορφο!! Να είσαι καλά Αλεξ. Νομίζω ήταν η κακιά στιγμή γιατί έχω εκτυπώσει αυτοκόλλητα πολλές φορές. Μάλλον έτυχε, σε συνδυασμό με την παλαιότητα του εκτυπωτή. Συνηθως απλά κολλάει το αυτοκόλλητο και θέλει βγάλσιμο με το χέρι. Τώρα γιατί ο δικός μου προσπάθησε να το 'ξεράσει', χωρίς να σταματήσει, το αγνοώ. Το ανέφερα για να προσέχετε, σε κάτι αντίστοιχο. Ευχαριστώ και πάλι
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 6, 2015 10:02:59 GMT 2
Μέσα στις 'δουλειές' που έκανα πριν το μοντελοδιάλειμμα τον επόμενων εβδομάδων ήταν να περάσω τις χαλκομανίες. Ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποιούσα χαλκομανίες της shunko και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Δεν έχουν τρομερή κολλητική ικανότητα (θέλουν λίγο σεσουάρ) ενώ έχουν και φαρδύ φιλμ που θέλει κόψιμο αλλά είναι λεπτές, συγχωρητικές και δεν σπάνε με τίποτα. Η διαδικασία πήρε αρκετή ώρα, πάνω από ένα απόγευμα, κυρίως για στους λόγους που έγραψα παραπάνω (σεσουάρ και κόψιμο) αλλά και για το κέντημα με τις μαύρες λωρίδες. Πριν κολλήσω τις χαλκομανίες έτριψα, το σκαλοπάτι που δημιούργησε το πορτοκαλί. Στη συνέχεια πήγα να τις σφραγίσω με το βερνίκι, αλλά το 0.5 μπεκ 'τελείωσε' Μετά τον εκτυπωτή, φάγαμε κι ένα μπεκ. Αγιασμό θέλει αυτή η κατασκευή, όχι βερνίκι Καλή Μεγαλοβδομάδα
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Apr 6, 2015 10:23:49 GMT 2
Πολύ ωραίο βγάινει!!! Μπράβο!! Αυτο το γαλάζιο με το πορτοκαλί είναι φοβερός συνδυασμός....
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 7, 2015 8:52:07 GMT 2
Να είσαι καλά george... Ναι το γκουλφολίβερι τα σπάει
|
|
|
Post by karolosh on Apr 7, 2015 9:07:58 GMT 2
απλα πανεμορφο!!!!μπραβο!!!
|
|
|
Post by nektarios on Apr 8, 2015 7:40:55 GMT 2
Πραγματικά, οι χαλκομανίες έστρωσαν πολύ ωραία, και κυρίως οι ιδιαίτερα απαιτητικές μαύρες λωρίδες! Όσο για τη βελόνα, μη σκας, πάρε το μοντέλο κι έλα να το ψεκάσεις με τη δική μου! [Σ.Σ.: Μπας και καταφέρω κι εγώ να εμπεδώσω επιτέλους τον σωστό τρόπο ψεκάσματος του βερνικιού! ] Καλή συνέχεια, φίλε!
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 8, 2015 9:44:00 GMT 2
Κάρολε και Νεκτάριε ευχαριστώ για τη στήριξη και τα καλά λόγια. Η συνέχεια θα καθυστερήσει, λόγω της προσωρινής αποχής από τον πάγκο και των αβαριών που περιγράφηκαν παραπάνω.
|
|
|
Post by alex78 on Apr 10, 2015 16:24:02 GMT 2
Πολύ όμορφο αποτέλεσμα Γιώργο, εντυπωσιακή η δουλειά με τα μασκαρίσματα/βαψίματα!
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 11, 2015 10:39:05 GMT 2
Thank you Alex...
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Apr 13, 2015 17:59:58 GMT 2
Καλησπέρα Γιώργη, και Χριστός Ανέστη!!! Έχω εντυπωσιαστεί απο το αποτέλεσμα!!! Η συγκεκριμένη φορεσιά έχει το κάτι παραπάνω από μόνη της, αλλά νομίζω ότι πήγες το αποτέλεσμα ακόμη πιο μπροστά. Περιμένω πως και πως τη συνέχεια... Να είσαι καλά φίλε. Απόστολος
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 14, 2015 9:18:26 GMT 2
Απόστολε Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά. Χαίρομαι που σου αρέσει. Στα υπόλοιπα δεν θα κάνω πολλά πράγματα όπως σου είπα και τηλεφωνικός. Δεν θέλω να τραβήξει σε βάθος χρόνου, μήπως τελειώσουμε κανα μοντέλο φέτος
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Apr 14, 2015 17:11:28 GMT 2
Πολύ ωραία έκατσαν τα decals Γιώργο! Φάνταζομαι θα είχαν κάποια ταλαιπωρία, αλλά έστρωσαν πολύ όμορφα φίλε...
Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Apr 16, 2015 9:04:33 GMT 2
Αλέξανδρε καταρχήν να σας ζήσει το μπεμπε Να το χαίρεστε και καλή δύναμη. Ευχαριστώ για το σχόλιο και τα πάντα καλά σου λόγια. Οι χαλκομανίες δεν με παίδεψαν ιδιαίτερα. Απλά επειδή, προφανώς δεν δίνει όλα τα μαύρα κομμένα ήθελε μέτρηση για το κόψιμο, μέτρηση για την τοποθέτηση κ.ο.κ. . Οπότε απλά πήρε χρόνο. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την shunko.
|
|
|
Post by gtziaf on May 4, 2015 16:46:46 GMT 2
Μετά από καιρό είναι αλήθεια και αφού πρώτα έπρεπε να καλυφτούν οι αβαρίες που προκλήθηκαν από την κατασκευή, έχουνε συνέχεια στο φορντάκι. Αρχικά, μπεκ επιτρέποντος, ρίχτηκαν 2 χέρια βερνίκι... Παράλληλα, καθαρίστηκαν τα λοιπά κομμάτια του κιτ, ασταρώθηκαν κατά βάση με μαύρα (ZP & alclad ανάλογα με το είδος), ενώ στη συνέχεια ψεκάστηκαν τα υπόλοιπα δευτερεύοντα χρώματα. Επ' ευκαιρίας δοκιμάστηκαν τα νέα χρώματα της ΑΚ (aluminium και polished), από τα οποία το πρώτο είναι πολύ καλό ενώ το δεύτερό έτσι και έτσι, ιδίως σε μαύρη (semi ή γυαλιστερή επιφάνεια). Ίσως σε γκρι αστάρι ή ακόμη και σε γυμνό πλαστικό, να είναι καλύτερα. Προφανώς πλήρη εικόνα δεν έχω, αλλά δεν είναι και η ανακάλυψη του τροχού. Οι πρώτες γενιές των alclad, πριν τα κάνουν "φιλικά" στο περιβάλλον ήταν πολύ καλύτερες.Με τα σημερινά alclad είναι ανταγωνιστικά, αλλά λίγο πιο "ψεύτικα", νομίζω. Περισσότερα σύντομα. Στο κάθισμα, οι μεταλλικοί δακτύλιοι έγιναν με enamel aluminium και πινέλο, αλλά όπως θα δείτε και στη φώτο όταν έκανα την παλαιώση κάποια ατόνισαν. Οπότε μετά τα ξαναπέρασα. Στον πίνακα, έβαλα τα pe της studio καθώς και δύο γρίλιες από τα spare. Κατά τα άλλα είναι ΟΟΒ. Πυροσβεστήρας, τάπες ρεζερβουαρ, ζώνες και ελάχιστη καλωδίωση ζωντάνεψαν ελαφρώς το εσωτερικό. Το οποίο, μετά την τελική συναρμολόγηση δείχνει κάπως έτσι... Αυτά προς τα παρόν. Ελπίζω το επόμενο να είναι σύντομα, χωρίς άλλες ατυχίες
|
|
|
Post by alex78 on May 5, 2015 0:18:50 GMT 2
Εξαιρετικό βερνίκωμα!!
|
|
|
Post by Sakis on May 5, 2015 0:51:41 GMT 2
Πολύ όμορφο Γιώργο! Και ωραίο sciberιασμα!
|
|