|
Post by freddieslotcars on Jan 17, 2015 18:46:53 GMT 2
Μηπως ειναι ωρα να σκευτουμε το 6ο G.B;
|
|
|
6ο G.B.;
Jan 17, 2015 19:38:54 GMT 2
via mobile
Post by m@ster k@frer on Jan 17, 2015 19:38:54 GMT 2
Σωστός ο φρεντυ... Αλλα δεν προτείνεις θέμα... Για ρίξε προτάσεις στο τραπεζι
|
|
|
Post by freddieslotcars on Jan 17, 2015 23:16:51 GMT 2
Ναι βεβαια εχω δυο πρωτασεις: 1η Formoula (ολες οι κατηγοριες μεχρει 92) 2η Porsche
|
|
|
Post by alex78 on Jan 18, 2015 0:32:10 GMT 2
Καλησπέρα σε όλη τη παρέα! Αναμφίβολα αποτελεί ευχάριστο γεγονός η ''ανησυχία'' μας για το επόμενο g.b. του forum μας αλλά λίγο η επικείμενη στράτευση του Χρήστου, λίγο οτι πολλοί απο εμάς έχουμε ανοιχτά projects στούς πάγκους μας (ευκαιρία να τα κλείνουμε και αυτά.... ), λίγο η αβεβαιότητα των ημερών (εντάξει λέμε τώρα.... ) θα πρότεινα να ''τρενάρουμε'' το θέμα για λίγο καιρό και να επανέλθουμε όλοι πιό φρέσκοι και δημιουργικοί.... Τι λέτε, συμφωνείτε?
|
|
|
Post by karolosh on Jan 18, 2015 14:36:54 GMT 2
Καλησπέρα και από εμενα!!!Τι θα λεγατε για ένα GB FORGOTEN PROJECTS με ημιτελες κατασκευες?Ουτε συγκεκριμενοποιούμε ουτε κατι άλλο.Ευκαιρια να τελειώσουμε ολοι μας τα ξεχασμένα και μη τελειωμένα μοντελα.
|
|
|
Post by alex78 on Jan 18, 2015 20:24:58 GMT 2
Κάρολε καλησπέρα! Θεωρώ ότι το γράφεις ως extra κίνητρο για να μοντελάρουμε πιό εντατικά ίσως και μάλλον δεν έχεις άδικο....όμως αυτός δεν είναι και ένας απο τους σκοπούς ενός g.b., η κατηγοριοποίηση? Νομίζω οτι με την αρωγή όλων μας σε ιδέες και συμμετοχή θα έχουμε στο μέλλον να ασχοληθούμε με καταπληκτικά θέματα, όρεξη μόνο να έχουμε και λίγο υπομονή. Αλέξης
|
|
|
Post by alex78 on Feb 4, 2015 22:11:59 GMT 2
Καλησπερίζω τη παρέα του Scalewheels! Νομίζω πως σιγά σιγά ήρθε η ώρα να ενεργοποιήσουμε το επόμενο gb του αγαπημένου μας forum. Θα χαρούμε ειλικρινά να διαβάσουμε προτάσεις, απόψεις και σχόλια απο όσον το δυνατόν περισσότερους φίλους, οι επιλογές κυριολεκτικά αναρίθμητες, όρεξη και κέφι να έχουμε και εδώ είμαστε... Το θέμα θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και την Κυριακή 15 Φεβρουαριου 2015 οπότε και θα ακολουθήσει ψηφοφορία. Αλέξης
|
|
|
Post by alex78 on Feb 6, 2015 0:05:35 GMT 2
Ας κάνω την αρχή με τις δύο προτάσεις μου που είναι αγωνιστικού περιεχομένου - Rally WRC - Livery (Αγωνιστικά παντός τύπου με ενιαίο χορηγό)
|
|
|
Post by nektarios on Feb 6, 2015 12:16:22 GMT 2
Αν ο χορηγός είναι η Castrol, συμφωνώ κι εγώ! (Μην πάει ο νους σου στο οτι έχω ήδη 3 αγωνιστικά με τον συγκεκριμένο χορηγό που περιμένουν υπομονετικά...)
|
|
|
Post by alex78 on Feb 6, 2015 12:55:50 GMT 2
Φίλε Νέκ όπως ξέρεις τα g.b. προσφέρονται για χαλάρωση και διασκέδαση, δεν χρειάζονται πολλοί περιορισμοί, τώρα αν επιλεγοί ως θεματολογία τα ''livery'' προτείνω ο καθένας να φτιάξει ότι θέλει (και ακόμη καλύτερα οτι έχει ήδη στο στόκ του ) π.χ. Martini , Castrol, JPS, κλπ Το θέμα είναι να περάσουμε καλά και να το ευχαριστηθούμε. Υ.Γ. 3 castrol ρε φίλε, για λέγε....
|
|
|
Post by nektarios on Feb 6, 2015 14:03:57 GMT 2
Η πρότασή σου μου αρέσει όλο και περισσότερο!... Τα 3 "υποψήφια" είναι τα εξής: 1) Castrol Mugen Civic (1994) hatchback 2) Castrol Mugen Civic (1994) sedan 3) Castrol Mugen Integra (δεν θυμάμαι έτος...) Μήπως η θεματολογία μου είναι κάπως... κοινότοπη; Δεν νομίζω...
|
|
|
Post by alex78 on Feb 6, 2015 14:28:00 GMT 2
Βλέπω φίλε έχεις πάρει υπεργολαβία τα Mugen , μιλάμε για άκρως συλλεκτικά και καρασπάνια κίτ (ειδικά τα 2 πρώτα).
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 7, 2015 13:05:52 GMT 2
Ωραία πρωτοβουλία παιδιά. Ελπίζω να έχουμε προτάσεις και φυσικά συμμετοχές. Για το λιβερι, είναι ωραία ιδέα αλλά θα πρότεινα να είναι ένα συγκεκριμένο για όλους. Αλλιώς, δεν έχει διαφορά από το WIP. Οπότε για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι, μπορούν να μπουν 3-4 επιλογές στη ψηφοφορία (π.χ. μια για μαρτίνι, μία για καστρόλ, μια για γιάγκερμάιστερ και μία για τσιγαραδίκα) Πάμε στις δικέ μου προτάσεις. Επειδή απαιτούν λίγο ψάξιμο, η οργανωτική επιτροπή πρέπει να προσαρμόσει τα χρονικά περιθώρια π.χ. μέχρι το τέλος του χρόνου. 1) Έλληνες οδηγοί σε οποιοδήποτε αγωνιστικό αυτοκίνητο, μηχανή ή φορτηγό. Άνθρωποι που διαμόρφωσαν την ιστορία των ελληνικών αγώνων και αξίζει να τους τιμήσουμε. Εξάλλου, είμαστε ελληνικό φόρουμ Ο Xρηστάρας είχε ξεκινήσει κι ένα σχετικό θέμα στα ρεφ. scalewheels-gr.com/thread/1824/2) H FIA για το φετινό πρωτάθλημα WRC θέσπισε την κατηγορία R-GT, ώστε σπορ αυτοκίνητα να συμμετάσχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Προς το παρόν έχουν ετοιμαστεί κάποιες Porsche 911. Η πρόταση μου είναι λοιπόν να επιλέξουμε ο καθένας ένα σπορ αυτοκίνητο (Ferrari,Porsche, Aston, Skyline, NSX, Supra, Lammbo's. Mercedes, BMW, κ.α.) και να το μετατρέψουμε σε ράλι (είτε άσφαλτο, είτε χώμα) βγάζοντας τα σαλόνια, με ένα ρολ μπαρ, δύο μπάκετ, μια πυρόσβεση, μια φτερούγα και είμαστε οκ. Επιπροσθέτως το ταιριάζουμε και με το αγαπημένο μας λίβερι. Ουσιαστικό είναι 'what if' αλλά βασίζεται σε κάτι υπάρχον και πρωτοποριακό. Τι λέτε...
|
|
|
Post by gtziaf on Feb 7, 2015 13:20:53 GMT 2
Επίσης, μιας και είναι μέρα ιδεών κάνω και μια τρίτη πρόταση, λίγο διαφορετική... Τι λέτε λοιπόν να κάναμε ένα double build; Εξηγώ... Βρίσκουμε ένα ζευγάρι από τα μέλη του φόρουμ μας και διαλέγουμε μαζί ένα κοινό θέμα. π.χ. ο Ανδρέας με τον Κομνηνό διαλέγουν, τι περίεργο, motogp... Τα θέματα μπορεί να είναι lemans, F1, wrc, liveri, motocross, Scania, 956, 917, group c κ.α. ότι αγαπάει ο καθένας. Κάθε ομάδα ποστάρει την πρόοδο της σε ένα κοινό θέμα. Στο τέλος τα παρουσιάζουν μαζί. Σίγουρα είναι κάτι διαφορετικό, αλλά μπορεί να βελτιώσει τη συνεργασία μας, λειτουργώντας ως ομάδα, ενώ η πρόοδος του ενός θα αποτελεί κίνητρο για τον άλλο, ώστε να ολοκληρωθεί η κατασκευή εντός των χρονικών ορίων. Η συμμετοχή σας και οι προτάσεις είναι απαραίτητες
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Feb 7, 2015 19:21:31 GMT 2
Καλησπέρα φίλοι μου!! Ήδη κάποιοι γνωρίζετε οτι τον Μάρτιο σας αφήνω και μπαίνω στρατό...οπότε δεν θα μπορέσω να μοντελάρω για μερικούς μήνες.. Ωστόσω, μιας και μαζί με τον Αλέξη είμαστε υπέυθυνοι για τα GB, θα βοηθήσω όσο μπορώ στην υλοποίηση του Τώρα, σχετικά με τη θεματολογία δεν έχει μεγάλη βαρύτητα η επιλογή μου διότι δεν θα μοντελάρω :/ Αλλά μπορώ να πω οτι και το θέμα με τα Livery αλλά και οι 2 πρώτες προτάσεις του Γιώργου με βρίσκουν σύμφωνο. Livery: Castrol, Jagermeister, Martini, Repsol, John Player Special, Calsonic, Marlboro, Rothmans, Texaco, Camel, Leyton House, 7up, Mobil1 κλπ
|
|
|
Post by nektarios on Feb 7, 2015 19:34:14 GMT 2
Γιώργο, έχω μια διευκρινιστική ερώτηση για την τρίτη πρότασή σου: Όταν λέμε κοινό θέμα, τι εννοούμε; Για παράδειγμα, αποφασίζουμε να φτιάξουμε με τον Γιάννη από ένα Scania. Θα πρέπει τα δυο κιτ να είναι ίδια και να φτιαχτούν περίπου ίδια, όπως λ.χ είχατε κάνει εσύ με τον Ανδρέα και τις 2 Ferrari, ή μπορεί να πάρει λ.χ. ο Γιάννης ένα φετεινό μοντέλο και να το κάνει απαστράπτον με διάφορες μοντιφιές (π.χ. να προσθέσει γερανό), ενώ εγώ να πάρω ένα μοντέλο του '80 και να το κάνω σκουριασμένο χρέπι;
|
|