|
Post by gtziaf on Aug 8, 2014 19:45:42 GMT 2
Οι εργασίες στη Βέτα προχώρησαν, οπότε έχω κάτι νέο να σας δείξω... Αρχικά προστέθηκε το πίσω ψυγείο από τα PE της στούντιο, μιας και θα φαίνεται μετά το άνοιγμα της σχετικής γρίλιας στο αμάξωμα. Το φουρφούρι είναι από gto. Κάποιες επιπλέον καλωδιώσεις, συμπλήρωσαν το πίσω τμήμα του σασί. Αυτό που αποκαλεί η Revell κινητήρα είναι 4 κομμάτια. Για να δείχνει λίγο καλύτερος ξεκίνησα και πρόσθεσα σωληνώσεις, καλωδιώσεις και μετά από κατάλληλο βάψιμο... φτάσαμε σε ένα αποτέλεσμα... Μετά τον κινητήρα, όλα ήταν έτοιμα για να στηθεί το κόκπιτ του αυτοκινήτου. Ένα κουτί ηλεκτρονικών και ένα κουτί στο πλαϊνό ρολ μπαρ, με την αστερόεσσα βεβαίως-βεβαίως - τι american GB θα κάναμε χωρίς αυτή - ήταν μερικές από τις έξτρα προσθήκες. Τα παραπάνω κολλήθηκαν στο εσωτερικό, μαζί με τα πλαϊνά κέιτζ, τα μαξιλαράκια τους, τον λεβιέ, μια αντιολισθητική, κάποια ριβετς και φυσικά καλωδίωση... Καλύτερα θα τα δείτε όμως(να μην σας πρήζω κιόλας με πολυλογίες καλοκαιριάτικα), στις φώτο που ακολουθούν... Ελπίζω να σας αρέσει... Χαιρετισμούς : :
|
|
|
Post by alex78 on Aug 9, 2014 22:21:07 GMT 2
Γιώργο τρομερή δουλειά και ας το πηγαίνεις στο ''ρελαντί'' λόγω θέρους ;D, καλή συνέχεια φίλε! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 11, 2014 10:59:47 GMT 2
Αλεξ, να είσαι καλά φίλε... Βασικά το πηγαίνω στο ρελαντί γιατί αφενός ξέχασα ένα-δύο υλικά, απαραίτητα, για την ολοκλήρωση του και αφετέρου γιατί ούτως η αλλιώς θα ολοκληρωθεί όταν επιστρέψω Χρυσούπολη. Δυστυχώς είναι αδύνατό να το μεταφέρω με ανοικτές πόρτες και την αεροτομή μαζί με ένα κάρο πράγματα από την μίνι μετακόμιση, χωρίς να πάθει ζημιά. Τέλος, μου το ζήτησε και ο Νάσος και ξέρεις δεν χαλάω χατίρια : :
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 11, 2014 11:09:28 GMT 2
Έγινε μια μικρή τροποποίηση στα αρχικά σχέδια. Πιο συγκεκριμένα θα φτιαχτεί το αυτοκίνητο που συμμετείχε στις 24 ώρες του Le Mans, το 2005 και όχι το 06. Ο λόγος οι ζάντες που δίνει η Revell και η διαμόρφωση του αυτοκινήτου που αναπαριστά το κιτ, ταιριάζει καλύτερα στον αγώνα του 2005. Είχα κάτι ζάντες για το 06, αλλά αποφάσισα να μην προβώ σε άλλες μετατροπές και να κάνω άλλο ένα κιτ για το GB... Κατά τα άλλα όλα είναι ίδια με τους οδηγούς να παραμένουν των Oliver Gavin - Olivier Beretta και Jan Magnussen, με το No64, και το αποτέλεσμα είναι 5ο γενικής! και 1ο στη GT1... : : : :
|
|
|
Post by nektarios on Aug 11, 2014 11:13:08 GMT 2
Πάντως καλά που διευκρίνισες το τι σημαίνει "ρελαντί" για σένα, γιατί εγώ, με τα απανωτά updates και την εξαιρετικά λεπτομερειακή δουλειά που βλέπω, είχα αρχίσει να αμφιβάλλω για το αν γνωρίζω σωστά την έννοια του όρου "ρελαντί"... ;D Ο κινητήρας είναι πραγματικά μεταμορφωμένος, : : : : : : οι υπόλοιπες λεπτομέρειες πολύ σπέσιαλ, εμένα ωστόσο μου άρεσαν κυρίως τα... δεσίματα των καλωδίων πάνω στο σασί και στα υπόλοιπα εξαρτήματα (και πιο πολύ απ' όλα η στήριξη του καλωδίου πάνω στην αντιπυρική!)... Καλή συνέχεια! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 12, 2014 9:26:18 GMT 2
Νεκ, ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Γενικά δεν ήμουν εξοικειωμένος με την διάταξη της κορβέτας! και είμαι χαρούμενος που αρχίζει να μοιάζει με κιτ. Θα δούμε τι θα καταφέρουμε στο τέλος, αλλά έχει λίγα κομμάτια, εγώ για να λέμε την αλήθεια, δεν κάνω τίποτα το ιδιαίτερο πάνω της, οπότε έτσι βγαίνει η ...ετυμολογία του ρελαντί ;D Να είσαι καλά : :
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 22, 2014 18:48:30 GMT 2
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Aug 22, 2014 19:01:19 GMT 2
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 23, 2014 11:04:57 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Aug 23, 2014 15:03:04 GMT 2
Α, Γιώργο πάρα πολύ όμορφο βγήκε φίλε!! : : : : Καλά τελειώματα.... Το ξέρω το έχουμε ξανασυζητήσει το θέμα, ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω πουθενά ....ο λόγος για το ''φλοκοσπρέυ'' φυσικά, αν δεν βαριέσαι..... ;D : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Aug 24, 2014 23:39:56 GMT 2
Ρε φίλε τι να λέμε τώρα..ότι και να πιάσεις το κάνεις μαγικό...
:respect:
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Aug 25, 2014 11:36:38 GMT 2
Εξαιρετικος καλοκαιρινος εισαι, αλλα εχω μια απορεια: αυτο το ρακορ που καταληγει σε συνδεση δυο καλωδιων ηλεκτρονικων πως το σκεφτηκες παιχταρα μου?!?! :respect: :respect:
|
|
|
Post by nektarios on Aug 28, 2014 13:35:36 GMT 2
Εξαιρετικό!!! : : : : : : : : : :
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 29, 2014 9:07:37 GMT 2
Παίδες ευχαριστώ για τα σχόλια και τα καλά λόγια. Χαίρομαι που σας άρεσε. Δημήτρη, έκλεψα την ιδέα από ένα τύπο στο AF, μόνο που δεν είχα PE λογότυπο της Motorola (χορηγός της Vette στο Le Mans), που μάλλον δίνει το βελτιωτικό πακέτο της SMS. Να είστε καλά... : :
|
|
|
Post by gtziaf on Aug 29, 2014 9:20:03 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Aug 29, 2014 16:48:06 GMT 2
Αυτό ακριβώς έψαχνα φίλε, σ'ευχαριστώ πολύ! : :
|
|