|
Post by m@ster k@frer on Jul 15, 2014 19:27:19 GMT 2
Απ'ότι βλέπω... Ζαρτιέρες τα νεύρα σου καρντάσι.... ;P
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 15, 2014 19:29:21 GMT 2
|
|
|
Post by alex78 on Jul 16, 2014 18:06:39 GMT 2
Τα χαλαροκαλοκαιρινά σου project μου αρέσουν Γιώργο, πάντα έχουν πολύ ''ψωμί''..... Πολύ καλές προσθήκες με τη μερίδα του λέοντος βέβαια στον διαχύτη!! Να σε ρωτήσω, για το αμάξωμα ποιό κίτρινο ετοιμάζεις? : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 17, 2014 13:16:06 GMT 2
Άλεξ ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια... Θα σας έχω κι άλλα χαλαροκαλοκαιρινά, σύντομα Να σε ρωτήσω, για το αμάξωμα ποιό κίτρινο ετοιμάζεις? Θα πάω στη λύση της Zero, ελπίζοντας να είναι σωστό γιατί δεν έχω πάρει μαζί μου πολλά χρώματα και εργαλεία. Μόνο τα βασικά ώστε να χωράμε σε ένα μικρό τραπεζάκι, που εκτελεί χρέη, πάγκου εργασίας. Να είσαι καλά : :
|
|
|
Post by nasosampa on Jul 18, 2014 15:43:57 GMT 2
Ω ρε κέφια και όρεξη ο ’ντμιν... Πολύ όμορφη επιλογή θέματος και πολλά υποσχόμενη αρχή βλέπουν τα ματάκια μου, αν και "εκτός" θεματολογίας σου Γιώργο ανέβαζε λίγο πιο χαλαρά τις εργασίες-χειρουργεία που κάνεις, γιατί βλέπω να ξενερώνω και να μην πιάνω ποτέ τα άμοιρα Σιμιλ'ρ ;D Καλή συνέχεια στο θηρίο
|
|
|
Post by nektarios on Jul 19, 2014 21:35:39 GMT 2
Κι εγώ που νόμιζα οτι επειδή δίνει ανοιγόμενες πόρτες θα ήταν ένα απλό και εύκολο κιτ... Η αλήθεια βέβαια είναι οτι για σένα κανένα κιτ δεν είναι απλό... ;D Ο διαχύτης είναι πραγματικά πολύ πετυχημένος! : : : : όχι βέβαια οτι και τα υπόλοιπα υστερούν... Αναμένω με ενδιαφέρον τη συνέχεια! : : Υ.Γ.: Για τα μαξιλαράκια του roll cage, μου πέρασε απ' το μυαλό και η ιδέα του βαμμένου λευκοπλάστ... Πώς σου φαίνεται; [Το λέω κυρίως γιατί σύντομα θα χρειαστεί να φτιάξω μαξιλαράκια για ένα δικό μου πρότζεκτ... ]
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 22, 2014 20:48:03 GMT 2
Νάσο και Νεκτάριε ευχαριστώ για το σχόλιο. Έχει γίνει κάποια πρόοδος, αλλά θα ανέβει εν καιρό. αν και "εκτός" θεματολογίας σου Και ελέγα γιατί δεν έδινε πουθενα κανα αλογάκι η Revell ;D ;D Πάντως είναι Le Mans, οπότε δεν νιώθω και τόσο άβολα Κι εγώ που νόμιζα οτι επειδή δίνει ανοιγόμενες πόρτες θα ήταν ένα απλό και εύκολο κιτ... Μπα, όταν δίνουν ανοιγμένες πόρτες κάτι κακό θέλουν να κρύψουν. Γενικά δεν είναι καλό κιτ Νεκ. Πολύ μέτριο... Υ.Γ.: Για τα μαξιλαράκια του roll cage, μου πέρασε απ' το μυαλό και η ιδέα του βαμμένου λευκοπλάστ... Πώς σου φαίνεται; [Το λέω κυρίως γιατί σύντομα θα χρειαστεί να φτιάξω μαξιλαράκια για ένα δικό μου πρότζεκτ... ] Δεν είναι κακή ιδέα, αλλά εδώ δεν ταιριάζει το συγκεκριμένο υλικό, στις φώτο αναφοράς. Θα χρησιμοποιηθούν μήκη πλαστικού βαμμένα με το βινύλιο της valejo...
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 23, 2014 19:18:16 GMT 2
Η Βέτα, κατά κόσμο σέξι-αρ, έχει πάρει για τα καλά θέση στον νομαδικό πάγκο μας όπου έγιναν κάποιες εργασίες, ικανές να στοιχειοθετήσουν ένα update... Αρχικά καθαρίστηκαν τα κομμάτια και τοποθετήθηκαν στη νέα μου ροζουλί (αφού η σύζυγός έχει γεμίσει το σπίτι με ροζ τραπεζομάντιλα, σεντόνια κλπ, είπα να είμαι συμβατός , οπότε η προμήθεια από τον Γιάννη -ευχαριστώ φίλε- ήταν πολύ ευπρόσδεκτη, ιδίως από την κυρά που ενθουσιάστηκε ;D) βάση. Έγιναν τα βασικά βαψίματα, κολλήθηκαν κάποιες πρώτες μικρολεπτομέρειες και τα ψυγεία από το σετ της studio27. Και επειδή το καλοκαίρι προσφέρετε για χαλαρές κατασκευές, είπα να τα καρμπουνιάσω τα πράγματα... Έγιναν λοιπόν οι σχετικές μάσκες για το εσωτερικό, το πάτωμα, τις αεροτομές, τον χώρο του κινητήρα κ.α. Με καπάκι από γιαούρτι (εκτός από τα ροζ ντεκόρ, μας έχουν βάλει και σε δίαιτα : : ;D), αναπαραστάθηκαν μια αντιπυρική στο πίσω τμήμα του κόκπιτ. Στη συνέχεια κολλήθηκαν τα πρώτα καρμπόν... Τέλος, σειρά είχε το πάτωμα και το σπλιτερ. Ο διάχυτης έγινε κάρμπον με την τεχνική του καλσόν. Αυτά για τώρα, ελπίζω να σας αρέσει και να περνάτε καλά... : :
|
|
|
Post by alex78 on Jul 24, 2014 14:03:31 GMT 2
Πολύ ωραία προχωράει Γιώργο. Το ντύσιμο με τα carbon πραγματικά εντυπωσιακό. Καλή συνέχεια φίλε. : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 24, 2014 22:39:15 GMT 2
Ευχαριστώ Άλεξ. Να είσαι καλά και που είσαι. Πιείτε κι ένα φρέντο για πάρτι μου μεθαύριο. : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jul 26, 2014 20:17:45 GMT 2
Γιώργο πολύ όμορφη η Αμερικάνα! Η τεχνική για το carbon πολύ χρήσιμη φίλε! : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 28, 2014 8:25:27 GMT 2
Να είσαι καλά Αλέξανδρε. Ευχαριστώ : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 29, 2014 20:02:24 GMT 2
|
|
|
Post by nektarios on Jul 30, 2014 7:24:27 GMT 2
Οι εξελίξεις είναι πραγματικά καταιγιστικές! Πριν προλάβω να σχολιάσω ένα update [δεν είμαι και πολύ γρήγορος, είναι η αλήθεια...] έρχεται το επόμενο! : : Το αποτέλεσμα είναι αναμενόμενα προσεγμένο και εντυπωσιακό, με highlight φυσικά τα άψογα σχεδιασμένα και τοποθετημένα carbon! : : : : : : Εύχομαι καλή συνέχεια! : : Όσο για την ερώτησή σου, σε ό,τι τουλάχιστον αφορά εμένα, υπάρχει μια σχετική πρόοδος στη συμμετοχή του GB, αλλά επειδή οι μέχρι τώρα εργασίες δεν παρουσιάζουν κάποιο μοντελιστικό ενδιαφέρον, το πρώτο update θα αργήσει λιγάκι...
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jul 30, 2014 16:43:01 GMT 2
Πεντακάθαρος και αψεγάδιστος όπως πάντα φίλε! : : : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 30, 2014 17:53:07 GMT 2
Νεκτάριε και Αλέξανδρε σας ευχαριστώ. Να είστε καλά παίδες. Νεκ δεν είναι ανάγκη να είναι τριπλό πόνημα για μα βγει update. Καλοκαίρι είναι... Λίγα-λίγα είναι πιο καλά και βοηθάει και στο παρεϊστικο του πράγματος. : : : :
|
|