|
Post by AlexAmarandos on May 29, 2015 16:09:59 GMT 2
Νεκτάρια φοβερή δουλειά όπως μας έχεις συνηθίσει άλλωστε!
Τα καψίματα στις εξατμήσεις είναι όλα τα λευτά φίλε!
Καλά τελειώματα!
|
|
|
Post by nektarios on May 30, 2015 14:14:40 GMT 2
Φίλε Αλέξανδρε, σε ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι που σου άρεσαν!
|
|
|
Post by alex78 on May 30, 2015 21:48:09 GMT 2
Πολύ όμορφο βγαίνει Νεκτάριε, οι εξατμίσεις πραγματικά εντυπωσιακές!! Παρατηρώ να καινοτομείς τελευταία (weathering, 2Κ κλπ) και αυτό είναι πολύ ενυαρρυντικό και πρός όφελος όλων μας φίλε μου!
|
|
|
Post by nektarios on May 31, 2015 0:49:52 GMT 2
Ασε, φίλε, με έχετε καταστρέψει! Τα 3 τελευταία χρόνια η τεχνοτροπία μου έχει αλλάξει δραματικά! Ένα θα σου πω, στο επόμενο update θα δεις και βάψιμο περιγραμμάτων παραθύρων μετά το βερνίκι!!! Ευχαριστώ για το θετικό σχόλιο!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jun 2, 2015 18:16:49 GMT 2
Νεκ πολύ ωραίο βγάινει!!! Καλα τελειώματα!!! Μια χαρα και οι εξατμίσεις κ οι βάσεις τους...
|
|
|
Post by nektarios on Jun 3, 2015 7:34:47 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ, φίλε Γιώργο! Η ολοκλήρωση του μοντέλου είναι πλέον πολύ κοντά!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 3, 2015 8:07:32 GMT 2
Άντε Νεκ και του χρόνου στο LM GB... Πολύ όμορφο (θα) βγει
|
|
|
Post by nektarios on Jun 3, 2015 20:20:05 GMT 2
Αν τυχόν το αποφασίσω για L.M. G.B., το μόνο σίγουρο είναι οτι θα προτιμήσω κάτι πολύ λιγότερο περίπλοκο από αυτό της περσινής μου απόπειρας... Κάτι σε F40 LM για παράδειγμα, σε "έκδοση" ΟΟΒ φυσικά... Το επόμενο update φαντάζομαι οτι θα είναι το αγαπημένο σου, αφού θα δεις τους κόπους σου πολλών ετών να επιβραβεύονται (= βάψιμο περιγραμμάτων παραθύρων μετά το βάψιμο και το βερνίκωμα του σκάφους).
|
|
|
Post by nektarios on Jun 16, 2015 7:38:18 GMT 2
Φίλοι μου, Χαίρετε! Μαζί με την ολοκλήρωση του L.M. G.B., ήρθε (εντελώς τυχαία…) και η ολοκλήρωση του φορτηγού μου, του οποίου η κατασκευή είχε ξεκινήσει στο πλαίσιο του περσινού L.M. G.B.! Οι τελευταίες εργασίες κατασκευής ήταν το ξεμασκάρισμα των παραθύρων της καμπίνας και το βάψιμο των περιγραμμάτων τους (που για πρώτη φορά έγινε μετά το βάψιμο και το βερνίκωμα του υπόλοιπου σκάφους). Και ακολούθησε η τελική συναρμολόγηση, αρχίζοντας από το εσωτερικό της καμπίνας. Εδώ υπήρξαν αρκετές δυσκολίες, καθώς οι ανοχές μεταξύ των διάφορων πρόσθετων εξαρτημάτων (roll cage, bucket καθισμάτων κ.λπ.) και των ήδη υπαρχόντων ήταν σε μερικές περιπτώσεις… τουλάχιστον μηδενικές. Στη συνέχεια έγινε η τοποθέτηση των διάφορων περιμετρικών εξαρτημάτων της καμπίνας (μάσκας, καθρεπτών, κλιματιστικού, τενόρων, κ.λπ.), που έγινε χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις. Και τέλος έγινε η τοποθέτηση των παρελκόμενων του σκάφους (προφυλακτήρων, πίσω φώτων, "λαμαρίνας" επάνω από το κεντρικό μέρος του σασί, εξατμίσεων και του ικριώματος στήριξής τους). Το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό: Ευχαριστώ πολύ όλους για τον χρόνο, την προσοχή και τα σχόλιά σας! Καλό Καλοκαίρι!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jul 9, 2015 10:32:01 GMT 2
Πολύ όμορφο Νεκ!!! Καλά τελειώματα!!!!!!!!
|
|
|
Post by nektarios on Jul 10, 2015 13:25:18 GMT 2
Ευχαριστώ πολύ, φίλε Γιώργο! Νά' σαι καλά!
|
|