|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 11, 2012 18:47:24 GMT 2
|
|
|
Post by nasosampa on Dec 11, 2012 19:01:31 GMT 2
Χρηστάρα άστα αυτά, έλα εμφάνισε το κουτί του!! Die cast είναι έτσι... Burago, Autoart.. κάτι τέτοιο. ;D ;D ;D ;D Απίστευτη δουλειά και σε ανώτερα. : : : : : :
|
|
|
Post by rous74 on Dec 11, 2012 19:02:37 GMT 2
Xρήστο καλησπέρα,
Το Honda βγήκε πανέμορφο φίλε, συγχαρητήρια !
Εξαιρετικό φινίρισμα και προσοχή στη λεπτομέρεια τα δυνατά ατού !!
’ξιζε που έφτασες την κατασκευή μέχρι το φινάλε !
ΥΓ. για το σήμα μη σκάς, έχω metal sticker σήματα της honda όταν βρεθούμε θα στο δώσω για να μη λείπει τίποτα απο αυτή την υπέροχη κατασκευή !!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 11, 2012 19:22:58 GMT 2
Χρηστάρα είσαι καλλιτέχνης (και μάλιστα επίμονος, αφού αντιπαρήλθες όλες τις δυσκολίες και το ολοκλήρωσες άψογα)... Εγώ δεν θα σου δώσω αλλά συγχαρητήρια για το μοντέλο αλλά θα επικεντρωθώ, σε κάτι που αναφέρεις και στο wip... Τα εύσημα μου πάνε στο ότι κατάφερες και συγκράτησες τον ενθουσιασμό σου και δεν βιάστηκες να το τελειώσεις, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο ακόμη και για μεγαλύτερους σε ηλικία και άρα λιγότερο ενθουσιώδεις μοντελιστές. Πολλά μπράβο λοιπόν : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 11, 2012 19:46:13 GMT 2
Χρηστάρα άστα αυτά, έλα εμφάνισε το κουτί του!! Die cast είναι έτσι... Burago, Autoart.. κάτι τέτοιο. ;D ;D ;D ;D Απίστευτη δουλειά και σε ανώτερα. Χαχαχαχα με καταλαβες ατιμε!! ;D ;D Νασο σ'ευχαριστω πολυ!! ...αν και υπερβαλουμε ολιγον τι Xρήστο καλησπέρα, Το Honda βγήκε πανέμορφο φίλε, συγχαρητήρια ! Εξαιρετικό φινίρισμα και προσοχή στη λεπτομέρεια τα δυνατά ατού !! ’ξιζε που έφτασες την κατασκευή μέχρι το φινάλε ! ΥΓ. για το σήμα μη σκάς, έχω metal sticker σήματα της honda όταν βρεθούμε θα στο δώσω για να μη λείπει τίποτα απο αυτή την υπέροχη κατασκευή !! Ανδρεα σ'ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!! Ευχαριστω και για την προσφορα του σηματος Χρηστάρα είσαι καλλιτέχνης (και μάλιστα επίμονος, αφού αντιπαρήλθες όλες τις δυσκολίες και το ολοκλήρωσες άψογα)... Εγώ δεν θα σου δώσω αλλά συγχαρητήρια για το μοντέλο αλλά θα επικεντρωθώ, σε κάτι που αναφέρεις και στο wip... Τα εύσημα μου πάνε στο ότι κατάφερες και συγκράτησες τον ενθουσιασμό σου και δεν βιάστηκες να το τελειώσεις, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο ακόμη και για μεγαλύτερους σε ηλικία και άρα λιγότερο ενθουσιώδεις μοντελιστές. Πολλά μπράβο λοιπόν Γιωργο σ'ευχαριστω πολυ!! Τωρα ακολουθησα μια ακομα απο τις συμβουλες σου ;D
|
|
|
Post by alex78 on Dec 11, 2012 20:15:21 GMT 2
Χρήστο αριστούργημα βγήκε φίλε, δουλεμμένο και στην παραμικρή λεπτομέρεια........ Δεν μας το φέρνεις και το Σάββατο να το χαλβαδιάσουμε απο κοντά?? Εξάλλου ποιός περιμένει μέχρι τον προσεχή Οκτώβρη........ ;D Αλέξης
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 11, 2012 20:54:38 GMT 2
Χρήστο αριστούργημα βγήκε φίλε, δουλεμμένο και στην παραμικρή λεπτομέρεια........ Δεν μας το φέρνεις και το Σάββατο να το χαλβαδιάσουμε απο κοντά?? Εξάλλου ποιός περιμένει μέχρι τον προσεχή Οκτώβρη........ ;D Αλέξης Αλεξη σ'ευχαριστω πολυ!! Δυστυχως δεν θα μπορεσω να το φερω...αν θα μεταφερθει, αυτο θα ειναι για την εκθεση του χρονου. Δεν θελω να τα πηγαινοφερνω, πλεον, τα μοντελα ρισκαροντας διαφορες καταστασεις
|
|
|
Post by alex78 on Dec 11, 2012 21:04:09 GMT 2
Φίλε νόμιζα ότι το είχες Αθήνα, αφού είναι έτσι εννοείται και δεν χρειάζεται να πάρεις τέτοια ρίσκα....... : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 11, 2012 21:48:56 GMT 2
Φίλε νόμιζα ότι το είχες Αθήνα, αφού είναι έτσι εννοείται και δεν χρειάζεται να πάρεις τέτοια ρίσκα....... Αλεξη ειμαι "φορητος" ;D ;D Ξεκινησε Αθηνα αλλα τελειωσε στη Λαρισα
|
|
|
Post by manos13 on Dec 11, 2012 22:24:07 GMT 2
Μπραβο Χρηστο.Ωραιο γυαλισμα.
|
|
|
Post by jvolume on Dec 12, 2012 12:44:24 GMT 2
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ τι λες τώρα!!!!!!!!!!!!! Απλά τρομερό!!! Η υπομονή σου απέδωσε καρπούς.Τρομερή δουλειά. Συγχαρητήρια. Τέτοιο κορυφαίο φινίρισμα φίλε μου δεν έχω δει ούτε σε πολύ εμπειρότερους μοντελιστές από εσένα. : : : : : : : : : : : : Βραβείων συνέχεια προβλέπεται........................... καλημέρα Γιάννης
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Dec 12, 2012 12:57:04 GMT 2
Χρηστάρα απίστευτο το Honda φίλε! Παργματικά άξιο πολλών συγχαρητιρίων!!! Επόμενος σταθμός RWB : : : : : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 12, 2012 13:38:33 GMT 2
Μπραβο Χρηστο.Ωραιο γυαλισμα. Μανο σ'ευχαριστω πολυ!! πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ τι λες τώρα!!!!!!!!!!!!! Απλά τρομερό!!! Η υπομονή σου απέδωσε καρπούς.Τρομερή δουλειά. Συγχαρητήρια. Τέτοιο κορυφαίο φινίρισμα φίλε μου δεν έχω δει ούτε σε πολύ εμπειρότερους μοντελιστές από εσένα. Βραβείων συνέχεια προβλέπεται........................... καλημέρα Γιάννης Γιαννη χαιρομαι πολυ που σου αρεσε!! Σ'ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!! Η αληθεια ειναι οτι το χαρηκα και εγω που βγηκε ωραιο γιατι απο το Impreza και μετα δεν ειμουν ευχαριστημενος με τα μοντελα μου.. Χρηστάρα απίστευτο το Honda φίλε! Παργματικά άξιο πολλών συγχαρητιρίων!!! Επόμενος σταθμός RWB Αλεξανδρε σ'ευχαριστω πολυ!!! Η RWB ειναι ενα "θεμα" απο μονο του που θελει συσκεψη
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 12, 2012 16:35:23 GMT 2
Δυναμη το NSX Χρηστο πολυ ομορφο! Η μονη διαφωνια μου ειναι τα wash στις γραμμωσεις, νομιζω οτι παραβγηκαν μαυρα και σε ορισμενα σημεια λιγο χοντρα, αλλα κατα τα λοιπα σουπερ η κατασκευη. Καλη συνεχεια στα επομενα : :
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Dec 14, 2012 20:39:50 GMT 2
Είναι πανέμορφο Μπράβο Χρηστάρα!!! Απόστολος : :
|
|