|
Post by Sakis on Jun 23, 2012 17:35:42 GMT 2
|
|
|
Post by rous74 on Jun 23, 2012 18:08:54 GMT 2
Θάνο καλησπέρα,
Πολύ όμορφη η mercedes...Eίναι μήπως αυτή που είχες φέρει στην ipms πέρυσι? Μ' αρέσει το μάτ βερνίκι στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο...Όσο για το φόντο...συγχωρεμένος είσαι !!! Εύχομαι να βγάλει σύντομα η revell και τη σειρά DTM 2012 για να γίνει η επιθυμία σου πράξη !!!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 23, 2012 18:08:55 GMT 2
Σα να αγριεψε με το ματαρισμα ή μου φαινεται Κουκλα Θανο!! ....κ ναι ειμαι σ'αυτους που την εχουν δει απο κοντα, απο πολυ κοντα ;D
|
|
|
Post by nektarios on Jun 23, 2012 19:09:32 GMT 2
Παραφράζοντας το σχόλιο του Χρήστου, η Mercedes έχει μια "άγρια ομορφιά" ;D και είναι εξαιρετική! : : : : : : Επίσης, φαίνεται οτι από παλιά είχες μια αδυναμία στις παράξενες και δύσκολες χαλκομανίες... Τέλος, νομίζω οτι το σχόλιό σου για το carbon είναι μόνο εν μέρει σωστό: μπορεί να μην έχεις προσθέσει εσύ λεπτομέρειες carbon, ωστόσο η αεροτομή νομίζω οτι είναι "μανίσια" carbon!... ;D : :
|
|
|
Post by Sakis on Jun 23, 2012 21:42:23 GMT 2
Τhanks παίδες να 'στε καλά! Ανδρέα ναι είναι αυτή που είχε κατέβει στην IPMS το 2011.Τα DTM του 2012 είναι ακόμα πιό άγρια και ευελπιστώ να βγουν από τη Revell για να τα αποκτήσω! Χρηστάρα όντως έχει κακιώσει με το ματάρισμα.Απορώ πάντως πως μου είχε ξεφύγει και την είχα εδώ και σχεδόν δύο χρόνια γυαλιστερή... Νεκτάριε ξέρεις ότι όπως και ο Χρηστάκης έχω αδυναμία στα αγωνιστικά!Επίσης μάθε ότι το μανίσιο carbon δε μου κάνει,αν δε βάλω κι εγώ κανένα τετραγωνικό μέτρο στο μοντέλο δεν ησυχάζω! ;D ;D Και για να σε φτιάξω λιγάκι,μόλις τελειώσει η Mercedes και ένα project που έχω συνεννοηθεί με το Τζιαφά το πρόγραμμα έχει επιλογή ανάμεσα από δύο Honda.... Όχι μη με πιέζεις,δε σου λέω! ;D
|
|
|
Post by rawshooter on Jun 23, 2012 23:57:05 GMT 2
Πολύ ωραία!!!!! : : : : Το matt πράγματι την "αγρίεψε" πολύ
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Jun 24, 2012 2:56:27 GMT 2
Θανο πολυ ομορφη η Γερμανιδα! Το ματαρισμα κορυφαιο. : : Μηπως θα μπορουσες να μας πεις δυο λογια, πως το εκανες, χωρις τριψιμο? να μαθαινουμε και εμεις οι νεοι οδηγοι!
|
|
|
Post by Sakis on Jun 24, 2012 3:41:35 GMT 2
Thanks Παναγιώτη!Έτσι,γουστάρουμε αγριάδες! ;D Κώστα σ'ευχαριστώ για το χρόνο σου και χαίρομαι που σου άρεσε! Όπως είπα και στην αρχή το αυτοκίνητο ήταν gloss και έγινε ματ δύο χρόνια αργότερα.Δεν το αποσυναρμολόγησα ούτε το μάσκαρα.Το μόνο που έκανα ήταν να πάρω ένα τετράγωνο χαρτάκι post it και να κόψω τη μία γωνία του με κυκλικό σχήμα.Έτσι είχα μία ορθή και μία καμπύλη γωνία.Στο ένα χέρι ο αερογράφος και στο άλλο το χαρτάκι!Έβαφα επί τόπου στο μοντέλο χρησιμοποιώντας το χαρτί για να κρύβω τα σημεία που δεν ήθελα να γίνουν matt (τζάμια,φανάρια).Η διαδικασία έμοιαζε με αυτή που σίγουρα έχεις δει όπου ψεκάζουν τα stencils για να κάνουν σχέδια.Έτσι απέφυγα την πιθανότητα να πάθω καμιά στραβή πιάνοντας το μοντέλο και κάνοντας δαχτυλιές. Ένα απαλό χέρι πέρασα με μέτρια πίεση και στενή δέσμη ίσα ίσα να mattάρει και έπειτα προχωρούσα.Σιγά σιγά και χωρίς να καλύπτω μεγάλη επιφάνεια,τοπικά δηλαδή. Ούτε τριψίματα ούτε μαγικά!Προτείνω σε όσους θέλουν να κάνουν ματ αυτοκίνητο να περάσουν το βερνίκι στο τέλος και αφού έχουν ολοκληρώσει τη συναρμολόγηση.Τουλάχιστον έτσι βολεύει εμένα και ελαχιστοποιεί πιστεύω τον κίνδυνο να το λερώσεις με δαχτυλιές,κόλλες ή οτιδήποτε άλλο. Ελπίζω να βοήθησα!
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 24, 2012 6:49:15 GMT 2
Θάνο, η τεχνική σου για το ματάρισμα πολύ καλή... Για τη μερσέντα τι να πούμε; Άψογη, αν κι από κοντά έχω δει τη γυαλιστερή της έκδοση , οπότε αναμένω να τη δω και στη ματ εκδοχή της. Άντε τώρα που πήρες φόρα, ανέβασε και τα υπόλοιπα : :
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jun 24, 2012 7:03:42 GMT 2
Θανο πραγματικα πολυ ομορφη η μερσεντες !!!
Ευγε!!!
|
|
|
Post by nektarios on Jun 25, 2012 12:20:42 GMT 2
Όχι μη με πιέζεις,δε σου λέω! Τουλάχιστον το πρώτο γράμμα; ;D
|
|
|
Post by Sakis on Jun 25, 2012 14:16:21 GMT 2
Παναγιώτη σ'ευχαριστώ πολύ,να 'σαι καλά!
Άντε επειδή σε πάω.Θα είναι ή Honda RΑ 272 στην 1/20 ή Τakata NSX Super GT 2005 στην 1/24. Αλήθεια ποιό θα πρότεινες εσύ;
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Jun 25, 2012 18:00:19 GMT 2
Yesssssssss!!!!!! Αψογη από κάθε άποψη. : : : : : : Και το ματ δεν επηρέασε την κριτική μου. ;D ;D ;D Από τις καλύτερες δουλειές του Forum so far. Σκέψου ότι και ο γκρινιάρης σκ@τόγερος δεν βρήκε ψεγάδι. Πολλά μπράβο Θάνε μας Παναγιώτη σ'ευχαριστώ πολύ,να 'σαι καλά! Άντε επειδή σε πάω.Θα είναι ή Honda RΑ 272 στην 1/20 ή Τakata NSX Super GT 2005 στην 1/24. Αλήθεια ποιό θα πρότεινες εσύ; Honda RΑ 272 βεβαίως βεβαίως για να κάνει παρέα στην 273. Σταύρος
|
|
|
Post by nektarios on Jun 26, 2012 8:50:16 GMT 2
Φίλε Θάνο, εγώ ψηφίζω NSX δαγκωτό, για τους εξής λόγους: 1) Είναι στην αγαπημένη σου κατηγορία (αγωνιστικά πίστας). 2) Έχει άφθονα carbon (+μανίσιο μεταλλικό πάτωμα, στο οποίο μπορείς να "ζωγραφίσεις")! 3) Εμένα θα με βολέψει αφάνταστα, γιατί θα αποφύγω τη σύγκριση με το δικό μου RΑ-272... 4) Ίσως με κάνει να ζηλέψω (με την καλή την έννοια...) και να ασχοληθώ κι εγώ με ένα αγωνιστικό NSX που βρίσκεται καταχωνιασμένο σε κάποιο ντουλάιπι... Το μόνο σίγουρο είναι οτι, με όποιο και να ασχοληθείς, το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό!!! : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jun 26, 2012 10:53:14 GMT 2
Θανο δαγκωτο NSX γιατι θα ειναι το καλοκαιρινο μου project! Pair Build??!!
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jun 26, 2012 11:03:19 GMT 2
Πανέμορφη!!!!!!! Μπράβο!!!!!!!!!!
Αν ρίξεις βερνίκι γυαλιστερο στα τζάμια έχεις θέμα?
|
|