|
Post by m@ster k@frer on Jun 26, 2012 11:09:07 GMT 2
Πανέμορφη!!!!!!! Μπράβο!!!!!!!!!! Αν ρίξεις βερνίκι γυαλιστερο στα τζάμια έχεις θέμα? Καλησπέρα Γιώργο, γενικώς καλό θα ήταν να αποφύγεις να ρίξεις οτιδήποτε στα τζάμια... Μπορεί και να μην έχεις θέμα θολώματος αλλά και πάλι θα διαθλούν διαφορετικά το φώς και δεν θα βλέπεις καλά απο μέσα.... Προσωπικά θα πρότεινα να μην ψεκάσεις κάτι στα τζάμια. Και μια που απαντάω στον Γιώργο ας σε κάνω κι εσένα ένα σχόλιο Θάνε ;D (στο δικό σου θέμα ). Νομίζω πως την προτιμούσα γυαλισμένη, αλλά θα σε πώ στα σίγουρα όταν τη δώ απο κοντά... Αγάπιος
|
|
georgenc
GP3 Driver
Γιώργος
|
Post by georgenc on Jun 26, 2012 11:23:24 GMT 2
Αγάπιε, Ευχαριστώ!!
|
|
|
Post by Sakis on Jun 26, 2012 11:56:46 GMT 2
Monsieur Stavros με κακομαθαίνετε με τα σχόλιά σας!Υπάρχουν κατασκευές κατά πολύ ανώτερες εδώ μέσα,παρ'ολα αυτά με τιμάτε ιδιαιτέρως και σας ευχαριστώ πολύ! Νεκτάριε μη μου μιλάς για carbon γιατί με πιάνουν τα ψυχολογικά μου! : : : : : : Χρηστάρα όποιο και να πιάσω θα ξεκινήσει τέλη Οκτωβρίου οπότε σίγουρα δε θα σε προλάβω για καλοκαιρινό pair build... Αν και για κάποιο λόγο γέρνω προς την RA 272.Την έχω χρόνια να κάθεται στο ράφι και πραγματικά ψήνομαι πολύ να την φτιάξω... Είναι μία θεματολογία που πάντα μου άρεσε πολύ αλλά δεν ασχολήθηκα ποτέ. Γιώργο thanks a lot!Ο master μοντελιστής Αγάπιος βγήκε από τ'αυγό του και τώρα απαντάει σε τεχνικά ζητήματα.... Πέρα από την πλάκα όμως έχει απόλυτο δίκιο σε αυτά που λέει. Μου κάνεις τεράστια τιμή να ασχοληθείς μαζί μου! ;D ;D ;D Όπως και να την ήθελες εσύ ή εγώ η φωτό δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για προτιμήσεις. ΥΓ Για να την δεις από κοντά πρέπει πρώτα να έρθεις......Χαμένε.....
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 26, 2012 16:55:51 GMT 2
Θάνο φτιάξε το RΑ-272... Αν μετά τη mercedes πας για το NSX, θα καταλήξεις να βάζεις κάρμπον στις φετες σου, στο πρωινό ;D Το hondaki είναι μια χαρά κιτ, νοσταλγικό και σχετικά απλό. Εχω και το απαραίτητο αυθεντικό χρώμα της zero για το συγκεκριμένο, οπότε το πακετάρω και το φέρνω Θεσ/νικη με την επιστροφή μου Αλλά, πρώτα έχεις άλλη δουλειά
|
|
|
Post by m@ster k@frer on Jun 26, 2012 17:02:55 GMT 2
Γιώργο, πρέπει πρώτα να τελειώσει την Mercedes...και έχει ακόμα μέχρι τότε...
|
|
|
Post by Sakis on Jun 26, 2012 18:37:24 GMT 2
Γιώργο σε ευχαριστώ πολύ αλλά μη σκας!Θα το πάρω ίσως της Zero μαζί με ένα σετ βελτιωτικό της Acu Station που βρήκα.Αλήθεια μπορούμε να το ξετρυπώσουμε από κάπου; Εν καιρώ θα σε χρειαστώ από ότι κατάλαβες! Όοοταν βέβαια τελειώσει η Mercedes και το άλλο ...
|
|
|
Post by gtziaf on Jun 26, 2012 18:45:27 GMT 2
Φυσικά όταν τελειώσει η μερσέντα (και όχι μόνο ), Θάνο. Το βελτιωτικό θα το ψάξω. Για το χρώμα, αφού έχω ήδη το zerο και δεν παίζει να το χρησιμοποιήσω κάπου, θεώρησε το, δικό σου. : : : :
|
|
|
Post by Sakis on Jun 26, 2012 18:48:27 GMT 2
Aυτά μου κάνεις και δε μπορώ να σε ξεχάσω....
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Jun 28, 2012 20:36:37 GMT 2
Καλησπέρα Θάνο, Πολύ προσεγμένη η κατασκευή σου, και το αποτέλεσμα είναι απλά πανέμορφο!!! Μπράβο! Απόστολος : :
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Jun 29, 2012 0:49:57 GMT 2
Πολυ καλη κατασκευη Θανο! Αν και δεν συμπαθω ιδιαιτερα τις Mercedes ;D
|
|