|
Post by gtziaf on Nov 21, 2011 23:46:12 GMT 2
Σύμφωνα με πολλούς, η καμήλα είναι ένα άλογο που το σχεδίασε επιτροπή… H ιστορία με το συγκεκριμένο άλογο, πήγε ανάποδα… Το σχεδίασε μετρ αλλά το κατασκεύασε επιτροπή… Βασισμένη στην αρκετά καλή 512S του 1970, η Ferrari προσπαθώντας να κυνηγήσει την εκπληκτική 917, ξεκίνησε τη μετατροπή της σε Μ. Εκεί ξεκίνησε η διαμάχη του γέρου με την ομοσπονδία, για τους κανονισμούς του πρωταθλήματος των πρωτοτύπων, με συνέπεια η 512Μ να μείνει ανεξέλεγκτη. Πολλά από τα αυτοκίνητα αγοράστηκαν από ιδιωτικές ομάδες, άλλα όταν ξεκίνησε η αγωνιστική χρονιά, οι εγκαταλείψεις διαδεχόταν η μία την άλλη. Στο τέλος της χρονιάς η Ferrari εγκατέλειψε για πάντα τους αγώνες πρωτοτύπων… Η συγκεκριμένη με αριθμό σειράς 1030, έτρεξε στο Le Mans του 1971 από την Ecurie Francorchamps, οδηγούμενη από τους Hughes de Fierlant (B)/Alain De Cadenet (GB). Στα δοκιμαστικά κατατάχτηκε 10ή αλλά εγκατέλειψε στον αγώνα από κιβώτιο. Πάμε λοιπόν στην σκληρή πραγματικότητα του κιτ… Το κιτ ανήκει στην Fisher Model and Pattern ( fishermodels.com/), είναι εξ’ ολοκλήρου ρητίνης, ακόμα και τα λάστιχα!!!. Τα διαφανή μέρη είναι vacform ενώ δίνονται τα PE. Οι οδηγίες, τέλος, είναι εντελώς σχετικές… Ποιοτικός, είναι από τα καλύτερα μοντέλα της εταιρίας, αλλά όπως κάθε κιτ ρητίνης έχει τα θέματα και τις δυσκολίες του. Ελπίζω να σας αρέσει το θέμα… και να συγχωρήσετε τη πολυλογία μου στην εισαγωγή… Να είστε όλοι καλά… Με φιλικούς-συναδελφικούς χαιρετισμούς…
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 21, 2011 23:51:02 GMT 2
Γιωργο καλη αρχη κ καλο κουραγιο!! Πως την παλευεις μ'αυτες τις ρητηνες.......
|
|
vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Nov 21, 2011 23:54:26 GMT 2
Φαινεται καλο κιτ Γιωργο. Καλη αρχη φιλε και καλο κουραγιο με τις ρητινες!!!
|
|
|
Post by alex78 on Nov 22, 2011 3:47:42 GMT 2
Καλή αρχή και όσο γίνεται πιό αναλυτικός, μπάς και ξεστραβωθούμε και εμείς που έχουμε μαύρα μεσάνυχτα απο ρητίνες και όχι μόνο...
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Nov 22, 2011 9:17:23 GMT 2
Κλασσική περίπτωση ρητίνης: εκπληκτικό θέμα...χαοτική εκτέλεση... Γιώργο πολύ ενδιαφέρον θέμα και θα είναι και εξαιρετικά ενδιαφέρον build! Καλή συνέχεια
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Nov 22, 2011 10:36:01 GMT 2
Να δούμε τι άλλο θα σκεφτείς για τίτλο για να πουλήσεις το αλογάκι Καλή αρχή και που είσαι.... Λίμες έχω περισσευούμενες ;D
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 22, 2011 16:58:08 GMT 2
Φίλοι μου σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και τα σχόλια... Θα προσπαθήσω να είμαι αναλυτικός, αλλά τα κομμάτια και η φύση του κιτ δεν προσφέρονται για αυτό.
ΥΓ. Είδες πιασαάρικος ο τίτλος... Περνάω περίοδο έμπνευσης!
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 30, 2011 23:53:00 GMT 2
|
|
|
Post by Sakis on Dec 1, 2011 0:03:38 GMT 2
.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Αχ ρε Τζιαφά δεν παλεύεσαι!!Γ@μ@τη η έμνευσή σου!Χαχαχαχα!!! Άκου ζαβαδιασμένο...!!!! Που το βρίσκεις το κουράγιο με τις ρητίνες...Μπράβο! Η κατασκευή για τις ζάντες έξυπνη μόνο που πιστεύω πως ήθελε τρίψιμο το στεφάνι στην πίσω πλευρά,τί είναι αυτά τα στρογγυλά σημάδια καλουπιού..;; (Ξέρεις ότι είμαι δαιμόνιος κυνηγός τους....) Κάλη συνέχεια! ΥΓ. Το ''όαση'' Γράφεται με Ο...........
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 1, 2011 0:33:12 GMT 2
|
|
|
Post by Sakis on Dec 1, 2011 0:35:30 GMT 2
Απόλυτα!Τρομερή η ιδέα σου!
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Dec 1, 2011 0:39:48 GMT 2
Γιωργο αψογη παρουσιαση!!! θυμιζει την εποχη του "ΤΙΜΟ" στο MC!! Αληθεια, τι κανει αυτος?? Το πισω πλαισιο ολα τα λεφτα!!! Καλη συνεχεια!!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 1, 2011 9:26:57 GMT 2
Γιωργο αψογη παρουσιαση!!! θυμιζει την εποχη του "ΤΙΜΟ" στο MC!! Αληθεια, τι κανει αυτος?? Το πισω πλαισιο ολα τα λεφτα!!! Καλη συνεχεια!! O ΤΙΜΟ γνώρισε μια αρκουδίτσα για happy end... . Θυμήσου το τέλος της ιστορίας... Εξάλλου, ο τίτλος ήταν 'Summer Love II" Ευκαιρία να την ανεβάσω κι εδώ..., μιας και μου το θύμισες... Μέσα από το μοντελισμό χαλαρώνεις, και αυτή τη διάθεση θέλω να περάσω... Θα δούμε... Χαίρομαι που σου άρεσε...
|
|
nakis
Kart Driver
|
Post by nakis on Dec 1, 2011 9:51:30 GMT 2
Φοβερή υπερπαραγωγή Γιώργο!! Κάποια στιγμή να τα εκδόσεις και να φτιάξεις μοντελιστικά κόμικ! Για τον τίτλο τους αν θέλεις κάνουμε ψηφοφορία.. ;D Καλή συνέχεια!!!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Dec 1, 2011 10:40:01 GMT 2
Γιώργο φοβερή εκτέλεση! και παρουσίασης και του κιτ!!! Παίρνω μαθήματα για τις ρητίνες γιατί έχω κανα 2 που κάθονται Καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by jvolume on Dec 1, 2011 13:24:05 GMT 2
Γιωργο καλημέρα Συμπαθητικό το κατοικιδιο εκ της ερήμου. Βλέπω πλέον του μοντελιστικού σε έχει πιάσει και καλλιτεχνικός οιστρος!!! Κλασσικός Γιώργος στην κατασκευή, όλα σε τάξη, όλα άψογα. Εχω μια ερώτηση και μια παρατηρηση: Τι ειναι αυτο? Νιώθω λίγο χαζούλης αφού κανείς δε ρώτησε, αρα ολοι ξέρουν εκτός απο εμένα!! Κάτι με χαλάει στις εξατμίσεις.Δεν ξέρω τι ομως. Καλή συνέχεια Γιάννης
|
|