vagelis207
GP3 Driver
Βαγγελης Κοντοδημος
|
Post by vagelis207 on Dec 1, 2011 19:00:24 GMT 2
Γιωργαρα δεν παιζεσαι φιλε μου! Αψογα μεχρις εδω! Καλη συνεχεια!
|
|
geokat
F3 Driver
Γιώργος
|
Post by geokat on Dec 1, 2011 19:24:27 GMT 2
Τι ειναι αυτο? Νιώθω λίγο χαζούλης αφού κανείς δε ρώτησε, αρα ολοι ξέρουν εκτός απο εμένα!! και εγω εχω την ιδια απορια οποτε Γιαννη μηπως νιωθεις λιγο καλυτερα τωρα?? Γιωργο νομιζω οτι κατι δεν παει καλα με εσενα ρε φιλε!!!!!αρχιζω να πιστευω οτι εισαι παραπανω απο ενας!!ενας στρατος απο τρελαμενους μοντελιστες που ολη μερα μοντελαρουν!!!μεχρι εχτες βλεπαμε την alpine να προχωραει με τρελους ρυθμους και ξαφνικα μας πετας την "καμηλα"!!!!!!! συνεχισε ετσι!!!!!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 1, 2011 20:20:21 GMT 2
Φοβερή υπερπαραγωγή Γιώργο!! Κάποια στιγμή να τα εκδόσεις και να φτιάξεις μοντελιστικά κόμικ! Για τον τίτλο τους αν θέλεις κάνουμε ψηφοφορία.. ;D Καλή συνέχεια!!! Φίλε μου Νάκη, όπως είδες δεν έκανα τον κόπο να φτιάξω εξώφυλλο ;D ;D . Τον τίτλο θα τον αναθέσω στον ειδικό Και μετά θα γίνει και το εξώφυλλο... Να μην την πατήσω πάλι... Όπως σε ένα φόρουμ για τροχομοντελιστές, που μου έμεινε το όνομα στο χέρι... ;D ;D ;D Γιώργο φοβερή εκτέλεση! και παρουσίασης και του κιτ!!! Παίρνω μαθήματα για τις ρητίνες γιατί έχω κανα 2 που κάθονται Καλή συνέχεια! Άλεξ σε ευχαριστώ... Για τα κιτ ρητίνης, είμαι στη διάθεση σου για οποιαδήποτε πληροφορία... Ο κανόνας είναι α) δοκιμές β)δοκιμές γ)δοκιμές και αν έβαζα τέταρτο θα έλεγα πάλι δοκιμές... εεε υπομονή και μεθοδικότητα ήθελα να γράψω... ;D ;D
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 1, 2011 20:33:07 GMT 2
Εχω μια ερώτηση και μια παρατηρηση: Τι ειναι αυτο? Νιώθω λίγο χαζούλης αφού κανείς δε ρώτησε, αρα ολοι ξέρουν εκτός απο εμένα!! Μην νιώθεις τίποτα... Κι εγώ στην αρχή έψαχνα που στο καλό πρέπει να το βάλω... Το συγκεκριμένο ρητινένιο κατασκευασμένο πρέπει να μπει στο μουσείο μοντελιστικής δημιουργικότητας, από τη Fisher... Ουσιαστικά, είναι οδηγός για να φτιάξεις από μήκη πλαστικού το πίσω υποπλάισιο. Τοποθετείς τα μήκη και τα κολλάς... Το αποτέλεσμα το βλέπεις στην επόμενη φώτο... Δοκίμασα και με μεταλλικά μήκη, αλλά έβγαινε πολύ βαρύ και το άφησα... Κάτι με χαλάει στις εξατμίσεις.Δεν ξέρω τι ομως. Καλά κάνεις... Έχουν λάθος σχήμα και απαίσιο καλουπάρισμα... Έπεσε πολύ τρίψιμο... Εξου και η αμμοθύελλα (ρητινοθύελλα ;D) στο κόμικ...
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 1, 2011 20:40:11 GMT 2
Γιωργαρα δεν παιζεσαι φιλε μου! Αψογα μεχρις εδω! Καλη συνεχεια! Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου Γιωργο νομιζω οτι κατι δεν παει καλα με εσενα ρε φιλε!!!!!αρχιζω να πιστευω οτι εισαι παραπανω απο ενας!!ενας στρατος απο τρελαμενους μοντελιστες που ολη μερα μοντελαρουν!!!μεχρι εχτες βλεπαμε την alpine να προχωραει με τρελους ρυθμους και ξαφνικα μας πετας την "καμηλα"!!!!!!! συνεχισε ετσι!!!!! Γιωργαρε, η Alpine έγινε το καλοκαίρι και τελείωσε Σεπτέμβριο. Δεν την έφτιαξα τώρα Η αλήθεια είναι οτι φέτος έχω χρόνο, καθώς από το Μάρτη μένω μόνος, χωρίς την αρραβωνιάρα και δεν παίζουν δουλείες extra... Οπότε είμαι στη πιο παραγωγική χρονιά μου, στα 25 χρόνια που είμαι μοντελιστής Σας ευχαριστώ όλους... Ελπίζω να σας άρεσε ο (comic)οτραγικός ;D τρόπος παρουσίασης... Έτσι για να χαλαρώσουμε λίγο, γιατι ο μοντελισμός είναι διασκέδαση... Keep Modelling!!
|
|
|
Post by nektarios on Dec 5, 2011 15:04:13 GMT 2
Το επόμενο τεύχος πότε κυκλοφορεί; :-) Γιώργο, είσαι απίστευτος όπως πάντα! Το κόμικ, φοβερή ιδέα! ’ξιος απόγονος του αρκούδου! (Με την ευκαιρία, μού λυθηκε και η απορία σχετικά με το τί απέγινε εκείνη η ψυχή... :-) ) Όσο για το μοντέλο, τι να πω, χαρά στο κουράγιο σου! Όταν με το καλό τελειώσεις το τρίψιμο με αυτό που φτιάχνεις, δεν έρχεσαι να βοηθήσεις και μένα, που παιδεύομαι με κάτι αντίστοιχο αλλά δεν έχω τη δική σου υπομονή; :-) Η ιδέα του "καλουπιού" είναι επίσης πολύ καλή, ακόμη και αν δεν το δίνει η εταιρία αλλά πρέπει να φτιαχτεί από τον μοντελιστή. Πιστεύω οτι είναι πολύ χρήσιμο, όταν πρέπει να φτιαχτεί κάτι από ράβδους χωρίς κανένα άλλο στοιχείο. Καλή συνέχεια! Αναμένουμε με ανυπομονησία το δεύτερο τεύχος! :-)
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 5, 2011 23:12:11 GMT 2
|
|
|
Post by Sakis on Dec 6, 2011 0:15:10 GMT 2
Εύχομαι ο μοντελιστικός οίστρος και η ταχύτητά σου να παραμείνουν ώς έχουν! Εντυπωσιακό το αποτέλεσμα στο αυτοκίνητο και τα ΡΕ δίνουν πόντους αληθοφάνειας! Πολλά μπράβο!
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Dec 6, 2011 0:17:38 GMT 2
Εκπληκτική δουλειά Γιώργο και η παρουσίαση φοβερό κέφι ;D ;D ;D
Καλή συνέχεια στις αμμουδιές σου και καλά τελειώματα!
Υγ. εχω λιώσει στο γέλοιο με την εικόνα "το σασι είναι έτοιμο να κουβαλήσει το αμάξωμα"...χχαχαχα!!!
|
|
|
Post by jvolume on Dec 6, 2011 8:07:27 GMT 2
Και η καμήλα θέλει τον Γερμανό της τελικά!!!
Άκου κάθισμα πορσε σε αγωνιστικό Φερραρι!! Που είσαι γερο-Ενζο να δεις ένα τέκνο σου να παρασύρεται από κακές παρέες και να αλλαξοπιστήσει σιγά σιγά!!! Στην αρχή ένα κάθισμα, μετά κάνα μοτεράκι και στο τέλος όλο το κιτ!!!
Καλά αυτή η εταιρία δεν παίζεται!!Εκατσαν και έφτιαξαν καλούπι για οδηγό κατασκευής υποπλαισίου και στο ίδιο κιτ έδωσαν αυτό το απαράδεκτο κάθισμα? Τα θέλεις και εσύ φίλε μου!!
Υποδειγματική και υψηλών στάνταρ κατασκευή Γιώργο, όπως πάντα!!
|
|
|
Post by nektarios on Dec 6, 2011 8:55:06 GMT 2
Καλά, η καμήλα με το γυαλί και το άνετο υφάκι δεν παίζεται με τίποτα! Πέρα από την πλάκα όμως, το μοντέλο πάει για υπερκατασκευή! Ειδικά το μεταλλικό πάτωμα, είναι φανταστικό! Είναι πραγματικά πολύ κρίμα που όταν ολοκληρωθεί το κιτ θα φαίνεται ελάχιστα... Νομίζω όμως οτι για να είναι πλήρης η παρουσίαση θα πρέπει να βάλεις και μια φωτό από το κάθισμα του Sopwith Camel (του αεροσκάφους του Α' Π.Π. που λέγαμε...) για να κάνουμε τη σύγκριση με αυτό που έδινε το κιτ! :-) Πολλά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια!
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 6, 2011 17:48:31 GMT 2
Εύχομαι ο μοντελιστικός οίστρος και η ταχύτητά σου να παραμείνουν ώς έχουν! Εντυπωσιακό το αποτέλεσμα στο αυτοκίνητο και τα ΡΕ δίνουν πόντους αληθοφάνειας! Πολλά μπράβο! Σε ευχαριστώ Θάνο... Τα PE όντως ζωντανεύον το κιτ. Τα δίκα μου είχαν κάποιες γρατσουνιές, αλλά ευτυχώς είναι σε σημεία που στο τέλος δεν θα πολυφαίνονται... Εκπληκτική δουλειά Γιώργο και η παρουσίαση φοβερό κέφι ;D ;D ;D Καλή συνέχεια στις αμμουδιές σου και καλά τελειώματα! Υγ. εχω λιώσει στο γέλοιο με την εικόνα "το σασι είναι έτοιμο να κουβαλήσει το αμάξωμα"...χχαχαχα!!! Όχι και η αμμουδιά, ή έρημος ;D ;D ;D Σ Σε ευχαριστώ Αλέξανδρε... ΥΓ. Εμένα μου άρεσε περισσότερο η εικόνα με το πίσω υποπλαίσιο πάνω στην καμήλα... Ίδιο είναι με της 512!!! ;D
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 6, 2011 17:52:32 GMT 2
Και η καμήλα θέλει τον Γερμανό της τελικά!!! Άκου κάθισμα πορσε σε αγωνιστικό Φερραρι!! Που είσαι γερο-Ενζο να δεις ένα τέκνο σου να παρασύρεται από κακές παρέες και να αλλαξοπιστήσει σιγά σιγά!!! Στην αρχή ένα κάθισμα, μετά κάνα μοτεράκι και στο τέλος όλο το κιτ!!! Καλά αυτή η εταιρία δεν παίζεται!!Εκατσαν και έφτιαξαν καλούπι για οδηγό κατασκευής υποπλαισίου και στο ίδιο κιτ έδωσαν αυτό το απαράδεκτο κάθισμα? Τα θέλεις και εσύ φίλε μου!! Υποδειγματική και υψηλών στάνταρ κατασκευή Γιώργο, όπως πάντα!! Βλέποντας το καπάκι πάνω στο σασί, έχω πειστεί ότι ΠΡΕΠΕΙ να πάρω το κιτ της 917... Αυτά τα πρωτότυπα των 70's είναι φοβερά... Must στη συλλογή του καθενός... Σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια... Καλά, η καμήλα με το γυαλί και το άνετο υφάκι δεν παίζεται με τίποτα! Πέρα από την πλάκα όμως, το μοντέλο πάει για υπερκατασκευή! Ειδικά το μεταλλικό πάτωμα, είναι φανταστικό! Είναι πραγματικά πολύ κρίμα που όταν ολοκληρωθεί το κιτ θα φαίνεται ελάχιστα... Νομίζω όμως οτι για να είναι πλήρης η παρουσίαση θα πρέπει να βάλεις και μια φωτό από το κάθισμα του Sopwith Camel (του αεροσκάφους του Α' Π.Π. που λέγαμε...) για να κάνουμε τη σύγκριση με αυτό που έδινε το κιτ! :-) Πολλά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια! Νεκ, σε ευχαριστώ πολύ... Το κάθισμα του Sopwith Camel εμπίπτει στη λογοκρισία της θεματολογίας ;D ;D ;D
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Dec 7, 2011 10:19:04 GMT 2
Εδώ μου φαίνεται ότι παιζογελάμε!! Είναι γιατί το κιτ πάει ρολόι ;D
Ωραία ιδέα η δρομάδα αλλά εμένα μου λείπει ο Τίμο. Δεν το κατέχω το θέμα γι' αυτό πες μας: Η σωληνωτή διαρύθμιση στη μέση του κόκπιτ τι σκοπό είχε?
Κατά τα άλλα ...ουδέν σχόλιον. ;D ;D
|
|
|
Post by gtziaf on Dec 8, 2011 18:16:23 GMT 2
|
|
est1976
GP3 Driver
Σταύρος
|
Post by est1976 on Dec 8, 2011 18:22:55 GMT 2
Ωραία κατάλαβα.
Το ουδέν σχόλιο πηγαίνει στο όλα καλά με τη δουλειά μέχρι στιγμής. Τι διαφορετικό άλλωστε από μέρους σου ;D ;D
|
|