pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jul 26, 2013 10:24:32 GMT 2
Γεια σας αγαπητοι μου!! Υστερα απο την περιπετεια μου με το τελευταιο διτροχο ξαναγυρναω στα παλια μου λημερια οι μεγαλες αγαπες δεν ξεχνιουνται !!! Απ οτι βλεπω με παει μια φ1 μια μηχανη !! Φερραρικο, τουρμπατο, με τον μικελε στο τιμονι και τα μυαλα στα καγκελα!!! fujimi 1/20, χρωμα απο zero paints, εξτρα ντεκαλς απο tabu design free screen capture software Πολυ καλο καλουπαρισμα με πολυ καλη εφαρμογη πολλες λεπτομερειες και αρκετα κομματια αυτο που δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε ειναι οτι ειχε αναγλυφα ολες τις περιοχες με τα καρμπον η φουτζιμι, και μου φαινονταν στο ματι εκτος κλιμακας ετσι ξεκινησα ενα τριψιμο επιμονο και εντονο ωστε να φυγουν ολα τα αναγλυφα μετα αποφασισα οτι θα πρεπει να λεπτυνουν και οι αεροτομες καθοτι ηταν αρκετα χοντρες οποτε ξαναμανα τριψιμο, ε τι δεν θα τριψουμε και τον διαχυτη? θα τον αφησουμε ετσι χονδρο? οχι βεβαια παρε και αυτον !!! screenshot studio
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 26, 2013 11:46:23 GMT 2
Με έφτιαξες φίλε... Και η εκκίνηση πολύ εντυπωσιακή. Σίγουρα θα χρησιμοποιηθεί ως αναφορά στη δική μου μελλοντική κατασκευή. Πρόσεξε πολύ το καπάκι του κινητήρα γιατί δεν εφαρμόζει σωστά. Υ.Γ. Ο Μάρκο Πιτσίνι, team manager της Ferrari χρησιμοποιούσε το παράδειγμα του Αλμπορέτο για να περιγράψει πως μπορεί η Scuderia (εκείνης της εποχής) να "κάψει' ένα καλό οδηγό. Ένας ακόμη πιλότος που χάθηκε άδικα στις πίστες, σε "εργατικό" ατύχημα (βλ. δοκιμές εξέλιξης της Audi) Υ.Γ2. Πρόσεξε επίσης την διαμόρφωση των αεροτομών. Δεν θυμάμαι τη δίνει η fujimi, αλλά στην Monza οι κλίσεις ήταν ελάχιστες και μάλιστα ο Berger, στον αγώνα δεν χρησιμοποίησε καθόλου το κάτω πτερύγιο της πίσω αεροτομής... Παρεμπίπτοντος, το Ιταλικό gp του '88 ήταν ο μοναδικός αγώνας που δεν κέρδισε ο οδοστρωτήρας MP4/4 εκείνη τη χρονιά. Η Ferrari επικράτησε λίγες μόνο ημέρες μετά, το θάνατο του Γέρου! Καλή επιτυχία Παναγιώτη
|
|
|
Post by nektarios on Jul 26, 2013 12:02:37 GMT 2
Παναγιώτη, πολύ "αφαιρετικά δυναμικό" ξεκίνημα! ;D Καλή συνέχεια, φίλε! : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jul 26, 2013 13:11:31 GMT 2
Καλη αρχη και απο εμενα και καλη τυχη με τη συναρμολογηση : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 26, 2013 15:00:45 GMT 2
Δημήτρη την είχα στο αρχείο μου ως ΙΤΑΛΥ 88, αλλά παρατηρώντας τα κερμπ, μάλλον Γερμανία είναι, όπως αναφέρεις... Όλα λάθη είμαι τώρα τελευταία ;D Οπότε, Παναγιώτη άκυρη η συγκεκριμένη επισήμανση
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Jul 26, 2013 15:32:21 GMT 2
Φιλτατοι ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση αλλα οπως καταλαβατε το ποστ σταματησε πολυ αποτομα !!! μου ετυχε κατι και επρεπε να φυγω πολυ βιαστηκα !! Τωρα βρηκα χρονο να συνεχισω οποτε εχουμε και λεμε συνεχισα με το τρυπημα σε αεροτομες και σωμα για να μπουνε τα διαφορα βιδακια, επεσαν στοκαρισματα και χαρακτικαν τα διαφορα πανελ πιο εντονα taking a screen shot print screen windowsτρυπησα τις εξατμισεις μιας και ηταν γεματες image hosting facebookκαι περασα στο ασταρωμα, 2 χερια με το 1200 της γκουνζε και ενα χερι με την λευκη βαση της γκουνζε παλι , μετα περασα απο πανω 1 χερι λευκο απο την gaia γιατι το κοκκινο θα δειξει καλυτερα πανω σε γυαλιστερο λευκο image hosting imagevenue και μετα περασαμε στο κοκκινο εδω ειναι το πρωτο απαλο χερι screenshot program windowsαυτα για την ωρα !!!!! και βεβαια το καθιερωμενο τραγουδι μας
|
|
|
Post by rous74 on Jul 26, 2013 20:45:51 GMT 2
Παναγιώτη ένα ακόμα wip με το κλασσικό δυναμικό ξεκίνημά σου !!!
Καλή συνέχεια φίλε, θα παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον...
|
|
|
Post by alex78 on Jul 28, 2013 18:46:40 GMT 2
Καλή επιτυχία Παναγιώτη, εντυπωσιακή αρχή όπως πάντα φίλε..... : : Αλέξης : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jul 29, 2013 10:33:48 GMT 2
Παναγιώτη πολύ το απολαμβάνω όταν βλέπω τα wip σου φίλε! Έχεις ρίξει το τρίψιμο της αρκούδας, αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ αλυθοφανές και αναμένεται εντυπωσιακό! Καλή συνέχεια στις εργασίες σου : :
|
|
renti
Kart Driver
|
Post by renti on Aug 2, 2013 10:53:41 GMT 2
Καλη αρχη κι απο μενα φιλε Παναγιωτη!Σε συγχαιρω απο τωρα για την δουλεια που ριχνεις καθ οι το τριψιμο ειναι απο τα πιο μισητα μου σ ενα μοντελο...μεχρι που το παραταω κιολας!!!Καλη συνεχεια να χεις!
|
|
RS2000
GP3 Driver
Απόστολος
|
Post by RS2000 on Aug 9, 2013 21:00:26 GMT 2
Πολύ μεθοδική (ως συνήθως) η δουλειά σου Παναγιώτη! Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στην κατασκευή σου. Απόστολος : :
|
|
|
Post by jvolume on Aug 11, 2013 9:12:51 GMT 2
Παναγιώτη καλημέρα Ο τρόπος δουλειάς σου είναι πάντα υποδειγματικός και το αποτελέσμα αντίστοιχο. Βλέπω οτι ξεκίνησες την φ1 με πολύ άγριες διαθέσεις και περιμένω με ανυπομονησία την συνέχεια. καλη συνέχεια : : : : Γιάννης
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Nov 4, 2013 22:36:03 GMT 2
Καλησπερα σας φιλοι μου οι εργασιες στην φερραρι εχουν προχωρησει και ειναι καιρος για ενα update τα ζαντολαστιχα ειναι ετοιμα, μαυρο semi gloss για τις ζαντες, βαψιμο με στενσιλ τα καληχρονια, clear black απο πανω, βαλβιδες αερα απο την τοπ στουντιο και ετοιμα οι αεροτομες καλυφθηκαν με διαφορα carbon fiber. Μετα, περαστηκε στις οριζοντιες πτερυγες ενα απαλο clear yellow γιατι σε πολλες φωτο δειχνουν ενα απαλο κιτρινισμα , μετα περαστηκαν αρκετα χερια clear black, μπηκαν και οι χαλκομανιες και μετα τα περασα μερικα χερια semi gloss clear, μπηκαν και κατι καρφακια και .. Στα υπολοιπα τωρα, το βαψιμο εχει τελειωσει με την γνωστη διαδικασια... αρκετα χερια κοκκινο,με τριψιμο ενδιαμεσα, δυο χερια βερνικι γυαλιστερο και μετα χαλκομανιες, αλλα δυο χερια πολυ ελαφρια βερνικι 2Κ και μετα τριψιμο Μετα αρκετα ελαφρια χερια με 2Κ και γυαλισμα.. Αυτα για την ωρα αγαπητοι μου και βεβαια δεν θα μπορουσα να βαλω κατι αλλο για μουσικη υποκρουση μιας και αυτη την εβδομαδα εφυγε ο πολυς Lou Reed R.I.P Lou Reed
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 5, 2013 10:44:26 GMT 2
Καλημερα Παναγιωτη, απιθανο γυαλισμα!!! : : Και τα λαστιχα μια χαρα βγηκαν ουτε οβερσπρευ ουτε τιποτα, ζαχαρη βγαινει! Καλη συνεχεια : :
|
|
|
Post by rous74 on Nov 5, 2013 16:16:45 GMT 2
Παναγιώτη είσαι o master του γυαλίσματος !!
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ φινίρισμα , εξαιρετικά τα carbon και τα λάστιχα !
Καλή συνέχεια !
|
|
|
Post by gtziaf on Nov 5, 2013 17:23:41 GMT 2
Τρομερό φινίρισμα, όπως της πρέπει ;D;) , λάστιχα και κάρμπον. Παναγιώτη, μας λείψανε τα updates σου και τα σχόλιά σου. Για τον Λου Ριντ, ήμουν σίγουρος : :
|
|