|
Post by Chris Fragkoulis on Nov 6, 2013 12:23:48 GMT 2
Παναγιώτη έχεις κάνει απίστευτη δουλειά!! Το φινίρισμά σου είναι εκπληκτικό : : Λάστιχα και κάρμπον επίσης πολύ όμορφα! ΥΓ: Δεν μας έφερες όμως στην έκθεση τίποτα να χαζέψουμε τα χρωστάς για την επόμενη ;D
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Nov 6, 2013 18:36:16 GMT 2
Πολυ ωραιος Παναγιωτη, μπραβο : : : : : :
|
|
|
Post by nasosampa on Nov 7, 2013 21:32:53 GMT 2
Εξαιρετική η δουλειά σου Παναγιώτη. Καλά για το γυάλισμα δε το συζητάω... Έχω μόνο μια απορία. Το μοντέλο το φτιάχνεις για καθρέπτη?? Καλή συνέχεια, περιμένω με αγωνία το επόμενο update. Επειδή ως νεόπας στο χώρο του βερνικιού έχω τις αμφιβολίες μου, θα πρότεινα να μαζευόμασταν για κανα μοντελοκαφεδάκι με παράλληλο σεμινάριο. : : : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Nov 7, 2013 22:22:20 GMT 2
Παναγιώτη τα λάστιχα φίλε είναι τρομερά!
Δεν σχολιάζω το γυάλισμα μιας και είναι στα δικά σου κλασσικα επίπεδα! Δεν χοτραίνω να βλέπω την λεπτομέρεια με τα καρφάκια ρε φίλε...πεντακάθαρη δουλειά!
|
|
|
Post by alex78 on Nov 9, 2013 18:18:47 GMT 2
Παναγιώτη, μας λείψανε τα updates σου και τα σχόλιά σου. +1000 για τη δουλειά σου τώρα τι να πώ, καταπληκτικός όπως πάντα, ανυπομονώ για την συνέχεια..... Αλέξης : :
|
|
|
Post by jvolume on Nov 13, 2013 16:47:25 GMT 2
Παναγιώτη καλησπέρα Τι να πω τώρα?Για τα λάστιχα? Για τα κάρμπον? Για το γυάλισμα? Όλα σούπερ. : : : : Καλή συνέχεια : : : : Γιάννης
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Nov 19, 2013 11:29:51 GMT 2
Καλημερα σας αγαπητοι μου Ευχαριστω πολυ για τα σχολια!!! το φερραρικο συνεχιζει ακαθεκτο προς την ολοκληρωση βεβαια η προοδος που κανει δεν μπορω να πω οτι ειναι και καλπαζουσα αλλα κατι γινεται το καλυμμα στο καθισμα ειναι απο την hiro και οι ζωνες απο την Τ2Μ τα καρφακια ειναι απο την Τ2Μ και οριστε και καποιες φωτο απο το σημειο που βρισκομαστε τωρα free upload picturesααααααα!!!!!! να μην το ξεχασω, Μια απορια ρε παιδια, Αυτοι οι Κοκκινοι Ταυροι , πως γινεται και αρρωσταινουν μονο οι μισοι? Και ειναι παντα οι ιδιοι μισοι Αυτα......
|
|
andreas
Kart Driver
Aνδρέας
|
Post by andreas on Nov 19, 2013 23:47:14 GMT 2
Παναγιωτη, πολυ καλη δουλεια. Μου αρεσει ποσο γυαλιστερη εχει βγει η βαφη. Αντε να δουμε και τη συνεχεια
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Nov 21, 2013 12:50:24 GMT 2
Σουπερ βγαινει το εργαλειο : : Βλεπω και κατι καλωδια πισω ή ειναι ιδεα μου?! ;D Αν μπορεις μονο να περασεις βελτιωτικο και ενα φλατ βερνικακι τοπικα τις ραφες στις ζωνες γιατι γυαλιζουν λιγακι, κατα τα λοιπα σουπερ! Καλη συνεχεια : :
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Nov 21, 2013 23:55:42 GMT 2
Καλησπερα και ευχαριστω!!
Δημητρη εχω περασει βελτιωτικο αλλα δεν εχει γινει τιποτα και εμενα δεν μου αρεσε και γι αυτο δεν περασα και αλλου τις ραφες, το βερνικι φιλε δεν το σκεφτηκα θα το δοκιμασω !!!! θενκσ φορ δε τιπ
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Nov 25, 2013 2:04:26 GMT 2
Παναγιωτη φοβερο το γυαλισμα και το καθισμα με την 'φλοκάτη' και τις ζωνες πανεμορφο : : Καλη συνεχεια : :
|
|
pnspanas
GP3 Driver
Παναγιωτης
|
Post by pnspanas on Oct 17, 2016 20:59:32 GMT 2
Γεια σας αγαπητοι μου Φιλοι! Υστερα απο 3 χρονια επανερχομαι δειλα δειλα στα μοντελα μου, Ο πιτσιρικας παει παιδικο σταθμο και ετσι εχω καποιο ελευθερο χρονο μονος μου στο σπιτι Χωρο δεν εχω γιατι στο δωματιο εκανε καταληψη ο πιτσιρικας, δεν υπαρχει δλδ σταθερος χωρος για να δουλευω, ελπιζω να μπορεσει να δουλεψει η κατασταση γιατι με τρωνε τα χερια μου θελω να πιασω κοπιδι και αερογραφοοοοοοοοοο Ολο αυτο τον καιρο μπαινω και παρακολουθω το φορουμ, εχω δει εξαιρετικες δουλειες και ελπιζω να συνεχισετε ετσι δυναμικα!!! Θα συνεχισω απο εκει που εμεινα πριν τρια χρονια το φεραρικο προχωρησε με γοργους ρυθμους για να παω στο επωμενο Ειναι τοσα πολλα τα αφτιαχτα μοντελα που εχω που με τους ρυθμους που παω τωρα μαλλον δεν θα προλαβω να τα φτιαξω!!! Μερικες φωτο λοιπον απο την τωρινη κατασταση του μοντελου Σας αφηνω με τον υπεροχο sivert høyem που εδωσε δυο καταπληκτικες συναυλιες στο Ηρωδειο
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Oct 17, 2016 22:15:40 GMT 2
Παναγιώτη μου είχαν λήψει τα απολαυστικά ποστ σου, αλλά και η Φερραρα σου! Πανέμορφη δουλειά φίλε! Για μένα αψεγάδιστη! Πολύ χαίρομαι που "ξανά πήρες μπρος"...ελπίζω να μην σε χάσουμε ξανά
|
|
|
Post by Kομνηνοs on Oct 18, 2016 0:24:04 GMT 2
Παναγιωτη μας ειχαν λειψει οι δουλειες σου φιλε.. Πανέμορφο το φορμουλακι, αψογη δουλεια!! Πολυ θα ηθελα να σε δω να δηλώνεις παρον και στο μελοντικο μοτοσυκλετιστικο GB.
|
|
|
Post by konstantinf on Oct 18, 2016 13:22:55 GMT 2
Είχα χάσει τα προηγούμενα σου Παναγιώτη μιας και μπήκα στο φόρουμ μετά το τελευταίο σου ποστ ... Τέλεια δουλειά, φοβερές λεπτομέρειες στην καρότσα. Μπράβο και καλά τελειώματα!
|
|
|
Post by gtziaf on Oct 18, 2016 21:36:28 GMT 2
Παναγιώτη εμείς τα είπαμε και με pm. Τα μεταφέρω και δημόσια. Αρχικά να σου ζήσει ο μπόμπιρας. Στα πιο πεζά χαίρομαι πολύυυυυυ την επιστροφή σου. Μας είχαν λείψει τα τραγούδια και τα μοντέλα σου. Η Φερραρίτσα τα σπάει, πόσο μάλλον που δεν είναι καθόλου αυτονόητο μια formula της fujimi, να εφαρμόζει έτσι... Καλά τελειώματα
|
|