Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jul 22, 2013 18:18:30 GMT 2
Καλησπερα καλωσηρθατε : : Πολιτικα δεν φτιαχνω, αλλα εδω ειναι μια ειδικη περιπτωση, καθοτι α) φανατικος Λαμποργκινι και β) παραγγελια απο το ετερο ημισυ, κανουμε ενα καλοκαιρινο μπρεηκ για την Diablo SV. Πληροφοριες για την ιστορια της Diablo δεν εχω, οποτε παραθετω λινκ απο την εγκριτη wikipedia οπου αναφερει αναλυτικα την εξελιξη του μοντελου. en.wikipedia.org/wiki/Lamborghini_DiabloΤο κιτ ειναι της Fujimi, χωρις κινητηρα, αλλα πιανει καλα το σχημα και περιλαμβανει ολα τα κομματια για να φτιαχτει μια απο τις τελευταιες SV που βγηκαν απο το εργοστασιο, οι οποιες ξεχωριζουν απο τα εμπρος φωτα που ειναι μονιμα και οχι αναδιπλουμενα και απο το κυματιστο ταμπλω στο εσωτερικο. Τα περιεχομενα και οι οδηγιες στο παρακατω λινκ (ξερω, ξερω ειναι σπαστικο αλλα για αλλη μια φορα ξεκινησα ξεχνωντας να βγαλω φωτογραφιες ) www.1999.co.jp/eng/10037388Καθοτι παραγγελια οπως ειπαμε απο απαιτητικο πελατη, παμε για κατι τετοιο με μονη διαφορα οτι ο πελατης θελει ολομαυρη ζαντα και εσωτερικο απο σουεντ και δερμα ;D Ηθελε και ασπρη αεροτομη, αλλα δεν ειχα ετοιμοπαραδοτο χο χο χο Μεχρι στιγμης εχω κολησει μαρσπιε προφυλακτηρες και το εμπρος καπο που ηθελε αλλεπαλληλο στοκαρισμα για να ερθει στα ισια του. Στη συνεχεια, και εχοντας βαρεθει να βαφω ασπρα μοντελα (037, ΜΡ4/4, 917) συνεχισα στη γνωριμη οδο γκρι ασταρι και ασπρο ματ απο σπρευ Duplicolor, και επειδη πρεπει να μπουν και τα τεραστια SV στις πορτες, περασα και ενα χερι γκλος ασπρο σπρευ duplicolor για να διευκοληνω τα σηματα. Οπως ειναι φανερο, το ξορκισμενο εχει μπει στην φωτογραφικη μηχανη, με αποτελεσμα να εμφανιζει μια τεραστια μαυρη βουλα στις φωτο, σαν και αυτες που βγαιναν στην Προφητεια : : ;D Αυτα μεχρι στιγμης, παμε για ξεπετα για να αδειαζει λιγο το στοκ Τα φιλια μου : :
|
|
|
Post by gtziaf on Jul 22, 2013 21:10:35 GMT 2
Καλή αρχή Δημήτρη... Δεν είδα αρχικά τα σήματα του κιτ και λέω ¨ θα κάνει ο τρελός το sv με μασκάρισμα σε 40 υπό σκιάν¨ ;D ;D ;D Πολύ επιθετικό γούστο η γυναίκα πάντως. Εύγε... Βάλε και κόκκινα ζωνάρια στο εσωτερικό να δένουν με το εξωτερικό sv και θα είσαι για σούπερ ντούπερ μοδάτος. ;D
|
|
costas
F3 Driver
Κώστας Σταματάκης
|
Post by costas on Jul 23, 2013 1:57:05 GMT 2
Δημήτρη καλή αρχή Η γυναίκα, σίγουρα έχει καλό γούστο, το αυτοκίνητο αναφοράς ειναι χρωματικά πολύ όμορφο. : :
|
|
|
Post by nektarios on Jul 23, 2013 9:06:07 GMT 2
Δημήτρη, καλή αρχή (ή μάλλον συνέχεια... ) και από μένα! : :
|
|
|
Post by Chris Fragkoulis on Jul 23, 2013 15:30:28 GMT 2
Μήτσε έρωτας η Σου-Βου!!!!! Όμορφος χρωματικός συνδυασμός, τα στεφάνια στις ζάντες παρακαλάνε για χρώμιο!!! Εγώ θα την έκανα θαλασσιά παντως μιας και πέρασε σαν ιδέα απο την κλάβα μου να την φτιάξω ;D Καλή συνέχεια
|
|
|
Post by rous74 on Jul 26, 2013 21:11:10 GMT 2
Δημήτρη πολύ όμορφο θέμα !
Η χρωματική επιλογή με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο μιας και τελευταία έχω κάνει στροφή πρός το λευκό !!!
Καλή συνέχεια !
|
|
|
Post by jvolume on Jul 27, 2013 21:44:39 GMT 2
Jim καλησπέρα και καλή αρχή. Το αμάξι που είχα σε αφίσα στο δωμάτιό μου σαν πιτσιρικάς. Μεγάλη καψούρα!! Τελευταία οι παραγγελίες από το έτερο ήμισυ έχουν σουξέ!! Πολύ όμορφο το ξεκίνημα φίλε μου και προβλέπω και αντίστοιχη συνέχεια. Λίγες πληροφορίες να μας δώσεις για τα duplicolor όποτε μπορέσεις. : : Καλή συνέχεια : : Τι χουνέρι ήταν αυτό ρε μήτσε? Μόλις ανοίγω την φώτο και βλέπω την μαυρίλα λέω: βρε καλώς την αποκόλληση (1-0) ;D
|
|
|
Post by alex78 on Jul 28, 2013 20:51:58 GMT 2
Δημήτρη καλή αρχή φίλε, τούμπανο θα βγεί..... : : : : Συμφωνώ και γω με το Χρήστο για νίκελ ζάντες..... Αλέξης : :
|
|
|
Post by AlexAmarandos on Jul 29, 2013 10:01:00 GMT 2
Δημήτρη φοβερό το πολιτικό "λίβερι" της λαμπο!
Καλή συνέχεια φίλε!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Jul 29, 2013 11:50:56 GMT 2
Καλημερα σας! Σας ευχαριστω πολυ για τα σχολια σας : : Εχει πεσει αφορητη βαρεμαρα με τη ζεστη, εχτες ξεκινησα να κανω wash στα panel και μου πηρε δυο ωρες : : ;D ;D θα κάνει ο τρελός το sv με μασκάρισμα σε 40 υπό σκιάν Ουτε με 40, ουτε με -10 ;D ;D Εδω βαριομουν να κολησω τα δυο σηματα τα SV (και εσπασα και το ενα ;D ;D) Λίγες πληροφορίες να μας δώσεις για τα duplicolor όποτε μπορέσεις. Ειναι σπρευ που τα βρισκεις σε μαγαζια με χρωματα αυτοκινητου (εχει και στο Πρακτικερ τα Motip που ειναι ιδια φαση και νομιζω ιδιος κατασκευαστης). Εχουν 6-7 ευρω τα 400ml. Τα χρωματα θελουν ολη την κλασικη φροντιδα με ασταρια κλπ γιατι αν τα ψεκασεις απευθειας στο πλαστικο στην καλυτερη θα γινει σαγρε, στη χειροτερη θα λιωσει. Στεγνωνουν γυαλιστερα, αλλα οχι καθρεφτης (τουλαχιστον εγω δεν τα καταφερνω), παντως ειναι αρκετα γκλος για να βαλεις σηματα απροβληματιστα, και δεχονται το 2Κ αδιαμαρτυρητα. Επισης απο πανω μπορεις να βαψεις και ΖΡ αφοβα. Το ασταρι, το γκρι ειδικα, το εχω καταβολευτει στρωνει μια χαρα, τριβεται μια χαρα και δεν ξεφλουδιζει. Απλα επειδη δεν ειναι ασταρι για πλαστικα, θελει παρα πολυ αχνα χερια στην αρχη για να μην επιτεθει στο πλαστικο. Το ασπρο ασταρι δεν μου πολυαρεσε αλλα εχω βρει λυση μετα το γκρι ασταρι να ψεκαζω Ματ Ασπρο που στεγνωνει ψιλοσατινε και συνηθως δεν θελει αλλο τριψιμο. Απο αποχρωσεις, στο μαγαζι που παω στη Λευκα στον Πειραια εχει καμποσες και ειναι κυριως κωδικοι RAL. Μην περιμενεις βεβαια να ματσαρεις τα παντα σε στυλ ZP, αλλα πχ ματσαραμε με τον μαστορα εκει αρκετα καλα τα μπλε της RedBull και το γαλαζιομπλε των σηματων της Ταμεο για μια Ligier. Οτι αλλο θες, ρωτας ελευθερα. τα στεφάνια στις ζάντες παρακαλάνε για χρώμιο!!! Υπαρχει μια λεπτη γραμμη μεταξυ μετροκαγκουρα (ολομαυρη) και μετροσεξουαλ (νικελ στεφανια). Επειδη λογω παρουσιαστικου δεν μπορω να υποστηριξω το μετροσεξουαλ, και επειδη θα την κυκλοφορουμε πιο συχνα στο Μπουρναζι και την πλατεια Πετρουπολης παρα στη Γαλλικη Ριβιερα, θα προτιμησω τον μετροκαγκουρα ;D ;D ;D
|
|
|
Post by alex78 on Jul 29, 2013 12:23:31 GMT 2
Αναλυτικός και επεξηγηματικός όσο δεν πάει Δημήτρη , σ'ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!! Όποτε ευκαιρίσεις ρε συ φίλε στείλε (πάντα μέσω ΠΜ) πληροφορίες για το μαγαζί στη Λεύκα..... Αλέξης
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Oct 9, 2013 20:53:37 GMT 2
Αυτο το θρεντ ζει!!! ;D Οοοοοοολο αυτο το διαστημα εβαλα δυο σηματα, ψεκασα 2Κ, γυαλισα, μου επεσε κατω στο γυαλισμα, εφυγαν κατι φλυδες, εκανα Τσιπς Εγουεη τοπικη επιδιορθωση και τελος. Εκτοτε η Diablo μαζευει σκονη οπως τα σουπερκαρς στο Ντουμπαι, αλλα θα τελειωσει, εστω και με συνοπτικες Αυτο το κιτ ηταν το τελειωτικο χτυπημα, πλεον το πηρα αποφαση, αν δεν ειναι αγωνιστικο μου προκαλει αναλογο ενδιαφερον οσο μου προκαλει ενα F-16... Τα φιλια μου : :
|
|
|
Post by rous74 on Oct 10, 2013 13:20:26 GMT 2
Δημήτρη λυπήσου και μας που δε κάνουμε χωρίς τα πολιτικά αυτοκίνητα !
Αφού το έχεις... απ' ότι βλέπω στη φώτο κανόνι θα βγεί... βάψιμο και γραμμώσεις απλά σούπερ !!
Καλά τελειώματα !
|
|
|
Post by nektarios on Oct 11, 2013 10:33:04 GMT 2
Πολύ περιποιημένο γυάλισμα, που αναδεικνύεται από το προσεγμένο wash, ενώ το τεράστιο SV προσδίδει ιδιαίτερο χαρακτήρα! : : Καλή συνέχεια! : :
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Oct 11, 2013 13:51:39 GMT 2
Ναστε καλα παιδια : : Ανδρεα ντον'τ γκετ μι ρονγκ, μ'αρεσει να βλεπω αυτα που φτιαχνετε, και Φεραρι και Λαμποργκινι και Πορσε και τα παντα, απλα διαπιστωνω καθε φορα που ξεκιναω να φτιαξω αυτοκινητο δρομου οτι δεν μπορω να κολησω στον παγκο, και ταλαιπωριεμαι και εγω, ταλαιπωριεται και το κιτ Θα βαλω φωτο το εσωτερικο και θα καταλαβετε ;D ;D
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Dec 9, 2013 18:27:25 GMT 2
αν δεν ειναι αγωνιστικο μου προκαλει αναλογο ενδιαφερον οσο μου προκαλει ενα F-16... Και επειδη υπαρχει Θεος και ακουει, ναι! Μου φεραν δωρο ενα F16 της Kinetic Λοιπον, επειδη ολη την ωρα κοιταζομαστε αλλα κανεις δεν κανει το πρωτο βημα, το πακεταρα και μπηκε σε μακρα αποθηκευση. Καποια στιγμη στο μελλον... 2/2 Group Builds!!!!!! Πρωτα το Α4 DTM, τωρα αυτο : : : : ;D ;D ;D
|
|